Κυριακή 14 Απριλίου 2019

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ για τις μεταγραφές υποψηφίων ενόψει δημοτικών εκλογών: Από κανάρα σε κανάρα θα πετάω…

Από κανάρα σε κανάρα θα πετάω…

         Κι ενώ το λαϊκό άσμα, έκανε λόγο για το διακαή πόθο του αοιδού, να ζήσει ως ελεύθερο πουλί, διαθέτοντας κατά πως του αρέσει τον εαυτό του στις θηλυκές κανάρες, κάποιοι φαίνεται ότι αυτό το έχουν κάνει πολιτική στάση, διαθέτοντας τον εαυτό τους, κατά πως τους βολεύει από συνδυασμό σε συνδυασμό.
          Και θα απαντήσει κάποιος, μα  αυτή είναι η ουσία της δημοκρατίας, ο καθένας να μπορεί να εκφράζεται πολιτικά κατά πως του αρέσει ανά πάσα χρονική στιγμή. Κι εφόσον ο χωροχρόνος είναι σχετικός σύμφωνα με τον Αϊνστάιν και τα πάντα ρει σύμφωνα με τον Ηράκλειτο, η πολιτική τοποθέτηση κάποιων μπορεί να γίνεται λάστιχο για …το κοινό (!) καλό, όπως ευαγγελίζονται.
         Η πραγματικότητα βέβαια βρίσκεται αλλού. Η ουσία της πολιτικής τους τοποθέτησης δεν αλλάζει, αλλάζουν μόνο τα χρώματα και τα σύμβολα. Όλοι αυτοί υπηρετούν πάντα πολιτικές εξάρτησης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε επιχειρηματικά συμφέροντα, τα οποία και μέσω των νέων θεσμών που προέκυψαν από τον Καλλικράτη και τον Κλεισθένη, δίνουν μεγαλύτερες δυνατότητες δράσης και κερδοφορίας σε βάρος των εργαζομένων...........



        Στο όνομα της… «αγάπης για τον τόπο»,  προωθούνται τα πιο αντιδραστικά σχέδια με μια λογική «yes sir», σε οποιαδήποτε αντιλαϊκή απόφαση έρχεται από την Κεντρική Διοίκηση (αξιολόγηση δημοτικών υπαλλήλων, έμμεση φορολογία, περικοπές στη χρηματοδότηση για περιβαλλοντικούς σχεδιασμούς, αντιπλημμυρικά έργα, συντήρηση σχολείων).
         Η λογική της ελεύθερης αγοράς στους δήμους σημαίνει την επιλογή του καλύτερου manager διαχειριστή της… επιχείρησης, η οποία θα λειτουργεί με όρους ιδιωτικής εταιρία, όπου κατά βάση εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των αφεντικών σε βάρος των δημοτών, οι οποίοι απλά πληρώνουν για τα πάντα μέσω έμμεσης φορολογίας και ανταποδοτικών τελών και βλέπουν την ποιότητα ζωής τους να υποβαθμίζεται όλο και περισσότερο.
           Η δε εφαρμογή της απλής αναλογικής σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, κάνει πιο επιτακτική από ποτέ την ανάγκη εξασφάλισης πλειοψηφιών στα δημοτικά συμβούλια, συμμαχώντας με… «αντιπάλους» (?) πρώην και νυν δικούς μας δημοτικούς συμβούλους για την προώθηση των ημετέρων αποφάσεων.

      Δημότισσα και δημότη του Ξηρομέρου, εργαζόμενε, Μικρομεσαίε αγρότη, ιδιωτικέ και δημόσιε υπάλληλε, η Λαϊκή Συσπείρωση σε καλεί να γυρίσεις την πλάτη, σε όλους όσους επανειλημμένα προσπαθούν να υποτιμήσουν  τη νοημοσύνη σου και να παίξουν πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες σου.
        Σε προσκαλεί να συστρατευτείς με τη μοναδική πολιτική δύναμη στο δήμο Ξηρομέρου, που υπερασπίζεται τα συμφέροντα σου, που η πολιτική θέση και στάση της είναι ξεκάθαρη, που δεν εξαρτάται από τα συμφέροντα κανενός επιχειρηματία, που είναι υπόλογη μόνο στο λαό του Ξηρομέρου, του οποίου όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τα δημοτικά συμβούλια κι όχι μόνο, τα συμφέροντα υπηρετεί. 

Δώσε δύναμη στη δύναμή σου. 
Ψήφισε Λαϊκή Συσπείρωση!


10 σχόλια:

  1. Καλα τα λετε συντροφοι αλλα
    στου κουφου τη πορτα,παρε τη πορτα και φυγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάει η αλλαξοκ@@@α συννεφο.... Και αν τους ρωτήσεις σου απαντούν ότι το κάνουν από αγαπη για το τόπο.... Ξεφτίλες, το μόνο που τους νοιάζει πως θα αποκομισουν πιο πολλά για ίδιον όφελος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσείς που κάνετε κριτική για τα πάντα μπορείτε να μας εξηγήσετε γιατί ο γραμματέας του κόμματος είναι ισοβιος είναι δημοκρατικό αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά ειλικρινά δεν σας έχω ψηφίσει ποτέ αλλά πλέον θα σας ψηφίζω γιατί σιχάθηκα τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα να αναζητούν καρέκλα εξουσίας με ότι αυτό συνεπάγεται για την τσέπη τους, γυροφερνοντας απο συνδυασμό σε συνδυασμό πολλά χρόνια τώρα και εκεί που γλείφουν να φτύνουν και το αντίστροφο.Καλή επιτυχία στ λαϊκή συσπείρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσείς τι θελετε σε εσάς δεν πρόκειται ναρθουν εκτός και διώξτε τις ...βάσεις του ακτιου χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ Κ.Κ.Ε. ΧΤΥΠΆΕΙ ΤΙΣ ΠΌΡΤΕΣ ΚΑΙ ΌΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΑΚΟΎΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΊΖΟΥΝ
    ΔΈΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΌΡΤΕΣ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΚΌΜΜΑ ΠΟΥ ΔΈΧΕΤΑΙ ΤΟ ΆΣΥΛΟ
    ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΆΣΥΛΟ ΑΤΟΜΙΚΌ ΆΣΥΛΟ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΌ ΆΣΥΛΟ, ΤΟ ΑΥΤΟΝΌΗΤΟ ΑΣΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΜΣΣΤΕ.ΟΛΟΙ.ΓΙΔΙΑ.ΣΕ.ΟΠΟΙΟΝ.ΔΗΜΟ.ΥΠΑΡΧΕΙ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΜΕ.ΤΟ.ΚΚΕ.ΥΠΑΡΧΕΙ.ΜΕΓΑΛΗ.ΑΝΑΠΤΥΞΗ.ΕΜΕΙΣ.ΕΔΩ.ΓΛΕΙΦΟΥΜΕ.ΤΟ.ΚΑΘΕ.ΛΑΜΟΓΙΟ.ΓΙΑ.ΝΑ.ΒΓΕΙ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η αφίσα όλα τα λεφτά .!!!
    Πολύ πνευματώδης και με φινετσάτο χιούμορ .!!!!
    Ο δε πολιτικός λογος κλασικά ο λόγος του ΚΚΕ .
    Εγώ προσωπικά θα ήθελα να έχει μεγαλύτερη απήχηση από ότι στο παρελθόν .!!!!
    Καλή επιτυχία και καλή μετεκλογική συνεργασία .!!!!
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κε Παναγιωτη Στάϊκο
    η μετεκλογικη συνεργασία που προτείνετε αφορά μόνο την ΛΑΙΚΉ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗ ή απευθύνεται η μετεκλογικη και στις άλλες δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης
    Το όνομα μου εάν σας ενδιαφέρει είναι στην διάθεση του Ξηρόμεροnews

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μου κάνει εντύπωση αυτό, όλοι λένε ότι ο λόγος του ΚΚΕ δεν αλλάζει. Και γιατί να αλλάξει, μήπως αλλάζει η κατάσταση γύρω μας;

    Οι παρατάξεις πλέον, και οι εκλογές, θυμιζουν τσίρκο. Κάθε παραταξη σε καλεί να προτιμήσεις το δικό της τσίρκο. Τερατογενέσεις, ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί, θέαμα. Είναι σοκαριστικό το επίπεδο της συντριπτικής πλειοψηφίας των υποψηφίων. Όσο πιο πεινασμένος τόσο πιο ελεγχόμενος.

    Οι εκλογές τελικά είναι το όπιο του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο