Κυριακή 21 Απριλίου 2019

ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ: Μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΪΚΟΥ στον ΑΣΤΑΚΟ με παρουσίαση αρχών και ανακοίνωση των υποψηφίων του

Την Κυριακή των Βαΐων 21 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Την Κυριακή των Βαΐων 21 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι 

       Σας καλούμε στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου στο ισόγειο του Δημαρχείου.
     Για να μοιραστούμε μαζί σας τις σκέψεις μας και τις αρχές, που πρέπει να διέπουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως κορυφαίου θεσμού αποκεντρωμένης λήψης αποφάσεων με λαϊκή συμμετοχή, κοινωνικό έλεγχο και αρωγή στον εθελοντισμό, για  Περιφερειακή Ανάπτυξη και βελτίωση της ποιότητας ζωής των Δημοτών, όπου οι αποφάσεις και η διαχείριση του δημοσίου χρήματος  θα γίνονται με απόλυτη διαφάνεια, σεβασμό προς τους πολίτες και λογοδοσία, όπου θα γίνει και η παρουσίαση των μελών του Συνδυασμού.  
      Θα το θεωρήσουμε μεγάλη μας τιμή, να σας έχουμε δίπλα μας.

..................................






72 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΝΙΚΗΣ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΦΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΦΤΩΧΟ ΆΡΡΩΣΤΟ. ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. ΑΞΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΞΑΝΑ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ. ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΣΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Παναγιώτη με το καλό να εκλεγει και να στείλεις τους απατεώνες που έφεραν 40 χρόνια πίσω το τόπο δπιτι τους μπας και δει μια ασπρη μερα ο δήμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ 1.09. Ο Κ. ΣΤΑΙΚΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΝΟΥΜΕ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ,ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλη επιτυχια παναγιωτη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλη επιτυχια γιατρε. και οχι νευρα
    μπαρμπα χρηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάλι καλά που δεν πραγματοποείτε τις συγκεντρώσεις σας εσείς και Γαλούνης την κυριακή του Πάσχα για να μας δείξετε λαοθάλασσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα έρθει τεράστια νίκη. Ήρθε ξανά η ώρα του Στάικου. Ο τόπος μας θα βρει επιτέλους το δρόμο που του αξίζει για να πάμε μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ,ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ.

    17 Απριλίου 2019 - 7:46 π.μ. Ηγώ μπάρμπα Χρήστο...κάνα δυό βρα'ι'ές κ-κιά σπέρνω./..δε πίνου λάλαμ Καλή Λαμπρή νά χτε ...Ανώνυμ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 642 ΝΑ ΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ? ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ? ΤΙ ΛΕΣ? ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ? ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΛΑΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΜΠΕΣΑΛΗΣ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΟΤΑΝ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ......ΤΙ ΛΕΝΕ ΛΟΙΠΟΝ? ΑΣΕ ΦΙΛΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 10.42 ΜΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΓΑΛΟΥΝΗ
      ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕ Η ...ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΑΣ- Μού ?????

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμε 9¨43 αν κατάλαβες, το σχόλιό σου είναι θετικό για τον Παναγιώτη και τη παραταξή του διότι, από τώρα παραδέχεσαι έμμεσα ότι θα έχει περισσότερο κόσμο από τους προηγούμενους που τρέχουν να φτιάξουν συνδυασμό. Επίσης δια του σχολίου σου δίνεις θετικό πρόσημο στη παράταξη Στάικου διότι έμμεσα παραδέχεσαι ότι οι άλλοι βιάστηκαν για τη δικη τους συγκέντρωση, άρα δεν έχουν οργάνωση σωστή να σκεφτούν αυτό που λες.... άρα τι περιμένεις να κάνουν και στο δήμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χωρίς σωστή οργάνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΠΡΩΤΑ

      Διαγραφή
    2. χωρίς οργάνωση δεν γίνονται συγκεντρώσεις και ομιλίες,δεν πάει κανένας αποχή από οχλαγωγία που αποχαυνώνουν τον κόσμο

      Διαγραφή
  13. Σημαδιακη ημερομηνια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΤΏΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ αριστερή(ΧΟύΝΤΑ) ΤΙ ΈΧΟΥΜΕ ?
      δημοκρατία έχουμε ?

      Διαγραφή
  14. Να ακουσουμε και ολοι εμεις απαντησεις
    Θα στηριξετε γαλουνη στον 2ο γυρο ή θα συμπορευτειτε με τον γιατρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κύριε 6:42 ο Στάικος δεν είναι χθεσινός στον τόπο . Τον έχει υπηρετήσει ως γιατρός της δημόσιας και της ιδιωτικής υγείας , αλλά και ως Δήμαρχος με ευγένεια και σεβασμό προς κάθε συνάνθρωπό του ,λειτουργώντας πολλές φορές με αυτοθυσία βάζοντας ακόμη και την ζωή του σε κίνδυνο για να σώσει ζωές άλλων .

    Πριν από λίγο τον συκοφαντούσατε ότι θα τα πιάσει και θα αποσυρθεί. Αφού το αφήγημά σας κατέρρευσε, αρχίσατε πως λειτουργεί ως δεκανίκι του Γαλούνη , το οποίο είναι αισχρή συκοφαντία από τον πανικό που σας έχει κυριεύσει.

    Μήπως θέλετε να σας πει γι αυτές τις αθλιότητες και ευχαριστώ .

    Ο Στάικος από ότι είδα ευχήθηκε στους πολιτικούς του αντιπάλους καλό αγώνα και εσείς την ημέρα που ο άνθρωπος έκανε μια πρόσκληση για την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του , βρήκατε ευκαιρία για να βγάλετε από μέσα σας αυτά τα εμέσματα ,τον φθόνο και την κακία σας.

    Παναγιώτη γιατρέ μας απλά προσπέρνα τους και θα είσαι ο Δήμαρχος της καρδιάς μας.

    Ένας Αστακιώτης που ο Στάικος έσωσε την ζωή του παιδιού μου , όταν εκδήλωσε μηνιγγίτιδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ ΣΤΑΙΚΟ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ ΟΤΑΝ ΔΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΕ ΓΑΛΟΥΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑΖΗ. .ΜΠΟΡΕΙΣ? ΤΟΛΜΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΙΣΟ ΣΤΑΙΚΟΣ ΜΙΣΟ ΓΑΛΟΥΝΗΣ
    ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ
    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. υπαρχουν συμφωνιες μεταξυ Σταικου και Πανταζη-Γαλουνη και κυριως μεταξυ Σταικου -Πανταζη . Η αλληλουποστηριξη ξεπερναει τα ορια της αβρπτητας και της ευγενειας. Ειναι ολοφανερο ποια. Αραγε τα στελεχη του Σταικου το ξερουν;;

    (Αγαπητο ξηρομερο νιους να δημοσιευτει το σχολιο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΤΩ.ΤΑ.ΧΕΡΙΑ.ΣΑΣ.ΑΠΟ.ΤΟΝ.ΣΤΑΙΚΟ.Ο.ΣΤΑΙΚΟΣ.ΕΙΝΑΙ.ΚΑΘΑΡΟΣ.ΕΝΩ.ΕΣΕΙΣ.ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ.ΚΑΙ.ΛΑΜΟΓΙΑ.Η.ΑΝΑΣΤΑΣΗ.ΕΧΕΙ.ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σιγά ρε συ μην ψηφίσεις Σταικο ,που τον προκαλείς κιόλας .
    Ο Σταικος ήταν ο μόνος που εδώ και ενάμισυ χρόνο ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος ,ο οποίος κάνει αντιπολίτευση στον Γαλουνη .
    Όταν έγραψε για τα 400 χιλιάρικα από τις ψεύτο θεομηνίες να πάνε για τον δρόμο Χρυσοβιτσα , Παλαιομανινα ,Σουπι στα ακτινίδια ο δικός σας ο Τριανταφυλλάκης τι έκανε.
    Ποιούσε την νήσσα .
    Λ.Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μη στεναχωριέστε καθόλου για τους συμπολιτειανούς και σια. Το γιατι δεν κανουν αντιπολίτευση στο Γαλούνη και κάνουν στο Σταικο έχει πολύ ιστορία η υπόθεση. Στο δεύτερο γύρο όλο και περισσότερο αποκαλύπτεται ότι θα στηρίξουν Γαλούνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φήμες ότι οι υποστηριζόμενοι από τη συμπολιτεία-Σύριζα και μετά ξεσύριζα, δεν προλαβαίνουν να φτιάξουν ψηφοδέλτιο. Παρακαλώ κ Στάικε λυπηθείτε τους και δανείστε υποψήφιους να χάσουν κανονικά την ημέρα των εκλογών . Όχι έτσι να διαλυθούν πριν τις εκλογές . Δεν το θέλουμε. Δεν έχει ουσία η υπόθεση να γίνεις δήμαρχος με αντίπαλο μόνο το Γαλούνη. Δεν θέλουμε εκλογές περίπατο. Θέλουμε εκλογές με λίγη αγωνία μέσα ποιον θα εχεις 2ο γύρο. Γαλούνη ή τους υποστηριζόμενους από Συριζα -Συμπολιτεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ .ΚΛΕΙΣΤΕ ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΛΥΖΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕ

      Διαγραφή
    2. Χα χα χα. Βγηκατε παγανια με δωρα για να κλεισετε κανα ψηφοδελτιο και τρωτε χυλοπιτες.

      Προσεξτε μην σας βουτηξουν τις βαλιτσες ετσι οπως γυρνατε στα σκοταδια.

      Θελετε να πουλησετε και καθαροτητα τρομαρα σας δυνατο ξηρομερο πρωτα ο πολιτης part II

      Διαγραφή
  23. Μπορεί άραγε να πετύχει η τοπική μας κοινωνία πραγματική πολιτική αλλαγή στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές το Μάη του 19
    Με μέχρι πρότινος Αντιδημάρχους της σημερινής αποτυχημένης πολιτικά δημοτικής αρχής του Δήμου Ξηρομέρου ?
    Ευχαριστώ !
    Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΦΙΛΕ.4:05.ΑΝ.ΑΥΤΟ.ΠΟΥ.ΓΡΑΦΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ.ΑΛΗΘΕΙΑ.ΕΓΩ. ΑΠΟ. ΘΕΡΜΟΣ
    ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥ ΘΑ ΓΙΝΩ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ποιο μάγκας από όλους ο Μουρκούσης . Μπήκε τελευταίος στο ψηφοδέλτιο του Σταικου και εξασφάλισε την θεσούλα στην Αλυζία, ενω οι άλλοι που ήταν απο το καλοκαίρι θα πάρουν την .....ευχή του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ. ΚΑΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΕ.ΞΕΠΕΡΑΣΕ .ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ .ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ .ΠΡΟ ΠΕΝΤΑΕΤΊΑΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  27. ■ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ:
    Η ΘΕΩΡΙΑ ΟΤΙ Ο ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΊΚΟ ΑΠΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ & ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΤΑΪΚΟΣ ΣΑΝ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΪΚΗ.
    ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:
    1)-ΓΙΑΤΙ 0 ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ? ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ & ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ?
    2)-ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΝΤΑΖΗΣ , ΓΑΛΟΥΝΗΣ & ΣΤΑΪΚΟΣ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?
    3)-ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ Κ. ΛΑΪΝΑΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛΙΑΣ ΟΛΟΣ Ο ΣΥΜΦΕΡΤΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΖΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑΖΗ, ΓΑΛΟΥΝΗ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΡΚΟΥΣΗ ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑΘΗΚΑΝ?
    4)-ΓΙΑΤΙ ΟΙ Κ. ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΣΤΟ ΚΟΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ? ΕΤΣΙ ΑΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΜΟΥΡΚΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΛΥΖΙΑΣ ΜΕ ΥΠΟΔΙΚΟ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ?
    5)-ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ "ΑΦΗΣΕ" ΝΑ ΤΟΥ ΦΥΓΕΙ (Η ΠΟΛΥΦΕΡΝΗ ΝΥΦΗ) ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ?
    6)-ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ ΜΥΔΡΟΥΣ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ Κ. ΛΑΪΝΑ ΚΑΙ ΓΚΟΛΙΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΠΛΕΞΕ ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΤΟΥ Κ. ΜΟΥΡΚΟΥΣΗ , ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΤΑΪΚΟΥ (ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΠΟ ΑΛΥΖΙΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΞΑΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΓΑΛΟΥΝΗ?
    7)-ΓΙΑΤΙ Κ. ΠΑΝΤΑΖΗ ΣΕ ΔΥΟ ΙΔΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ?

    -ΤΕΛΟΣ ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥ ?
    ● ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ?
    ● Ο ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΑΛΥΖΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ?
    ● ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΙΣ ΦΥΤΕΙΕΣ ?
    ● ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΠΗΓΕ ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΪΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΓΑΛΟΥΝΗ, ΠΑΝΤΑΖΗ?
    ΠΛΑΝΑΣΤΕ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑ ΑΝ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ? ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΠΑΝΤΑΖΗ, ΓΑΛΟΥΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 30 ΑΠΡΙΛΗ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΨΗΦΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΑΛΟΥΝΗ?
    ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάλε και τ όνομα σου και θα σου απαντήσω σε όλα επώνυμα κι εγώ!

      Διαγραφή
  28. ΦΙΛΕ.9:45.ΜΕ.ΕΠΕΙΣΕΣ.ΠΑΡΑΤΑΩ ΤΟ ΣΤΑΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗ . ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΠΟΛΥ. ΔΕΝ.ΕΧΩ. ΚΑΝΕΝΑ.ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 9.17 πέρασε και απέτυχε ο σταικος που ότι υπαρχει αυτη τη στιγμή στο δήμο είναι εργο δικότου? 3,5 χρόνια σαμαρά και 5 γαλούνη δεν έχει γίνει απολύτως τίποτε. δεν μας λες λίγο τι εργο άφησαν αυτοί οι πετυχημένοι? Tόσο παρωπίδες φοράς που δεν βλέπεις τίποτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΓΑΛΟΥΝΗ ΚΑΡΦΩΤΟ ΣΤΑΙΚΟ ΠΛΕΟΝ. ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΘΕΛΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 9.45 Τα ειπες όλα μόνο με εξαπατηση του κόσμου θα βγουν τό έκαναν στις προηγούμενες εκλογές τότε όμως δεν ήξερε ο κόσμος τωρα τους εμαθε.θα ψάχνουν με το τσιμπιδακι τούς ψηφους όχι μακαρόνια ουτε με σουσι δεν ξαναβγαίνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 9.45 μετεφερες ολες τις ανησυχιες μας
    αυτο το σχολιο προωθειστε το παντου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ελάτε λοιπόν φίλοι μου,την Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι , που λέτε καλός γιατρός ο Σταικος ,αλλά απέτυχε ως πολιτικός ,να απολαύσετε τον άνθρωπο και γιατρό Σταικο και τα έργα του Στάικου και ευχαρίστως θα κάνω με χαρά διάλογο μαζί σας .!!!
    Σας καταλαβαίνω όμως πόσο πονάτε .!!!
    Θα σας δώσω το κατάλληλο παυσίπονο .!!!
    Ξέρω τι θα προσπαθήσετε να επιτύχετε στον Δεύτερο γύρο ,γιατί θα είστε έξω ,αλλά οι απλοί άνθρωποι δεν πρόκειται να σας ακούσουν .!!!!
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Το γραφω οτι λυπουμε για τις εκλογες πολυ Λεω οτι εχω πεισει τον αδερφο και θα παμε στον κυριο Σταικο και αλλες δυό οικογενειες. Δινω κριμα για τα ψεματα στον καλο γιατρο και θα τα φωναζω στη δουλεια Οι ιδιοι τα γραφουνε εδω και θα γραφω απο τωρα τα κολπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ελάτε λοιπόν φίλοι μου,την Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι , που λέτε καλός γιατρός ο Σταικος ,αλλά απέτυχε ως πολιτικός ,να απολαύσετε τον άνθρωπο και γιατρό Σταικο και τα έργα του Στάικου και ευχαρίστως θα κάνω με χαρά διάλογο μαζί σας .!!!
    Σας καταλαβαίνω όμως πόσο πονάτε .!!!
    Θα σας δώσω το κατάλληλο παυσίπονο .!!!
    Ξέρω τι θα προσπαθήσετε να επιτύχετε στον Δεύτερο γύρο ,γιατί θα είστε έξω ,αλλά οι απλοί άνθρωποι δεν πρόκειται να σας ακούσουν .!!!!
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παναγιωτη Σταικο θα απαντησεις γιστι δεν κανεις κριτικη σε γαλουνη και πανταζη?

      Διαγραφή
    2. 22% ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  36. 9:45 έχεις πολυ φαντασια.Ο Στάικος θα βγει δήμαρχος και θα συνεργαστεί με όλους τους σύμβουλους που θέλουν την πρόοδο και την ανάπτυξη του δήμου.Ο κόσμος δεν θα σας παίρνει πλέον στα σοβαρά γιατί θα καταλάβει ποιος του λέει την αλήθεια και ποιος κοροίδευε για να του υφαρπάξει την ψηφο.Εν τω μεταξυ έρχεται καλοκαιράκι θα έχουν τελειώσει και οι εκλογές ,καιθα ξαναδούμε φωτογραφίες λαιφ σταιλ στο φεισμπουκ με μπανάκια και τραπεζώματα Τριανταφυλλακη -Πανταζη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 10,03 μμ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΗΣ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΠΑΤΑΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Κ. ΣΤΑΪΚΕ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ , ΘΑ ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΛΕ ΣΤΥΓΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ , ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΥΨΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ???
    Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ ΤΗΣ ?
    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 8,25 ΤΟΝ ΈΦΕΡΕΣ ΤΟΝ ΣΤΆΪΚΟ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ >>>>>|πραταξιακό αδιέξοδο|<<<<<<<<<

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ΘΑ ΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ? ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Λέτε όλοι για τον κ.Σταικο οτι τα εχει βρει με τον κ.Γαλουνη. .. αλλά δεν μας λέτε ο κ. Τριανταφυλλακης τι θα κάνει ;με ποιον θα συμμαχήσει ;;;;ωεο! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με κανέναν..... Ο λαός θα αποφασίσει. Τι ειναιωο λαός πρόβατα του καυενος;

      Διαγραφή
  42. 8:07. ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ . ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟ. ΓΙΑΤΙ. ΑΜΕΣΩΣ. ΘΑ. ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ. ΟΤΙ. ΜΠΗΚΑ. ΣΤΟ. ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ. ΓΙΑ. ΝΑ.ΤΡΩΩ ΛΕΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΑΝ. ΘΕΣ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΝΑ. ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ.ΕΓΩ. .ΜΕΝΩ. ΜΟΝΙΜΑ. ΣΤΟ. ΑΓΡΙΝΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 353 και 825 χαλάλι σου να απαντησεις το αδιέξοδο /////Παραταξιακό αδιέξοδο άλλοι έχουν/// Να δούμε θα καταδικάζουν αλλά θα στηρίζονται και στη συνεχεία θα διαψεύδουν . Θα τσακώνονται και θα φωναζουν να κατέβει η στήριξη από την ιστοσελίδα. Θα αποκηρυξουν την 21 απριλίου?ΞΕΡΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Κ.ΣΤΑΙΚΟ έλεγα να έρθω στην προεκλογική σου συγκέντρωση
    απλά τις Κυριακές ποτέ δε πηγαίνω σε πολιτικές συγκεντρώσεις
    αλλά προτιμώ τις Κυριακές να πηγαίνω για κάνα καφέ.
    Εκτός και άν Κ. ΣΤΆΊΚΟ γίνει αυτή η συγκέντρωση το Σάββατο
    τοτε βεβαίως και θα έρθω στη συγκέντρωση.
    Ωστόσο οπότε και να γίνει αυτή η συγκέντρωση, καλή επιτυχία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. H.XOYNTA.H.O.PAPADOPOYLOS.EKANE.MEGALA.ERGA.H.SHMERINES.XOYNTES.POY.
    DIELYSAN.THN.ELLADA.TI.EKANAN.MAS.KANOYN.KOMANTO.H.GERMANIA.KAI.OI
    TOYRKALADES.KAI.OI.ALBANOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάθε πρώτα να γράφεις ελληνικά βρε αμόρφωτε που σου φταινε οι Τούρκοι και οι Αλβανοί για την κατάντια της Ελλάδας. Τέρμα πια αυτή η καραμέλα περί έργων επί χουντας

      Διαγραφή
  46. γαλουνη κανα ευρω και για εμασ?πηρατε τους δρομουσ και βαρατε πορτεσ μεσ στα σκοταδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΓΑΛΟΥΝΗΣ-ΠΑΝΤΑΖΗΣ- ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ- ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ-ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ- ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ- ΣΤΑΙΚΟΣ- ΣΤΑΡΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΒΡΕ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΘΑ. ΧΑΣΕΙ. ΚΑΙ. ΤΟ ΞΕΡΕΙ. ΑΛΑ. ΕΧΕΙ ΤΗ. ΛΥΣΗ .ΠΟΥ. ΛΕΓΕΤΕ. ΣΤΑΙΚΟΣ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ. ΟΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Τεράστιο ρεύμα νικης από Αλυζία μέχρι μαχαλά και παλαιομάνινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. φημες παντως διαδιδονται πως γραμμη της ΝΔ ειναι πως οσοι γιατροι προσκειμενοι σε αυτο το κομμα καταφερουν να βγουν Δημαρχοι θα τους δοθει μπονους η διοικηση των Νοσοκομειων της περιοχης τους....ητοι την επομενη μερα θα παραιτηθουν και θα αναλαβει ο αμεσως επομενος..οποτε κ Σταικε με αλλον θα εισαστε απεναντι.....μηπως ειναι ο γνωστος αγνωστος σκιωδης Δημαρχος που τοσα χρονια εχει ριζωσει στο Δημαρχειο????εχετε το νου σας παντως!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΣΤΑΙΚΟ ΜΕΤΡΗΣΕΣ ΠΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Τρέξτε κοσμεεεεεεε για μια μόνο παράσταση το μονόπρακτο είμαι ανεξάρτητος θα τα κανω όλα και δεν σας λέω από πριν ότι θα είμαι δήμαρχος με τις πλάτες της Αγίας οικογένειας. Για να κάνει αντιπολίτευση ο μουστάκιας και να μοιραζόμαστε μαζί τα λεφτά. Τζαμπα εισιτήριο.....θα τα πληρώσετε όλα μέσα στην πενταετία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Κύριε 12:38
    Χαίρομαι που αναγνωρίζεις πως είμαι ο νέος Δήμαρχος Ξηρομερου .!!!
    Εγώ όμως επειδή είμαι παθιασμένος με την Ιατρική ,όχι την Διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου να μου προτείνουν ,αλλά και του Ευαγγελισμου του μεγαλύτερου Νοσοκομείου της Χώρας ,θα πω ευχαριστώ ,αλλά δεν θα πάρω και όσο για το πόσοι ήμασταν ,ήμασταν αμέτρητοι και στις 26 Μαΐου θα είμαστε μετρημένοι 1.500 παρα πάνω από τον δεύτερο .!!!!
    Μέχρι τότε περαστικά και καλό Πάσχα .!!!
    Πσναγιωτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. κυριε σταικε 9.00
    μαλλον δεν καταλαβατε...ασφαλως και δεν αναφερομουν σε εσας οταν εγραψα για Διοικηση Νοσοκομειου...για διαβαστε καλυτερα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΛΑΕ. ΛΑΕ. ΛΑΕ. ΘΑ. ΑΝΕΧΤΕΙΣ. ΑΚΟΜΑ. ΤΟ. ΓΑΛΟΥΝΗ. ΚΑΙ. ΤΟ. ΠΑΝΤΑΖΗ. Ε.ΤΟΤ. ΝΑ. ΠΑΣ. ΝΑ. ΠΝΙΓΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΚΎΡΙΕ ΣΤΑΙΚΟ ΘΑ ΚΑΤΕΒΆΣΕΤΕ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΗΡΈΑ Η ΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ ΜΟΥΡΚΟΥΣΗ ΠΑΝΤΑΖΗ ΞΕΚΑΘΑΡΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο