Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΑΛΟΥΝΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ: -"Μιλάμε για απαράδεκτες μεθόδους, για μεθόδους δικτατορίας" καταγγέλει ο καταξιωμένος Φωτορεπόρτερ Χρήστος Μπόνης!!

     Την οργή του καταξιωμένου φωτορεπόρτερ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΟΝΗ, προκάλεσε η απαίτηση «συνεργάτη» της Παράταξης Γαλούνη, ο οποίος ζήτησε σε μπλογκ να κατέβουν οι ΦΩΤΟ που τραβηξε ο Χρήστος Μπόνης απο την προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού τους στην Αθήνα και καταγγέλει: 

       Πριν προβώ σε μια σοβαρή καταγγελία θα ήθελα να κάνω μια επισήμανση για την ουσία αλλά και την συνεχεία της κουβέντας μας: 
       Εδω και λίγα χρόνια συνεργάζομαι ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ με πολλά site η blog στον Νόμο Αιτωλ/νιας, τα περισσότερα εξ αυτών  αφορούν το Ξηρόμερο.  Ότι αποθανατίζω από τον φακό μου και έχει σχέση με γεγονότα που αφορούν τον Νόμο Αιτωλ/νιας  αλλά κυρίως το Ξηρόμερο, του τας στέλνω ΔΩΡΕΑΝ χωρίς καμιά χρηματική απολαβή. Το κάνω απο αγάπη και όχι απο σκοπιμότητα για να εκβιάσω  σε αντάλλαγμα κάτι προς όφελος μου. Προφανώς και οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες των ιστοσελίδων μπορούν να το επιβεβαιώσουν. 

Έρχομαι τώρα στο συγκεκριμένο:  Χθες Κυριακή ήταν ημέρα όπου οι δυο εκ των τεσσάρων υποψήφιων Δημάρχων Ξηρομέρου μιλούσαν στην Αθήνα στους οπαδούς τους ψηφοφόρους που μένουν εδω. Γαλούνης και Τριανταφυλλάκης επέλεξαν την Αθήνα σε κεντρικά ξενοδοχεία να καλέσουν τους φίλους τους για μια τελευταία ενημέρωση. Πράξη και πρωτοβουλία που είθισται να εφαρμόζουν όλοι οι υποψήφιοι τα τελευταία 20 χρόνια.....


     Ο μεν Τριανταφυλλακης  είχε σαν ώρα έναρξης την 11η ο δε Γαλουνης την 12η. Όπως αντιλαμβάνεστε ένας επαγγελματίας φωτογράφος (η και ακόμη ένας απλός παρατηρητής, που θα ήθελε να ακούσει και τους δυο) το ξεκίνημα θα ήταν εκ του φυσικού από τον ομιλητή των 11. Τι πιο φυσιολογικό. Το μη φυσιολογικό θα ήταν να μην ξεκινούσε στην ώρα του (οπως συμβαίνει στις χιλιάδες των συγκεντρώσεων) αλλά δυστυχώς δεν τηρήθηκε η φυσιολογική πορεία. 

         Έτσι λοιπόν και εγώ που είχα αποφασίσει να πάω και στις δυο συγκεντρώσεις ξεκίνησα απο την πρώτη. Όπως ανέφερα άργησε να ξεκινήσει και εν συνεχεία με τους πολλούς προλαλήσαντες τον υποψήφιο Δήμαρχο παρατάθηκε κατά μισή ώρα πιο πάνω και από την καθυστέρηση, δηλ:  ξεμπέρδεψα στις 12.30 περίπου. 

     Αμέσως έφυγα όπως λένε σφαίρα από το ξενοδοχείο Κάραβελ να πάω στο άλλο ξενοδοχείο (Τιτάνια) μια απόσταση όχι και μικρή για όσους ξέρουν την Αθήνα.  

      Όταν έφτασα είχε ήδη ξεκινήσει την ομιλία του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γαλούνης, οπότε εγώ αρκέστηκα να προβώ σε φωτογραφική λήψη μόνο μέσα από την αίθουσα. Η πολυτέλεια για πολλές επιλογές δεν υπήρχε διότι οι φωτογραφίες ήταν συγκεκριμένες,  δηλ: φωτο τον Δήμαρχο, στο αναλόγιο να μιλά και φωτογραφίες του θαμώνες στην αίθουσα. Άλλες επιλογές δεν υπήρχαν. 
        Εν συνεχεία μετά απο τρεις ώρες περίπου (και έχει μεγάλη σημασία αυτό που γράφω) πήγα στο γραφείο μου, επεξεργάστηκα τις φωτο τεχνικά (δηλ: χρωματισμό και φωτεινότητα) και τις απέστειλα πρώτα του κ. Γαλουνη και σε όλα τα ιντερνετικα site  διότι στην συγκεκριμένη εκδήλωση δεν υπήρχαν άλλοι φωτογράφοι πλην εμού και του εκπροσώπου του XIROMERO-NEWS.

      Kαι ενώ βρισκόμουν στο στάδιο της επιλογής των φωτο του Τριανταφυλλάκη, δέχθηκα ένα τηλεφώνημα απο συνεργάτη του κ. Γαλούνη ο όποιος με ρώτησε μάλιστα με ύφος όχι φυσιολογικό αλλά μάλλον με απαιτητικό: 

-ΧΡΗΣΤΟ οι φωτο που δημοσίευσε το ............ (ανεφερε το site) είναι δικές σου; 
  -Του απαντησα ΝΑΙ!! 

Και αυτός συνέχισε: - όλες αυτές είναι;  -Του απάντησα ναι τι άλλο να δώσω αφού μόνο τις εικόνες από την αίθουσα είχα επιλογή για λήψη.
  -Καλά ευχαριστώ, μου απαντά.  Προφανώς αντιλήφτηκα αμέσως το νόημα των ερωτήσεων του, αλλά δεν έδωσα συνέχεια, θεωρώντας το λήξαν. 
………

         Εν συνεχεία το βράδυ αργά, γυρνώντας από το Ηρώδειο όπου βρέθηκα για την συναυλία προς τιμήν της ημέρας επετείου της γενοκτονίας των ποντίων, είδα στο μαιλ μου το παρακάτω σχολιο απο blog/ Το μεταφέρω ακριβώς:  

    -###Χρήστο καλησπέρα, μας ζητούν από την παράταξη του Γαλούνη να κατεβάσουμε τις φωτογραφίες για να μας στείλουν ολοκληρωμένο υλικό το βράδυ, όπως μας είπανε. ###Αντιλαμβάνεστε λοιπόν τον εκνευρισμό μου αλλά και την οργή μου για την ΑΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΑΥΤΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ -Μιλάμε για απαράδεκτες μεθόδους, για μεθόδους δικτατορίας. 

Τον ρωτώ: -Τι εννοείς να κατεβάσετε;
Μου απαντά: Να διαγράψουμε το άρθρο με τις φωτογραφίες που μας έστειλες, λόγω του ότι θα μας έστελναν αυτοί φωτογραφικό υλικό.

Φυσικά υπάρχει και άλλος διάλογος αλλά δεν έχει σημασία. Αντιλαμβάνεσθε ακριβώς τι έχει συμβεί!!

Να μπω σε δυο λεπτομέρειες πολύ σημαντικές: 
-Αγαπητέ Ερωτόκριτε και απευθύνομαι σε εσένα διότι εσύ έχεις την ευθύνη των επιλογών των συνεργατών σου.
      Εάν ήθελα να σε θάψω, όπως θεωρείτε, η θεωρούν κάποιοι δικοί σου σε ενημερώνω για δυο γεγονότα:

1).- Χθες  το μεσημέρι την ώρα που είχες προγραμματίσει εσύ την ομιλία σου εγώ έπρεπε να βρίσκομαι στην περιοχή Γκάζι,  όπου ο Σταύρος Θεοδωράκης έδινε την διακαναλικη του συνέντευξη και έπρεπε εγώ εκ μέρους του πρακτορείου που δουλεύω να την καλύψω.  Η διακαναλικη συνέντευξη δεν είναι συνέντευξη υπαίθρια αλλά σε κλειστό κύκλο με δημοσιογράφους και δεν επιτρέπετε σε κανένα να μπαινοβγαίνει όποτε θέλει διότι είναι στον αέρα.  
      Επομένως εγώ διακινδύνευσα την δουλειά μου (εξ άλλου απο αυτούς πληρώνομαι και όχι από τον Γαλούνη η τον τριανταφυλλάκη η τον Σταικο) να μην προλάβω και να την χάσω, για να έρθω από το καραβελ στο τιτάνια να βγάλω φωτο την συγκέντρωση  σου. 
       Εάν ήθελα να σε θάψω δεν θα εμφανιζόμουν καθόλου και θε έφερνα σαν άλλοθι το ρεπορτάζ μου (εξ άλλου δεν είχα καμιά υποχρέωση να έρθω ) ΑΛΛΑ ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑ –

2.)-Και όχι μόνο ήρθα, αλλά έφερα μαζί μου και τον συνεργάτη του site XIROMERO NEWS να το καλύψει και αυτός επειδή εγώ δεν είχα χρόνο.  Σε ενημερώνω επειδή ευτυχώς η δυστυχώς με ξέρεις πολύ λίγο οτι εγώ στην δουλειά μου είμαι ΚΥΡΙΟΣ με πολλά κεφαλαία και σου το απέδειξα την Δευτέρα του ΠΑΣΧΑ στον Αστακό όταν ο συνεργάτης σου επί των δημοσίων σχέσεων μου τηλεφώνησε στην Αθήνα για να μου ζητήσει την βοήθεια μου στη φωτογραφική κάλυψη της ημέρας που παρουσίαζες τον συνδυασμό σου ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΘΗΚΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ. 
       Και όταν τελείωσε η εκδήλωση όπου παρέμεινα επί 2.5 ώρες περίπου και ο συνεργάτης σου με ρώτησε τι χρήματα θέλω- τον έβρισα Φίλε Δήμαρχε. Έχω χιλιάδες τρόπους να σε θάψω (και όχι μόνο εσένα) αν θέλω…

     -Εάν η εκτίμηση του συμβούλου σου ήταν ότι οι φωτο προσβάλλουν την συγκέντρωση σου τότε λυπάμαι πάρα πολύ για το επίπεδο γνώσης του συμβούλου σου. Εάν παρατηρήσεις καλά  οι φωτο οι γενικές συμπεριλαμβάνουν όλη την αίθουσα μέχρι εκεί που φθάνει το διαχωριστικό . 
     -#Κακή και προβοκατόρικη# φωτο θα ήταν να είχα τραβήξει την μισή αίθουσα ή τις πρώτες σειρές. Τότε εκεί λες οτι υπάρχει σκοπιμότητα. -Εγώ απαθανάτισα οτι είδα και ότο υπήρχε στην αίθουσα. 
    -Τώρα αν στην αρχή της εκδήλωσης είχες πολύ περισσότερους οι οποίοι στην συνέχεια δεν ήταν εκεί τότε αναζήτησε εσύ την ευθύνη για την μη συμμετοχή τους-

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα:  -Η Συμμετοχή μου ήταν ανιδιοτελής και με κριτήρια την ενημέρωση. Αν θεωρείτε κάποιοι οτι εγώ δεν είμαι με το μέρος σας και ότι έχω σκοπό να σας θάψω με την φωτογραφία είστε ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ -Το θάψιμο πέφτει με την ψήφο.  Όσα μέσα πονηρά ή προβοκατόρικα και αν χρησιμοποιήσει κάποιος αν η θέληση του λαού είναι με το μέρος του προσβληθέντος θα δικαιωθεί. 
        Η σχέση μου με το πρόσωπο σου ήταν άριστη στα πέντε χρόνια -Η ##πολλή αγάπη και αφοσίωση## κάποιων συνεργατών σου αν δεν σου έχουν δημιουργήσει πρόβλημα θα εμφανιστεί σίγουρα. 
       Τώρα ως προς το κύριο αυτόν που θέλει να έχει λόγο σε όλα, αλλά οι γνώσεις του είναι μηδαμινές τον παρακαλώ πολύ να μην με ξαναενοχλήσει στο μέλλον γιατί θα βγάλω πολλά ακόμη. Είτε συνεχίσει να υπάρχει στο πλευρό του Δημάρχου είτε όχι ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. Εγώ αγαπητέ παντογνώστη έχω κερδίσει 2 βραβεία στην Ελλάδα, έχω καταξιωθεί σε χιλιάδες πρόσωπα (πολιτικά, δημοσιογραφικά) και δεν έχω δώσει αφορμή  σε κανένα να με κατηγορήσει. Συνέχισε το θεάρεστο έργο σου δίπλα στον Δήμαρχο εσύ μπορεί να μην  χάσεις, αλλά πάντως κάποιος άλλος θα υποστεί τις συνέπειες.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
-Πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών
-Πρόεδρος της ΕΦΕ (Ενωση φωτορεπόρτερ Ελλάδας)
-Αντιπρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ΜΜΕ-ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου) 
(δυστυχώς μόνο αυτοί οι τίτλοι !!!!!!!!!!!!!)

***************
ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS: Πάντα δίπλα μας ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ… 

   Ο διακεκριμένος ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ σταθερά και μόνιμα μας προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του για την προβολή του τόπου μας, των δρώμενων, των εκδηλώσεων, των ανθρώπων του. 
   Πάντα είναι δίπλα μας και πάντα είναι πρόθυμος να βοηθήσει σε ότι τον χρειαστούμε.
     Του Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια αφού διακρίνεται για την αλληλεγγύη του και την αφιλοκερδή του προσφορά.

Με εκτίμηση 
Η συντακτική ομάδα 
ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS
***************

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ: 













68 σχόλια:

  1. Έλα μεγάλε χαλάρωσε... Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια θες να μας πεις;; Φαίνεται πολύ καλά για νοήμων ανθρώπους ποιον υποστηρίζεις κι εσυ και τα σάιτ που αναφέρεσαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αστουσ. Χριστο χανουν με μεγαλη. Διαφορα. Και. Τουσ πειραζε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τωρα ειναι που θα κερδισει. Απο την πρωτη. Κυριακη. Οτριανταφυλακησ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι απλά και δημοκρατικα η παράταξη του απερχόμενου δημάρχου..... Χα χα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ...ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΜΠΛΟΓΚ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΤΗΛ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΑΠΛΑ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΥΛΙΚΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΝΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ XIROMERONEWS ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ
    ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ κ. Μπόνη. Δεν αμφισβητεί κανείς νομίζω την επαγγελματική σας επάρκεια, ούτε την διάθεση για προσφορά. Όπως όμως σίγουρα ξέρετε, η κάλυψη εκδηλώσεων σε προεκλογική περίοδο απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή ώστε η ματιά του φωτογράφου να μην θεωρηθεί μεροληπτική. Είναι σαφές πως, λόγω της μικρής διαφοράς ώρας μεταξύ των δύο συγκεντρώσεων καθώς και λόγω της επόμενης υποχρέωσης που όπως λέτε είχατε, από την συγκέντρωση του κ. Γαλούνη θα μπορούσατε να πάρετε μόνο μερικές γενικές λήψεις της αίθουσας και κάποια κοντινά πορτραίτα, όπως και κάνατε.

    Το θέμα όμως είναι πως στην συγκέντρωση του κ. Τριανταφυλλάκη όλες οι γενικές λήψεις είναι τραβηγμένες με σούπερ ευρυγώνιο φακό (που «μεγαλώνει» τον χώρο και το πλήθος) ενώ στην συγκέντρωση του κ. Γαλούνη καμιά. Επίσης οι λίγες φωτογραφίες από την συγκέντρωση Γαλούνη φαίνονται πρόχειρες (φωτισμός, κάδρα, καθαρότητα) σε σχέση με αυτές από την συγκέντρωση Τριανταφυλλάκη.

    Καταλαβαίνω το συναίσθημα «εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι» που ίσως νιώθετε, αλλά από το αποτέλεσμα προκύπτει σαφής μεροληψία, χωρίς να υποστηρίζω πως ήταν αυτή η πρόθεσή σας. Είναι κατανοητές οι εξηγήσεις που δώσατε, αλλά θα πρέπει να καταλάβετε κι εσείς πως το μάτι του αναγνώστη στέκεται στις φωτογραφίες και δεν τον απασχολεί αν βιάζονταν ο φωτογράφος ή όχι. Και ναι, καλώς ή κακώς, λίγες μέρες πριν από εκλογές, η χρήση ή όχι του ίδιου φακού ή της ίδιας μηχανής, μπορεί να παρεξηγηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτές που έχουν τραβήξει από την πείσω μεριά είναι καλές σε μια καρέκλα κάθονται στην άλλη κενό 😂😂😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι φωτογραφίες που ανέβασαν οι συνεργάτες του γαλουνη δεν περιέχουν την θλιμμένη 3αδα. Για προσέξτε το λίγο. Όλη η απογοήτευση αποτυπωμένη στα πρόσωπα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είμαι από άλλο Δήμο αλλά αυτά που διάβασα τα βρίσκω απολύτως λογικά.Αν δεν τους άρεσαν οι φωτογραφίες του κ. Μπονη ας ανέβαζαν και τις δικές τους σε άλλο άρθρο χωρίς να απαιτούν το κατέβασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
    ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΔΕΝ ΤΑΧΑΤΕ ΒΑΛΕΙ ..ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ
    ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΚΟΙ ΤΟΥ.ΕΣΑΣ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ....
    ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΟΝΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΑΜΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΠΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ......
    ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΤΟΝ ΓΝ
    ΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΠΗΛΩΝΟΥΝ.
    ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρήστο , οφείλεις να πεις στον κόσμο αυτόν τον " συνεργάτη " , αν και φωτογραφίζεται....Πρέπει ο λαός να μάθει αυτούς τους δεκαρολόγους " συνεργάτες " του Δημάρχου. Οι φωτογραφίες σου ήταν άψογες !!! Και ορθώς έπραξες . Και στο ΤΙΤΑΝΙΑ αυτός ο " συνεργάτης " έδειχνε τον ξερόλα και σίγουρα κάνει μεγάλη ζημιά ο Γιάννης ο ...περατιανός . Επαναλαμβάνω έπραξες το καθήκον σου και με το παραπάνω και οι φωγογραφίες ήταν πολύ καλές. Η δε παρουσία του κοινού ήταν 450 το πολύ 500 άτομα σε Ετεροδημότες της Αθήνας. Η παρέμβαση μου είναι να σταθώ στο πλευρό σου ως επαγγελματίας που τόσα χρόνια στηρίζεις τους Συλλόγους της Αιτωλοακαρνανίας και κάνεις τη δουλειά σου άψογα. Μην κρατάς " κακία " στο δήμαρχο
    Είναι πελαγομένος . Τραβάει όλο το κουπί μόνος του. Δυστυχώς οι λαϊκές ρήσεις επαληθεύονται : " Σαράντα πέντε Γιάννηδες , ενός κοκόρου γνώση " . Με εκτίμηση . Μ. Παπαστάμκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τελικά στην παράταξή σας δεν παίρνεται όποιον νάνε αλλά τα βάζετε με όποιον νάνε...
    Και ο Μπόνης δεν είναι όποιος νάνε απλώς....αλλά είναι πολύ ανώτερό σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τους.επιασε.πανικοσ.παντου.ΑΝΑΤΡΟΠΗ.ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τους.επιασε.πανικοσ.παντου.ΑΝΑΤΡΟΠΗ.ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ουδεμία έκπληξη για την ανάρμοστη συμπεριφορά !!!!!!!!!
    Πρώτη φορά είναι ή τελευταία που φέρονται έτσι σε όποιον θεωρούν ότι δεν συμπλέει ;;;;;;;
    Ανοίγουν το κουτάκι με τις απειλές , τους εκφοβισμούς , τις απαιτήσεις ,τις χυδαιολογίες και όποιον πάρει ο χάρος .......
    υποψήφιους οικογένειες ,Ζωντανούς , πεθαμένους , μανάδες , παιδιά ,τους συκοφαντούν και τους διαπομπεύουν και διατείνονται ότι φορούν παντελόνια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καθολου ασχημεσ οι φωτο για το γαλουνοπανταζισταν. ισα ισα ειναι κολακευτικεσ γιαφτουσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γαλουνη έχασες την μπάλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ξεπερνω όλα οσα εχουν γραφτει για εμενα στα σχολια Ουτε τα θετικα με ενδιαφερουν ουτε τα αρνητικα Εξ αλλου δεν εχει καμια αξια να κολακεύεις ολους οσους σε υμνουν και να καθυβρίζεις οσους σε λειδωρουν Θα απαντησω μονο στον ένα η δυο που εγραψαν για την στενη μου συνεργασια με το xiromero news Αγαπητοι φιλοι εγω την κατγγελια μου την εστειλα σε όλα τα site και blog που συνεργάζομαι στην Αιτωλοακαρνανια Δεν ε πιεσα κανενα και κανεναν ιδιοκτητη να ανεβασει την καταγγελια μου Εγω ειχα υποχρεωση να την στειλω σε ολους και την εστειλα Από την στιγμη που μια ιστοσελιδα την παραλαμβανει από εκει και μετα είναι στην απολυτη δικαιοδοσια της να την ανεβασει η να μην την ανεβασει Αλλα παρ όλα αυτα θα ψαξω να βρω και τα υπολοιπα και οσοι την εχουν αναρτησει θα σε ενημερωσω πονηρε πολιτευτη που θες να μου κανεις και υποδείξεις. Ελα όμως που θα γελιοποιηθεις. Και κλεινω με μια ερωτηση σε επομενο σχολιααστη ,ο οποιος ομολογουμένως είναι ευγενικος θα ηθελα να τον ενημερωσω ότι ο φακος αυτος ο σουπερ ευρυγωνιος και για να εμπλουτισει τις γνωσεις του λεγεται fisheye» δηλαδή στα ελληνικα ματι του ψαριου δεν χρησιμοποιηται οπουδήποτε ειμαστε αλλα σε συγκεκριμένους χωρους και με συγκεκριμένες προδιαγραφες Αν θυμασαι φιλε μου ότι την δευτερα του πασχα που πηγα στην παρουσιαση του συνδυασμου του κ.Γαλουνη τον χρησιμοποιησα εκει σε συγκεκριμενς ληψεις Επομένως στην αιθουσα την προχθεσινη δεν υπηρχε λογος να χρησιμοποιηθεί διοτι και ετερος ευρυγωνιοσ που ειχα εκανε την δουλεια Επαναλαμβάνω ότι ο συγκεκριμένος φακος δεν είναι φακος γενικης ληψης
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητέ μου ΚΎΡΙΕ ΜΠΟΝΗ Επιδη σας θαυμάζω χρόνια και παρακολουθώ ,Την δουλειά σας Σας εκτιμώ και πραγματικά , Σας θεωρώ Έναν μεγάλω ΚΎΡΙΟ !!!! Λυπάμαι με αυτά που διαβάζω ,από μερικούς ασκέτους !! Με σας και το έργο σας .Θα χαιρόμουν να μην τους , δίνετε αξία !! .Μην πέφτετε στο χαμηλω επίπεδο τους Σε Όλους αυτούς !! Ξέρουν πως έχουν χάσει το παιγνίδι Αυτά σας Ευχαριστώ ,για την πραγματική αγάπη για την πατρίδα !! Και Ευχαριστώ που έχουμε να κάνουμε , με Έναν πραγματικό ΚΎΡΙΟ! !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητέ μου ΚΎΡΙΕ ΜΠΟΝΗ Επιδη σας θαυμάζω χρόνια και παρακολουθώ ,Την δουλειά σας Σας εκτιμώ και πραγματικά , Σας θεωρώ Έναν μεγάλω ΚΎΡΙΟ !!!! Λυπάμαι με αυτά που διαβάζω ,από μερικούς ασκέτους !! Με σας και το έργο σας .Θα χαιρόμουν να μην τους , δίνετε αξία !! .Μην πέφτετε στο χαμηλω επίπεδο τους Σε Όλους αυτούς !! Ξέρουν πως έχουν χάσει το παιγνίδι Αυτά σας Ευχαριστώ ,για την πραγματική αγάπη για την πατρίδα !! Και Ευχαριστώ που έχουμε να κάνουμε , με Έναν πραγματικό ΚΎΡΙΟ! !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητέ Χρήστο, λυπάμαι που ένας τόσο διακεκριμένος φωτορεπόρτερ με σημαντικές προσωπικότητες στο βιογραφικό του μπαίνει στο τρύπακι να.... Ασχοληθεί με το xiromeronews που στηρίζει Αποκλειστικά τρίανταφυλλακη..
    2ον αν είχες να πας στη διακαναλικη Φώφης και Θεοδωράκη τι θα έκανες?
    3ον. Γνωρίζουμε το ποιον πολλών κατοίκων και μη Αστακού... Είχαμε ματιά και είδαμε τις φώτο ακι των 2 εκδηλώσεων.. Λυπάμαι μα το απλό μάτι του ανθρ που που δεν ήρθε σε καμία εκδήλωση, είδε αυτό ακριβώς που σε κατηγορούν... Φυσικά και πιστεύω ότι δεν έγινε Πο μέρους σου επίτηδες... Το τι σου είπαν από το Ξηρομερο news επέτρεψε μου να το αμφισβητήσω...
    Γνωρίζεις όμως πολυ καλά και την εκτίμηση που έχουν στο πρόσωπο σου εκεί οι που σε βαζουν τώρα να βγάλετε μαχαίρια... Λίγο πριν τις εκλογές... Κάτι σημαίνει αυτό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έχει δίκιο ο Τζον Κολ.
    Σαν τις μαύρες χήρες είναι όλες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εσύ φιλτατε δεν είσαι Μπόνης, είσαι ο Άρβιντας Σαμπόνις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΡΙΜΑ ΓΑΛΟΥΝΗ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΦΩΤΟΓΡΑΦΕ ΤΡΑΒΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν κοιτάτε τα ΧΆΛΙΑ του Αστακόυ οι φωτογραφίες σας απασχολούν (οι φωτογραφίες απεικόνιση της πραγματικότητας) με το Χρήστο τα βάλατε... Συμπέρασμα 80 με 100 υποψήφιοι συν 100 συγγενείς μας κάνουν 200 ήρθαν και άλλοι 100 =300 τόσοι πολλοί... πώς θα κερδίσεις... ΉΡΘΕ ΤΟ ΤΈΛΟΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ρε γατάκια !!!!!!!!!!!!!
    Ο συνεργάτης απαίτησε να κατέβουν οι φωτό γιατί δεν είναι κολακευτικές για την τριάδα .....
    προφανώς μετά από υπόδειξη ........ λίγο τους νοιάζει αν η αίθουσα είναι ή φαίνεται γεμάτη ........ πολύ περισσότερο ενδιαφέρει το προφίλ ....δεν είναι η πρώτη φορά που ο συνεργάτης λειτουργεί ως εκπρόσωπος της.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΟΝ ΕΠΙΣΑΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΑΩΝ ΕΡΓΩΝ.....ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΑΘΩ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΕΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ......ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΚΑΙ Η ΑΥΛΗ ΤΟΥ.

    ΑΠΕΙΛΕΣ, ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ. ΑΠΟΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΧΤΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ
      ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ;
      ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΝ
      ΞΕΚΑΤΙΝΑΖ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΕΚΛΟΓΕΣ 👎👎👎
      ΟΣΕΣ ΚΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ

      Διαγραφή
  31. ωπα παιδιά μην μιλάτε , έκανε
    δηλοση ο Τεράστιος ! Άρχισε πάλη τα κατινιστικα και τον χειροκροταει
    η Αυλή . Πόσο μας εσκιαξες παλη με τις μπούρδες σου Πελωριε Γιγαντιε
    Όταν τον πιάνει πανικός αρχίζει τις απειλές , τις ασιναρτησιες και τους εκβιαζμους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Το αποτέλεσμα των φωτογραφιών είναι υποκειμενικό ! Σε κάποιον αρέσουν σε κάποιον όχι ! Καλό θα ήταν να μην ταράζεται την ηρεμία σας αλλά κ την ήρεμος των πολιτών! Δεν έθιξε κανείς εσάς ως επαγγελματία φωτογράφο αλλά υποκειμενικά κρίνοντας το αποτέλεσμα της δεν ήταν ικανοποιητικό !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΟΛΟ ΤΟ ΚΗΦΗΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ

    ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΡΕ


    ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. DEN TA EPREPE NA STENAXORIESTE.
    GIA AFTO PU EISTE,KAI POLI OREOI PU BGIKATE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΡΕΤΑΚΙΑ ΜΕ ΣΕΛΦΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. XRISTO O KOLLIAS SE PIRE TILEFONO KAIGETAI KAI AYTOS MIN XASEI TO MEROKAMATO....A RE KAIMENO XIROMERO POPY KATANTISES NA SE KYVERNAEI O KOLIAS KAI O PANTAZIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με συνχωρεις αλλά ο Κολλιας είναι πολύ πιο μάγκας και κοινωνικοςς από τον Πανταζη.Ο Πανταζηςς μόνο να βριζει και να ειρωνευετε ξερει

      Διαγραφή
  37. Και δέκα Μπιρσίμ να βάλεις κύριε Γαλούνη για να καλύπτουν τις συγκεντρώσεις σου ,τρίτος και καταϊδρωμένος θα έρθεις και αυτό εξαιτίας του μηδενικού σου έργου στον Δήμο Ξηρομέρου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Τα έχετε κάνει πάνω σας. Έχουν τόση σημασία πια οι φωτογραφίες; Ο λαός θα μιλήσει την Κυριακή. Κρίμα μονάχα σε αυτούς που θα χάσουν την μάσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο ΚΟΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΓΑΛΟΥΝΗ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μες τ χωριό του κ είχε 200ατομα κ ο Γιάννης μες τ χωριό τ γαλουνη είχε παραπάνω.. σκούπα μυρίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ δέν ψηφιζω.
      ΑΛΛΆ ΣΤΟ ΧΩΡΙΌ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΚΑΚΗ ΉΤΑΝ πάρα πολλοί από άλλες κοινότητες

      Διαγραφή
  41. Τι ωραίες φωτογραφίες!!! αυτόν θα ψηφίσω!!τι χάλια φωτογραφίες,δεν πρόκειται να τον ψηφίσω.....καλό σας βράδυ ξηρομερειτες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Γαλουνης πάτο.Πανταζεοι ρέμα.
    Αλλά κάτω τα χέρια απ, τον Κολλιά.
    (μια ομορφη χοβολιοτισσα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΕΙΧΕ 100 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ ΜΕ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΜΟΟΟΝΟ 30! Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΧΕΙ 200 ΖΑΦΤΣΑΝΟΥΣ!ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΥΣΩΜΟ! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ! ΝΙΑΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΣΑ ΕΡΓΑ ΕΧΗ ΚΑΝΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΕΧΗ ΚΑΝΗ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΙΣΗ

      Διαγραφή
  44. Τριανταφυλλακη στο ξαναπαμε αλλα δεν ακους... Στη Ζαφτσα μη ζγωνς ντιπ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανέκαθεν δημοκρατική κοινότητα ανθρώπων
      Δεκτοί όλοι οι Αρχηγοί

      Διαγραφή
    2. ΜΕ ΨΉΦΟ ΔΕΚΤΟΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ η ΧΩΡΊΣ ΨΗΦΟ ?

      Διαγραφή
  45. Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΥ ΤΟΥΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΕΑΝ ΔΕ ΟΙ ΟΨΙΜΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΡΓΗ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΜΙΣΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΜΕ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΘΥΜΟ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Συγκεντρώσεις σαν του αρχοντοχωριου χθες δεν ξανάγιναν
    Όλο το χωριό εκεί
    Όλοι ντόπιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤ ΖΑΒΤΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΥ. ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤ ΖΑΒΤΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 6:30 μ.μ. του δωσατε κ νερο να πγει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Η μάχη στον πρωτο γύρω Απ ότι φαινετα είναι στήθος με στήθος με ελαφρό προβάδισμα Γαλουνη
    Στο δεύτερο ο Γαλουνης μέχρι έξι μονάδες πάνω το πολύ
    Παραπάνω όχι
    Αυτά είναι τα προγνωστικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Χαχαχα ιτς αμειζινγκ φαντάστικ ουυυυ... Πόσο σας πόνεσε το Κάραβελ πόσο όμως Κλάψτε άφοβα απειλήστε άφοβα αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά και ο νοών νοήτο. Το νου σου όμως......! Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σχοινί !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Σήμερα έχουν γιορτή στο σοϊ και δεν αδειάζουν να σχολιάσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. 9:12 μ.μ. κοιμησου αγγελουδι μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Φίλε των 09:12 ξυπνά φτάσαμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΠΟΙΟΣ ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΒΡΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ . Η ΕΚΛΟΓΗ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ . ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΣΚΗΣ ΜΕ 41% ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΔΥΜΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σου έλεγα τι γκάλοπ έχεις στα χέρια σου και τι θα ήθελες να εχεις🤣🤣
      Αφού τα ξέρετε τα γκάλοπ πολύ καλά ότι προηγείται ο Γαλουνης Και στον πρωτο και στο δεύτερο γύρω..
      Δε σας τα είπε τα μαντάτα ο αρχηγός σας;;;

      Διαγραφή
  56. ΠΟΙΟ ΓΚΑΛΟΠ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ 12:53?? ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ! ΜΟΝΟ ΕΝΑ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ! ΑΝΤΕ ΠΙΕΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε ρε ταγάρι 10:59.... Πρόβατο ε πρόβατο.....

      Διαγραφή

  57. Αγαπητέ Κολλιά δεν συνηθίζω να γράφω στα bloggs και σου μιλάω σαν φίλος. Δεν καταλαβαίνω γιατί ειδικά τελευταία παραεκτίθεσαι και μάλιστα συνεχώς με αυτά που κάνεις δηλαδή με αυτες τις εξυπνάδες σου πρώτα να απαιτήσεις απο τα παιδιά του γυμνασίου να διαβάσουν ένα πληρωμένο ευχαριστήριο και προχθές να απαιτήσεις να κατέβουν οι φωτογραφίες απο την εκδήλωση του δημάρχου. Πρέπει να σκεφτείς ότι όλες και όλοι που σε χρησιμοποιούν τώρα, γρήγορα θα σε αδειάσουν και θα σου ρίξουν και το φταίξιμο λέγοντας ότι δήθεν δεν ήξεραν τίποτα άσε που ήδη τον κάνουν και άντε μετά να βγάλεις άκρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο ΚΟΛΙΑΣ έχει κάνει μεγάλη ζημιά !!! Έχει απογοητεύσει πολύ κόσμο με την συμπεριφορά του. Ήδη , ΟΛΟΙ , οι υποψήφιοι αποστασιοποιούνται από δαύτον και καταδικάζουν τις πρακτικές του. Οι έχοντες την ευθύνη του συνδυασμού πρέπει να του τραβήξουν το αυτί ΧΤΕΣ . Άργησαν !!! Ποτέ δεν είναι αργά. Ν. Κονταξής

      Διαγραφή
  58. Αυτό που πρέπει να ξέρουν στο στρατόπεδο Γαλούνη είπα ο ότι ο πιστός τους Κολλιας επειδή διαισθάνεται τη συνέχεια προσπαθεί να ρίχνει γέφυρες και αλλού ..........
    Μόνο που εκεί στο «αλλού» τον έχουν για πλάκα και όχι συνεργάτη ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  59. Καλά μην τα ρίχουμε όλα στο Κολλιά. Αυτός αυτή τη δουλειά έκανε πάντα και αυτή κάνει. Οι άλλοι και οι άλλες που κρύβονται πίσω του γιατί δεν έχουν το θάρρος να βγούν μπροστά; Ποιόν άραγε ενόχλησαν οι φωτογραφίες και έβαλαν τον μαυροκολλιά να πάρει τηλέφωνο; Πάντως απ ότι ακούγεται τον Δήμαρχο δεν να τον ενόχλησαν και τόσο. Ένα δυό ακόμη τέτοια περιστατικά και βλέπω τον Τριανταφυλλάκη να κάνει παρέλαση και τον Παναγιώτη Στάικο να τρίβει τα χέρια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο