Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Μητσοτάκης από Μενίδι: «Την επόμενη φορά που θα έρθω, ο Ν. Φαρμάκης, θα είναι Περιφερειάρχης» (φωτο)


«Την επόμενη φορά που θα βρεθώ στον όμορφο τόπο σας, ο Νεκτάριος θα είναι Περιφερειάρχης» ανέφερε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, απευθυνόμενος σε φορείς και πολίτες από την περιοχή της Αμφιλοχίας, κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας.

Ο κ. Μητσοτάκης, καθ’ οδόν προς τα Γιάννενα, για προγραμματισμένη πολιτική εκδήλωση, πραγματοποίησε στάση στο γραφικό Μενίδι, στα όρια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, όπου τον υποδέχτηκε ο Νεκτάριος Φαρμάκης, αναφερόμενος εκ νέου στις δυνατότητες της Δυτικής Ελλάδας, αλλά και στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Προβλήματα, όπως είναι για το Μενίδι το ζήτημα προσπελασιμότητας που έχει δημιουργηθεί μετά την κατασκευή της Ιονίας Οδού, γεγονός που έχει οδηγήσει την περιοχή σε οικονομική καθίζηση.
«Με την δική σας στήριξη και τη στήριξη των συμπολιτών μας, πιστεύω πως θα συνεργαστούμε με τον Νεκτάριο, αυτός ως Περιφερειάρχης και εγώ ως Πρωθυπουργός, για να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα» ανέφερε στη σύντομη ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας πως ο αγώνας κατά του λαϊκισμού είναι κοινός και αφορά όλη τη χώρα, ιδιαίτερα δε την περιφερειακή Ελλάδα.

Ολόκληρη η τοποθέτηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, από το Μενίδι Αμφιλοχίας:
«Αγαπητέ Νεκτάριε, φίλες και φίλοι,
Θέλω να σας ευχαριστήσω γι’ αυτό το πολύ ζεστό καλωσόρισμα. Να ευχαριστήσω τον Νεκτάριο για τα καλά του λόγια και να σας πω ότι την επόμενη φορά που θα επισκεφτώ την όμορφη περιοχή σας, είμαι σίγουρος ότι θα είναι ο επόμενος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος με τη δική σας στήριξη.
Και βέβαια, με τη δική σας στήριξη εύχομαι και ελπίζω -εφόσον μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός- να δουλέψω με τον Νεκτάριο, αυτός ως περιφερειάρχης και εγώ ως επόμενος πρωθυπουργός της χώρας.
Αλλά έχουμε, φίλες και φίλοι, ακόμη δουλειά μπροστά μας. Έχουν μείνει 17 μέρες μέχρι την κρίσιμη αναμέτρηση της 26ης Μαΐου. Μια αναμέτρηση στην οποία θα ψηφίσουμε για τοπικούς άρχοντες, θα ψηφίσουμε για περιφερειακούς άρχοντες, θα ψηφίσουμε για ευρωβουλευτές, αλλά ταυτόχρονα θα στείλουμε και ένα πολύ ισχυρό πολιτικό μήνυμα. Ένα πολιτικό μήνυμα ότι η μεγάλη πολιτική αλλαγή στον τόπο έρχεται. Έρχεται και ξεκινάει την 26η Μαΐου.


Θέλω πραγματικά το βράδυ της 26ης Μαΐου να μπορούμε να πούμε όλοι ότι αφήνουμε πίσω μας μία εποχή σκοτεινή, μία εποχή λαϊκισμού, μία εποχή διχασμού, μια εποχή αναποτελεσματικότητας, ανασφάλειας, φτώχειας.
Αυτά τα στοιχεία μας κληροδότησε δυστυχώς η σημερινή κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση που, καθώς βλέπει ότι πλησιάζει το τέλος της, θα γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη, όλο και πιο τοξική, όλο και πιο κίτρινη. Θέλω να ξέρετε -δεν θα κουραστώ να το λέω- ότι εμείς θα μιλάμε για το αύριο αυτής της χώρας.
Θα παρουσιάζουμε το σχέδιό μας για το πώς η Ελλάδα μπορεί να δημιουργήσει περισσότερες δουλειές, μπορεί να αξιοποιήσει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, για το πώς θα βελτιωθεί το διαθέσιμο εισόδημα όλων σας, μειώνοντας τους φόρους.
Για το πώς θα αισθάνεστε ασφαλείς στις γειτονιές σας, στα χωριά σας. Αυτό είναι το πρωταρχικό μου μέλημα.
Ποτέ δεν είμαστε εμείς, φίλες και φίλοι, οι επισπεύδοντες σε οποιαδήποτε οξύτητα. Αλλά να μην εκλάβουν τον θετικό μας λόγο σαν αδυναμία. Η λάσπη θα απαντιέται, και θα απαντιέται σκληρά και με επιχειρήματα.
Γιατί αρκετά κύλησαν αυτόν τον τόπο στη λάσπη αυτοί που σήμερα επικαλούνται ότι δήθεν κατέχουν το ηθικό πλεονέκτημα. Δεν υπάρχει ηθικό πλεονέκτημα φίλες και φίλοι: αυτό βούλιαξε στα γαλαζοπράσινα νερά του Αιγαίου.
Καθώς με υποδέχτηκε ένας πολίτης, μου λέει «εδώ δεν έχει κότερα, έχει ψαρόβαρκες». Του λέω πήγαινε πες τα σε αυτούς οι οποίοι έκαναν διακοπές στα κότερα 25 μέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι-γιατί αυτό είναι πολιτική κριτική, φίλες και φίλοι. Διότι κάποιοι έχτισαν καριέρα επικαλούμενοι το δήθεν ηθικό τους πλεονέκτημα, το οποίο τώρα φαίνεται ότι καταρρέει με πάταγο.


https://www.agriniopress.gr

4 σχόλια:

  1. Θα θα θα θα. μια ζωή όλο θα ακούμε. και στο τέλος τίποτα, ουδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα που του το ευχηθηκε ο Κουλης στανταρ θα βγει. Χαχαχα. Ωχ Φαρμακη μου τι σε καρτερεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑΘΑΘΑΘΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΙΜΗΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μολις γινουν οι εκλογες αμα τον ξαναδειτε στο μενιδι η πουθενα αλλου γραψτε μου.προεκλογικη κοροιδεια.θα θα θα ως αντιπολιτευση.ως αντιπολιτευση παντα ειδες πως βλεπουμε τι χρειαζεται ο τοπος ρε παιδι μου ομως ε?τι χρειαζεται ο συνταξιουχος ο νεος κ ολα τα παντα.ολα τα βλεπει η αντιπολιτευση ρε παιδι μου.οταν αυτη η αντιπολιτευση γινεται κυβερνηση τι διαολο παθαινει?τυφλωση?μιλαμε για κοροιδεια.αλλα ο ελληνας παντα ετσι ητανε ηθελε κοροιδεια κ να βολευτει αυτος κ τα παιδια του σε δουλειες.θα βολευτω εγω?παρε ψηφαλακια..κ να καταστραφει η χωρα δε με απασχολει..εγω να βολευτω κ γεια μας κ καληνυχτα μας..γι αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε ωστε να γινουμε μειονοτητα κ που σαι ακομα..κατσε εσυ να σε κοροιδευει δια χειραψιας ο καθενας κ να σου λεει εγω ειμαι εδω ασχετα αν σε εχει καταντησει ελαδισταν.δεν ειμαστε αξιολυπητοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο