Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Λαμπερά εγκαίνια για το κατάστημα BOURNAZOS STORES που άνοιξε ο θρυλικός body builder Σπύρος Μπουρνάζος στη Κυψέλη!-ΦΩΤΟ







ΦΩΤΟ: Σπύρος Μπενέκος 

       Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ τα εγκαίνια του BOURNAZOS STORES στην Αθήνα (Κυψέλη, Κοδριγκτώνος 9) του καταστήματος με αθλητικά όργανα και συμπληρώματα διατροφής.
       Τους λαμπερούς προσκεκλημένους των εγκαινίων υποδέχτηκαν οι ιδιοκτήτες του BOURNAZOS STORES, ο θρυλικός body builder Σπύρος Μπουρνάζος και ο αδελφός του Πάνος (σ.σ: με ρίζες από την Παπαδάτου Ξηρομέρου και μεγαλωμένοι στην Αμφιλοχία).......



        Ανάμεσά τους ήταν οι: Ο γνωστός δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος, ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας, πολλοί επώνυμοι της ελληνικής showbiz, άνθρωποι του αθλητισμού, πολλοί συμπατριώτες απο την γενέτειρα Παπαδάτου και Αμφιλοχία και πολύ άλλοι προσκεκλημένοι από τον επιχειρηματικό κόσμο.
      Στόχος του BOURNAZOS STORES είναι η κατάλληλη ενημέρωση και εκπαίδευση των καταναλωτών γύρω από τα συμπληρώματα διατροφής, την υγεία, την άσκηση και την ισορροπημένη διατροφή και να καταναλώνουν τα συμπληρώματα διατροφής με μέτρο, ασφάλεια και αιτία. Ανάλογα με το ζητούμενο και τον στόχο του καταναλωτή, οι ειδικοί του BOURNAZOS STORES προτείνουν το κατάλληλο προϊόν για καλύτερη υγεία, τόνωση, μυϊκή ενδυνάμωση, καταπολέμηση της καθημερινής κούρασης αλλά και πιο ειδικές περιπτώσεις.

Να ευχηθούμε καλές δουλειές και καλή αρχή στο νέο τους επαγγελματικό ξεκίνημα.....























































1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο