Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Νεκτάριος Φαρμάκης: «Η δική μας Περιφέρεια είναι το σπίτι, το κατάστημα και το χωράφι του κάθε πολίτη!»

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΡΙΩΝ ΝΟΜΩΝ... ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ 


Με την μεγάλη συγκέντρωση στο Αγρίνιο (Παπαστράτειο Μέγαρο), το βράδυ της Τετάρτης, η οποία απέδειξε ότι «άνεμος» αλλαγής φυσάει δυνατά στην Δυτική Ελλάδα, ολοκλήρωσε τις προεκλογικές συγκεντρώσεις και ομιλίες του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης...
Είχαν προηγηθεί αντίστοιχες συγκεντρώσεις και ομιλίες στο Αίγιο και την Αρχαία Ολυμπία, με τον κ. Φαρμάκη να στέλνει ηχηρό συμβολισμό ότι «Δυτική Ελλάδα δεν είναι μόνο τα μεγάλα αστικά κέντρα» και ότι η οικονομική και κοινωνική ανασυγκρότηση θα επιτευχθεί μόνο από τα κάτω προς τα πάνω και από την ύπαιθρο προς το κέντρο. «Ο υδροκεφαλισμός δεν αποτελεί ελάττωμα μόνο του κράτους μας, αλλά και της τοπικής εξουσίας. Και αυτό το ελάττωμα πρέπει να το σταματήσουμε» επεσήμανε, εξάλλου ο ίδιος σε αυτές τις συγκεντρώσεις. 
Επίσης, ο κ. Φαρμάκης είχε την ευκαιρία να στείλει μήνυμα νίκης και «ανοικτή πρόσκληση στη νέα εποχή» προς όλους τους πολίτες, στη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα και στο γήπεδο της ΕΑΠ με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο της ΝΔ, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Εκεί, υπογράμμισε ότι οι διαχωρισμοί ανήκουν στο παρελθόν και ο ίδιος επιθυμεί να εκφράσει και να υπηρετήσει το σύνολο των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας, στη βάση του μόνου πραγματικού προοδευτισμού, που είναι η σύγχρονη νοοτροπία και το πραγματικό έργο με στόχο την αύξηση της παραγωγής και τη δημιουργία θέσεων εργασίας. 
«Η Δυτική Ελλάδα παραμένει φτωχή γιατί οι πολίτες της είναι φτωχοί. Εμείς ξέρουμε ότι μόνο με εύρωστους πολίτες θα αποκτήσουμε εύρωστη Περιφέρεια και γι’ αυτό, βασικό μας μέλημα είναι η αύξηση της παραγωγής και οι επενδύσεις, που θα φέρουν νέες και καλύτερες δουλειές για όλους» ανέφερε μεταξύ άλλων. 
Ο Νεκτάριος Φαρμάκης, ολοκληρώνοντας τις προεκλογικές συγκεντρώσεις και ομιλίες του, επέλεξε να περάσει το τελευταίο 48ωρο της προεκλογικής περιόδου μαζί με τους απλούς πολίτες της Δυτικής Ελλάδας και να συνεχίσει τις περιοδείες και τις επαφές του, στις πόλεις και τα χωριά. 
Και είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη διάρκεια της Πέμπτης, βρέθηκε και… στους τρεις νομούς της Δυτικής Ελλάδας (!), ανταποκρινόμενος σε προσκλήσεις φίλων και εκπροσώπων κοινωνικών φορέων, στην Πάτρα, τον Πύργο και το Αγρίνιο. 
«Κρατήστε μία λέξη: Μαζί! Την έχετε ακούσει πολλές φορές, αλλά εγώ την εννοώ. Είμαστε μαζί τώρα, πριν τις εκλογές, θα είμαστε μαζί και αύριο, μετά τις εκλογές. Η Περιφέρεια δεν ανήκει στον Περιφερειάρχη, αλλά στους πολίτες. Και να ξέρετε πως η δική μας Περιφέρεια θα το δικό σας σπίτι, κατάστημα, γραφείο και χωράφι. Μαζί θα είμαστε κάθε μέρα και όχι κάθε… τέσσερα χρόνια. Γιατί μαζί θα τα φτιάξουμε όλα καλύτερα και όλα από την αρχή» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο κ. Φαρμάκης σε όλους, κατά τη διάρκεια των επαφών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο