Σάββατο 13 Απριλίου 2019

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΛΗΣ: Δρόμος προς ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑ: ΔΥΝΑΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ /ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ....


Δρόμος προς ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑ: 
ΔΥΝΑΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ /ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ....


Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΛΗΣ

    Ο σεβασμός στο δημότη σου φαίνεται, εκτός των άλλων και από το ενδιαφέρον που δείχνεις, σαν δημοτική αρχή, για την καλυτέρευση των συνθήκων διαβίωσης και την ελαχιστοποίησης των προβλημάτων των υποδομών του χώρου που ζει.......
           Η Παλαιομάνινα ως γνωστόν είναι το δεύτερο μεγαλύτερο τοπικό διαμέρισμα της δημοτικής ενότητας Αστακού που μαζί με το Στρογγυλοβούνι και τα Πηγάδια αποτελούν μια μεγάλη περιφέρεια με πολλούς κατοίκους, απέχει δε από την πρωτεύουσα του δήμου περίπου 20χλμ.
       Η σύνδεση των τριών χωριών, με τον Αστακό, γίνετε μέσω του επαρχιακού δρόμου Αστακός- Άγιος Δημήτριος και στο ύψος που βρίσκονται οι καλλιέργειες των Ακτινίδιων στρίβουμε αριστερά. Ο δρόμος αυτός χρονολογείτε ότι κατασκευάστηκε πριν 50 περίπου χρόνια και ήταν  ασφαλτοστρωμένος και στενός........


       Με την ευγενική χορηγία και φροντίδα των δημοτικών αρχών των περασμένων ετών ο δρόμος μετατράπηκε, σε δρόμο μπαλωματένιο και με την υποστήριξη και επιμέλεια της σημερινής δημοτικής αρχής, στο ύψος του Κεφαλόβρυσου έχει μετατραπεί σε χωμάτινος και ανοιχτο-λακουβένιος

          Πρόκειται για μια νέα μέθοδο  που χρησιμοποιεί η τέχνη και η επιστήμη που πρώτη η δική μας δημοτική αρχή έκανε πράξη. Με τη σκέψη της  πάντα  και πρώτα στον πολίτη, ταλαιπωρεί και δυσκολεύει τις μετακινήσεις των κάτοικων της περιοχής και αγνοεί προκλητικά τις οχλήσεις και διαμαρτυρίες της. Είναι η ελάχιστη υπηρεσία που μπόρεσε και τους πρόσφερε, δείγμα του ενδιαφέροντος και του σεβασμού της προς εκείνους.

             Η απόλυτη ξεφτίλα και κατάντια της δημοτικής αρχής. Η απόλυτη προσβολή προς των συμπολίτη- δημότη  της. Η απόλυτη αφασία των διοικούντων που δεν ντρέπονται δεν κοκκινίζουν για την ταλαιπωρία που επι 5 χρόνια υποβάλουν τους συμπολίτες τους. Η απόλυτη κατάρρευση του Δήμου που στα χέρια της σημερινής δημοτικής αρχής  αλυσοδέθηκε στην εποχή του ’’50.
        Τέτοιες συμπεριφορές των εχόντων την εξουσία παρατηρείτε μόνο από εκείνους που μισούν του συνάνθρωπο τους και νοιάζονται μόνο για το τομάρι τους.
       Τέτοιοι χαρακτήρες δεν θα έπρεπε ούτε  ως σκέψη να προσπαθήσουν να επανεκλέγουν, αλλά το θράσος τους περισσεύει…!!!

        Εκτός της επισκευής, μια δημόσια ΣΥΓΝΩΜΗ ίσως να ήταν  το λιγότερο που θα έπρεπε να πουν, αλλά λογοδοσία και συγνώμη είναι άγνωστες λέξεις για την  επί 5 χρόνια δημοτική αρχή.

Παναγιώτης Ηλ. Χολής





26 σχόλια:

  1. Δεν θα ξεχάσω το δούλεμα που φάγαμε από τον Δήμαρχο για αυτό το δρόμο αλλά το δούλεμα που φάγαμε από την κυρία Σταρακά που μας έλεγε κιόλας ότι έριξε και χιλιόμετρα άσφαλτο που για πέντε χρόνια βουλώνουν τις λακούβες με χώμα. Έλα τώρα για ψήφο κ ΣΤΑΡΑΚΑ σε περιμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψάξτε στις παλαιότερες αναρτήσεις του Ξηρόμερο νιουζ να δείτε τι μας έλεγε η κυρία Σταρακα για το συγκεκριμένο δρόμο τόνους άσφαλτο τόνους τσιμέντο τόνους σίδερα και συγκεκριμένα θυμάμαι χαρακτηριστικά για δύο λακκούβες που έχει κλείσει η νομαρχία με τσιμέντο χρεώθηκαν 200 κυβικά τσιμέντο τα τσιμέντα είναι ακόμα εκεί Πηγαίνετε να τα δείτε αλλά τα λεφτά που πήγαν. Δεν θα σας το κάνουμε αυτή τη φορά το χατίρι μάλλον μας έχετε για πολύ χαζους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πάτε να ρωτήσετε αυτούς που έχουν το θράσος να είναι υποψήφιοι ξανά, με την πιο αποτυχημένη δημοτική ομάδα όλων των εποχών και τους ψηφοφόρους τους.
    Θα πρέπει να αναγκαστούν να κάνουν καθημερινά αυτό το δρομολόγιο, ως τις εκλογές, προς γνώση και συμμόρφωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να σας τα ξαναπω;
    Ποσα χρονια μας δουλευαν οι ΝΔ το ΠΑΣΟΚ και τωρα τα λιγα χρονια ο ΣΥΡΙΖΑ.
    Τα ψηφοδελτια στη καλπη παλι σε αυτους;
    Τους δικους τους εκπροσωπους θα τους κανουμε μαγκες;
    Δεν μας χορτασαν σανο,θελουμε κι αλλο;
    Το Ξηρομερο ειναι εκατο χρονια πισω.
    Η ευθυνη δικη τους αλλα και δικη μας.
    Απο δω και περα,ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ένας φίλος σε άλλη ανάρτηση μιλούσε για βοήθειά στην ομάδα κ στον πολιτικό σύλλογο θέλοντας να πει πως έκανε έργα ή δημοτική αρχή Που δεν μπορεί να πάει σπίτι του δεν γο βλέπει Ανύπαρκτοι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελάτε τώρα κσι αφήστε το όψιμο ενδιαφέρον σας για αυτόν τον δρόμο κύριε Χολή γιατί μόνο γέλωτα προκαλείτε .!!!!
    Το έχω αναδείξει πολλές φορές αυτό το θέμα ,αλλά εσείς σφυρίζετε αδιάφορα .!!!!
    Όταν ήρθαν ,όπως ήρθαν τα 400 χιλιάρικα από τις δήθεν θεομηνίες ,εγώ πρότειναν να πάνε για αυτό τον δρόμο ,αλλά η παράταξη σας σφύριζε αδιάφορα ,λέγοντας αντί να στηρίξει την πρόταση μου ,να μαξευτουν οι Πρόεδροι και να κάνουν τις προτάσεις τους ,με αποτέλεσμα η Δημοτική αρχή να τα κάνει κατατμήσεις σε μικρά έργα και έτσι τα χρήματα αυτά ουσιαστικά να μην πιάσουν τόπο και ο δρόμος αυτός να είναι σε αυτά τα χάλια .!!!!!
    Αφήστε λοιπόν τα κροκοδείλια δάκρυα και μάθετε ,πως η δικιά νας παράταξη έχει θέση : Και ο δρόμος αυτός θα γίνει από τον πρώτο χρόνο της θητείας μας με Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Δήμου Ξηρομέρου ,Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ΝΗΡΕΑ και αυτό το αναμένουν όλοι οι πολίτες .!!!!!
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η κυρια ΣΤΑΡΑΚΑ φταιει ή οι τοπικοι σας άρχοντες που κοιτούν παντα τα συμφεροντά τους κ μετά τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΡΕ.ΠΕΣΤΕ.ΤΟΥΣ.ΟΥΣΤ.ΜΟΝΟ.Ο.ΣΤΑΙΚΟΣ.ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποια είναι τα έργα σας κ. Σταικε κατά την θητεία σας στα χωριά βασιλοπουλο και Καραϊσκάκη; Και όπως παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό τα λεγόμενα σας πουθενά δεν έχω δει να αναφέρετε τα δυο αυτά χωριά. Πλήρης απαξίωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο δρόμος αυτός δεν ανήκει στο δήμο Όχι ότι δεν έχει μερίδιο ευθύνης αλλά ανήκει στη Νομαρχία Βέβαια και φταίει η κυρία Σταρακά έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης αυτή φταίει. Για του λόγου το αληθές Κοίταξε παλιότερες αναρτήσεις για αυτό το δρόμο στο Ξηρόμερο news. Και να σας ρωτήσω ποιος ξήλωσε την παλιά την άσφαλτο Η κυρία Σταρακά δεν την ξήλωσε Ποιος έστρωσε τις λακκούβες με χώμα Η κυρία Σταρακά δεν τις έχωσε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Σταρακά ήταν αυτή που έλεγε ότι έχει εγκριθεί το κονδύλι για αυτό το δρόμο και από πρώτη πρώτου του 19 ότι θα έμπαινα τα μηχανήματα να το φτιάξω τώρα που είναι? Κάνει προεκλογικό αγώνα Πες της να ρθει και από μένα Να πάει χρυσοβίτσα πηγάδια στρογγυλοβούνι παλαιομάνινα. ας πάει να ζητήσει ψήφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μας δουλεύετε κανονικά. Όσο για τους δημοτικους σύμβουλος που βγάζουμε το μόνο που κάνουν είναι να καθοναι στην μουγκά γιατί τα έχουν πάρει.αυτά να τα βλέπουν εκεί στην παλαιομαΝίνα. Όχι αλο δουλεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρώτα από όλα ξεκαθαριστε τι υποψήφιος είστε Του γαλουνη πανταζη η του στατικου. Έχετε κάποιο πρόγραμμα να παρουσιασετε? Στην Παλαιομάνινα πήγατε να φτιάξετε περιφερειακό δρόμο και ο Άρειος πάγος σας είπε μην ασχολειθητε άλλο με αυτό γιατί ήταν όλα παράνομα. Πως ακριβώς θα ΔΙΟΙΗΚΗΣΤΕ το Δήμο με ασθενείς που βοηθάτε και καλα και τους προβάλλετε. Έχετε στελέχη έχετε πρόγραμα σαν γυρολόγος που είστε. Θα παίξουμε ΤΙΣ ζωές μας στην αστάθεια του χαρακτήρα ΣΑΣ Τι ακριβώς είστε και ποιο είναι το όραμα σας.. Οι δρόμοι δεν φτιάχνονται με Δήμαρχο περιφέρεια και ιδιωτικές εταιρίες ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλα σου λεει ο σταικος πανο. Αυτο το θεμα το εχει αναδειξει μονο αυτος απαγορευεται οι αλλοι.
    Μονο αυτος ξερει
    Μονο αυτος μπορει
    Μονο αυτος και ο τσακ νορις
    Και χειροκροτα τωρα Γαλουνη γιατι σε βλεπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΔΙΤ μια λέξη μόνο :Το προβλέπει ο νόμος ,όπως είχαμε κατασκευάσει τον αγωγό ύδρευσης από την δεξαμενή στο Πλατυγιαλι μέχρι τον Αστακό και την δεξαμενή του Αστακού 2.000 κυβικών μέτρων με 80 εκατομμύρια δραχμές η Κοινότητα Αστακού και 200 εκατομμύρια η ΕΤΒΑ .Καταλαβες λοιπόν πονηρούλη τι σημαίνει ΣΔΙΤ : Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα .!!!
    Αλλου τις εξυπνάδες που σε παίρνει ,όχι σε μένα .!!!!
    Όσο για τα έργα στο Καραϊσκάκη και στο Βασιλοπουλο τα αναγνωρίζουν και τααπολαυμβανουν οι πολίτες και δεν δίνω μια δεκάρα σε σας .!!!
    Παναγιώτης Σταικος
    Ο Δήμαρχος των Μεγάλων Έργων .!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να έχουμε ΣΔΙΤ πρέπει οι ιδιώτες να έχουν όφελος και στα οδικά έργα με ΣΔΙΤ αυτό γίνεται μέσω των διοδίων. Τι πουλάτε λοιπόν φούμαρα ότι θα φτιάξετε με ΣΔΙΤ τον δρόμο αυτό? Αφήστε επιτέλους τα ψέμματα και την προσπάθεια να κοροιδέψετε.

      Διαγραφή
  16. Γνωρίζουμε όλοι την ευαισθησία σας κύριε δήμαρχε των μεγάλων έργων. Εσείς δεν πήρατε δάνειο για την αποπεράτωση του βιολογικού και το κάνατε μικρά προεκλογικά εργάκια; O λαός πλήρωσε και βιολογικό δεν έχει ούτε σφαγεία. Όσο για τη σύμπραξη με τον ΝΗΡΕΑ έχετε συμφωνήσει κάτι και με τίνος απόφαση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Άστοχος για άλλη μια φορά ο Στάικος .
    Το μόνο που ξέρει είναι να αυτοπροβάλλεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλά ρε παιδιά Είστε σοβαροί προσπαθείτε να τα βάλετε με τον Στάικο ήταν ο μόνος που έκανε αυτό που μπορούσε να κάνει και όλους τους δρόμους είχε κλείσει όλες τις λακκούβες για αυτούς που πέρασαν και δεν έκανε κανένας τίποτα δεν έχει να πει κανένας λόγο. Δεν έκανε τίποτα δηλαδή στο Καραϊσκάκη και στο Βασιλόπουλο που έπινα νερό μέσα από τη λακκούβα γιατί εκείνη δεν ξεμένει είχε καταντήσει λακκούβα θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι βάλανε μέσα αλυσοπρίονο με πενηντάρα Λάμα για να κόψουν τη συκιά Πόσα χρόνια ήταν εκείνο το δέντρο για να μεγαλώσει τόσο? Ποιος ήταν αυτός που δεν μπορούσε να πάει στο χωράφι του όπως αυτή τη στιγμή που υπήρχε λάμπα καμένη στο δημοτικό φωτισμό που υπήρχαν σκουπίδια σε αυτά τα χωριά που ήταν παρατημένο αυτά τα χωριά τώρα κατάντησαν έτσι... ο Στάικος κοίταξε και υποστήριξε όλα τα χωριά του Ξηρομέρου ήταν ο τέλειος δήμαρχος Και όμως έκανε το ακατόρθωτο έργα τα οποία δεν θα γινόταν ποτέ και αν δεν δούλεψε ποτέ ο βιολογικός ή τα σφαγεία μην τα ρίχνετε στο στάικο μία τετραετία ήταν ρίξτε τα Στους επόμενους που τα παρέλαβαν αίτημα και δεν έκαναν τίποτα για αυτά κι αν θέλετε πραγματικά να δουλέψουν τότε ψηφίστε το σάκο Και θα δείτε ότι θα δουλέψουν σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα Από τη στιγμή που θα αναλάβει έχει αυτό που δεν έχουν οι άλλοι. όλοι τα ξέρουμε και τα βλέπουμε βλέπουμε ότι δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τους άλλους δημάρχους αλλά έχουμε αυτή τη χωριάτικη νοοτροπία τον ψευτο εγωισμό το πούλημα των ψήφων μέσα το προσωπικό μας ρουσφέτι. Λυπάμαι ειλικρινά που υπάρχει κόσμος που δεν αναγνωρίζει αυτά τα πράγματα Λυπάμαι για αυτό τον κόσμο Όσο για τον κύριο Στάικο ήταν είναι και θα είναι ο αρχηγός αυτόυ του τόπου και ας μην εκλεγεί δήμαρχος τουλάχιστον μέσα σε αυτά τα λίγα χρόνια 4 που υπηρέτησε σαν δήμαρχος έκανε αυτά που θα κάνανε όλοι οι άλλοι σε 40 χρόνια και όχι όλα γιατί αυτά τα έργα θέλουν μεγάλα κότσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΟΤΕ
      ΣΦΑΓΕΙΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕΡΟΣ (ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΡΟΧΗ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΠΕΣΑΝΕ ΜΕΣΑ)
      ΑΣΤΑΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΡΙΝΑ
      ΧΩΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
      ΜΕ ΑΛΥΤΑ ΧΡΟΝΙΖΟΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
      ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΒΡΕΧΕ ΧΡΗΜΑ

      Διαγραφή
  19. άνα επαρχιακό δρόμο που έγινε με ΣΔΙΤ να μας πεις

    όχι δύο
    έναν
    αναμένουμε

    το δούλεμα είναι χοντρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για την δημοτικη αρχη που τα κανε κατατμησεις οπως λες να ρωτησεις τον μουρκουση που τα ψηφισε και ειναι μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο.ΣΤΑΙΚΟΣ.ΕΙΝΑΙ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΜΕ.55%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Απάντηση στον 5:00μμ Εσύ πού ήσουνα τις εποχές που έβρεχε λεφτά να μαζέψεις και να βάλεις κάτω τις ιδέες σου να γίνουν όλα τέλεια γιατί καθοσουνα στο καφενείο και έπινες μπύρες και σχολιάζεις αυτά που σου λέγανε στο καφενείο Γιατί δεν έχεις μυαλό να τα σκεφτείς .ξέρεις καλύτερα Εσύ από τους μηχανικούς που ασχολήθηκαν με αυτά τα έργα? Γιατί δεν κατεβαίνεις τότε για δήμαρχος? Είναι καλύτεροι οι ξερόλες εκεί στην περιοχή σου τότε Μαζευτείτε όλοι μαζί και όταν γίνεται κάποιο έργο να πηγαίνετε να τους λέτε Πως να γίνει για να μην το σχολιάζετε μετά. Κουτσομπόλες είστε μόνο με ανώνυμα μηνύματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. περιμενουμε απο τον Δημαρχο των εργων να μας πει εναν επαρχιακο δρομο που εγινε με σδιτ

    Η απαντηση ειναι κανενας

    Αυτα ολα ειναι προεκλογικες μουφες και ψεματα. λεμε ενα σδιτ για να φανουμε σπουδαιοι και να δειξουμε οτι καποιοι ειμαστε

    Αυτα δεν υπαρχουν πουθενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο