Κυριακή 21 Απριλίου 2019

ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ: Μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση του ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΣΟΥΡΑ στη ΒΟΝΙΤΣΑ με παρουσίαση αρχών και ανακοίνωση των υποψηφίων του

               Μεγάλη εκδήλωση ετοιμάζει την ΚΥΡΙΑΚΗ 21 Απριλίου 2019, και ώρα 11:30 το πρωί, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Δημήτρης Μασούρας, όπου θα παρουσιάσει το πρόγραμμά του, αλλά και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του. 
        Η μεγάλη εναρκτήρια δημόσια προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού "Συμφωνία Ελπίδας" θα πραγματοποιηθει στο Le Fleur Cafe (Παπαθανασίου) στη παραλία Βόνιτσας.

16 σχόλια:

  1. Δημητρη Μασουρα εισαι με διαφορα ο καλυτερος.Μην προδωσεις την εμπιστοσυνη του κοσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως ελεγαν τα καργιολακια ο Μασουρας δε θα κανει ψηφοδελτιο.Οχι μονο θα κανει θα ειναι πληρης και το καλυτερο.Μοιρασε πονο τωρα Δημητρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ψηφοδελτιο θα δημιουργησει πανικο τιποτε αλλο .Μερικοι να ετοιμαζουν υπογλοσια ειδικα καποιοι που μιλουν οτι ο Καργιολης θα παρει 40 45 50 % αμα μπει στο δευτερο γυρο ο Καργιολης να κανουν πανηγυρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο την Κυριακη τελειωνει το σαπιο διεφθαρμενο συστημα που διοικει το Δημο 2 δεκαετιες τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ισχυει οτι ο Μασουρας εχει ετοιμο ψηφοδελτιο και καποιοι υρεχουν ακομα να βρουν κοσμο?Πως ελεγαν οι Χρυσαυγιτες που απο απλυτοι και αφραγκοι βρεθηκαν με χρημα και θεσεις σε μια νυχτα: Ο Μασουρας δε θα κατεβει??Περαστικα παιδια και να μας στηριξετε στο δευτερο γυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΖΕΦΡΙΕ.ΚΑΡΑΛΗ.ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ.ΤΡΕΞΤΕ.ΝΑ.ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.Η.ΒΟΝΙΤΣΑ. ΣΑΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΣΤΗ.ΓΩΝΙΑ.ΜΕΣΑ.ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΙΓΩΝΟ ΕΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχω απορία να δω τα καθαρά ατομα που δεν έχουν καταχραστει δημόσια χρήμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο ψηφοδέλτιο εννοείς ??? Ζήτα πρώτα ποινικό φορολογικό κ ποσό χρωστάνε στο Δήμο οι υποψήφιοι του Αποστολάκη. Κ άσε.. Έγινες κ τιμητής τον πάντων.. Εάν βγει κάποιος νόμος να ζητά φορολογικη κ δημοτική ενημέρωτητα για χρέη οι μισοί του δημάρχου ούτε απ έξω από το Δημαρχείο δεν θα πέρναγαν.... Αλλά τι λέω σακούλες υπάρχουν ενοίκια πληρώνονται θα καθάριζε ο δήμαρχος..

      Διαγραφή
  8. Πρώτος και με διαφορά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπομονή αλλά 4 χρόνια θα είναι ο αποστολακης μετά συμφωνω μασουρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10,51 ΑΛΛΆ 4 ΧΡΌΝΙΑ ? καλά κρασά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 4:39. Το καλα κρασιά ξερεις τι σημαίνει .ρωτα τη μάνα σου να μάθεις πιστεύω. να κατάλαβες καργιολακη πληρωμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δημήτρης Μασούρας δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλε 9.36 θα πρέπει να ξέρεις ότι για να είσαι υποψήφιος πρέπει να προσκομίσεις βεβαίωση του δήμου ότι δεν χρωστάς σ΄ αυτόν, έστω και αμέσως μετά την εκλογή του. Οπότε, εάν κάποιος οφειλέτης εκλεγεί, είναι μια ευκαιρία να πληρώσει τα οφειλόμενα. Καλό από μια μεριά, έτσι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εμενα. μου τα. έσβησε. Ολα. τα χρέη. Και. μπήκα. Υποψήφιος ζητω. Ο καρυ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χωριό που φαίνεται δεν θέλει κολαούζο.!!!!! Δημήτρης Μασούρας Δήμαρχος!!!! Έχει όλο το πακέτο και πάνω από όλα είναι "πολιτισμένος" με ήθος και αρχές!!!! Είμαι σίγουρος ότι θα λάμψει ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο