Τρίτη 16 Απριλίου 2019

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ με αφορμή σχόλιο για τη Παιδική χαρά Αστακού: Φτάνει πια!!!!

       Με αφορμή ανώνυμο σχόλιο στην ανάρτηση "Προεκλογική κατάντια Παιδικής Χαράς ΑΣΤΑΚΟΥ", ο υποψήφιος δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Παναγιώτης Στάϊκος με τη παράταξη "Αναζωογόνηση Ξηρομέρου" αναφέρει:

Φτάνει πια!!!!
Ντροπή σας!!!
Η Συκοφαντία και η λάσπη έχουν τα όρια τους!!!!

          Επ' αφορμή της ανώνυμης ανάρτησης για το σοβαρό θέμα της παιδικής χαράς Αστακού το οποίο εγώ είχα αναδείξει πρώτος και κατακεραύνωνα την Δημοτική Αρχή, όταν κάποιοι άλλοι τρωγόπιναν σαν φίλοι, χαρακτηρίζοντας τα φαγοπότια απλά ως Κοινωνικές σχέσεις, δέχθηκα ανώνυμες χυδαίες προσωπικές σχέσεις του τύπου:

Ανώνυμος είπε... 
Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ.
Α. Σ 
15 Απριλίου 2019 - 10:35 μ.μ. 

                Παρουσιάζω λοιπόν αυτές τις εικόνες από την ανάρτηση που είχα  κάνει την 18 Ιουλίου 2017  στα Blogs της περιοχής, οι οποίες αποστομώνουν και κατακεραυνώνουν, αυτούς τους πληρωμένους συκοφάντες και δείχνει πόσο ο Στάικος προηγείται "έτη φωτός" στην ανάδειξη των κοινωνικών και αυτοδιοικητικών προβλημάτων και κάποιοι άλλοι απλά ακολουθούν την σκιά μου, που τους έχει γίνει ο εφιάλτης τους.............



       Με σεβασμό στην κοινωνία, αλλά και στο δικαίωμα μου ως ελεύθερος πολίτης μιας Δημοκρατικής Χώρας να έχω το δικαίωμα να υπερασπιστώ την αξιοπρέπεια μου απέναντι στην συκοφαντία και την χυδαιότητα.

Αστακός 16/4/2019



43 σχόλια:

  1. δεν ξέρω ποιός θα συμπράξει με ποιόν και δεν με ενδιαφέρει.... αλλά η εικόνα που παρουσιάζουν τα χωριά είναι άθλια... γιατί δεν κάνετε μία βόλτα σε όλα τα χωριά του Δήμου, να δείτε τις ανάγκες... ξέρω,... σύντομα θα το κάνετε... εκλογές έχουμε... σύνηθες φαινόμενο.... να δείτε και την " παδική χαρά " αν μπορούμε να την πούμε παιδική χαρά στην Παπαδάτου.... πλήρης εγκατάλειψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.astakos-news.gr/2014/05/blog-post_6669.html?m=1
    Εγώ το έχω αναδείξει εδώ και 5 χρόνια το θέμα της παιδικής χαράς αλλά μόνο οι κηφήνες άλλαξαν οι παιδική χαρά παραμένει ιδια και χειρότερη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΩΤΗΡΗ

      ΠΑΝΕ ΟΙ ΔΑΦΝΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥ

      Διαγραφή
  3. Για την παιδική χαρά αναφέρθηκε ο Στάικος! Για το σχόλιο περί στήριξης Γαλουνη δεν ειπε τίποτα! Μάλλον δεν μπορούσε να πει τίποτα. Μαλλον είναι όντως δεκανικι του Γαλούνη. Ας το δουν όσοι τον στηρίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μωρέ σας πονάει και σας τσούζει ακόμα.ο γαλουνης.. Η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση. Ότι λένε οι άλλοι λέτε σε κάθε ανάρτηση μη έχοντας δικά σας λόγια. Καημένο Ξηρομερο. Ποιοι σου λαγε να χουν γνώμη για σένα.

      Διαγραφή
    2. Όχι θα έχεις γνώμη εσύ 5:22 που σαν πρόβατο καλό και υπακουο στηρίζεις έναν αποτυχημένο και επικίνδυνο για το τόπο δήμαρχο. Είναι πολυ το μαρούλι ε....

      Διαγραφή
  4. Έχετε δίκιο Κύριε Σταικο.....Όμως τόσα αναδηξατε ένα χρόνο πριν.....τωρα μούγκα.....μόνο προσωπικές επιθέσεις.....γιατι; και καμία ανάρτηση για τον Κο Γαλουνη; περίεργο μεν παράξενο για εσάς καθόλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Sukofantoun ton proto kai ton isxuro. Nomos. Palia karamela poy den kolhse. Dekanikia na broun allou O Astakos kserei. Panagioth h sukofantia toys gyrizei mpoumeragk. Se sthrizoume oloi giati kseroume poso alhuinos kai aplos eisai. Mh masas kai mh apantas. Einai se paniko. STAIKOS DHMARXOS. To ksiromero tha paei mprosta. H petuxhmenh poreia sou ston Astako otan htan dhmos den kruvetai me kamia sukofantia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε καραγκιόζη εγώ είμαι γεννημένος νικητής και αυτόφωτος και όχι ετερόφωτος.!!!!!!!!!
    .Η έννοια δεκανίκι για τον Σταικο που είναι γενημενος νικητής είναι ανύπαρκτη .!!!!
    Εγώ θα είμαι πρώτος και σαν πρώτος δεν θα χρειαστώ δεκανίκια για να εκλεγώ Δήμαρχος ,αλλά θα ζητήσω την στήριξη των πολιτών .!!!
    Προτιμώ να χάσω την Δημαρχία παρά να ζητήσω την στήριξη από δεκανίκια .!!
    Το κατάλαβες παλιόμα@@κα 1:14 όχι μόνο δεν είμαι δεκανίκι κανενός, αλλά δεν θα ζητήσω και στήριξη από κανένα δεκανίκι .!!!
    Την καραμέλα αυτή με το δεκανίκι και τα σχετικά να την βάλετε εκεί που ξέρετε .!!!
    Γκεγκε ;;;;;
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον κόσμο ξερεις να βρίζεις! Για γαλουν - ζελατίνα τσιμουδια! Καμια απάντηση, μόνο προσωπικές επιθέσεις

      Διαγραφή
  7. Πες του τα Στάικο είμαστε μαζί σου Αν και αυτά που λες πιστεύω ότι τα λες σε πολύ χαμηλού επιπέδου ανθρώπους. Αλλά αυτοί δεν θέλουν στα γήπεδα χλοοτάπητα ή βιομηχανικά δάπεδα θέλουν Τριφύλλι να πηγαίνουν να βόσκουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντιπολίτευση από τώρα στο Στάικο. Δεν ξανάγινε. Για τον Γαλούνη τίποτα. Στάικε το κατάλαβες . Νικάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι ντροπή που δεν εκτιμάτε τον αγώνα που έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος για αυτό τον τόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μου Κάηκε η αντίσταση από το θερμοσίφωνα λέτε να φταίει ο Στάικος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρε Παναγιώτη μην ασχολείσαι με τέτοιους ανθρώπους Αυτή είναι όπως τα ηλεκτρονικά μόλις τους βάλεις κέρμα στην τσέπη ξεκινάνε και τραγουδάνε κάποιος τους έριξε κέρμα στην τσέπη φαίνεται αν τους ρίξεις και εσύ θα παίξουν δικό σου τραγούδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αστους να λενε εμείς πάμε για τη δημαρχία σε λίγες μέρες είσαι δήμαρχος και θα βουλώσουν όλα τα στόματα λίγες μέρες μείνανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμοι άνθρωποι κυριε Σταικο χωρίς να έχουν το θάρρος να γράψου με το όνομα τους σε προκαλούν και εσυ τσιμπάς σαν τσιπούρα.
    Και βρίζεις βρίζεις ανώνυμους
    Έχεις μυαλό;;;
    Το γνωρίζεις ότι είσαι υποψήφιος δήμαρχος και αυτά που γράφεις δεν επιτρέπεται να τα γράφεις ;;
    Ο μπάρμπα Χρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πιο σωστη αναρτηση θεωρω..μπραβο..
      Ο κυριος σταικος πρεπει να κρατησει την ψυχραιμια του.οχι οτι δεν εχει δικιο.εχει απολυτο δικιο γιατι κ εγω σαν αναγνωστης διχαστηκα οταν το διαβασα οτι θα συνεργαστει με γαλουνη κ λεω τι γινεται..αλλα με το να βγαινει κ να απανταει ετσι στον καθε σαπιο χανει το δικιο του.γραψτους κανονικα μην ασχολεισαι δεν αξιζει...τα γιδια..ειναι γιδια..τον καλυτερο βοσκο να χουνε γιδια θα παραμεινουν.γι αυτο μη σκας

      Διαγραφή
  14. Μπάρμπα Χρήστο Άντε γεια
    Ο Στάικος είναι δήμαρχος και μιας και είσαι μπάρμπας να τα πας καλά μαζί του γιατί θα τον χρειαστείς είναι και γιατρός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τρέλανε τους όλους Δήμαρχε καν τους να θέλουνε γιατρό διαφήμιση σου κάνουνε και όχι συκοφαντία.χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι άλλοι παρουσίασαν συνδυασμό και συνδυασμό δεν έχουν. Τρίτοι και βλέπουμε. Αν προλάβουν. Γελάνε και οι πέτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΣΤΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΤΣΙ.ΔΥΝΑΤΑ.ΚΥΡΙΕ.ΣΤΑΙΚΟ.ΟΙ.ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ.ΘΕΛΟΥΝ.ΣΚΛΗΡΗ.ΑΠΑΝΤΗΣΗ.Ο.ΣΤΑΙΚΟΣ.ΕΙΝΑΙ.Ο.ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΤΟΥ.ΛΑΟΥ.ΚΑΙ.ΘΑ.ΚΕΡΔΙΣΕΙ.ΜΕ.ΔΙΑΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν είναι τυχαίο ότι τον τελευταίο καιρό κατηγορίες,λάσπη και συκοφαντία δέχεται μόνο ο Γαλούνης και ο Στάικος, οι δύο πρώτοι (τα κακά παιδιά δηλαδή)Ενώ τα ""καλά παιδιά"" που τα έχει πιάσει πανικός τίποτα.
    Άραγε από ποιό στρατόπεδο προέρχονται όλα αυτά?
    Τα ευκόλως εννοούμενα... Ούτε να λειτουργήσετε δεν ξέρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Keep walking!!!!
      Από την πρώτη Κυριακή Τριανταφυλλάκης.

      Διαγραφή
    2. ΠΑΝΤΑΖΑΚΟ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ...ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑ...ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ/ΟΛΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΤΥΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΒΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΤΩΡΑ;;ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!

      Διαγραφή
    3. Αυτά που γράφεται σχολιάσουν.. ..υπαρχουν πολλοί αγανακτισμένοι που σας στέλνουν την "αγαπη" τους....οπότε μην κάνετε παράπονα και αφήνετε υπονοούμενα γιατί αν δεν σας αρέσει μην γράφεται. Όταν εκτίθεσαι στην πολιτική καλο θα είναι να έχεις αποδέκτει την αναμενόμενη κριτικη. Αλλιως σπιτι...

      Διαγραφή
    4. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

      Διαγραφή
  20. Μπάρμπα Χρήστο ιγώ είμ ου Μπάρπα Κώτσιους και μα 'ρέσ να τους σκίζ Ο Λεβέντσ ο Στάικος , γιατί και μυαλό έχει και γνωρίζει ότι είναι υποψήφιος δήμαρχος και α@@@@α έχει και γι αυτό τον αγαπάμε και θα τον βγάλουμε Δήμαρχο .
    Ούλοι ξέρνε ποιος ήταν το δεκανίκι του Γαλούνη για τεσσεράμισι χρόνια και τώρα θέλει να γενεί και Δήμαρχους΄, αλλά η Κενωνία το'χει τούμπανο για τα 50.000 χιλιάδες τούβλα και μεις κρυφό καμάρ .
    Ου Μπάρμπα Κώτσιους απο του Δραγαμέστο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπαρμπα κωτσιου πως παει

      νοικιασατε υποψηφιους για του λεβεντη σας?

      Ο αη βασιλης με τα δουρα εκανε τιποτισ ουρε?

      Διαγραφή
  21. Ένταξη είπαμε πολιτική αλλά όλα εχουν τα όρια τους τον έχετε φέρει στο αμήν!!εάν εκλεγεί άραγε ο Τριανταφυλλάκος θα είναι όλα παραδεισένια?δεν θα υπάρχουν αυτά τα χάλια αυτοι οι δρόμοι αυτή η υδροδότηση ?λεφτά θα υπαρχουν !κάτι τέτοια μας ελεγε κ ο ΣΥΡΙΖΑ κ ορίστε τα χάλια μας!! αυτό μου θυμιζει αυτή η κατάσταση :το ναυάγιο από το νέο αίμα το καινούργιο το άφθαρτο ιδού η κατάντια μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μμμμμμμ συριζα δεν ψήφισες εσύ; ο συνδυασμός Σταικου έχει αφθαρτους και "καινουριους" στην πολιτικη;

      Διαγραφή
  22. Σταικε προχώρα εσύ ξέρεις τι κανεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κυριε πανταζη σταματά να κανείς το δικηγόρο του Στάικου. Κοίταξε πως κατάντησες τόνο δήμο και τόνο αστακό με τις επιλογές σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μας κουρασατε εσεις οι ιδιοι και οι ιδιοι που γραφετε το καταλαβαινετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κύριε Σταικο σε πάω πέρα από επιστήμονα που είσαι Αρίστος ,γιατί ενώ έχεις τσαγανό ,είσαι ευγενέστατος ,με τεράστια μόρφωση σε ποίηση ,μουσική ,θέατρο και γενικά στις τέχνες και παραμένεις ένας απλός άνθρωπος ,που κάνεις και τον πιο αγράμματο άνθρωπο να αισθάνεται πολύ άνετα μαζί σου.
    Αυτό δείχνει την ανατροφή που έχεις πάρει από την μάνα σου και τον πατέρα σου.
    Ήσουν άψογος και εντιμότατος τόσο ως Πρόεδρος της Κοινότητας Αστακού όσο και ως Δήμαρχος Αστακού και είμαι βέβαιος πως θα αφήσεις σπουδαίο όνομα και ως Δήμαρχος Ξηρομέρου .
    Λ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΑΝΤΑΖΗ ΕΣΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΧΑΤΕ ΜΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΕΓΙΝΕ ΑΓΝΩΡΙΣΤΟ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΠΑΡΙΣΙ......ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΑΝΤΑΖΗ.ΕΧΕΙΣ.ΘΥΜΩΣΕΙ.ΠΟΛΥ.ΚΟΣΜΟ.Ο.ΚΥΚΛΟ ΣΟΥ.ΕΚΛΕΙΣΕ.ΕΙΣΑΙ.ΕΝΑ.ΤΑΙΣΜΕΝΟ.ΣΚΥΛΙ.ΤΟΥ.ΓΑΛΟΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο.ΣΤΑΙΚΟΣ.ΕΙΝΑΙ.ΟΛΟΣ.Ο.ΛΑΟΣ.ΕΙΝΑΙ.ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΕΝΩ.Ο.ΓΑΛΟΥΝΗΣ.ΕΙΝΑΙ.ΖΩΟ.ΚΑΙ.ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ.ΠΟΥΛΙ.ΔΩΣΤΕ.ΜΕΓΑΛΗ.ΠΡΩΤΙΑ.ΣΤΟ.ΣΤΑΙΚΟ.ΤΟ.ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πάλι τα ίδια βρισιές γιατί δεν ακούς τον μπάρμπα Χρήστο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 5:19.ΕΙΣΑΙ.ΕΝΑ.ΑΠΟ.ΤΑ. ΤΑΙΣΜΕΝΑ.ΣΚΥΛΙΑ.ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΤΕ. ΑΠΟ. ΤΩΡΑ. ΤΟ. ΤΕΛΟΣ. ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ.ΚΟΝΤΑ.Ο. ΣΤΑΙΚΟΣ. ΕΙΝΑΙ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΜΕ.ΜΕΓΑΛΗ.ΔΙΑΦΟΡΑ.ΟΙ. ΓΑΛΟΥΝΗΔΕΣ. ΚΑΙ. ΟΙ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗΔΕΣ. ΕΙΝΑΙ. ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ;ΔΗΛΑΔΗ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΜΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΧΕΝΤΡΕΧΕΙΣ ;Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΚΚΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ Η ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΤΕ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο