Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ απο την Πάλαιρο με «βαρύ» βιογραφικό, υποψήφιος με τον Θανάση Κασόλα

        Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Θανάση Κασόλα κατέρχεται ο Χρήστος Γεροκωστόποπουλος, απο την Πάλαιρο. Το βιογραφικό του δύσκολα το ανταγωνίζεται άλλος υποψήφιος. 
Σε δήλωσή του επισημαίνει:

Φίλες και φίλοι συνδημότες.
        ΛΥΠΑΜΑΙ και ταυτόχρονα ΟΡΓΙΖΟΜΑΙ που βλέπω το δήμο μας σε παρακμή, σε υστέρηση, τους αγρότες μας σε εγκατάλειψη, τον τουρισμό σε στασιμότητα και αδιαφορία, τις υποδομές προστασίας του περιβάλλοντος και αγροτικής ανάπτυξης σε εγκατάλειψη. Ένας Δήμος και μία δημοτική αρχή ΤΟΞΙΚΗ, όπου επικρατούν η διαπλοκή, τα προσωπικά συμφέροντα, η αδιαφάνεια και η έλλειψη λογοδοσίας.
       Ως νέος άνθρωπος και ενεργός δημότης ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΙ: Αυτό μας αξίζει; Είμαστε οι καταδικασμένοι δουλοπρεπείς σε ένα χαρισματικό και ευλογημένο τόπο;...............



        Με εμψυχώνει ωστόσο ο Φωτεινός του Βαλαωρίτη με το στίχο του: "κι αν εξεράθη το κλαρί πάντα χλωρή ειν’ η ρίζα". Νέοι άνθρωποι, αυτοδημιούργητοι, επιστήμονες, με όραμα και αξίες για τον τόπο μας, έρχονται σε αυτές τις δημοτικές εκλογές να ανατρέψουν το κατεστημένο της σήψης και της παρακμής. Πάντα χλωρή ειν’ η ρίζα.
         ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ και εγώ χωρίς δεύτερη σκέψη να ενώσω τις δυνάμεις μου με αυτόν το νέο κύμα και να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη ΚΥΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ και υποψήφιο δήμαρχο τον ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΣΟΛΑ.

Συνδημότες και συνδημότισσες, 
       Ενωθείτε μαζί μας σε αυτόν τον αγώνα Αναγέννησης του τόπου μας, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!! ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ζήσουμε όλοι ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΓΕΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
Ακτίου-Βόνιτσας
δημοτική παράταξη ΚΥΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ
*****************

Μικρό βιογραφικό: 
        Γεννήθηκα στη Λευκωσία Κύπρου όταν ο πατέρας μου υπηρέτησε εκεί ως αξιωματικός στρατού τα δύσκολα χρόνια μετά την Τουρκική εισβολή του 1974. Σπούδασα τεχνικός πληροφορικής και δικτύων και εργάστηκα σε μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ελλάδος ( HP, ALTEC, Digital Sima) στη συνέχεια παρακολούθησα τμήμα εξειδίκευση στην Αμπελουργία και Οινολογία του Πανεπιστημίου Αθηνών
      Είμαι παντρεμένος με την Έλενα και έχουμε έναν γιό τον Κωνσταντίνο. Εργαζόμαστε στην οικογενειακή μας επιχείρηση Αμπελοκαλλιέργειας και Οινοποιίας στην Πάλαιρο με βιολογικές προδιαγραφές.

Τις θερμές μου ευχές για ένα καλύτερο αύριο!


10 σχόλια:

  1. ΕΝΤΙΜΟΣ.ΜΕ.ΑΓΑΠΗ.ΓΙΑ.ΤΟΝ.ΤΟΠΟ ΤΟΥ.ΚΑΜΙΑ.ΣΧΕΣΗ. ΜΕ. ΦΡΑΔΕΛΟΥΣ. ΚΑΙ. ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο Χρηστο. Αυτο χρειαζεται ο τοπος, νεα βλασταρια απο τη χλωρη ριζα του τοπου μας και απαλλαγη απ τα ξερα, τα σαπια και αρωστα. Ασ ξυπνησουν ολοι οι συμπατριωτες και να στηριξουμε αυτους τους υποψηφιους οπως ο Χρηστος, ασχετα απ τα πολιτικα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΕ ΜΠΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ΚΑΙ ΘΆΡΡΟΣ
    ΨΉΦΟ ΣΕ ΠΑΤΡΙΏΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι ρε μεγάλε, να φύγουν τα καργιολια που σαν τσιμπουρια μας ρουφανε το αίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΒΑΡΥΤΗΤΑ
    ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ
    ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΧΕΤΙΚΌΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΌΠΟ ΤΟΥ
    ΚΑΙ ΚΑΜΊΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΎΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΆΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΡΕ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΝΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΒΑΡΙΑ" ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΟΡΩ και θα ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΒΙΤΣΑΣ. ΜΕ. ΤΟΥΣ .ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ. ΖΑΧΑΡΑΚΗ .ΤΖΕΦΡΙΟ. ΚΑΙ.ΚΑΡΑΛΗ. ΒΙΤΣΑ. ΠΑΡΕΤΗΣΟΥ. ΔΕΝ. ΚΟΛΑΣ .ΕΣΥ.ΜΕ. ΤΟΥΣ. ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο