Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Νώντας Μωραΐτης, υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας με τη Λαϊκή Συσπείρωση: Κάλεσμα στο συλλαλητήριο ενάντια στη λειτουργία της ΝΑΤΟικής βάσης του Ακτίου

Όλοι στο αντιπολεμικό - αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο ενάντια στη λειτουργία της ΝΑΤΟικής βάσης του Ακτίου την Κυριακή 14 Απρίλη, στις 11 π.μ. 

             70 χρόνια μετά την ίδρυση του ΝΑΤΟ και 20 χρόνια μετά το αιματοκύλισμα της Γιουγκοσλαβίας από ΝΑΤΟ - ΗΠΑ - ΕΕ διατρανώνουμε την αντίθεσή μας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια των σφαγέων των λαών με μαζική συμμετοχή στο αντιπολεμικό - αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο ενάντια στη λειτουργία της ΝΑΤΟικής βάσης του Ακτίου την Κυριακή 14 Απρίλη, στις 11 π.μ......

 
           Η περίοδος που διανύουμε χαρακτηρίζεται από την κλιμάκωση της επιθετικότητας των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ και την όξυνση των ανταγωνισμών με τη Ρωσία και την Κίνα, με την εμπλοκή μεγάλου αριθμού κρατών. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με τη στήριξη και των άλλων αστικών κομμάτων, γίνεται σημαιοφόρος για λογαριασμό των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ στην ευρύτερη περιοχή, αναλαμβάνει επικίνδυνες πρωτοβουλίες, βάζοντας το λαό μας σε θανάσιμους κινδύνους.

        Μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις τίθεται το ερώτημα στους υποψήφιους δημάρχους του ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας:
      Η ειρήνη και ασφάλεια του λαού δεν είναι θέμα της καθημερινότητας του, για την οποία κόπτονται;
     Σιωπούν όλοι συντεταγμένα. Ομονοούν όλοι τους στα σχέδια ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ  για να αποτελεί και η βάση του Ακτίου ορμητήριο ιμπεριαλιστικών  σχεδίων και ταυτόχρονα να είναι «δυνητικός στρατιωτικός στόχος» με ότι αυτό συνεπάγεται για την περιοχή. 

Το δίλημμα στις εκλογές, και τις δημοτικές, είναι ένα:
-Με τους υποψήφιους των μνημονίων και στα επικίνδυνα σχέδια ΗΠΑ–ΝΑΤΟ–ΕΕ;
-Ή με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ για τις ανάγκες του λαού και γέφυρα ειρήνης και φιλίας με όλους τους λαούς.

Όλοι στο αντιπολεμικό - αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο ενάντια στη λειτουργία της ΝΑΤΟικής βάσης του Ακτίου την Κυριακή 14 Απρίλη, στις 11 π.μ.

 Νώντας Μωραΐτης, 
υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας 
με τη Λαϊκή Συσπείρωση

5 σχόλια:

  1. Δηλαδή αυτό είναι το σχεδιο του υποψηφιου του ΚΚΕ για τον Δημο; Αν βγει δημαρχος θα διωξει τις βασεις του θανατου; Ας ψηφισουμε ολοι ρε παιδια ΚΚΕ να δουμε τι θα κανουν απο αυτα που λεει η "κασσετα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να λείπει αδερφε.με τετοια πειραματα φέραμε και το ΣΥΡΙΖΑ.η περιέργεια μας εφαγε.....

      Διαγραφή
    2. Οοοοοοοχι αδερφε....να βγουν και αυτοι να δουμε τι ισχυει και τι ειναι εφικτο να γινει απο αυτα που λενε; Τι, σε μια ακρουλα ισα ισα να φωναζουν "οχι" σε ολα και να λενε διαφορα αντιμπεριαλιστικα; βα τους δω να τα εφαρμοζουν οχι απλα εκ τους ασφαλους απλα να τα φωναζουν

      Διαγραφή
  2. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΊ ΈΝΑ ΚΡΆΤΟΣ μόνο του
    ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ Φαντασία ΤΟΥ ΝΤΑΛΆΡΑ ΔΕΝ ΣΤΈΚΟΥΝ ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρα "σύντροφε" αυτά που λέει το ΚΚΕ, ειναι φανταστικά και ουτοπικά που μόνο στο μυαλό των πιστών ψηφοφορων του μπορούν να συμβούν σωστά; Κάποιος τότε είναι εκτός πραγματικότητας. Μαντεψτε ποιός....για να βοηθήσω, απο τρια γράμματα αποτελείται το ονομα

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο