Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Δύο νέα πρόσωπα στον Ανεξάρτητο τοπικό συνδυασμό στο ΘΥΡΡΕΙΟ -Ολοκληρώθηκε η κατάρτιση του ψηφοδελτίου (ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ)

           Δύο νέα ονόματα έρχονται να προστεθούν στη λίστα των υποψηφίων στον ανεξάρτητο συνδυασμό "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΘΥΡΡΕΙΟΥ -Ορίζοντες ελπίδας" για το Τοπικό Συμβούλιο ΘΥΡΡΕΙΟΥ.
      Πρόκειται για τους: Άννα Χονδροσπηλιά-Σούρλα, απόφοιτη ΤΕΕ νοσηλευτικής και τον Λάμπρο Χούσο, Μηχανικός Οχημάτων, με πολύπλευρη δράση ως ενεργοί πολίτες, με κοινωνική προσφορά και είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στην τοπική κοινωνία. 
        Έτσι ολοκληρώθηκε η κατάρτιση του ψηφοδελτίου του τοπικού συνδυασμού με την πλήρη κάλυψη του μέγιστου αριθμού που προβλέπει η νομοθεσία και έκλεισαν οι θέσεις των υποψήφιων τοπικών συμβούλων. Άνθρωποι επιτυχημένοι επαγγελματικά και με ισχυρή κοινωνική αναφορά, συγκροτούν ένα δυνατό, πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, με έντονο και δυναμικό χαρακτήρα που θα συμβάλουν με τη γνώση και τη διάθεση για προσφορά που τους διακρίνει στη λύση των προβλημάτων του χωριού και θα συνεισφέρουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Τα ονόματα των 8 υποψηφίων του ανεξάρτητου συνδυασμού:
-Βάσσης Δημήτρης (Τάκης), πλοίαρχος, καθηγητής στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού
-Δημάκα- Κάππα Ελένη του Κώστα, οικιακά 
-Καλατζής Εμμανουήλ (Μανώλης) του Αθανασίου, Γεωπόνος- Εδαφολόγος 
-Μπρούμος Βασίλειος του Παναγιώτη, ιδιοκτήτης ιδιωτικής επιχείρησης 
-Νταλταγιάννη Δήμητρα του Αριστοτέλη, Απόφοιτος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, κοινωνικές και πολιτικές επιστήμες, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με ειδίκευση στη Διοίκηση Τουριστικών επιχειρήσεων και marketing και
-Παλούκης Χρήστος, Υπάλληλος Nestlé, σημερινός Πρόεδρος κοινότητας θυρρείου και εκ νέου υποψήφιος.
-Χονδροσπηλιά-Σούρλα Άννα, απόφοιτη ΤΕΕ νοσηλευτικης.
-Χούσος Λάμπρος, Μηχανικός Οχημάτων.........



        "Είναι στο χέρι μας, όλοι μαζί να παλέψουμε για τα σπίτια μας και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για το χωριό της καρδιά μας, το Θύρρειο! Ο τόπος μας έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί. Ανεξάρτητα, ενωτικά, δυναμικά, αξιοποιώντας όλες τις προοπτικές και τα πλεονεκτήματά του και ζητάμε την ψήφο σας" αναφέρει η ανακοίνωση του Συνδυασμού "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΘΥΡΡΕΙΟΥ -Ορίζοντες ελπίδας" που θα συμμετάσχει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές για το τοπικό συμβούλιο Θυρρείου. 



2 σχόλια:

  1. Μπράβο παιδιά!! Καλή επιτυχία καλό αγώνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά τι έγινε η Μαγδα ποια Μαγδα δηλαδή ο Τάσσος σάς παράτησε πήγε κάτω υπό την προστασία του Νιδα!! Εμμ εσείς δεν έχετε βυτίο να κάνετε δώρο. Κ ούτε βρύση να ποτίζει τσάμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο