Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Κάλεσμα στο π. ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΦΥΤΕΙΩΝ για ενημέρωση σχετικά για τις μέχρι τώρα ενέργειες για την ΑΚΥΡΩΣΗ Κατασκευής ΜΟΝΑΔΩΝ ΜΕ ΒΙΟΡΕΥΣΤΑ ΣΤΙΣ ΦΥΤΕΙΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Αστακός, 22.04.2019 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

          Ο Δήμος Ξηρομέρου ύστερα από την υπ’ αριθ. 72/2019 ομόφωνη Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου καλεί όλους τους φορείς, συλλόγους και πολίτες, να παρευρεθούν την Τρίτη 23/04/2019 και ώρα 19:00 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα Φυτειών προκειμένου να γίνει ενημέρωση για τις μέχρι τώρα ενέργειες μας που αφορούν την Ακύρωση της Απόφασης τους Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας για την κατασκευή μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά στη Δ.Ε. Φυτειών, καθώς και τον προγραμματισμό δράσης από εδώ και πέρα.

Από το
Δήμο Ξηρομέρου

7 σχόλια:

  1. Ως απλός πολίτης του Δήμου μας δέν εμπιστεύομαι πολιτικά και ηθικά την παρούσα δημοτική αρχή του Δήμου Ξηρομέρου να ενημερώσει και πολύ περισσοτερο να συντονίσει ή και να ηγηθεί μιας κοινής προσπάθειας για την ακύρωση της εν λόγω απόφασης.
    Ευχαριστώ !
    Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βιορευστα στις Φ υτειες δε θα αφήσουμε ποτε να γίνουν. Αν χρειαστεί με οποιοδήποτε κόστος θα αντιταχθουμε σε οποιαδήποτε ενέργεια θα υποβιβασει την οικολογία της περιοχής μας σε ποιότητα και καλαισθησια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστός ο Γιαννέλης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάλλον ο πάτερ Γεώργιος πάει να τα κουκουλωσει ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην εμπαίζεται τις Άγιες αυτές ημέρες και ώρες και τους Ιερείς και μην τους εμπλέκετε σε πολιτικά παιχνίδια. Η πολιτική βρομάει τόσο πολύ που μπορεί να βρομίσει ακόμη και τα ιερά και όσιά μας γι' αυτό κρατήστε σε απόσταση τα δύο αυτά πράγματα.

    Εννοείται ότι κανείς από όσους είναι εκκλησιαζόμενοι δεν πρόκειται να αφήσουν την εκκλησία τις άγιες αυτές ημέρες για να πάει να ακούσει την πολιτική προπαγάνδα των Δημοτικών αρχόντων που ο μόνος της σκοπός είναι η ψηφοθηρία ή μήπως νομίζετε ότι είναι τυχαία η επιλογή ημέρας και ώρας που προγραμματίστηκε η ενημέρωση και γιατί άραγε να γίνει προεκλογικά και δεν γινόταν όλο το προηγούμενο διάστημα ή δεν παρέμενε για μετεκλογικά?

    Αν θέλετε μία συμβουλή προσπαθήστε όλοι να βρεθείτε στις εκκλησίες αυτές τις Άγιες ημέρες και να προσευχηθείτε για εαυτούς και αλλήλους μέσα από την ψυχή σας και αφήστε όλους τους τσαρλατάνους και τις πολιτικές για μετά το Άγιο Πάσχα, έχετε όλο το χρόνο τότε να κάνετε ότι θέλετε, άλλωστε γνωρίζετε οι περισσότεροι πολύ καλά πως ότι και να πουν και ότι και να ανακοινώνουν θα είναι κούφια προεκλογικά λόγια και θα παραμείνουν εκεί στην αίθουσα που θα τα πουν και δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί τίποτε, τόσα χρόνια έχουμε χορτάσει από ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ και από ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ από όλους αυτούς όλων των κυβερνήσεων που έχουν περάσει.

    Άραγε να τρώμε τόσο πολύ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ όλοι μας ?

    Καρύδης Χρήστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η φοιτητές προσπαθούν διαλέγουν πλευρές συμφερόντων. να μένουμε ηποβαθμισμενη. ένα δημοψήφισμα στον πρώην Δήμο. ο κόσμος θέλει δουλειές κύριε αντί δήμαρχος και πρόεδρε φτηνό. και αφήστε να εξελίχτη ο τόπος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο