Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Ο ΤΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ νέος πρόεδρος στην Τοπική Κοινότητα ΑΕΤΟΥ Ξηρομέρου

           Νέο πρόεδρο έβγαλε η κάλπη προχθές Κυριακή 26 Μαΐου 2019 στην Τοπική Κοινότητα Αετού Ξηρομέρου του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας. Πρόκειται για τον ΔΗΜΗΤΡΗ (ΤΑΚΗ) ΣΤΑΜΑΤΗ ο οποίος εξελέγη πρόεδρος του χωριού με 117 ψήφους, με τον ανεξάρτητο τοπικό συνδυασμό "Δυνατός Αετός".

        Μετά την στήριξη των συγχωριανών του, ο νέος πρόεδρος τόνισε:
         "Ο συνδυασμός μας "Δυνατός Αετός" και εγώ προσωπικά ευχαριστούμε όλους εσάς τους συγχωριανούς μας για την εμπιστοσύνη σας. Όλοι μαζί ενωμένοι ξεκινάμε την προσπάθεια μας, να κάνουμε το χωριό μας καλύτερο και να εργαστούμε σκληρά για την προκοπή του τόπου μας. Για μας δεν υπάρχουν αντίπαλοι. Αντίπαλοι είναι τα προβλήματα και όχι οι άνθρωποι. Οι ανάγκες του χωριού μας, μας ενώνουν.
             Σ’ αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει ούτε ένας, όλοι μαζί εργαζόμαστε για την πρόοδο του τόπου μας. Για να ξαναγίνει ο Αετός, το χωριό μας που αγαπάμε και ονειρευόμαστε... Σας υπόσχομαι πως θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας"................




ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ: "ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΕΤΟΣ"

Αγαπητοί μας συγχωριανοί,
         Νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για την τεράστια τιμή που μας κάνατε, εκλέγοντας τον "Δυνατό Αετό" ως πρώτο συνδυασμό στην τοπική κοινότητα του χωριού μας στις προχθεσινές Δημοτικές εκλογές. Όλα τα μέλη που απαρτίζουν τον συνδυασμό μας σας ευχαριστούμε, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας, για την προτίμηση και για την εμπιστοσύνη που δείξατε στα πρόσωπά μας. Για την ευκαιρία που μας δώσατε ώστε να υπηρετήσουμε το χωριό μας, με γνώμονα φυσικά το κοινό συμφέρον της κοινότητας μας.
        Υποσχόμαστε να προσπαθούμε με όλες τις δυνάμεις μας για το καλύτερο του Αετού μας, χωρίς προκαταλήψεις και αποκλεισμούς αλλά με πνεύμα συνεργασίας και εποικοδομητικό διάλογο με όλους.
           Σήμερα αισθανόμαστε την χαρά της νίκης αλλά ταυτόχρονα, με απόλυτη σύνεση, αισθανόμαστε και την ευθύνη που έχουμε απέναντι σε όλους εσάς τους συγχωριανούς μας γνωρίζοντας ότι ο αγώνας μας τώρα ξεκινάει.

Σας ευχαριστούμε πραγματικά.
Μετά τιμής
Ανεξάρτητος Συνδυασμός "Δυνατός Αετός"

*******************
Η σταυροδοσία του συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΕΤΟΣ» που πλειοψήφησε, έχει ως παρακάτω:

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΙΚΗΣ "ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΕΤΟΣ"

-Σταμάτης Δημήτρης του Αλέξανδρου 117
-Κατσιγιάννης Βασίλειος του Διονύση 79
-Μπάκα Αναστασία (Τασούλα) του Χριστόφορου 74
-Ζαφείρης Σπύρος του Δημήτρη 66
-Ντέμος Θεόδωρος του Χαρίλαου 40
-Βαλλιάνος Επαμεινώνδας του Θωμά 32
-Αναγνωστέλου Θεοδώρα του Επαμεινώνδα 19
-Σκαπέτη Ελένη του Αθανασίου 11

2 σχόλια:

  1. ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΑΚΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ.ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΟΥΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΞΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΔΕΩΝΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο