Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Παραδόθηκε το ΑΚΤΙΟ- ΒΟΝΙΤΣΑ / δηλώσεις Σπίρτζη (video)




             Τα πρώτα 15 χλμ. της Αμβρακίας οδού που συνδέει το Άκτιο και τη Βόνιτσα με την Ιόνια Οδό παραδόθηκαν σήμερα στην κυκλοφορία από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, παρουσία του υφυπουργού, Θάνου Μωραΐτη και τοπικών βουλευτών....

ΒΙΝΤΕΟ....
         Πρόκειται για το τμήμα Άκτιο-Βόνιτσα μήκους 15 χλμ από τα 48,5 χλμ που είναι το σύνολο του έργου από την Λίμνη Αμβρακία -σύνδεση με Ιόνια Οδό λίγο πριν την είσοδο της Αμφιλοχίας – μέχρι την υποθαλάσσια γέφυρα στο Άκτιο.............



       Όπως δήλωσε ο κ. Σπίρτζης σε 1,5 με 2 χρόνια θα ολοκληρωθούν και τα υπόλοιπα 33 χλμ. του οδικού άξονα.
        «Ηταν ένα έργο εγκαταλελειμμένο που το αναστήσαμε, ένα έργο σκιάχτρο. Έπρεπε να είχε παραδοθεί ήδη από το 2012-13» τόνισε ο κ. Σπίρτζης.
         «Πρόκειται για μια από τις πολλές συνδέσεις της Ιονίας Οδού και των άλλων μεγάλων αυτοκινητοδρόμων με τις παρακείμενες πόλεις, τουριστικά θέρετρα, λιμάνια και βιομηχανικά κέντρα που δεν είχαν προβλεφθεί και σχεδιαστεί ποτέ στις συγκεκριμένες παραχωρήσεις με ευθύνη εκείνων που σχεδίασαν αυτά τα έργα», ανέφερε ο υπουργός.
      «Κανένας από τους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους, ούτε η Εγνατία Οδός δε συνδέονται με τις παρακείμενες πόλεις και τα βιομηχανικά τους κέντρα, πρόσθεσε ο υπουργός Υποδομών παραπέμποντας «στη Νέα Δημοκρατία και τους υπουργούς της».
         Σημείωσε πάντως ότι «τα έργα δεν ανήκουν σε κυβερνήσεις, ανήκουν στον ελληνικό λαό που τα πληρώνει και υποχρέωση των κυβερνήσεων και των αρμοδίων υπουργών είναι να τα κατασκευάζουν και να τα παραδίδουν στην ώρα τους».

        Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής Συγκοινωνιακών Υποδομών, Δημήτρης Αναγνώπουλος, ο οδικός άξονας Αμβρακία – Άκτιο περιλαμβάνει δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση, τρείς μεγάλες κοιλαδογέφυρες και πέντε με έξι κόμβους.

https://www.agriniopress.gr/


20 σχόλια:

  1. Ολα προεκλογικά και για αυτό κάθε μέρα εκλογές ζήτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε 1,5 η 2 χρόνια θα είναι έτοιμος και ο υπόλοιπος δρόμος;Με εσάς στην κυβέρνηση σε 15,με 20 χρόνια το βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο καλλίτερος υπουργός του Σύριζα
    Πρότυπο εργατικότητας αποτελεσματικότητας και ήθους πολιτικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελπίζω στις παλιές καλές μέρες... Δημοπρατήσεις, μισοδουλεμενες εργολαβίες, απλήρωτοι εργαζόμενοι. Οσο για δρόμους; Θα...

    Ειχε καταντήσει ο νόμος με υποδομες του 1960 - 1970.

    Ειτε αρέσει είτε δεν αρέσει, επί ΣΥΡΙΖΑ στον νομο κάτι κινειται. Οσοι ταξιδεύουν αυτες τις μερες το βλεπουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ ΜΕΡΙΑ.ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΟ. ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έβλεπες όλο λαμόγια και γλυφτες θες να πεις.

      Διαγραφή
  6. Μόνο αυτές τις μέρες; Το βλέπουμε συνέχεια.Θα το δει και ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κρίμα που η παλιά μικροπολιτικη νοοτροπία δεν λεει να φύγει....ετοιμο το εργο εδω και καιρο, αλλα να το δωσουμε τωρα, που ερχονται οι διακοπες του Πασχα για να το δουν περισσοτεροι και να καρπωθουμε περισσοτερα πολιτικα ωφέλη=πιθανα ψηφαλάκια....εν τω μεταξύ ας σκοτώνονται οι οδηγοί στο παλιο οδικο δίκτυο....να δω πότε θα αλλάξουμε νοοτροπία σαν λαός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θωμά με ΣΥΡΙΖΑ όλα θα γίνουνε... Με ΣΥΡΙΖΑ και δεν πληρώνω η ΔΕΗ στο χείλος της χρεοκοπίας Θωμά που όλα θα γίνουνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ολοι οι, 😛😛😛 από κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τον μπαρούφα δεν είδαμε σε καμία φώτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ένας ασφαλέστερος τρόπος και μέχρι να ολοκληρωθεί σε ενάμιση έως δύο χρόνια ο δρόμος των 33 Κm και για να αποφευχθούν τα τροχαία ατυχήματα, μπορεί να είναι η εντονότερη και ανα δέκα έως είκοσι χιλιόμετρα καικατά μήκος αυτού του δρόμου η παρουσία της τροχαίας, ώστε τα τροχοφόρα οχήματα να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.
    Ευχαριστώ !
    Σπυρίδων Ν Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 2.31 Σε αυτο εχεις δικιο η καλυτερη μεταγαφη του ΣΥΡΙΖΑ απο το ΠΑΣΟΚ. Οχι σε ολα τοτε,σημερα ναι σε ολα.Αλλα στην ζωη οτι δινεις περνεις που ελεγε και παπα Σαββας.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 819 ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΊΧΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΈΝΤΙΜΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ
      ΤΟ ΠΑΣΟΚ δεν είναι μόνο κάποιοι
      Είναι ο απλός ο κόσμος του. ο καθαρός κόσμος του

      Διαγραφή
    2. Καθαρός κόσμος του ΠΑΣΟΚ.Τι θα ακούσω ακόμα θεέ μου.Ολοι οι γλυφτες πρασινορουφιανοι λαμόγια κλεφτρονια και όλοι οι σαπιλα που δεν χωρούσαν στην δεξιά ήταν στο ΠΑΣΟΚ.Ενα κόμμα χωρίς υπόβαθρο χωρίς ιδεολογία μόνο με ρουσφέτι ,κλεψιά.και θα θα θα θα.Ανεμομαζωματα διαβολοσκορπισματα..

      Διαγραφή
    3. Πες οτι νομιζεις,
      από χαρακτηρισμούς δεν παθαίνει και δεν έπαθε κανένας τίποτα.
      Χρόνια Πολλά σε όλους τους απλους σοσιαλιστές
      και μή απλούς σοσιαλιστές

      Διαγραφή
    4. Ναι ρε και ο Ακης ο πιο γνησιος αντιπρόσωπος του....

      Διαγραφή
  13. Ποιος Άκης;Όλοι λαμόγια και κλεφτρονια ήταν και είναι.Με πρώτο τον Α.Παπανδρεου..Ποσα έφαγε από την τράπεζα Κρήτης με τον Κοσκωτα και την Λιάνη;Πόσα έφαγε ο Κουτσόγιωργας;Ένας καθαρός δεν υπάρχη.Ουτε ζωντανός ούτε πεθαμένος .Αυτοί η συμμορία τίναξε τον τόπο.Αυτα πληρώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 5 21 ΑΣ ΠΆΜΕ ΕΜΕΊΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ... ολαση

    και εσείς τραβάτε στον ... αραδεισο
    ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο