Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Προεκλογική κατάντια Παιδικής Χαράς ΑΣΤΑΚΟΥ -ΦΩΤΟ



         Η παιδική χαρά στον Αστακό παρουσιάζει εικόνες εγκατάλειψης αλλά και υψηλή επικινδυνότητα για τα παιδιά. 
    Ένας αγανακτισμένος κάτοικος, μας έστειλε τις φωτογραφίες με την παρακάτω καταγγελία:

    "Δυστυχώς, καμία πρόοδος και, ακόμα χειρότερα, καμία προοπτική για την καλυτερευση των συνθηκών στην παιδική χαρά Αστακού. 
      Και, επειδή έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο, δηλαδή να καθίσταται όχι μόνο μη λειτουργική, αλλά ακόμα και επικίνδυνη, να υπενθυμίσω ότι οι μικροί έχουν μνήμη και οι γονείς ψήφο...."...









25 σχόλια:

  1. Καμια απευθειας αναθεση γι αυτο σας ξεφυγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κι άλλες φορές είχε γραφτεί εδώ στο blog για την συντήρησή τους
    ζαμάν φού, δεν υπάρχουν και λεφτά. ξεμειναμε εκλογές έρχονται ψάχνουμε για ψήφους είμαστε πρώτη κι απ όλους η πιό δυνατή παράταξη.
    Ζήτω η Ανεξάρτητη Αυτοδίοικηση Ζητω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι αυτοί που στηρίζουν την υπάρχουσα δημοτική αρχή τι έχουν να πουν για αυτά τα χάλια; Πως ένας γονέας να πάει τα παιδιά του εκει; Αντιλαμβάνεται κανείς το κίνδυνο πιυ διατρέχουν τα παιδιά; Αντε ρε ξεφτιλες δε ντρέπεστε λίγο. Θέλουν να εκλέγουν πάλι με αυτά τα χάλια που έχουν επιφέρει στο δημο.... Ντροπή σας ρε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι όχι δεν είναι αυτό που νομίζετε Δεν φταίει ο δήμος για αυτό ξέρετε ποιος φταίει?ο Στάικος. Το βρήκα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι κάνω και στα παιδάκια Όταν κάνουν κάτι καλό έμοιασε στον μπαμπά όταν κάνω κάτι κακό έμοιασε στη μαμά το ίδιο έχει πάθει και ο Στάικος. Μακάρι να του μοιάζαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ.
    Α. Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντροπη μόνο ντροπή..τα έργα σας κύριοι και θέλετε να βγείτε πάλι.....ξύπνησε ο κόσμος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν ειναι ετσι η παιδικη χαρα στον αστακο που ειναι το κεντρο του δημαρχου τοτε φαντασου τι να περιμενουμε εμεις στα περιχωρα.πραγματικη καταντια κ η παιδικη χαρα κ γενικα ολο το ξηρομερο.ειναι πραγματικη ωρα για αλλαγη.τωρα τι θ αλλαξει?ενας θεος ξερει..αλλα ποτε δεν ξερεις.μια δοκιμη θα μας πεισει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το κακό είναι ότι αυτοί που έχουν ψήφο, δεν έχουν μνήμη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΦΟΥ.ΨΗΦΙΖΕΤΕ.ΓΑΛΟΥΝΗ.ΤΟΣΑ.ΧΡΟΝΙΑ.ΤΙ.ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΕΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΙΛΕ.ΟΛΟΙ.ΕΧΟΥΝ.ΜΝΗΜΗ.ΜΥΑΛΟ.ΔΕΝ.ΕΧΟΥΝ.ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ.ΤΟ.ΜΥΑΛΟ.ΠΡΕΠΕΙ.ΝΑ.ΝΑ.ΠΑΙΡΝΕΙ.ΣΤΡΟΦΕΣ.ΣΤΡΟΦΕΣ.ΣΤΡΟΦΕΣ.Ο.ΔΗΜΟΣ.ΘΕΛΕΙ.ΑΛΑΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ντροπή και αίσχος να είναι έτσι η παιδική χαρα. Και μετά θέλουν να ξανά βγουν στις εκλογές. Αν ένα παιδάκι χτυπήσει από αυτή την κατάντια που υπάρχει στις κούνιες θα πάρει θέση η δημοτική αρχή???? Φυσικά και όχι. Γιατί τότε εμείς να πάρουμε την ευθύνη και να τους ξανά ψηφίσουμε να βγούνε??? Επιτέλους να γίνει κάτι καλό για τον τόπο μας και πιο πολύ να γίνει κάτι καλό για τα παιδάκια μας!!!! Αλλά που μυαλό για τέτοια, το μόνο που μας νοιάζει είναι το ποιος θα φάει τα περισσότερα.
    ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.....ΚΑΙ ΔΙΩΞΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.....ΣΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΓΑ ΝΑ ΔΕΙΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ..........ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΠΑΛΙ....ΠΟΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ Η ΚΑΛΠΗ....ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ....ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΜΑΡΟΚΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βρε χυδαίε συκοφάντη λασπολόγε 10:35 ,όταν εγώ το αναδείκνυα αυτό το θέμα πριν από (1) χρόνο και κατακεραύνωνα την Δημοτική Αρχή για τα χάλια της παιδικής Χαράς Αστακού , εσείς αντί να κάνατε Αντιπολίτευση τα κάνατε πλακάκια και τρώγατε και πίνατε με τον κύριο Γαλούνη και λέγατε , ότι αυτά είναι Κοινωνικές σχέσεις, έχετε τώρα το θράσος να λέτε , αυτά να τα βλέπει ο Στάικος , που θα συμπράξει με τον Γαλούνη .
    Απλά επειδή είσασταν αποκομμένοι από την κοινωνία ,αναμασάτε ως γνήσια μηρυκαστικά ζώα , ότι ο Σταικος έχει κάνει εμετό πριν από μήνες.
    Η Κοινωνία και οι πολίτες όμως θυμούνται πολύ καλά ποιος είχε αναδείξει και αυτό το θέμα , όπως και του ασθενοφόρου και του χειμάρρου και πολλά άλλα και την πρώτη Κυριακή του Ιουνίου θα σας κλείσει το στόμα, που αναδύει δυσωδίες κατά του Στάικου , ο οποίος σας έχει γίνει ο Εφιάλτης σας .!!!
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΛΑΤΕ.ΚΑΙ.ΣΤΟ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.ΔΥΟ.ΠΛΑΤΕΙΕΣ.ΕΧΟΥΜΕ.ΚΑΙ.ΕΙΝΑΙ.
    ΠΑΡΚΙΝ.ΓΙΑ.ΤΑ.ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ.ΚΑΙ.ΤΡΑΚΤΕΡ.ΠΟΥ.ΕΙΝΑΙ.Ο.ΔΗΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΒΥΤΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΙΦΩΝΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟΝΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πέστε ένα λόγο να ψηφίσει ο κόσμος δυνατό Ξηρόμερο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ο ποιος φτιαξει την παιδικη χαρα πριν της εκλογιεσ ειναι μαγκας και αυτον θα ψηφησουν η γονεις τον παιδιων......ειναι μαγκια......νας σας δω ειστε μαγκες ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α τελεια..ο ψηφος παει συμφωνα με το ποιος θα φτιαξει την παιδικη χαρα? Αμα λεω εγω ομως οτι ο κοσμος εδω δεν παει στις καλπες αντικειμενικα κ παει ψηφιζει ξαδερφη μπατζανακη θειο κτλ και εξαγορεζεται κιολας για εναν ψηφο η οποιον μου κανει το ρουσφετακι θα τον ψηφισω,τοτε μην αναρωτιεστε γιατι αυτος ο τοπος εχει μεινει 200 χρονια πισω κ σας κακοφαινεται η παιδικη χαρα η ο δρομος η το οτιδηποτε.οι μονοι υπευθυνοι για τον τοπο κ το ποιον του τοπου μας ειμαστε εμεις κ μονο εμεις.τωρα ειναι η ευκαιρια να αλλαξετε οτι δε σας αρεσει λοιπον.

      Διαγραφή
  19. Εσείς εκεί στον Αστακό εάν θέλετε να γνωρίζετε που μάλλον το γνωρίζετε ποιοι καταστρέφουν την παιδική χαρά σε μόνιμη βάση,κάντε μια βόλτα τους καλοκαιρινούς μήνες μετά τις 12 00 το βράδυ και μετά να σχολιάζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φυσικά και είναι ντροπή ένας χώρος για τα παιδιά να είναι σε αυτή την κατάσταση. Όμως γι αυτό δεν ευθύνεται κανένας Δήμος αλλά δείχνουμε την παιδεια μας. Δυστυχώς η παιδική χαρά έγινε έτσι όχι από τη φθορά του χρόνου.... Αλλά από χέρια ανθρώπων. Κι αυτό είναι το άσχημο. Μάθαμε να ρίχνουμε την ευθύνη μας στους άλλος, αλλά δεν αναλαμβάνουμε τη δική μας ευθύνη.
    Έχω δει παιδιά με τα ίδια μου τα μάτια, παιδιά λυκείου, δικά μας, ξηρομεριτακια, να χτυπούν με μπάλα μπάσκετ με μίσος τράμπα λες, κούνιες κτλ, να αναποδογηριζουν κούνιες. Κι όταν έκανα παρατήρηση με έβρισαν... Ξηρομεριτικα,οπως φαντάζομαι είχαν μάθει από τα σπίτια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΑΙΔΙΚΗ.ΧΑΡΑ.ΔΕΝ.ΕΧΟΥΜΕ.ΕΚΕΙ.ΕΙΝΑΙ.ΟΛΑ.ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ.ΚΑΙ.Ο.ΔΗΜΟΣ.ΔΕΝ.ΕΝΔΙΑΦΕΘΡΗΚΕ.ΠΟΤΕ.
    ΔΕΝ.ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΟΜΩΣ.ΓΙΑΤΙ.Ο.ΑΡΕΤΑΚΙΑΣ.ΜΑΣ.ΕΦΕΡΕ.ΦΕΤΟΣ.ΤΑ.ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ.ΤΡΕΝΑΚΙ.ΚΑΙ.ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ.ΜΙΑΣ.ΚΑΙ.ΠΛΗΣΙΑΖΑΝ.ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΛΕΣ.ΚΑΙ.ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΣΙ.ΔΕΝ.ΕΙΧΑΜΕ.ΠΑΙΔΙΑ.Σ.ΑΥΤΟ.ΤΟΝ.ΤΟΠΟ.ΠΟΣΟ.ΣΑΝΟ.ΝΟΜΙΖΕΙ.ΠΩΣ.ΤΡΩΜΕ.ΠΟΣΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο.ΣΤΑΙΚΟΣ.ΕΙΝΑΙ.Η.ΨΗΧΗ.ΤΗΣ.ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.ΕΙΝΑΙ.Ο.ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΠΟΥ.ΘΑ.ΜΑΣ.ΒΓΑΛΕΙ.ΑΠΟ.ΤΗ.ΜΙΖΕΡΙΑ.ΓΙΑΥΤΟ.ΟΛΟΙ.ΜΑΖΙ.ΝΑ.ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ.ΣΤΑΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΑΝΤΑΖΗ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙ ΝΑ ΨΙΦΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑΗΚΟ Η ΓΑΛΟΥΝΗ??????ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ Ε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο