Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Παναγιώτης Στάικος : Όταν ο Λαϊκισμός προς άγραν ψήφων κάνει επιστήμονες, να αυτοεξευτελίζονται .


Σε πρόσφατη ανάρτησή του ο κ. Γεώργιος Ν. Πουρνάρας.
Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π
Υδροδότηση Αρχοντοχωρίου: Ένα χρόνιο πρόβλημα που επιδεινώνεται. Λειψυδρία, ακαταλληλότητα νερού, τεράστιο λειτουργικό κόστος που επιβαρύνει τον Δήμο χωρίς αποτέλεσμα για τους Αρχοντοχωρίτες που εξακολουθούν να διψούν.
Και μεταξύ των άλλων  λέει επί λέξει και το εξής  κουφό .!!!!!!
(το 50% των μονίμων κατοίκων πάσχουν από παθήσεις των νεφρών κ.λ.π.,.....

Εμείς κύριε Πουρνάρα  εδώ και δυο χρόνια που αποφασίσαμε ως παράταξη να κατέβουμε στις   ερχόμενες εκλογές με υποψήφιο Δήμαρχο εμένα προτείναμε , ότι το θέμα της ύδρευσης του Αρχοντοχωρίου ο οποίο πέραν της μη επάρκειας του νερού  έχει και το  πρόβλημα λόγω πολλών αλάτων  σε αυτό , με αποτέλεσμα να βουλώνουν ολόκληρα τμήματα του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης  και να μένουν οι κάτοικοι χωρίς νερό επί ημέρες , να φέρουμε το νερό από την περιοχή της γεώτρησης των Βλυζιανών ,όπου υπάρχει  μεγάλη ποσότητα  νερού αρίστης ποιότητας  και τότε με τα Βλυζιανά δεν το πίστευαν ούτε οι Βλυζιανίτες( λέγοντας πως μόνο αν βρεθεί κάποιος κουρλός θα έρθει το νερό στα Βλυζιανά. Αλλά δεν χρειαζόταν να είναι κουρλός ,αλλά να το πιστεύει και να το εννοεί ,όταν το υποσχόταν και εμείς το  εννοούσαμε   και πήγε πολύ εύκολα , απαντώντας σε όλους στο μα πως , με μια λέξη αργκό : γαμ@@ντας) θα έρθει  ) , αλλά στην απελπισία τους επάνω μας εμπιστεύτηκαν δίνοντάς μας ποσοστό 62% και εμείς ασφαλώς δεν τους διαψεύσαμε .!!!!
Έτσι και οι Αρχοντοχωρίτες μας είπαν στις περιοδείες ,που έχουμε κάνει πολλές φορές : Ανεξάρτητα από τι θα ψηφίσει ,ο καθένας λόγω συγγενειών , προσωπικών υποχρεώσεων και άλλων λόγων , όλοι πιστεύουν , πως μόνο  αν βγει ο Σταικος Δήμαρχος θα έρθει το νερό στο Αχοντοχώρι. 
Αλλά ανεξάρτητα από αυτό όμως ,  από πού  τεκμαίρεται  κύριε Πουρνάρα  αυτό το οποίο γράφετε επί λέξει :
 (το 50% των μονίμων κατοίκων πάσχουν από παθήσεις των νεφρών κ.λ.π.,;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!
Υπάρχει κάποια σχετική έρευνα επιστημονική έρευνα , την οποία η ταπεινότητά μου  αγνοεί  ;;;;;;;;;;;
Ανατρέποντας αυτό το οποίο είναι παραδεκτό από την επιστημονική κοινότητα ότι το 12% του ανδρικού και το 5% του γυναικείου πληθυσμού μέχρι την ηλικία των 70 πάσχει από νεφρολιθίαση ;;;;;;;;
Οι παθήσεις λοιπόν των νεφρών  και κυρίως η  νεφρολιθίαση  ή η οξεία ή η χρόνια Νεφρική Ανεπάρκεια δεν έχουν καμιά  σχέση με την περιεκτικότητα  σε άλατα  του νερού που πίνουμε , αλλά από την ποσότητα που πίνουμε( και το καλοκαίρι που ιδρώνουμε πρέπει να πίνουμε πάρα πάνω  για  να αντικαταστήσουμε αυτά τα υγρά που χάνονται με την εφίδρωση  , με στόχο τα ούρα μας να είναι ανοιχτόχρωμα πάντα  και όχι σκούρα  σαν κονιάκ )    καθώς και με το είδος των τροφών .

Πάψτε λοιπόν κύριε Πουρνάρα τους λαϊκισμούς σας  και μην λέτε ανοησίες προκειμένου, στερούμενος κατάλληλου επιστημονικού υποβάθρου να εντυπωσιάσετε   πανικοβάλλοντας  τον κόσμο .!!!!!!

Ντροπή σας λοιπόν κύριε Πουρνάρα  και πάρτε τις σύγχρονες απόψεις της Ιατρικής  Επιστήμης .!!! 

20 Ιανουαρίου 2018
«Υπάρχουν διάφορα είδη λίθων, οι οποίοι για να σχηματισθούν πρέπει να υπάρχει κάποια μεταβολική διαταραχή, ή το αποχετευτικό σύστημα του νεφρού να αποικίζεται με μικρόβια, ή να γίνεται χρόνια χρήση ορισμένων φαρμάκων. Άλλοι λόγοι είναι οι διαταραχές ενδοκρινών αδένων και κυρίως των παραθυρεοειδών που έχουν άμεση σχέση με το μεταβολισμό του ασβεστίου και συγγενείς και επίκτητες ανωμαλίες του ουροποιητικού συστήματος που δημιουργούν στάση στην αποχέτευση των ούρων», εξηγεί ο χειρουργός ουρολόγος Δρ. Γεώργιος ΚυριάκουΔιδακτικό μέλος IRCAD/EITS της Ιατρικής Σχολής του Στρασβούργου.
Σπανιότερα, ο σχηματισμός τους οφείλεται σε κληρονομικές νόσους. Η σημαντικότερη βέβαια αιτία σχηματισμού λίθων είναι η πλημμελής πρόσληψη υγρών και γι’ αυτό ο κύριος τρόπος πρόληψης είναι η λήψη πολλών υγρών.
Η τακτική σωματική άσκηση και η υγιεινή διατροφή η μείωση της παχυσαρκίας  βοηθούν στην πρόληψη της νεφρολιθίασης.
Η νεφρολιθίαση (ή ουρολιθίαση ή κοινώς η εμφάνιση πέτρας στους νεφρούς) αποτελεί μια συχνή κατάσταση, καθώς προσβάλλει το 12% του ανδρικού και το 5% του γυναικείου πληθυσμού μέχρι την ηλικία των 70.

Φίλοι Αρχοντοχωρίτες λίγη υπομονή και θα γλυτώσετε και από τους κάθε είδους Λαϊκιστές αλλά και από την λειψυδρία .

Αστακός 29/4/2019

Για την Δημοτική Παράταξη Αναzωογόνηση Ξηρομέρου

DR. Παναγιώτης Στάικος 
Πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής Αθηνών
Γενικός Ιατρός
Αριστούχος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων .
Υποψήφιος Δήμαρχος  Ξηρομέρου

26 σχόλια:

  1. Παναγιώτη, έχεις κόψει καπίστρι. Μαζέψου. Δεν σου κάνει καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eisai poli koukouroukou re aderfe kseftilizese

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το δημοσίευμα του Πουρνάρα, σωστό ή λάθος, δίκαιο ή άδικο, πάντως αφορά τα πεπραγμένα του Γαλούνη. Και αντ' αυτού απάντησε με οργίλο επιθετικό ύφος, ασυνάρτητες ύβρεις, και λουδοβίκεια έπαρση ο .... μέγιστος Στάικος!! Αποκαλύπτοντας, στην παρόρμησή του, την "ιερά συμμαχία" με Γαλούνη, από θέση γραφείου τύπου. Τι άλλα θα δουν τα μάτια μας μέχρι τις εκλογές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΗΘΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΚΕΡΑΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΝΟΥΜΕ.
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΣΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ , 8 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΥΖΙΑΣ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ!!!!!
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ. ΑΓΡΑ ΨΗΦΩΝ ΚΑΙ ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΣ??? ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΨΗΦΟ , ΕΝΩ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΣΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΖΑΚΙΑ.
    ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΑΡΘΡΟ;;;;;;; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2017;;;;;; ΤΟΤΕ ΔΕΝ ENOXLHUHKES , ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΘΙΞΑΝΕ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ;;;;;; ΑΡΠΑΞΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΤΕΙΣ. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σταικε δεν ξερεισ τι σου γινεται παρετησου τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εάν μετρήσουμε τα φάουλ τα δικά σου γιατρέ θα είχες αποκλειστεί δια παντός με κόκκινες κάρτες.
    Μηχανικό σε είδαμε, τσοπάνη σε είδαμε, χημικό σε είδαμε, γεωπόνο σε είδαμε, ταχυδακτυλουργό σε είδαμε. Τώρα δικαστής και δημοκόπος. Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν επιτρέπεται να εκφράζεσαι με χυδαία λόγια όταν γράφεις στο ΣΑΙΤ . Διαβάζουν και γυναίκες. Αυτός είναι ο σεβασμός σου στους ξηρομεριτες;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πανό μετά τις εκλογές θα σταματήσεις να επιτίθεσαι και να βρίζεις τον κόσμο ; Εεεε για πες μου;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΣΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΠΟΥΡΝΑΡΑ.
    ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΜΕΖΕ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΣΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΠΟΥΡΝΑΡΑ.
    ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΜΕΖΕ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατρέ πάλι τάραξες στη κριτική !!! το δίδυμο ΓΑΛΟΥΝΗ -ΠΑΝΤΑΖΗ , ο γνωστός προβλέψιμος ΣΤΑΪΚΟΣ.
    Έλεος φτάνει πιά.
    Ο κ. Στάϊκος έχει μια ψύχωση τον τελευταίο καιρό να λειτουργεί σαν ασπίδα και να προστατεύει το καθεστώς Γαλούνη απο κάθε κριτική με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Τώρα ξύπνησε μέσα του ο Αστυνόμος Σαϊνης ανακαλύπτοντας το πραγματικό ένοχο για την υδροδότηση στο Αρχοντοχώρι τον κ. Γεώργιο Πουρνάρα . Τον κατηγορεί για κυνήγι ψηφων ,(προφανώς απο τη δεξαμενή Γαλούνη) και μαλιστα για να θολώσει τα νερά και τον Σαΐνη χωρίς να είναι υποψήφιος.
    Έτσι ανέλαβε δράση ο Αστυνόμος Σαϊνης να βγάλει απο τη φοβερή 35ετή πλάνη τους Αρχοντοχωρίτες που θεωρούν Το σύστημα Γαλούνη ανίκανο να λύσει το πρόβλημα υδροδότησης , παρότι "διαχειρίστηκε με το δικό του γνωστό τρόπο" εκατομμύρια €.
    Παναγιώτη θυμίζεις το θρασύδειλο εκείνο κυνηγό, που μας περιγράφει ο Αίσωπος στον μύθο του.
     Εκτός αν είσαι ο δούρειος ίππος του Γαλούνη και έτσι εξηγείται η συμμαχία με το "λιοντάρι".
    Σημείωση: Στο μύθο που ακολουθεί θα μπορούσαμε, κατά κάποιο τρόπο, να παραλληλίσουμε το καταστροφικό λιοντάρι με το σύστημα διοίκησης Γαλούνη-Πανταζή τον κυνηγό με τον κ. Στάϊκο και τον ξυλοκόπο που δείχνει το πρόβλημα με το λαό του Ξηρομέρου.
    Το λιοντάρι, ο κυνηγός και ο λοτόμος :
    Ένας κυνηγός, ξεκίνησε να κυνηγήσει ένα λιοντάρι, που του είχε κάνει μεγάλες ζημιές, στην επικράτεια ξηρομέρου ,γιατί είχε μπει τη νύχτα στα χτήματα και είχε κατασπαράξει βόδια , γιδοπρόβατα κι άλογα, είχε φάει το καταπέτασμα. Βρήκε εύκολα τα χνάρια του θηρίου και τ' ακολούθησε. Στην αρχή, ήτανε μια πλατιά ματωμένη γραμμή, που έδειχνε πως το λιοντάρι έσερνε στο χώμα τα θύματά του, που τα είχε σκοτώσει πια. Στη συνέχεια άρχισε να χάνει τα ίχνη, γιατί ο τόπος ήταν γεμάτος πέτρες και πουρνάρια. Ανακάλυπτε όμως κάποια  από τα λιγοστά εκείνα σημάδια, που είχε αφήσει στο πέρασμά του το θηρίο, όπως κάποιες πατημασιές σε μέρος που υπήρχε λίγο χώμα, κάποιες μακριές τρίχες από τη χαίτη του που είχαν κολλήσει πάνω στις πέτρες. 
    Προχωρώντας έτσι ο κυνηγός μπήκε στο δάσος και έφτασε σ’ ένα μέρος όπου κάποιος υλοτόμος έκοβε δέντρα.
    - Καλημέρα! Του είπε ο λοτόμος.
    - Καλημέρα.
    - Σε βλέπω οπλισμένο βαριά. Είσαι κυνηγός;
    - Ναι. Κυνηγώ ένα λιοντάρι, που ‘φαγε άλογα γιδοπρόβατα και βόδια. Παρακολουθώ τα χνάρια του από το πρωί, αλλά τα έχασα γιατί είναι πετρότοπος και δεν φαίνονται καθαρά. Μήπως είδες εσύ τίποτε αχνάρια λιονταριού;
    - Αχνάρια δεν είδα γιατί δεν κοίταξα. Ξέρω όμως πού είναι η σπηλιά, όπου μένει το λιοντάρι. Θέλεις να σου την δείξω;
    - Όχι, όχι, σ’ ευχαριστώ, βιάστηκε να του πει ο κυνηγός. Εγώ τα ...χνάρια του λιονταριού  σου ζήτησα να μου δείξεις, κι όχι τη σπηλιά του!.
    ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ .
    ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΩΝ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΟ ΤΟΡΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλε των 9:24 Τώρα τις θυμήθηκες τις γυναίκες.Εκει στο συνδυασμό του Γιάννη τα έχετε ισοπέδωση όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ1 Μαΐου 2019 στις 3:49 μ.μ.

    Ο επι 3 τετραετιες προεδρος και δημαρχος ΑΣΤΑΚΟΥ σε χρυσες περιοδους για την αυτοδιοικηση , πολιτικος γυρολογος απο τη δεξια (προσφατη ανακαλυψη του ) μεχρι το ΚΚΕ, αυτος που ειναι
    ο βασικος υπευθυνος για το οτι ο Αστακος παραμενει οπως ηταν τη δεκαετια του 1970 (εκτος ισως απο τα αυθαιρετα που εχουν γινει απο τοτε μιας και ειναι ο μονος οικισμος μεταξυ 2-5000 κατοικων που δεν εχει εφαρμοσμενο σχεδιο επεκτασης απο το 1990 ), παιρνοντας αφορμη απο μια λεπτομερεια μιας δημοσιευσης μου που εγινε σε ανυποπτο χρονο (2017) και αναδημοσιευθηκε τωρα χωρις καν να το γνωριζω , μη παιρνοντας θεση επι της ουσιας των προτασεων μου , με υβριζει απροκαλυπτα αποκαλωντας με " λαικιστη για αγρα ψηφων "( χωρις καν να ειμαι υποψηφιος !) και αποδιδοντας μου χαρακτηρισμους "ντροπη σας κ Πουρναρα κλπ " ( γιατι αραγε , γιατι εκφραζω τις αποψεις μου σε ανυποπτο χρονο για ενα θεμα που αυτος ουτε στον υπνο του δεν το εβλεπε τοτε;).
    Γνωστη η τακτικη του κ. Σταικου να σκηνοθετει σκιαμαχιες και να αυτοπροβαλλεται σαν σωτηρας με απλοικο και λαικιστικο τροπο , προσπαθωντας να τρομοκρατησει την αντιθετη αποψη με λιβελογραφηματα . Βρηκε ομως λαθος αφορμη στο προσωπο μου . Τον καλω να συνελθει και να μην ασχοληθει αλλη φορα μαζι μου με υβρεις και αντιφατικες θεσεις . Κατα τα αλλα τον αφηνω στην πολιτικη κριση των συμπολιτων μου που , ιδιως στο Αστακο , γνωριζουν τα δημοσια πεπραγμενα του και θα τον καταταξουν εκλογικα ελπιζω εκει που του αναλογει και του αξιζει !
    Εννοειται φυσικα οτι δεν προκειται να ασχοληθω περαιτερω με τον απροκλητο υβριστη μου , οτι και αν σκηνοθετησει για να υποδηλωσει την πολιτικη του υπαρξη και αγωνια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρε έναν χημικό επιστήμονα να κάνει την μελέτη και την έρευνα για την καταλληλότητα του νερού και εσυ ασχολείσου με το αντικείμενο σου, και κρατα την άποψη σου για εσένα. Τα υπόλοιπα που λες είναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε.

      Διαγραφή
  16. ΣΤΑΙΚΕ ΕΧΕΙΣ ΚΟΨΕΙ ΑΛΥΣΙΔΑ Τ Ε Λ Ο Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πραγματικά η απογοήτευση στο πρόσωπο σας είναι μεγάλη....Για άλλο άνθρωπο σας είχα και βλέπω κάτι άλλο.. Πραγματικά είναι σαν να έχετε μεταμορφωθεί "σε κάτι λίγο απ'όλα ". Γιατι; είχα την εντύπωση του ήσυχου οικογενειάρχη, επαγγελματία γιατρού. Αυτό είναι το άλλο ακρο. Αυτό δεν είναι μέσα στα κηρύγματα άρθρα σας για μια προεκλογική περίοδο με ήθος. Λασπολογεις,κρίνεις και επιτίθεσαι. Ήμαρτον κάτι τέτοιο το Ξηρόμερο δεν το θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΤΑΙΚΟ. ΣΤΑΙΚΟ. ΣΤΑΙΚΟ. ΣΤΑΜΑΤΑ. ΤΗ. ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ. ΕΧΕΙΣ. ΠΕΣΕΙ. ΠΟΛΥ. ΧΑΜΗΛΑ. ΘΕΛΩ. ΝΑ. ΑΚΟΥΣΕΙΣ. ΤΗΝ. ΦΩΝΗ. ΤΟΥ. ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΨΗΦΙΖΩ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗ. ΠΡΙΝ. ΕΝΑ ΜΗΝΑ. ΗΜΟΥΝΑ. ΜΑΖΙ. ΣΟΥ. ΑΛΑ. ΕΙΔΑ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΠΟΥ. ΠΑΙΖΕΙΣ. ΚΑΙ. ΕΦΥΓΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ. ΝΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. ΠΟΙΟΣ. ΕΙΜΑΙ. ΕΓΩ. ΘΑ. ΡΙΞΩ. 350 φηφοδελτια στη κάλπη για το ΓΙΑΝΗ.Ο ΠΟΛΕΜΟΣ. ΤΩΡΑ. ΑΡΧΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανήκα στους αναποφάσιστους. Μέχρι που ο Στάικος με έπεισε να ψηφίσω Τρυανταφυλλάκη. Και ας μη τον γνωρίζω προσωπικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Στάικος δηλώνει ότι είναι υπέρ του πολιτικού πολισμού. Φανταστείτε τι θα έκανε αν δεν ήταν. Ο πολύς κόσμος ευτυχώς έχει καταλάβει και πάρει τις αποφάσεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σταικο μετα της 26 θα σου κοπει η λαλια,ακομη δεν καταλαβες που σε εχει τοποθετησει η κοινωνια μας ,θα σε κανει να το καταλαβεις στις 26/5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τρινταφυλακησ. 3850 γαλουνησ. 3300 σταικοσ. 2900

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Για να φτάσεις στο σημείο να κατηγορείς τον Πουρνάρα ,έναν αξιοπρεπέστατο πολίτη και επιστήμονα σημαίνει ότι ο κατήφορος δε σταματάει...
    Κρίμα κρίμα κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μπραβο Γιωργο Πουρναρα,αλλα μην ασχολησαι με τελειωμενους ξανα,αστον να παλευει με τον ισκιο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το κείμενο πρωτοδημοσιεύτηκε σε εμάς τον Ιούλιο του 2017 (ποιο πρόσφατο κείμενο λοιπόν;) και το αναδημοσιεύσαμε με δική μας πρωτοβουλία, γιατί είναι ένα κείμενο που και τότε όταν το δημοσιεύσαμε έκανε μεγάλη εντύπωση και είχε μεγάλη αναγνωσιμότητα.
    Το άρθρο αφού αποδίδει δικαίως κατά εμάς ευθύνες σε αυτούς που είχαν επί πολλά χρόνια την ευθύνη διοίκησης, αναλύει και προτείνει λύσεις για ένα υπαρκτό πρόβλημα, που όλοι γνωρίζουν και αναγνωρίζουν.
    Τώρα πως από αυτή μας την πρωτοβουλία να αναδημοσιεύσουμε ένα παλιό άρθρο, κάποιος φτάνει στο σημείο να κατηγορεί κάποιον για λαϊκισμό και άγρα ψήφων, όταν το κείμενο είναι ακριβέστατο ως προς την ουσία του, δημοσιεύτηκε εν αγνοία του αρθρογράφου, ο οποίος σημειωτέον δεν είναι υποψήφιος (αλλά υο προς άγρα ψήφων πόθεν; Το 2017 που το έγραψε και όταν δεν είναι υποψήφιος σήμερα;) και γενικά να γράφονται απαξιωτικοί και μειωτικοί χαρακτηρισμοί, για ένα εμπεριστατωμένο και απολύτως ακριβές κατά την γνώμη μας άρθρο, δεν μπορούμε και αδυνατούμε να το καταλάβουμε.
    Μόνο λύπη... και φυσικά επιλέξαμε να μην δημοσιεύσουμε την αναίτια προσωπική επίθεση, όπως το ίδιο δεν έχουμε επιτρέψει και προς κανέναν άλλο και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε προς όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο