Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Νέα «πυρά» ΔΗΜΗΤΡΗ (ΤΖΙΜΗ) ΠΑΝΤΑΖΗ κατά Παντελή Αποστολάκη, μέσα από φωτογραφίες για τα γήπεδα της ΒΟΝΙΤΣΑΣ

          


         Στον απολογισμό του έργου του Παντελή Αποστολάκη, προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας  (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) , πρώτα απάντησε ο ενεργός πολίτης Κώστας Κομποτιάτης με «σκληρή» ανακοίνωση σχετικά με το γήπεδο Θυρρείου που ρημάζει. (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)
      Τώρα συνέχεια δίνει ο Δημήτρης (Τζίμης) Πανταζής υποψήφιος με το συνδυασμό "Κύμα Αλλαγής" του Θανάση Κασόλα, με νέα "πυρά" και δημοσιεύει εικόνες απο τα γήπεδα της Βόνιτσας για τα οποία αν και ξοδεύτηκαν χιλιάδες ευρώ θυμίζουν ανοιχτές πισίνες παρά γήπεδα και σημειώνει: "ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ"......

Ακολουθούν χθεσινές φωτογραφίες από τα έργα του Παντελή Αποστολάκη στο γήπεδα της Βόνιτσας....















55 σχόλια:

  1. Δεν έχουμε αλλά προβλήματα μόνο το γήπεδο θυρίου και Βόνιτσας.Καταλαβαινετε ποιους θέλουμε στο Δήμο;Σοβαροί άνθρωποι.Το μόνο που ξέρουν και μοναδικό είναι το γηπεδο.Αν βγουν το τομαρι μας θα περάσει πολλά από αυτούς που δεν ξέρουν και ούτε είναι ικανή για τίποτα.Μονο στη μασα .Ψάχνουν εναγωνίως τρόπο να τρυποσουν στο δήμο.Τοτε θα δούμε τρωκτικά πιο μεγάλα από τα σημερινά.Οποιος τους ξέρει από κοντά καταλαβαινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαλλον από τα πυρά του Τζίμη και του κομποτιατη θα λειπει το μπαρούτι.Λεξει για ουσιαστικά προβλήματα.Μεχρι εδώ και πολύ είναι.Δεν μπωρω να γυμνασω την κορμαρά μου ρε παιδί μου.Αυτο είναι το πρόβλημα.Κατα τα άλλα όλα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΣΕΙ ΟΛΑ Ο ΤΖΙΜΗΣ ΩΡΕ ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έπεσαν χρήματα των δημοτών η' όχι;Ακόμη κ από προγράμμα να ήταν ,γιατί τα παραλάβαμε;Τι σημασία έχει αν είναι γήπεδο,δρόμος η' κάτι άλλο;Είναι δικά μας χρήματα που δεν επιασαν τόπο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο τζιμης δεν εχει αναγκη να φαει μωρε λυνατσες ειναι αξιος και κυριος στην κοινωνια ειναι φιλος και ξερω τη τραβαει να τα εχει ολα η οικογενεια του. Εσεις μωρε αχρηστοι τραβατε να γλυψετε κανα κοκκαλάκι μπας και βγαλετε τη μερα με το εικοσαρικο που θα παρετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο.Ο Τζίμης έχει λεφτά και αποφάσισε να ασχοληθεί αφειλοκερδος για το λαό.(Άλλο ένα παιδί του λαού).Αρκεί να φουλαρουν τα αυτοκίνητα του δήμου από εκεί.Τοτε θα δεις τιμολόγια.Τυφλα να έχει ο τζεφριος Γκίκας Νταουτης κλπ.

      Διαγραφή
    2. Α..Ρε να είχαμε και εμείς ένα Τζίμη η ένα κομποτιατη η έστω έναν παλουκη το τι θα φτιάχναμε δε λέγετε .Είμαστε άτυχη η μήπως τυχερή;

      Διαγραφή
  6. Φίλε 12΄18 έχουμε καί τώρα τρωκτικά, γιατί νόμιζα ότι είναι όλοι τού κατηχητικού.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η απόλυτη ξεφτίλα. Γήπεδα καταβοθρες, πισίνες, βάλτοι, λίμνες που ρίχνουν μεσα τα λεφτα των δημοτών. Γελοίοι.. οι οποίοι διεκδικούν ξανά την ψήφο σας, καμαρωστε τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για άλλη μια φορά ο Παντελής εγινες ρόμπα...
    Με εξοργίζει που έπεσαν χιλιάδες ευρω απο το υστέρημα μας σε γηπεδα βούρκους.
    Τα πάντα κάνεις Παντελή για την καρέκλα και τη κουτάλα... Είναι γλυκά αυτά τα δύο...
    Σιγά μη κωλώσεις για μερικές ροχάλες που τρως....
    Καλα αυτούς θα ξαναφηφίσετε; και δεν ντρέπεστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΤΣΙ....ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΑΖΗ....ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟΥΣ.... ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ......ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απλά ο παντελής πιάστηκε για μια ακόμα φορά με τη γίδα στην πλάτη, στη συνέχεια μαθημένος στο ψέμα λέει άλλα αντ άλλων. Χαμηλό το ηθικό βάρος του ανδρός, αντιστρόφως ανάλογο με το βάρος των ψεμάτων που εκστομίζει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ… ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΙΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οτι οι τσέπες του ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ και πολλών άλλων είναι πολύ βαθιές, και μαντέψτε ποιοι θα τις γεμίσουν κορόιδα....
    Ειλικρινά έχω απορία για το πόσο άχρηστοι ήμαστε ΟΛΟΙ!!! Είναι δυνατόν ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ να αντιπροσωπεύοει εμάς στο ΔΗΜΟ. Πόσο ανόητος είναι ο λαός της ΒΟΝΙΤΣΑΣ... ΚΡΙΜΑ τίποτα άλλο. Ευτυχώς που δεν έχω παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η κατάντια στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας έχει ονοματεπώνυμο Γεώργιος Θεόδωρος Αποστολάκης. Όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου ενωθείτε και τελειωστε τους, αυτόν, τον Τζεφριο και τον Ταγματάρχη. Είναι πληγές για τον Δήμο μας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ας μας πει ο τριαντακωνσταντης πόσα ειναι τα ποσά που ξοδεύτηκαν για τα γήπεδα. Δεν θαχεται που να κρυφτείτε σουργελα????
    Με το μεροκάματο από τη δουλειά του, τα φτιαξε (δήθεν) ο Παντελής ή με δικά μας λεφτά;....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γεια σου ρε παντελή που εκανες τα γηπεδα κολυμβητήρια. Ελπίζω τα ζώα που σε ψήφισαν να τα βλέπουν αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

      Διαγραφή
  16. Καλα ο Τζιμης θελει να πουλησει κανα λιτρο πετρελαιο.Αυτος που ειναι για κλωτσες ειναι ο σκουπιδιαρης.Δεν του εδωσε ο Καρυ τα σκουπιδια και απο φαν του Καρυ ειναι ο μεγαλυτερος υβριστης.
    Εκει ειναι το μεγαλυτερο σκανδαλο αλλα δε θα περασει.Οχι στο δημο σκουπιδιαραιοι νταβατζηδες και καφετζηδες.Ξυπνηστε ρε ΜΑΣΟΥΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στα 5 χρόνια που διαχειριστήκαμε το ΝΠΔΔ του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας (2014-2019) μειώθηκε ο προϋπολογισμός και τα έξοδα σε σχέση με την περίοδο 2011-2014 κατά 30% αρχικά και το 2018 κατά 40%. Οι εργασίες και οι δράσεις που πραγματοποιηθήκαν ήταν υπερτριπλάσιες σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο.Πόσα χρήματα ο πρόεδρος Παντελής δεν μας ανέφερε πήρε;;Πόσα χρήματα δαπάνησε για τά έργα πού μας έγραψε;;;Πόσα χρήματα έχει στό ταμείο του τώρα το ΝΠΔΔ;;Περιμένουμε Παντελάκη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τζίμη δώσε πόνο στα λαμόγια στους δήθεν πατριώτες του πορτοφολιού. Τζίμη ακούει το όνομα σου ο Παντελής Αποστολάκης και τον πιάνει πυρετουλης. Λυσαξατε λωποδύτες και ουρλιάζετε γιατί σας πονάει ο Τζίμης>>>>>>>>>>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιατι πριν μερικους μηνες δεν τα ελεγες τζιμη?απλα δεν ηξερες οτι θα εισαι υποψηφιος.το να κοιτας τα οποια προβληματα μονο οταν εισαι υποψηφιος ε ειναι αηδια οπως ολοι σας οι δηθεν ενεργοι κ σοβαροι πολιτες..απλα ακολουθειτε το σχεδιο της προσωπικης κονομα σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Διαφθορά, διαπλοκή, ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αν νομίζετε ότι με αυτές τις φωτογραφίες και αυτή την κριτική κερδίζετε την εμπιστοσύνη των πολιτών, είστε γελασμενοι. Είστε για κλάματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Pοκάνισαν, κατασπάραξαν το δημόσιο χρήμα. Θα τιμωρηθούν αυστηρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΏΡΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΌΛΙΑ ΤΟΥ ΤΖΗΜΗ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΚΟΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΊΖΕΙ ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ .ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΥΜΆΣΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΠΑΝΈΛΘΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φάε πιες και γλέντα, όσο είναι καιρός Παντέλο!! Μετά τις εκλογές θα σε λυπάμαι...
    Εχει ο καιρός γυρίσματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το δημοτικά τέλη μην ξεχάσετε να πληρώσετε ο Παντελής περιμένει τον μισθό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΒΡΕ.ΚΟΥΤΟΙ.ΒΡΕ.ΖΩΑ.ΤΙ.ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ.ΠΑΛΙ.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.ΘΑ.ΨΗΦΙΣΕΤΕ.ΚΑΙ.Ο.ΚΟΜΠΟΤΙΑΤΗΣ.ΚΑΙ.Ο.ΖΥΓΑΣ.ΚΑΙ.Ο.ΠΑΝΤΑΖΗΣ.ΣΤΟ.ΔΕΥΤΕΡΟ.ΓΥΡΟ.ΘΑ.ΨΗΦΙΣΟΥΝ.ΤΟΝ.ΜΕΓΑΛΟ.ΚΑΡΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 5:51.ΕΙΣΑΙ.ΒΛΑΚΑΣ.ΕΛΑ.ΝΑ.ΣΟΥ.ΔΩΣΩ.ΕΝΑ.ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ.ΑΥΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΖΙΜΗ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ Η ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ? ΔΕ ΣΕ ΚΟΒΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο παντελης εφτιαξε με την ομαδα του κουραστηκαν να φτιαχνουν τωρα τι λετε εσεις δεν σας ακουει κανενας. Παρτε το χαμπαρι ο αποστολακης θα ειναι παλι δημαρχος κ για αλλα τεσσερα χρονια. ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μιλάτε λες και ο υπόλοιπος κόσμος είναι βλάκας βλέπει και κρίνει και αποφασίζει δεν τα παίρνουν όλοι ένας μήνας έμεινε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. πρίν 5 χρόνια ούτε γήπεδο δεν υπήρχε. έβοσκαν τα γελάδια. μην λέμε ότι δεν έγινε και τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αυτο είναι επίπεδο των παραγόντων του δημαρχείου που νοιάζονται για τα προβλήματα που οι ίδιοι δημιούργησαν? Αφού τα γήπεδα τα εκαναν λίμνες για θαλάσσιο σκι τωρα θα κοψουν ξανα χιλιάδες ευρω τιμολόγια για να ξαναφτιάξουν τις δικές τους ατέλειες. Ψηφίστε ότι θέλετε... αλλά να ξερεται σωτηρία δεν υπάρχει στην ερμη τη Βόνιτσα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. δειτε τα γηπεδα και Καμαρώστε τον παντελή αποστολάκη που εξέλεξε ο λαός της βόνιτσας να κυβερνήσει τον δήμο μας.
    Καταντια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μπραβο ρε φιλε 8:10 την ιδια ακριβως σκεψη εκανα.Αλλα το καλυτερο απ ολα ειναι νομιζουν οτι ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ δεν γνωριζει οτι ειναι βολεμενα και φοβισμενα ανθρωπακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΣΕΙΣ.ΤΑ.ΛΥΣΑΣΜΕΝΑ.ΣΚΥΛΙΑ.ΠΟΥ.ΒΡΙΖΕΤΕ.ΤΟΝ.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.ΣΑΣ.ΛΥΠΑΜΕ.ΓΙΑΤΙ.ΟΤΑΝ.ΑΚΟΥΣΕΤΕ.ΟΤΙ.Ο.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ.ΕΙΝΑΙ.ΠΑΛΙ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΘΑ.ΠΑΘΕΤΕ.ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ.ΖΗΤΩ.Ο.ΚΑΡΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 8:58 μ.μ. αυτό είναι το επίπεδο σας εδώ μέσα. Καυχιεστε ότι οι άλλοι είναι αχρηστοι ενώ εσείς είστε οι αθώοι. 2_3 που γράφετε εδώ μέσα πρέπει να είστε τεμπελαρια και χαμένοι στο υπερπεραν χωρίς καμία προσφορά στον τόπο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Σημασία έχει αν θα είναι ξανά ο Γιώργος δήμαρχος;Το θέμα είναι αν αξίζει να είναι.Παρουσιασε έργο για να επανεκλεγεί;Αναρωτηθείτε αν τα πράγματα γύρω σας είναι καλύτερα!Υλοποιηθηκαν οι υποσχέσεις που πήραμε;Υπάρχει κάποιο όραμα για τον δήμο γενικότερα να πιστέψουμε;Για να μην πούμε για τον ξαφνικό πλουτισμό ορισμένων που ενώ δούλευαν για τον δήμο,ταυτόχρονα έβρισκαν χρόνο και για την ανάπτυξη των δικών τους επιχειρήσεων...Ερωτήματα τροφή για σκεψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 11:10.ΕΙΣΑΙ.ΠΟΝΗΡΟ.ΛΑΜΟΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΑΓΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΣΟΛΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΡΥ ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΑΣΟΥΡΑ. ΟΛΟΙ ΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΘΕΛΟΥΝ. ΜΑΥΡΟ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 9.17....περιμενε λιγες μερες και θα τους εχεις ..!! αλλα τοτε θαρχεσαι με τι γλωσσα εξω σαν χασαποσκυλο χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 9.17....περιμενε λιγες μερες και θα τους εχεις ..!! αλλα τοτε θαρχεσαι με τι γλωσσα εξω σαν χασαποσκυλο χαχαχαχα

    και....μαθε ορθογραφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΟΙ.ΕΚΛΟΓΕΣ.ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ.Ο.ΚΑΣΟΛΑΣ.ΕΙΝΑΙ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ.Ο.ΛΑΟΣ.ΘΕΛΕΙ.ΑΛΛΑΓΗ.ΤΑ.ΜΥΝΗΜΑΤΑ.ΑΠΟ.ΠΑΝΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ.ΥΠΕΡ.ΤΟΥ.ΚΑΣΟΛΑ.Η. ΒΡΩΜΙΑ.ΘΑ.ΦΥΓΕΙ.ΜΕ.ΚΑΘΕ.ΤΡΟΠΟ.ΚΑΡΓΙΟΛΗ.ΚΑΙ.ΚΑΡΓΙΟΛΑΚΙΑ.ΠΑΡΕΤΗΘΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ο.ΠΑΝΤΑΖΗΣ.ΕΙΝΑΙ.ΕΝΤΙΜΟ.ΑΤΟΜΟ.ΒΡΕ.ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ.ΚΑΡΓΙΟΛΑΚΙΑ.ΠΟΥ.ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΤΕ.ΤΟ.ΔΗΜΟ.ΤΟ.ΤΕΛΟ ΣΑΣ.ΕΙΝΑΙ.ΠΟΛΥ.ΚΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Το τελος το δικο σου ερχετε κ να μου το θυμασε. Δεν θα χεις σια που να κρυφτεις τρομαρα σου κακια . Ο καργιολης με τα καργιολακια του θα ειναι εδω παλι να συνεχισουν το εργο γιατι τα εργα τα ουσιαστικα τους τωρα αρχιζουν ο δημος ακτιου βονιτσας θα ειναι ενα απεραντο εργοταξιο κ εσυ θα αγναντευεις απο μακρια και θα ξεραγλειφεσε χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΕΓΩ.ΒΡΕ.ΗΛΙΘΙΕ.ΔΕΝ.ΕΧΩΝ.ΚΑΝΕΝΑ.ΣΥΜΦΕΡΟΝ.ΕΣΥ.ΕΙΣΑΙ.ΓΛΥΦΤΗΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ.ΠΟΥ.ΖΕΙΣ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ.τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 7:46 π.μ. γιατί θιχτηκες? Ποιος είναι λαμόγιο άραγε? Όποιος έχει τη μύγα μυγιαζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Στον 11.05 σιγα μην δεν εχεις συμφεροντα.αν δεν ειχες δεν θα καθοσουν ολη μερα για τον αποστολακη κατα.ουτε αρπαξα ουτε εφαγα τιποτα απλα βλεπω και υπερασπιζομαι την αληθεια. Παρτο χαμπαρι ο αποστολακης ο λεβεντης θα ειναι δημαρχος!!!! Και μαθε κ λιγο ορθογραφια αφου θελεις κ να σχολιαζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 7 11.ΕΙΣΑΙ. ΤΟ . ΠΙΟ. ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ. ΠΟΥΛΑΚΙ.ΕΝΑ. ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ.ΤΟΥ.ΓΛΥΨΙΜΑΤΟΣ.ΒΡΩΜΕΡΟ.ΚΑΙ. ΣΙΧΑΜΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Καλά σου λέει ρε.Γραψε καλά.Μονο οι μορφωμένοι και παραμορφωμένοι τα παρασανταλα δηλαδή πρέπει να λεν την άποψη τους .Πάντως αν ήμουν υποψήφιος θα ζητούσα ψήφο από όλους εκτός από τους παραμορφωμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 7:11.ΕΙΣΑΙ. ΕΝΑ. ΤΑΙΣΜΕΝΟ. ΣΚΥΛΙ. ΤΟΥ. ΚΑΡΓΙΟΛΗ.ΚΑΚΟ. ΨΟΦΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Θα τον εχεις τον φοφο στις 26 του μαη μετα τις 8 θα τα εχεις τα μαντατα τοιμασε το σαιζμα να σκεπαστεις καιδεν θα ξαναξπνησεις χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο