Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟ TAEKWONDO!!! ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ



ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η ΠΑΠΑΖΩΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣTO MULTI EUROPEAN CHAMPIONSHIPS TAEKWONDO 2019 ΣTH ΣOΦIA THΣ BOYΛΓAΡIAΣ THN 21-24 MAΡTIOY 2019.....


Ανάμεσα στις σημαίες της Αγγλίας και της Τουρκίας στο βάθρο και η ελληνική με το κορίτσι του Αστακού!!!
Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ συνεχίζει την ανοδική του πορεία προς την κορυφή. Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα  που διεξήχθη στην Σόφια την 21-24 Μαρτίου 2019 ο Σύλλογος του Αστακού συμμετείχε με την αθλήτρια ΠΑΠΑΖΩΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Ιωάννη, η οποία κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο. Nα σημειώσουμε ότι σε αυτό το πολύ δυνατό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συμμετείχαν 1830 αθλητές από 330 συλλόγους από όλη την Ευρώπη. Είναι μία ακόμη επιτυχία που ήρθε να προστεθεί στις προηγούμενες του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ, της Δέσποινας, αλλά και κατ’ επέκταση της πόλης του Αστακού. Είναι μία επιτυχία που δείχνει τις δυνατότητες που έχουν τα παιδιά της περιοχής μας μέσα από σωστή, υπομονετική και βέβαια κοπιαστική γενικότερη καθοδήγηση, η οποία ανοίγει ορίζοντες, συμπληρώνει όνειρα, και θεμελιώνει συγκεκριμένο τρόπο ζωής που θα ακολουθεί τα παιδία σε όλη τους τη ζωή.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ!
Επόμενος αγωνιστικός στόχος για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ η συμμετοχή στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ “ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ” την 12-14 Απριλίου 2019 στην Αθήνα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ




1 σχόλιο:

  1. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ =ΟΥΣΙΑ-ΓΝΩΣΗ ΣΟΒΑΡΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο