Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΦΤΗΣ υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο ΒΟΝΙΤΣΑΣ με τον συνδυασμό του Γιώργου Αποστολάκη

         Υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Βόνιτσας, με το συνδυασμό «Δύναμη Πολιτών Συνεχίζουμε» με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Γεώργιο Αποστολάκη, κατεβαίνει ο Δημήτρης Ράφτης. 

Σε δήλωσή του επισημαίνει:
        Η αγάπη μου για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα και τους ανθρώπους του υπήρξε η κινητήριος δύναμη που με ώθησε να συμμετάσχω για πρώτη φορά στα κοινά θέτοντας υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές με το συνδυασμό «Δύναμη Πολιτών» στο πλευρό του Γεωργίου Αποστολάκη.
       Πιστεύω ακράδαντα ότι η ευημερία του όμορφου τόπου μας προϋποθέτει καθημερινό αγώνα, μεγαλόπνοους στόχους, τόλμη και δικαιοσύνη στη λήψη των αποφάσεων........


      Συνεπώς χρειάζεται ανθρώπους με όραμα, εντιμότητα και εργατικότητα. Ανθρώπους που θα εμπνευστούν και θα εργαστούν με γνώμονα το κοινό καλό.
       Θα είμαι λοιπόν υποψήφιος ως σύμβουλος στο τοπικό ψηφοδέλτιο της Δημοτικής κοινότητας Βόνιτσας διότι επιθυμώ να προσφέρω στον τόπο που ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στον τόπο που γνωρίζω καλά, στον τόπο μου με όλες μου τις δυνάμεις.
          Ζητώ λοιπόν με σεβασμό κι αίσθημα ευθύνης από όλους εσάς τους συνδημότες μου γνωστούς, συγγενείς και φίλους να με εμπιστευτείτε και να με στηρίξετε έμπρακτα σε αυτόν τον αγώνα.

Με εκτίμηση
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΦΤΗΣ

4 σχόλια:

  1. βρε ράφτη και εσύ εργολάβος του δήμου εισαι .κριμα σε είχα σε εκτιμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεί που κρεμαγαν τα άρματα οι καπετάνιοι κρεμάνε τώρα οι γύφτοι τα νταούλια. Κακόμοιρα Βόνιτσα τι σε περιμένει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για όλους μας ους υποψήφιους του Αποστολακη έχετε τον κακό το λόγο. Εσείς είστε οι διαφανείς? Αλλά δε φταίτε εσείς, φταίει ο κ. Ξηρομερος που τα αναρτει. Αισχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πνιγείτε να γλυτώσετε κ εσείς Κ ο τόπος λυγουρια

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο