Σάββατο 20 Απριλίου 2019

ΣΗΜΕΡΑ-Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης του υποψηφίου δημάρχου ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΣΟΛΑ στην Βόνιτσα

        Πρόσκληση στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης του υποψηφίου δημάρχου 
ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΣΟΛΑ

           Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης "ΚΥΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ" θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 20 Απριλίου 2019, ώρα 19:30μμ, στην Οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στη Βόνιτσα
      Με την ευκαιρία των εγκαινίων θα ανακοινωθούν και οι πρώτοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοί της παράταξης του Θανάση Κασόλα.........




Στην ανακοίνωσή του ο κ. Θανάσης Κασόλας αναφέρει:

 Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,
        θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή η παρουσία σας στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού μας «ΚΥΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ», το οποίο βρίσκεται επί της οδού Ελευθέριου Βενιζέλου, που θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σάββατο 20 Απριλίου και ώρα 19:30μ.μ.
       Για έναν Δήμο που θα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του κάθε πολίτη, θα υπηρετεί τα συμφέροντα όλων των δημοτών και θα πρόαγει την ισόρροπη ανάπτυξη από άκρη σε άκρη.
Ο κάθε ένας από εμάς πρέπει να ειναι η αλλαγή που θέλουμε να έρθει και όλοι μαζί να προσφέρουμε κατά το μέγιστο δυνατό σ’ αυτή την προσπάθεια.


Σας περιμένουμε όλους.

Με εκτίμηση 
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου - Βόνιτσας 
Αθανάσιος Κασόλας


27 σχόλια:

  1. Θανάση.δυνατα.η νίκη.ερχετε.με.μεγαλη.διαφορα.οι.καργιοληδες έχουν αρχίσει να πανικοβαλοντε.η. Παλαιρος θα σου δώσει καθαρή πρωτιά.μην.ακους.τα.παπαγαλακια.του.καργιολη αυτα είναι πληρωμένα ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχαχ ελα να παρεις ενα 100ρικο τωρα

      Διαγραφή
  2. στη Βόνιτσα είσαι ανύπαρκτος,μόνο στο χωριό σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή επιτυχία Θανάση. Ήρθε η ώρα αυτοί που υποβαθμισαν οσό δεν έπαιρνε τον Δημο Ακτίου Βόνιτσας να πάνε στα σπίτια τους. Η ομάδα σου είναι πολύ καλή και πρέπει να στηριχθεί από τους δημότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν ηταν αυτος στο δημο δεν ειχαμε ουτε καρναβαλια ουτε τιποτα !ολα τα σχολεια δεν ειχα ουτε χαρτι υγειας Κταβια τα μαθατε ολα

      Διαγραφή
  4. ΕΎΧΟΜΑΙ ΚΑΛΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΏΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΎΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΏΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΘΈΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΊΣΩ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρωτοφανή Αλοζωνία
      Κιμάστε και Ονειρεβεσταε όρθιοι όλοι εσείς.

      Διαγραφή
  5. Στο δεύτερο γύρο η οργή και ο θυμός των πολιτών για την κατάντια του δήμου και την αλαζονεία των δημοτικών συμβούλων θα άστραψε και θα βροντήξει!Αυτο το ξέρουν καλά και τους έχει πιάσει πανικός!!Καλη λευτεριά και ραντεβού στις κάλπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπαρχει δευτερος γυρος παπαγαλε του κασολα

      Διαγραφή
  6. ΘΑΝΑΣΗ.ΕΙΣΑΙ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΜΗ.ΤΟΥΣ.ΦΟΒΑΣΑΙ.ΕΙΝΑΙ.ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΙ.ΚΑΙ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.ΤΗΝ.ΗΤΑ.ΤΟΥΣ. ΤΟ.ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ.ΟΙ.ΙΔΙΟΙ.ΣΕ.ΚΟΝΤΙΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΣΟΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαχαχαχα κανε ορεξη ποιον επιασε πανικος. Οαποστολακης και τα καργιολακια του θα σε διοικησουν κ παλι μην κανεις ονειραγιατι μετα σε βλεπω να παθαινεις καταθλιψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κύριε κασολα εγω ειμαι ο Σπύρος και έχω τρία αδέρφια όλοι ανήκουμε στο ΚΚΕ.πρωτη φορα θα παω να ψηφίσω τη δεύτερη Κυριακή .αυτα που ακουω για τον αποστολακη με έχουν θυμώσει πολύ.θα τον αντιμετωπισω σκληρά εγω και τα αδέρφια μου.καλο αγώνα και σκληρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς 6:29 μ.μ. ο δήμος υποβαθμίζεται από κάτι τεμπέληδες σαν εσένα. Δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Ο άλλος λέει κατάντια το δήμο, που αυτή τη στιγμή τρέχουν 15 έργα, τρομάρα σου πέσε σε λήθαργο και ξυπνα μετά τις εκλογές. Κι εσύ με τις τελειες συνέχεια, κάνε λίγο οικονομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Δημοτική Αρχή ακόμη δημοπρατή την πεζογέφυρα στήν Αγία Παρασκευή.Σαν δέν ντρέπονται.Ανίκανοι.Αχρηστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΣΕΝΑ 9:55 ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑ ΧΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΠΟΥΝΕ. ΚΑΡΓΙΟΛΙΚΟ ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΤΟΥ ΠΕΝΗΝΤΑΕΥΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλή λευτεριά απ την προσυχιά και την κλεφ
    τυργιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Νέα παιδιά πρέπει να διοικήσουν τον δήμο και όχι λωποδύτες και εργολάβοι κλεφτρόνια με ψεύτικα τιμολόγια που είναι η παρέα του καρυ ! Θα βγει σίγουρα το παιδί αυτό γιατί ο κόσμος Θέλει νέα άτομα και ακούγονται πολλά για τους άλλους και τα μισά να είναι αλήθεια δε τους ψηφίζει ο κόσμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποια μισά φιλαρακο ολα αλήθεια ειναι. Κανανε περιουσίες απο το δήμο .αισχος μεγάλο αισχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παπαγαλε του Κάρυ που πληρώνεσαι μονο και μόνο για να απαντας σε σχολια ενα θα σου πω. Κρυψου. Πιάσε το μαντρί. Το φυσικό σου χώρο μαζί με τα άλλα γίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ότι αρχίσανε να φτιάχνουν είναι μελέτες άλλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. έχει ομολογήσει την ήτα του ο καργιολης τα αρπακτικά. Πουλια. δεν έχουν κουράγιο. να. κελαηδησουν. η ανάσταση έχει. Αρχίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στον 2 05 ποιος ειναι παιδι μου αυτος που εκανε περιουσια πες μας το ονομα του . Σα δεν ντρεπεστε λιγο λεω εγω καθεστε κ γραφετε αρλουμπες καθε μερα .σαν κ ο κοσμος δεν βλεπει τι εχουν κανει. Αυτα ισχυουν για αλλους πριν απο τον αποστολακη δειξτε μας τα εργα σας κανενα ουτε ενα του αποστολακη ειναι αμετρητα χονεψετο οτι αυτος θα ειναι και παλι δημαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητοί Φίλοι κ συνδημότες μπορει ο Κασολας να είναι καλυτερος απο τον καριολη ,αλλα ειναι λιγος για τον δημο κ ειδικά για την Παλαιρο που ξεφεύγει κακα τα ψεματα σε ανάπτυξη.(ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΘΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΑΝΕΡΓΙΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θανάση πάρε θέση στη πρόταση του Τριαντακωνσταντή για Διαχειριστικό και Οικονομικό έλεγχο παντού στο Δήμο. Διαφορετικά καλύπτεις τη Διαφθορά, τη Διαπλοκή και τη ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΒΡΕ. ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ. ΟΚΑΡΙΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΦΑΓΑΝΕ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. χαχχαχασχαχα ξεφορτωθειτε τα βαριδια του παρελθοντος κασολα και αποστολακη και ψυφιστε συριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. η βονιτσα. απόψε στη συγκετρωση του κασολα έδειξε. Ότι δήμαρχος ειναι. Ο καριολης με διαφορα μεγάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο