Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Επίσημα έγγραφα-φωτιά! -ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ!!!

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

-Έγγραφα που θα προκαλέσουν πολιτικό πάταγο.
-Πιθανή κατάσχεση στο ΦΟΣΔΑ μέχρι του ποσού των 95.115,68 ευρώ.
-Διαγραφή οφειλών από χρεώσεις αποχέτευσης, λόγω αδυναμίας σύνδεσης.
-Δαπάνη για ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ  790.469,82 !!!!!!!! ΕΥΡΩ.
-ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ.

Αγαπητοί Αναγνώστες
Συνεχίζω την ενημέρωση σας. 
Κανένα μα κανένα στοιχείο μου ΔΕΝ τόλμησε κανείς να αμφισβητήσει.  

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1:
Στο ΧΥΤΑ- χωματερή πολυτελείας δούλεψαν τέσσερις εταιρίες- εργολάβοι. Ο Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ κ. Κατσαμπίρης δύο φορές μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο είπε ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΑΡΧΕΙΟ από το κ. Κασόλα πρώην Πρόεδρο του ΦΟΣΔΑ. Συνεπώς δεν ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΖΥΓΟΛΟΓΙΑ. Με τις τέσσερις ο ΦΟΣΔΑ είχε και έχει δικαστικές διαμάχες. Με αποκορύφωμα την παρακάτω. -Γιατί άραγε; -Tι ακριβώς συμβαίνει;.............



  Την 14η Δεκεμβρίου 2018 συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή του ΦΟΣΔΑ, αποτελείται από τον κ. Κατσαμπίρη Γεώργιο, τον κ. Στούπα Θεόδωρο και το κ. Λαινά Κων/νο με θέμα: 
Παρακαλώ δείτε απόσπασμα από το έγγραφο  που είναι ανηρτημένο στη διαύγεια με ΑΔΑ ΩΞΕΑΟΞΚΚ-ΛΜΩ:

 -Η τιμή πληρωμής ανά τόνο εισερχομένου σκουπιδιών είναι καθορισμένη. Τα σκουπίδια ζυγίζονται στην είσοδο του ΧΥΤΑ.  

Το καίριο ερώτημα ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΟΥΔΕΙΣ είναι.
-Γιατί αυτές οι δικαστικές διαμάχες;
-Πως φτάσαμε στη πιθανή κατάσχεση; 
-Tώρα είναι φανερό, γιατί ο Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ κ. Κατσαμπίρης ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ και στις εκκλήσεις μου μέσω ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ.
  Γιώργο, πρώην μαθητή μου, ο πρώην  δάσκαλος σου ως όφειλε, σου ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. Από εδώ και στο εξής ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Η ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
-ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.  
Καλώ όλους τους υποψηφίους Δημάρχους ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.
*****************

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2: 
      Την 19η  Νοεμβρίου 2018 συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας. Το 31ο Θέμα ήταν "Διαγραφή οφειλών από χρεώσεις αποχέτευσης, λόγω αδυναμίας σύνδεσης".
    Το Δημοτικό Συμβούλιο κατόπιν εισήγησης των υπηρεσιών του Δήμου διέγραψε τα χρέη σε 108 κατοίκους της Βόνιτσας και σε 59 κατοίκους της Παλαίρου. Φυσικά ΔΕΝ θα διαφωνήσω στην διαγραφή (ποσά δεν αναφέρονται) αφού το εισηγούνται οι υπηρεσίες.
  
Τα ερωτήματα μου είναι:
1)-Αυτοί που συνδέθηκαν με το αποχετευτικό δίκτυο είναι κορόιδα ή ηλίθιοι; 
2)-O αποτυχημένος Δήμαρχος κ. Αποστολάκης πολλές φορές μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο είπε: Η σύνδεση με τα αποχετευτικά δίκτυα είναι  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ. Τι έκανε ο ίδιος και οι υπηρεσίες του Δήμου για αυτό το θέμα;
3)-Πως είναι δυνατό η απόφαση αυτή να έχει παρθεί στις 19/11/2019 και αναρτάται στη διαύγεια ΣΗΜΕΡΑ 30 ΜΑΗ 2019; -Eίναι ή δεν είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΕΥΣΕΙΣ της καθυστερήσεως; Bέβαια  ουδείς νοήμων πιστεύει ότι ήταν ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ.
4)-Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό τρείς ημέρες πριν το Β΄ Γύρο των Δημοτικών Εκλογών και να μην μιλάει ΟΥΔΕΙΣ;  

Παρακαλώ δείτε το αντίστοιχο έγγραφο από τη διαύγεια με ΑΔΑ: 61ΡΛΩ6Ζ-7ΤΙ.


***************************************************

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 3:
     Στη διαύγεια με ΑΔΑ, 783ΝΩ6Ζ –ΧΗΤ υπάρχει αναρτημένο έγγραφο με ημερομηνία 04/03/2019, Αριθ Πρωτ 1950 και τίτλο:
 "ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΣΟΔΩΝ- ΕΞΟΔΩΝ του ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ- ΒΟΝΙΤΣΑΣ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ  2019".

        Στα έξοδα έχουμε με ΚΑ 66, τίτλο εξόδων "ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ 790.469,82 !!!!!!!" όπου βέβαια δεν συμπεριλαμβάνονται σχολεία, παιδικοί σταθμοί, ΦΟΣΔΑ. Ποσό τεράστιο και έξω από κάθε ανάγκη και λογική. Τούτο θα φανεί στο δεύτερο τόμο του έργου μου, ο οποίος περιέχει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των δαπανών του Δήμου. 
            Οι απευθείας αναθέσεις προβλέπονται σωστά σε έκτακτες και επιτακτικές ανάγκες. Στο δήμο μας είναι συνήθης τακτική. Οι λόγοι αυτής της πολιτικής έχουν αναλυθεί και τα αποτελέσματα της φάνηκαν.
       Στα αναλώσιμα προφανώς περιλαμβάνονται γραφική ύλη, είδη καθαριότητας, καύσιμα. Πιστεύει κανείς ότι η γραφική ύλη, τα είδη καθαριότητας, τα καύσιμα εντάσσονται στη  παραπάνω λογική του γράμματος και του πνεύματος του νόμου; -Προφανώς και όχι.
        Η γραφική ύλη, τα είδη καθαριότητας, τα καύσιμα είναι αναγκαία και απαραίτητα, για να λειτουργήσει μία οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία. Επομένως οι απευθείας αναθέσεις που γίνονται ούτε άμεσες ούτε επιτακτικές είναι. Ο λόγος που γίνονται είναι ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ.

Τι επιβάλλεται να γίνεται; -Aδιάβλητοι διαγωνισμοί για όλο το Δήμο. Στην υπηρεσία που εργάζομαι γραφική ύλη, είδη καθαριότητας, καύσιμα προμηθευόμαστε από περιφέρεια. Η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας  ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ.  
     Η Δημοτική Αρχή  Ακτίου- Βόνιτσας χωρίζει ανά Δημοτική Ενότητα και κάνει απευθείας αναθέσεις. Αυτό με τους σχεδόν κάθε μήνα αναμορφώσεις του προϋπολογισμού ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ.

          Αποτέλεσμα αδιαφάνεια, κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, πελατειακές σχέσεις, κατάργηση της ισονομίας και της ισοπολιτείας, πανάκριβες προμήθειες με προμηθευτές μέσα και έξω από το Δήμο. Δεν κρίνω τους προμηθευτές, τη Δημοτική Αρχή κρίνω.

      Δήμαρχε κ. Αποστολάκη δεν σας συκοφαντεί ο αρθρογράφος, ούτε η ιστοσελίδα, ούτε η εφημερίδα που φιλοξενούν τα άρθρα μου. Τη πολιτική σας κρίνουμε με αδιάσειστα στοιχεία. Σας  ενοχλεί; -Mε αφήνει παγερά αδιάφορο. Ας ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ.

Το ερώτημα είναι: 
H νέα Δημοτική Αρχή ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ;  -Oι νέοι Δημοτικοί Σύμβουλοι πως θα πολιτευτούν. ΟΨΟΜΕΘΑ.
**************************

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 4:
         Ως γνωστό ο Δήμος έχει 5 Παιδικούς σταθμούς και δύο ΚΑΠΗ. Είναι Αρμοδιότητας του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης. Η προμήθεια για ΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΑ.

    Παρακαλώ δείτε  απόσπασμα από το έγγραφο με ΑΔΑ  Ω8Γ5ΟΛΧΖ-Γ11 και ημερομηνία 05/03/2018.
ΣΥΝΟΛΟ  64.500

            Δεδομένου οι τρείς Παιδικοί Σταθμοί της ΔΕ Ανακτορίου (Βόνιτσα, Μοναστηράκι, Δρυμός) έχουν 5-6 φορές περισσότερα παιδιά από τον παιδικό σταθμό της Παλαίρου και τον ένα Παιδικό Σταθμό της Κατούνας  
ΠΩΣ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣΑ;  
-Kαταργείται ναι ή όχι η ΛΟΓΙΚΗ;
-Kαταργούνται ναι  ή όχι  οι στοιχειώδεις πράξεις της Αριθμητικής;
-Γιατί να μην γίνει ένας ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ;
-Kαι σε κάθε περίπτωση γιατί ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ τουλάχιστον για τη ΔΕ Ανακτορίου;
 Oλα αυτά θα τα ΕΞΕΤΑΣΕΙ Η ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.   
Κάποιοι ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ. Ήρθε ο καιρός.
*************************
Αγαπητοί Συνδημότες

-Αυτά και άλλα πολλά συμβαίνουν στο Δήμο μας.
-Θα το πάω μέχρι τέλους στο ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ και στο ΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
-Ο Δήμος Ακτίου- Βόνιτσας αργά ή γρήγορα θα οδηγηθεί σε Διαχειριστικό και Οικονομικό έλεγχο από συστάσεως του μέχρι σήμερα. 
Είμαι στη διάθεση οποιαδήποτε πολιτικής, διοικητικής, εισαγγελικής αρχής να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση αυτή.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ........

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
1)-Το Σάββατο 1-06-2019 η επόμενη ενημέρωση σας.
2)-Το  Φθινόπωρο αρχίζει το γράψιμο του δεύτερου τόμου του έργου μου. Εκεί μερικά κεφάλαια θα περιέχουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των δαπανών. Μέχρι να παρουσιαστεί ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ πολλές υποθέσεις θα έχουν ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙ και ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΟΘΕΙ τα του Καίσαρος στο Καίσαρα και τα του Θεού στο Θεό. 
Επαναλαμβάνω σε κάποιους, ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ........


18 σχόλια:

  1. Δήμος Ακτίου Βόνιτσας < ΧΥΤΑ Παλαιρου > Δήμος Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δασκαλε το μονο που εκανες ειναι οτι τους εκανες διασημους αυτο δειχνουν οι εκλογες..μια τρυπα στο νερο εκανες , στο κολπο κιο μωραιτης με 300 ψηφους .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βιάζεσαι και δεν είναι καλό. Θα έπρεπε πρώτα να περιμένεις να τελειώσουν τα δικαστήρια και μετά να μας ενημερώσεις. Όσο μιλάς για δημόσιους διαγωνισμούς δείχνεις ότιν δεν γνωρίζεις απο διαδικασίες , πόσο τελικά θα στοιχίσουν και μετά από πόσο χρόνο θα γίνονται οι προμήθειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΑΣΚΑΛΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ. ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕς ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΚΥΒΕΡΝΙΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΥΠΑΜΑΙ ....ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ...ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ...ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...ΟΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ....ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΒΟΝΙΤΣΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ....ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ....ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΖΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΥΠΑΜΑΙ ....ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ...ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ...ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...ΟΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ....ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΒΟΝΙΤΣΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ....ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ....ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΖΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αισιοδοξία χρειάζεται.
      Είδατε τον κ. Μασούρα ? Πάντα με το ευχαριστο χαμόγελο
      Αισιοδοξία λοιπόν και όλοι θα επιβιώσουμε.

      Διαγραφή
  7. ΔΑΣΚΑΛΕ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣΤΟΥΣ!!!!!!.ΕΒΓΑΛΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΓΕΦΥΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΥ.ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σκοτεινές και ύποπτες οι διαδρομές στο ΦΟΣΔΑ. Για αυτό ο Τσινιάς δεν μιλάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπούλη , κατάτμιση ξέρεις τι είναι; Ξέρεις με τι τιμωρείται; Tα Διαβατά ξέρεις που είναι; Θα τα μάθεις. Γλέντια που έχουν να γίνουν. Κατάλαβες αυθεντικέ ανταποκριτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι αδύνατο ο υπάλληλος να χρέωσε τόσες εκατοντάδες συνδέσεις. Ο λόγος είναι απλός. Αυτοί που συνδέθηκαν είναι καταγεγραμμένοι. Όλο αυτό θυμίζει τις διαγραφές των λογαριασμών του νερού στα Σκλάβαινα. 'Εγινε για να πάρουν τους ψήφους. Το είχαν κρυφό από το Νοέμβρη και το εμφανίζουν τρείς μέρες πριν τις εκλογές του 2ου Γύρου. Ευτυχώς που υπάρχει ο Κώστας και τα μαθαίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπάλληλοι των εργολάβων. Διαπλοκή, διαφθορά στα φανερά. Φανταστείτε στα κρυφά τι γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Ποντιος Πιλατος ηταν χαμογελαστος,
    ομως ο χριστος σταυρωθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα μας τρελάνεις επειδή έχασες τη ψυχραιμία σου και είσαι πικραμένος. Τελικά είσαι υπέρ ή κατά της διαγραφής ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Aυθεντικέ ανταποκριτή, αυθεντικέ Ξηρομερίτη κλπ τώρα αρχίζει το παιχνίδι. Νομίσατε ότι ο δάσκαλος θα πέσει στη παγίδα σας να σας απαντάει. Σας άφηνε να εκτίθεστε. Θα πάτε να απολογηθείτε εκεί που πρέπει. Και συ αυθεντικέ ανταποκριτή θα μάθεις τώρα ποιος είναι ο γραφικός και ο τρελός του χωριού. Για κάθε αθλιότητα που έγραψες και είπες για το δάσκαλο θα πληρώσεις ακριβά. Θα καθίσεις σε πολλά εδώλια. Σε κάθε παράγραφο που έγραψες θα έχεις και μία αγωγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο