Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Πανό στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο ενάντια στις μονάδες βιορευστών στις Φυτείες

              Στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου τοποθετήθηκε σήμερα πανό το οποίο αναγράφει «Όχι βιορευστά στις Φυτείες». Φορείς από το Ξηρόμερο από καιρό είναι σε κινητοποίηση ώστε να μην γίνουν στις Φυτείες μονάδες παραγωγής ενέργειας με βιορευστά. Το πανό είναι μια ακόμη κίνηση στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων.....






ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ 

5 σχόλια:

  1. Θα παρακαλούσα πολύ τον κύριο Στεργίου πρόεδρο του συλλόγου Παπαδάτου καλό θα ήταν να μην εκτίθεται στο θέμα τον βιωρευστα γιατί στηρίζει τον πρόεδρο της Παπαδάτου που έχει βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του. Ας μην είναι τόσο υποκριτής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η υποκρισία στο θέατρο είναι χάρισμα και πολιτισμός
    Στη δε πραγματικότητα δεν είναι στοιχειώδης πολιτισμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κύριος Στεργίου δεν είναι αυτός που φώναζε σε μαγαζί του χωριού για τον Τορίνο πρόεδρο ότι είναι ο καλύτερος κ καλά έκανε κ υπόγραψε. Να τον χαιρόμαστε τον κύριο Στεργίου υποκριτής όσο δεν πάει άλλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι μαζί ενωμένοι δυνατοί πρόεδρος συλλόγου πρόεδρος χωριού και δήμαρχος η ανιδιοτέλεια στο μεγαλείο της και δυστυχώς οι προεδραρες πήραν θέση για τον γαλουνισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκεί στην παπαδατου αντι ν κανετε αντιπολιτευση ανευ ουσιας κοιταχτε τι γινεται στην μαχαλα με τα βιορευστα και ξεσηκώθειτε να φωναξετε μαζι,διοτι το κακο εφτασε στην πορτα τ γειτονα θα ρθει και στην δικη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο