Κυριακή 14 Απριλίου 2019

"Σκληρή" απάντηση του ΚΩΣΤΑ ΚΟΜΠΟΤΙΑΤΗ στον απολογισμό του Παντελή Αποστολάκη, για το γήπεδο ΘΥΡΡΕΙΟΥ -ΦΩΤΟ




             Σκληρή είναι η απάντηση του ενεργού πολίτη Κώστα Κομποτιάτη, κάτοικου Θυρρείου, στον απολογισμό του έργου του Παντελή Αποστολάκη, προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)  σχετικά με το γήπεδο Θυρρείου. 
Στην απάντηση που πλαισιώνεται από σχετικές φωτογραφίες ο κ. Κομποτιάτης αναφέρει: 

       "Χθες διαβάσαμε ένα απολογισμό έργου του "κυρίου Παντελή" και μέσα σε αυτά τόλμησε να γράψει για έργα στο γήπεδο ΘΥΡΡΕΙΟΥ. 
       Δεν ξέρω ο κύριος Παντελής σε ποιούς απευθύνεται, αλλά να του θυμίσω ότι στο Θύρρειο μένουν και άνθρωποι που δεν εξαρτώνται από τη σακούλα τού κυρίου Παντελή. Δεν τον βλέπουν σαν το μάγο με τα δώρα. Ο "κύριος Παντελής" πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη. Προφανώς τα μαϊμού τιμολόγια για το γήπεδο θυρρείου θέλησε να τα παρουσιάσει και ως έργο... 
          Η έπαρση και η αλαζονεία της εξουσίας και η διαχείριση χρήματος χωρίς έλεγχο τον κάνουν πολύ θρασύ και ο Παντέλος μάλλον θράσεψε. Για να απευθύνεται έτσι στα Νέα παιδιά του Θυρρείου, ντροπή.... Έλα να σού δείξω το έργο σου. Καλημέρα!!

ΥΓ: Ακολουθούν σημερινές φωτογραφίες από τα έργα του Παντελή στο γήπεδο Θυρρείου, έργα και όχι λόγια....















44 σχόλια:

  1. Εδώ κύριε κομποτιατη έριξε λίπασμα αξίας 10.000€ στο γήπεδο παλαιρου για να μεγαλώσει το καουτσούκ.η σακούλα είναι μεγάλη αλλά και ο θεός είναι μεγάλος και θα πληρώσει ο θερμοσίφωνας και θα δώσει λόγο στην δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας άνθρωπος ο οποίος κατεβαίνει με τον υβριστη του Πατέρα του και μάλιστα και με τον γιο αυτού που ο πατέρας του τελείωσε πολιτικά και δεν ήξερε και τι έλεγε για τον ίδιο είναι άνευ σχολιασμού. Ένας τενεκες είναι ο Π.Αποστολάκης. Μπορώ να γράφω 2 σελίδες κείμενα για την οικονομική κακοδιαχείριση του Κέντρου Μέριμνας αλλά δε το κάνω γιατί ο πρόεδρος του και διαχειριστής του xiromerobest δεν χρήζει σοβαρής αντιμετώπισης. Οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νέρωνα με τα λεφτά που έχετε πάρει για το δημοτικό στάδιο Βόνιτσας έπρεπε να έχουμε το Καραϊσκάκη στο γήπεδο και όχι τις κουραδουλες. Τελειώσατε πάρτε το χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παντελή καλή σταδιοδρομία στο τομέα της φαρμακευτικής όπου έχεις σπουδάσει. Από την πολιτική τελείωσες με το χειρότερο τρόπο τον απόλυτο εξευτελισμό. Ντρέπομαι γιατί νόμιζα ότι εισουν καλό παιδί ειλικρινά ντρέπομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έκανε έργο λέει ο Ρεμετζος? Το ποιο σύντομο ανέκδοτο που έχω ακούσει. Κάποτε στην Ακαρνανία δεν ήξερες τι έγραφες για το Καργιολη το Τζέφριο και το Ταγματάρχη, τώρα είστε κολος και βρακί. Ούτε να σε φτησω δε θέλω να σπαταλησω το σάλιο μου για εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυριε Αποστολακη αληθευει οτι στον προυπολογισμο σας τραβηξαν τα αυτια απο ανωτερα κλιμακια?Αληθευει οτι δεν εχετε που να δικαιολογησετε 250.000 ευρω?Με την απλη αναλογικη ολα αυτα τελειωσαν και συντομα οσοι βουτηξατε μεχρι τον αγκωνα το χερι στο Μελι θα λογοδοτησετε στην Ελληνικη δικαιοσυνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κωστα συμφωνω με οσα γραφεις σωστα τα λες.Αλλα οταν ειχατε τον Αποστολακη στο χερι κυριολεκτικα με τον Εισαγγελεα να ειναι ετοιμος να τον παει μεσα εσυ ο Ζυγας και ο Σολδατος κανατε πισω.Πιστευω αυτην την φορα να μην κανεις παλι πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αποστολάκη πόσα χρήματα η Ελληνική Πολιτεία σας έδωσε στήν θητεία σας;;;Δέν αναφέρετε στήν ανακοινωσή σας.Μπορείτε να μας το ανακοινώσετε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 5000 ευρώ το έργο κύριοι και το υπόλοιπο μπετό ο κυρ Νιδας έριξε τη σκάλα στο σπίτι...Κώστα μέσα να δεις έχει δύο τρύπες αντί για πορτα
    Και με τη σφραγίδα της ομάδας φέρνει κι ο Άκης τα οργανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσύ Κταλα δεν τα ξέρεις μιλα γιατί οι καταγγελίες κι ο έλεγχος ξεκίνησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριε Κομποτιατη ξέρω ότι έγιναν καταγγελίες και από τον Πρόεδρο και τον κύριο Καραγιάννη δύο φορές και ζητήθηκαν τα τιμολόγια,τώρα φαίνεται ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Κορυδαλλός σας περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι μας δείχνετε τα σκουπίδια που πετάτε εκεί πίσω? Εσείς έχετε την ευθύνη. Τι μας δείχνετε το γήπεδο μετά από βροχή? Για ποιο λόγο? Οι εκδηλώσεις που γίνονται στο χωριό για ποιον γίνονται? Δε γίνονται για τους πολίτες, μικρούς και μεγάλους? Τα μαγαζιά σας εκεί πάνω δε γεμίζουν τις μέρες των εκδηλώσεων? Και μην ξεχνάτε, το Θύρρειο ο τωρινός δήμαρχος το πλακοστρωσε από άκρη σε άκρη. Ούτε δρόμους δεν είχε. Τα υπόλοιπα τα ακούμε βερεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δίκιο έχεις φιλε μού για τα πλακόστρωτα. Δεν έχει αφήσει αυλή για αυλή ο δήμαρχος. Μέχρι μπάρμπεκιου έχει φτιάξει. Τούβλα κ ασβέστη στη Βόνιτσα σε οικοδομή υποψήφιου τώρα ο γιος.κ να σου θυμίσω κάτι το θυρρειο έχει από το 60 σχολειό πλατεία νερό καθώς κ ηθικό κόσμο. Αυτό το λαμογιο ο καριολης τώρα με τα λεφτά του Δήμου έχει πάει την κοινωνία πίσω Εάν διαφωνεί κανείς ας γράψει την διαφωνία τού επώνυμα κ εγώ επώνυμα θα τού απαντήσω . Με τιμή

      Διαγραφή
  14. Το γήπεδο στο θυρρειο είναι κατάλληλο για συναυλία του Κιαμου το καλοκαίρι. Και αν δεν πάει καλα η συναυλία. Θα πληρώσουμε τα σπασμένα απο τον δήμο με τα λεφτά των κορόιδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Παντελής στο γήπεδο του μπάσκετ στη χώρα έριξε πίσα και μετά την πλαστικοποίησε ώστε να φθάνει τα στεφάνια, διότι από 3,05m τώρα πήγαν 2,60m, το δε γήπεδο του τένις μετά απο βροχή μετατρέπεται σε μικρή λιμνούλα, άσε η ποιότητα της πλαστικοίησης, το παπούτσι κολλάει σαν σε βενζινόκολλα. Ευχαριστούμε Παντελή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε Κώστα γιατί τόση αγανάκτηση; αντί να του πείτε κι ευχαριστώ που σας έκανε λασπόλουτρα φωνάζετε κιόλας; Ως γνωστό η λάσπη κάνει καλό στους ρευματισμούς. Είπε λοιπόν ο άνθρωπος ψηλά είναι αυτοί υγρασία έχουν ας τους θεραπεύσω..τι το θέλει το χωριό το γήπεδο; Ξέρει αυτός!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντινα μού έχεις δίκιο. Ο Παντελής κινεί την τοπική οικονομία ξέρεις πόσα ταϊζοντε εδώ στο θυρρειο. Άσε τα δώρα. Θα τα πούμε σύντομα

      Διαγραφή
  17. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΠΡΟΥΜΟΣ14 Απριλίου 2019 στις 6:17 μ.μ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ
    ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ Μιλτιάδη που ήσουν τόσο καιρό; Τώρα ξύπνησες; Θυμήθηκες το χωριό σου; Πρώτη φορά βλέπω Νεοδημοκράτη να χειροκροτάει Πασοκτζή...

      Διαγραφή
  18. ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ Η ΜΕΡΙΜΝΑ ΕΧΕΙ ΨΩΜΙ ΤΑ ΜΕΛΙΛΛΙΣΙΑ ΨΩΦΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο.ΚΑΡΓΙΟΛΗΣ.Ο.ΤΖΕΦΡΙΟΣ.Ο.ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ.ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ.ΤΟΝ.ΠΑΤΕΡΑΣΟΥ.ΚΑΙ.ΕΣΥ.ΗΛΙΘΙΕ.ΠΑΝΤΕΛΗ.ΤΟΥΣ.ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ.ΣΕ.ΕΝΩΝΕΙ.ΤΟ.ΧΡΗΜΑ.ΒΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ροκάνισαν το δημόσιο χρήμα επί πέντε έτη. Θα καθίσουν στο σκαμνί και θα απολογηθούν. Ο πέλεκυς της δικαιοσύνης θα είναι βαρύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Oταν μπουν οι Οικονομικοί Επιθεωρητές στο Κέντρο Μέριμνας δεν θα έχει που να κρυφτεί αυτός και η παρέα του. Τότε θα δει τι έργο έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 11:44 ρωτησες ποτε να δεις γιατι ο παντελος πηγε με τον καρυ; ο ανθρωπος που θελει να κανει κατι για τον τοπο του θα τα κανει με οποια παραταξη και να ειναι. οταν ηταν στη δικια σας λοιπον και σας ειχε βγαλει στις εκλογες περιμενε οτι θα αναλαμβανε οπως του ειχατε πει και ειχε ονειρα να κανει πραγματα στη βονιτσα. εσας ομως σας τρομαξε γιατι σας χαλαγε την πιατσα. ειχατε αλλο σκοπο και τον στειλατε στον παγκο. ο καρυ εκει που εσεις πεταξατε ενα σκουπιδι βρηκε ενα δυνατο χαρτι και τελικα πηρε τις εκλογες. τωρα φυσικα εσεις δεν θελετε να τον βλεπετε στα ματια σας τον παντελο αφου σας παρατησε και πολυ καλα εκανε εγω θα εκανα χειροτερα και τωρα τον λασπωνετε και τον βριζετε οπου βρεθειτε. αυτα που εκανε επι καρυ ο παντελος δεν τα εκανε ουτε ειχε σκοπο να τα κανει κανεις αλλος. με οποια παραταξη και να ηταν υποψηφιος θα κερδισει και παλι τις εκλογες γιατι ο κοσμος ειδε τοτε και βλεπει και τωρα και φυσικα το τωρα ειναι καλυτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από κάνα ενταλματακι πώς πας καλά είσαι κ εσύ από τούς υπάλληλους τής μέριμνας?? Πού ο μισθός ο επίσημος είναι 650ευρω. Ενώ σε σκοτώνουν με τα πενηνταρικα το βράδυ στα μπαράκια. Γλύψιμο όλοι στον Παντελή

      Διαγραφή
    2. Εμένα αν μου έβριζαν το πατέρα πρωί μεσημέρι βράδυ και τον χαντακοναν πολιτικά δε θα πήγαινα μαζί τούς. Ειναι στην ηθική του κάθε ανθρώπου βλέπεις.

      Διαγραφή
  23. Η διαπλοκή στη πράξη είναι το ψηφοδέλτιο του Γεωργοθόδωρου. Ντροπή ρε , δεν υπάρχει. Και συ Τάκη Βίτσα δεν τα βλέπεις αυτά τα κοράκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι δεν ξέρει ο Βιτσας με ποιους πάει ..τα ίδια είναι και αυτός...

      Διαγραφή
  24. 10.57.. μήπως κοιμάστε και ονειρευστε ? Ποιο ειναι το μεγαλόπνοο εργο του κ. Παντελή που πήρε σάρκα και οστά κατα την θητεία του με τον Αποστολάλη. Πέρα απο εναν γελοιο κατάλογο με αυτονόητα καποιες φορές εργα, τα οποία εγιναν επιφανειακα - μπαλώματα - βιτρίνες για να μπορεί να δικαιολογήσει το μεγάλο φαγοποτι που κρύβεται απο πίσω... να ξέρετε ότι δεν υπάρχει τιποτα που να θυμίζει πολιτισμό σε όλο το δήμο και να είναι εργο του κ. Παντελή... ξυπνήστε σας παρακαλώ και μην παραμυθιάζεται τους ανθρώπους ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ασε τις λασπες κωστα σε παιζει μπαλιτσα ο παντελης σε εχει για πρωινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 10.57 ο Νερωνας στην Ακαρνανία έγραφε για κατασπατάληση δημοσίου χρήματος από τον κύριο Γ.Αποστολακη. Εγραφε για διαπλοκή μεταξύ Δημάρχου και πεθερου, έγραφε για οπισθοχώρηση του Δήμου σε σκοτεινές εποχές. Μετά πήγε ψηφισε τον Καργιολη. Εγώ στην θέση του Θα είχα βουτηξει στον αμβρακικό. Αλλά όπως έλεγε και ο συγχωρεμένος....... στην πολιτική Μανάρι μου όλα επιτρέπονται. Το τι εργο έχει κάνει ο κύριος Αποστολάκης θα κριθεί στις 26 Μάιου από την τοπική κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δέν χρειάζονται οι Οικονομικοί Επιθεωρητές.Εχουμε επιχειρήσεις καί ξέρουμε τά σχετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Βαρατε βιολιντζιδες. Το αισχος σας εδώ μέσα δε λέγεται. Καταντησατε βόθρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα δε σου αρέσει η ΑΛΗΘΕΙΑ διάβασε Xiromerobest.

      Διαγραφή
  29. ΚΟΜΠΟΤΙΑΤΗ.ΠΡΟΣΕΧΕ.ΟΤΙ.ΚΑΙ.ΝΑ.ΚΑΝΕΙΣ.ΕΣΥ.ΚΑΙ.Ο.ΖΥΓΑΣ.Ο.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ.ΕΙΝΑΙ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΜΟΣΧΑΡΙΑ.Ε.ΜΟΣΧΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΑΤΩ.ΤΑ.ΧΕΡΙΑ.ΣΑΣ.ΑΠΟ.ΤΟΝ.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.Ο.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ.ΕΙΝΑΙ.ΟΛΟΣ.Ο.ΛΑΟΣ.ΕΙΝΑΙ.Ο.ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΤΩΝ.ΕΡΓΩΝ.ΑΥΤΟΙ.ΠΟΥ.ΤΟΝ.ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ.ΤΟΝ.ΖΗΛΕΥΟΝ.ΓΙΩΡΓΟ.ΔΥΝΑΤΑ.ΠΑΡΤΟΥΣ.ΤΑ.ΣΩΒΡΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες στον Αποστολάκη να σου πάρει καινουργιο κινητό να γράφεις καλύτερα γιατί μας έχεις βγάλει τα μάτια τόσες μέρες...

      Διαγραφή
    2. 81,4 Ο Αποστολάκης είναι σοβαρός και Δήμαρχος των έργων
      Ψήφο θέλει από τους δημότες
      τι να τα κάνει τα ΣΏΒΡΑΚΑ
      ΨΉΦΟΥΣ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΈΡΓΑ

      Διαγραφή
  31. Γιατί όταν έρχονται εκλογές τσούζεστε όλοι οι μεν και οι δεν για το γήπεδο, τις πλατείες, τους δρόμους, δήθεν για το καλό του χωριού..Αφήστε πρώτα να βγει ο δήμαρχος ανεξαρτήτου κόμματος και μετά να δείξετε το μεγάλο ενδιαφέρον σας για το γήπεδο, τους δρόμους κ.τ.λ. Μετά τις εκλογές που θα είστε πολιτικά παλικάρια του Θυρρείου? Πουθενά... Αυτοί είσαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Παντελή το παιχνίδι είναι στημένο. Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ έχει τάξει την μέριμνα στον Λεωνίδα Τζεφριο και αντιδήμαρχο τον Ταγματάρχη. Παράτα τους όσο πιο γρήγορα μπορείς. Ένας φίλος από τα παλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εσυ 6:13 μ.μ. για ποια αληθεια μιλάς? Όχι μόνο βόθρος πέφτει εδώ μέσα, αλλά πάει το ξεκατινιασμα σύννεφο. Νομίζεις ότι οι πολίτες τα πιστεύουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο