Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Ενα δικό μας παιδί ο Ξηρομερίτης ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ υποψήφιος στο ΙΛΙΟΝ με το συνδυασμό "Αλληλέγγυα Πόλη - Συμμαχία για Ίλιον" -Πρόσκληση

     Ο Γιώργος Κουβέλης με καταγωγή απο τον Μαχαιρά Ξηρομέρου είναι από τα καλύτερα παιδιά, του Ξηρομέρου και της Αιτωλοακαρνανίας, με πλούσια κοινωνική και εθελοντική δράση και συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που προοιωνίζουν μια δυναμική παρουσία του στον στίβο της αυτοδιοίκησης. 
       Είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον τόπο που ζεί στο ΙΛΙΟΝ με το συνδυασμό "Αλληλέγγυα Πόλη - Συμμαχία για Ίλιον" με επικεφαλής τον Κώστα Κάβουρα.  Είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα και χαίρει εκτίμησης και σεβασμού για την προσωπικότητα του και τον χαρακτήρα του και σίγουρα θα είναι στις πρώτες προτιμήσεις των Αιτωλοακαρνάνων που διαμένουν στο ΙΛΙΟΝ και όχι μόνο.

        Ο Γιώργος Κουβέλης απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους Αιτωλοακαρνάνες να παρευρεθούν σήμερα στην Κεντρική Προεκλογική Ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Ιλίου, Κώστα Κάβουρα και αναλυικά σημειώνει:.........


ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ 

Φίλοι Αιτωλοακαρνάνες και Ξηρομερίτες του Ιλίου
     Σας προσκαλώ να παρευρεθείτε στην Κεντρική Προεκλογική Ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Ιλίου, Κώστα Κάβουρα, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 και ώρα 20.00, στην Κεντρική Πλατεία Ιλίου.
Δεν απέχουμε, συμμετέχουμε! 
       Στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε "Αλληλέγγυα Πόλη - Συμμαχία για Ίλιον" και Κώστα Κάβουρα για Δήμαρχο Ιλίου.
Το Ίλιον αλλάζει σελίδα!


2 σχόλια:

  1. Πραγματικά είναι πολύ καλό παιδί και του ευχομαι καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλλιτέχνης! Με φρέσκες πρωτοποριακές ιδέες και με μεγάλη εμπειρία στα Διοικητικά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο