Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Γιώργος Βασίλας: Ανακοίνωση υποψηφιότητας για το τοπικό Αστακού «ΑΣΤΑΚΟΣ: Ελπίδα – Δύναμη – Προοπτική»


6 σχόλια:

  1. Μακαρι οι Αστακιωτες να σε τιμησουν με την ψηφο τους γιατι εισαι εντιμος ανθρωπος και αγωνιστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εισαι απο τους ελάχιστους υποψήφιους που μπορουν να τιμησουν την ψηφο τους με εργα και αΓΩΝΑ για τον ΑσταΚΟ μασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δύο σχολεία και τα δύο από τον ίδιο άνθρωπο κοιτάξτε το ψηφοδέλτιο σας και πείτε μας ειλικρινά οι άνθρωποι οι οποίοι το στελεχώνουν μπορούν να βοηθήσουν στα προβλήματα του Αστακού είναι ικανοί όλοι τους άεργη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΙΟ ΙΚΑΝΟΥΣ ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ

      Διαγραφή
  4. ΦΙΛΕ ΤΩΝ 6΄.09 ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟΥ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ....ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΒΑΣΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟΣΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΕ 9.05πμ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΒΟΛΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΕΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΚΙΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΙΓΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ,ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΚΙΝ ΜΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο