Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ: Καταδικάζουμε προσωπικές επιθέσεις που δέχονται στελέχη του συνδυασμού μας!

Συνδυασμός: "Ξηρόμερο. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα" με επικεφαλής τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη

        Θέλουμε να δηλώσουμε δημόσια ότι καταδικάζουμε απερίφραστα τις προσωπικές επιθέσεις που δέχονται τελευταία μέσω διαδικτύου στελέχη του συνδυασμού μας. Είναι μία θλιβερή κατάσταση για όσους το κάνουν και μόνο χάνουν στην συνείδηση των πολιτών που τους παρακολουθούν άναυδοι, μη πιστεύοντας αυτά που διαβάζουν και ακούνε.
           Σαν συνδυασμός ποτέ δεν κάναμε προσωπική επίθεση, ούτε πρόκειται να κάνουμε σε κανένα στέλεχος άλλου συνδυασμού. Σεβόμαστε όλους τους υποψηφίους των άλλων συνδυασμών και οι αναφορές και η κριτική μας θα είναι και θα παραμείνει μόνο επί πολιτικών επιλογών και θέσεων.
           Θα παραμείνουμε ως την ημέρα των εκλογών, αλλά και την επομένη, προσηλωμένοι στην θετική ατζέντα των προτάσεων μας για να βρουν λύση τα προβλήματα του τόπου και των πολιτών, που είναι και πολλά και σημαντικά.


53 σχόλια:

  1. τριανταφυλλακη εισαι νικητησ,αλλα εχεισ και μεγαλη ευθυνη στα χερια σου.Συνεχιστε ετσι με ευγενεια και ποιοτητα και αφηστε τουσ αλλους να βουλιαζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλουμε τα ονόματα των στελεχών που δεχόνται την επίθεση,η μήπως αυτό ειναι δικαιολογία στην προηγουμένη ανάρτηση Σταικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατα την πολιτική μου άποψη όσο η εν λόγω τοπική πολιτική παράταξη του Δήμου μας, δέν αποσύρρει το ανυπόγραφο πολιτικό κείμενο από την Επίσημη Ιστοσελίδα της ανεξάρτητης και αυτόνομης πολιτικά τοπικής πολιτικής παράταξης του Δημου μας:
    << ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΊΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ για την ΑΝΑΤΡΟΠΉ και την ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ"
    δέν εναρμονιζεται τέτοια πολιτική αντίληψη με τις θεμελιωδεις αρχές της Αυτοδιοικητική μας Δημοκρατίας και τα Δημοκρατικά Ιδεώδη της κοινωνίας μας
    Και βεβαίως αυτονόητο είναι σε μια δημοκρατική ισοπολιτεία ο πολιτικός πολιτισμός των μελών της.
    Ευχαριστώ !
    Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σου θίξανε το γερολυμο που δεν ξέρει τι λέει και διαμαρτύρεστε Γιάννη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα πες μας ότι δεν ξέρει και Ο Γερολυμος τι λεει; Μόνο αυτός ξερει γιατί τα έχει δει όλα από μέσα.....Και δεν εξαγοράζεται αυτός όπως εσείς που γράφεται σχόλιο για να ζητήσετε την αμοιβή σας....

      Διαγραφή
  5. Μόνο και μόνο από τη ανακοίνωσή σας δημιουργείτε θέμα εμπιστοσύνης στους πολίτες. Δεν λέτε ότι καταδικάζετε όλες τις επιθέσεις για όλους τους συνδυασμούς αλλά μόνο για τους δικούς σας υποψήφιους. Ή μήπως δεν υπάρχουν?Τραγικό λάθος που δείχνει και το βαθμό αξιοπιστίας των λεγόμενών σας.Λανθασμένη ανακοίνωση που δημιουργεί τεχνιτές αντιπαλότητες και πολώνει το κλίμα. Το κλίμα το πολώνουν αυτοί που θα χάσουν. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 7.53 π.μ.ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΠΛΉΡΗΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ
      -Η σωστη λειτουργια της Δημοκρατίας και
      -Ο πολιτικός πολιτισμός μια δημοκρατικής κοινωνίας
      αφορά όλα ανεξαιρετως τα μέλη μιας κοινωνίας:
      άπλούς πολίτες και πολιτευτές μιας ενιαίας κοινωνίας

      Διαγραφή
  6. Γιαννάκη όταν στελέχη σου έκαναν επιθέσεις σε άλλους εσύ καμάρωνες και έκανες γαργάρες .
    Εξέθρεψες αυτά τα φαινόμενα και είσαι ο ηθικός αυτουργός.
    Απλά έσπειρες ανέμους θερίζεις θύελλες με αποτέλεσμα να είσαι τρίτος και καταϊδρωμένος.
    Περαστικά σου.
    Θ.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προσπαθήσατε να ακολουθήσετε τον κ Στάικο που ανάρτησε προχθές μία αντίστοιχη ανακοίνωση για αποφυγή τέτοιων καταστάσεων αλλά περιελάμβανε όλους τους συνδυασμούς. Η δική σας ανακοίνωση είναι η μισή και μόνο για εσάς.
    Αυτός εδώ σε ποιον έχει κάνει προσωπική επίθεση. Στη παράταξή σας? Θα τον καταδικάσετε που αναφέρεται σε κλίκα Στάϊκου? Η δημοκρατία και ο πολιτικός πολιτισμός είναι μόνο για τη παράταξή σας?

    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Σταικε είσαι απαράδεκτος.
    Επειδή διαβάζουν και νέα παιδιά παρακαλώ το αγαπητό Ξηρομερο news να λογοκρίνει σχόλια και τοποθετήσεις του Κυρίου που συκοφαντεί και δυσφημεί οποιονδήποτε δεν είναι στην κλίκα του. Οφείλουμε ως Έλληνες πολίτες να προασπίζουμε ότι έχει απομείνει ως ιδανικό στην κοινωνία μας. Ευγένεια, σεβασμός, αλληλεγγύη τίποτε άλλο.

    25 Μαρτίου 2019 - 7:14 π.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ανώνυμε 25 ΜΑΡ 1231 που αναφέρεις απαράδεκτο τον κ Στάικο και για την κλίκα του. Για ποια κλίκα αναφέρεσαι και αν είναι παραδεκτό αυτό που γράφεις. Αυτο-αναιρείσαι όταν λες στο τέλος ότι... οφείλουμε ως Έλληνες πολίτες να προασπίζουμε ότι έχει απομείνει ως ιδανικό στην κοινωνία μας. Ευγένεια, σεβασμός και αλληλεγγύη.

    25 Μαρτίου 2019 - 7:42 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάντε την διαφορά.

    Με σεβασμό στους αντιπάλους προχωρήστε.

    Αφήστε κάποιους στο μικρόκοσμο του περίγυρου τους να χάνουν την ψυχή τους. Κάποτε θα το καταλάβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μη κολατε σε αυτά εκλογες είναι λέγονται Πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μην δινεται σημασια ,ο καθενασ ξερει ποιοσ ειναι ο αλλοσ
    προχωρηστε δυναμικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σταματήστε να δημιουργείτε εντυπώσεις ,αυτά να τα πεις στις γυναίκες και τους άντρες του συνδυασμού σας που δεν σταματούν όλη μέρα να επιτίθενται δημόσια σε καφετέριες και στην αγορά Αατακου και ο νοώ νοείτο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΙ.ΜΑΘΗΤΕΣ.ΤΗΣ.Γ.ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ.ΝΑ.ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ.ΤΟ.ΣΗΜΙΩΜΑ.ΠΟΥ.ΤΟΥΣ.ΕΔΩΣΑΝ.ΝΑ.ΔΟΥΜΕ.ΚΙΕΜΕΙΣ.ΤΙ.ΕΙΔΟΥΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ.ΗΦΕΛΑΝ...ΚΙΑΛΗΘΕΙΑ.ΟΑΝΤΑΥΤΟΥ.ΗΤΑΝ.ΑΠΕΞΩ....ΚΙΑΠΕΙΛΟΥΣΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σούζα και τσιμουδιά μη μας πάρουνε χαμπάρι οι νεοδημοκράτες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αρχισε η φαγωμαρα.
    Το Ξηρομερο προ των πυλων της καταστροφης.
    Μπραβο σε ολους σας.
    Σχολια χωρις ουσια χωρις κατι με καλη προοπτικη για το αυριο.
    Υπονοουμενα για το δικο σας το δικο μας,το μαυρο μας το χαλι.
    ΞΕΡΟΛΕΣ.....Αφηστε τα πολλα και αχρηστα λογια και κοιταξτε το μελλον.
    Πραξεις,Εργα,Προτασεις,Καθαρο βλεμα για ολους.
    Δεν ειμαστε εχθροι.Ο Θεος μας εδωσε ενα τοπο που πολλοι τον ζηλευουν.
    Τι κανουμε εμεις;
    Τον καταστρεφουμε.Μεχρι ποτε;
    Ο Φανατισμος σας εχει τυφλωσει και πατε απο λαθος σε λαθος.
    Ξυπνατε.Οι Ηγετες ( ΟΛΟΙ ) τα συμφεροντα τους, εμεις;
    Ας κανουμε την καλλιτερη επιλογη με καθαρο μυαλο και χωρις φανατισμο.
    Για το Ξηρομερο,για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ναι τον ζηλεύουν πολλοί. ... Έτσι που τον κατάντησαν οι απατεώνες της δημοτικής αρχής. Ο κάθε αμόρφωτος,απαιδευτος το παίζει δημοτικος σύμβουλος και σωτήρας.... Αντε ρε ταγαρια πηγαινετε σπίτια σας. Διαλυσατε το τόπο και θέλετε να εκλεγειτε πάλι όχι κάνοντας έργα αλλά προσφέροντας 50€ και κανένα πακέτο μακαρόνια στα πρόβατα που σας ακολουθούν .... Ντροπή σας ξεφτιλες... Γι'αυτο δε πρόκειται να αλλάξει τίποτα σε αυτό το τοπο. Άνθρωποι λίγοι, χωρίς ιχνος αξιοπρέπειας και σεβασμού. Λέει ο ένας πήρα τοσα για να κατεβω με υποψήφιος με συγκεκριμένο συνδυασμό.....Και ο κόσμος κοιμάται. Τη μεγαλυτερη ευθύνη την έχουν οι δημότες που τους στηρίζουν.... Πρόβατα ε πρόβατα.... Ξεφτιλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιοι άλλοι εκμετταλλευονται το αγαθό της υγείας καλέ μου ανθρωπε για ψήφο κι εντύπωση... Ακόμη και το ίδιο το κυ

      Διαγραφή
  16. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΥΤΟ ΟΦΕΊΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ .ΚΥΡΙΟΙ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ .ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θες να πεις μια καλή κουβέντα? πες την όποιος και να είναι!και από αντίθετο Συνδιασμο. Ή γράφουμε για να βγάζουμε κακίες . ΌΧΙ ΆΛΛΕΣ ΚΑΚΙΕΣ. Ο τόπος μας χρειάζεται ευγένεια. καλοσύνη και Ξηρομερίτικη ΛΕΒΕΝΤΙΆ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. η κοινωνια πρεπει να καταδικασει τραμπουκουσ και αγενεισ ανθρωπουσ χωρισ κουλτουρα και παιδεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το καλύτερο θα ήταν το ΞΗΡΟΜΕΡΟ News να σταματήσει να δημοσιεύει βρισιές,όσοι συκοφαντούν κ όσοι στάζουν δηλητήριο. Μόνο καλοπιστη κρητική ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλά ο Δήμαρχος γνωστός για την αφωνία του και πονηρά σκεπτόμενος σου λέει άσε τον άλλο τον μπαμπάτσικο να τσακώνεται με τον κόσμο. Ο άλλος όμως ο μόνιμος υποψήφιος, ο οποίος δεν δέχεται μύγα στο σπαθί του και ο οποίος καθυβρίστηκε με απαράδεκτες εκφράσεις τον περασμένο Οκτώβριο και περιφερόταν στα μαγαζιά δείχνοντας το κείμενο του μηνύματος που έλαβε, ζητώντας συμπαράσταση από τον κόσμο ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΦΩΝΟΣ; Είναι αυτός ο πολιτικός πολιτισμός που του αρέσει να αναφέρει στα μακροσκελή και ακατανόητα κείμενά του; Αυτή η πολλαπλώς εκφρασθείσα ανθρωπιά και ευαισθησία του, όταν υβρίζεται μια γυναίκα, μητέρα, εκπαιδευτικός γιατί πάει περίπατο; ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΡΑΓΕ Ή ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΟΚΑ; Γιατί ενώ βγάζει ανακοινώσεις μέχρι και για τον γκαζόν της παραλίας εδώ παραμένει άφωνος; Ξέρετε κάτι κύριοι υπερ-πατριώτες και σωτήρες του τόπου, καλό θα ήταν να είχατε φροντίσει πριν ανεβείτε στο παλκοσένικο να μάθετε ότι ο Αστακός είχε άλλη κουλτούρα πριν εμφανιστείτε εσείς. Η συμπεριφορά σας αποδεικνύει ότι δεν καταφέρατε να ενσωματωθείτε στην κοινωνία του Αστακού απ όποιο μετερίζι και περάσατε, ότι και εάν δηλώνετε, όσες πλάκες και εάν τοποθετήσετε, όσες και δωρεές να κάνετε, εμφανιζόμενοι, τρομάρά σας, ως δήθεν μεγάλοι ευεργέτες. Η κοινωνία του Αστακού σας πήρε χαμπάρι και ήρθε η ώρα για να αντιδράσει ώστε να σταματήσει αυτός ο ευτελισμός που διαχέεται πλέον κάθε ημέρα όλο και περισσότερο. Όσοι σήμερα παρακολουθούν τις άθλιες ανακοινώσεις και δεν αντιδρούν σ αυτό τον εξευτελισμό θα πρέπει να καταλάβουν ότι όταν η οικία του γείτονά σου καίγεται και η δική σου κινδυνεύει. Επίσης να σκεφτούν κάποιοι υποψήφιοι ότι εάν βρεθούν, από σύμπτωση, στον 2ο γύρο τότε θα αναγκασθούν να απευθυνθούν σε όλους τους δημότες για την ψήφο τους και τότε να δούμε τι ζεμπεκιές θα χορέψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. καμια φαγωμαρα και τιποτα. ο συνδυασμος του Τριανταφυλλακη δεν εχει κανει ουτε μια προσωπικη επιθεση

    προχωρουν κανονικα την πορεια τους και απο οτι βλεπω ειναι και οι μοναδικοι που εκφραζουν πολιτικες θεσεις για προβληματα

    αρα οι λογικοι ολοι ειναι που βολευει καποιους δεν ειναι αληθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οσα και να γραφουν εχει απαντησει αυτος που πρεπει. τα τσιγκλισματα σε αυτους που δεν φωναζουν όταν γραφουν οτι εχει κλικα. μουγκα? παλαμακια εκαναν και αλλοι οταν χορευε ο σταικος. μουγκα? καταντια του δημου και ποιοι αλλοι φταινε και που ειναι? μουγκα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εγώ πολιτικά με τον κύριο Γαλουνη δεν είμαι αλλά οφείλω να αναγνωρίσω την ψυχραιμία που δείχνει παρόλο που προκαλείται καθημερινά. Βέβαια θα μου πείτε εκεί δίπλα του υπάρχει και ο μετρ των εκλογών ο Κόλλιας .Έχει και ο τριανταφυλλακης ανάλογα πρόσωπό δίπλα του ας τον ακούσει. Τον κύριο Μπαμπουρη.Αλωστε και οι δύο παιδιά του Παναγιωτακοπουλου ήταν ξέρουν καλά την δουλειά τους. Μόνο αυτό Γιάννη και όλα καλά θα πάνε.Αλαξε σύμβουλο επικοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 12.01.αυτουσ.που.εχει.ο.γαλουνησ.χειροτεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΙΑ ΚΆΠΟΙΑ ΛΎΣΙΣ-ΛΥΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΔΡΆΜΑ , ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΏΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΤΟΥ ΤΌΠΟΥ, ΕΊΝΑΙ ΊΣΩΣ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΝΩΝ-ΑΝΤΙΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΙΜΈΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εσεις του Συνδυασμου του Γιαννη Τριανταφυλλάκη μας έχετε κουράσει. Μία λέτε ότι σας μπλοκάρουν τα μπλογκ, μία ότι σας συκοφαντούν, μία ότι σας επιτίθονται... έλεος! Δεν έχετε τιποτα άλλο να κάνετε για να δημιουργήσετε εντυπώσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ρήμα είναι επιτίθεμαι.Άρα,επιτίθενται.

      Διαγραφή
    2. Σιγά ρε Μπαμπινιώτη που το παίζεις και μορφωμένος!

      Διαγραφή
    3. Δεν είναι απαραίτητο να είσαι Μπαμπινιώτης,για να γνωρίζεις στοιχειωδώς την ελληνική γλώσσα.Το ρε σας το επιστρέφω,διότι είμαι μορφωμένος άνθρωπος και όχι πράγμα (res).

      Διαγραφή
  27. Κλείστε το στομα σας πρώτα εσείς και μετά Καταδικάστε με όλα τα καπρια που έχετε μαζεψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 🤣🤣🤣🤣 δεν έχουν αφήσει σπίτι για σπίτι βαρνακα -Μυιτκα -Κανδηλα που να μην μπαίνουν μέσα να ζητάνε ψήφο στη ψυχρά και μιλάω γ αυτά τα χωριά γιατί μόνο εμείς τις παίρνει !

      Διαγραφή
  28. Για το νερο που κοβεται καθε τρεις και λιγο, για τους δρομους που "τσακιεται Λυκος, για την μη λειτουργια του βιολογικου και των σφαγίων, για το λιμάνι που βρωμοκοπα δεν συζητά κανένας.
    Νομίζω οτι και αυτή η προεκλογική περίοδος θα αναλωθει στο κουτσομπολιό και για την ουσία των προβλημάτων δεν θα ειπωθεί τιποτα.
    Πανω σ΄αυτά πρεπει να γίνει η συζήτηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ούτε φοβάται ουτε προσδοκά
    ΑΠΛΆ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΡΚΕΤΑ Κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗ. ΕΧΕΤΑΙ ΚΟΥΡΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΩΜΕΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΚΕς ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΜΑΧΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΗΖΕΙ ΜΕ << ΜΑΝΙΦΕΣΤΑ >> ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΤΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΜΑΧΙΑΣ ΚΑΙ Ο << ΣΥΡΙΖΑ >> ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΝΤΕΧΝΟΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ ΟΤΙ ΣΑς ΣΤΥΡΙΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΙΠΩΣ ΣΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΕΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΑΣ Η ΟΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΑΚΟΥΣΤΕ Κ. ΤΡΙΑΝΦΑΦΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΕΣΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΑΦΑΡΤΟ, ΜΕ ΠΑΛΙΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΕΔΑΦΗΣΗΣ ΔΕΝ ΧΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟ ΟΥΤΕ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΙΣΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΟΥ ΝΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  31. Κύριε Τριανταφυλλάκη το ψέμα έχει κοντά ποδάρια .
    Σας ερωτώ λοιπόν. Πήγατε σε μαγαζί στο Καραϊσκάκη για να πείσετε τον καταστηματάρχη ο οποίος είναι Νεοδημοκράτης και του δείξατε την πλαστή σας κομματική ταυτότητα της Νέας Δημοκρατίας . Γιατί από όσο ξέρω δεν είστε μέλος της Δημοτικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας.
    Μήπως μπορείτε να μας την δείξετε για να την δούμε και εμείς μέσα από τα Μπογκ .Περιμένουμε.
    Ένας Πραγματικός Νεοδημοκράτης μέλος της Δημοτικής Οργάνωσης Ξηρομέρου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Το ψηφοδέλτιο μιλάει ποιος έχει νέα πρόσωπα και ποιος όχι.

    Για τα κομματικά που λες μυαλά σαν εσένα που σκέφτονται έτσι βούλιαξαν τον τόπο. Στο ψηφοδέλτιο του Τριανταφυλλάκη είναι άνθρωποι και πολίτες και όχι τραγιά με κομματική σφραγίδα.

    Και την ανεπίσημη στήριξη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και του φερελπυ υποψηφιου την εχει ο γαλουνης εκτος αν εσυ κοιμασαι ορθιος και δεν το εχεις καταλαβει και πληρωνεις και ξενοδοχειο.

    Ο γιατρος εχει την στηριξη της κοινωνιας και ελα να το δεις αυριο απο κοντα μηπως και βγαλεις απο πανω σου την κομματικη πλεμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΟΠΑ. ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΓΙΑ ΑΥΓΗ ΜΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΝΔ ΠΑΝΕ ΜΕ ΣΤΑΙΚΟ. ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΝΑ ΜΗ ΤΣΙΜΠΙΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Και συ 11:12 γιατί καυχιεσαι που εισαι νεοδημοκρατης; Μήπως θες και βραβείο που είσαι προβατο που ψηφίζει ακόμα κομματα που διέλυσαν το τόπο και κατασπαταλησαν το δημόσιο χρήμα; (ΝΔΝ ΠΑΣΟΚ Σύριζα).... Δυστυχώς υπάρχουν άτομα σα και εσένα που ευθύνονται για τα δεινά του τόπου ρε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Έχει και σφιχτοχερης κομματική ταυτότητα απο την μια πλευρά έχει τον γαλουνη και από την άλλη τον λύτρα δεξιός και αυτός με αριστερές τσέπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΛΑΙΝΑΣ - ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ - ΜΠΑΜΠΟΥΡΗΣ - ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ - ΠΟΛΥΖΟΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΟΛΣ ΡΟΙ
      ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

      Διαγραφή
  37. Εμεις οι αντιμνιμονικοι δεν ψηφηζουμε ρουφιανους προδοτες των βρυξελων τοσα χρονια τα ιδια παλιομουτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Είχες ναι στο χωριό σου ρολς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αγαπητέ 1:17 επειδή νομίζω πως μας κοροιδεύεις:
    1. Το ψηφοδέλτιο του Γαλούνη είναι μακράν καλύτερο με πολλά περισσότερα νέα παιδιά άξια να εκλεγουν
    2. Πως ο Τριανταφυλλάκης δε στηρίζεται από Σύριζα??? Η Συμπολιτεία με την οποία συμπορεύεται τι είναι? Μην υποτιμάτε το νοητικό μας επίπεδο! Καλές και οι μπαρούφες αλλά με μέτρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει γαλουνισταν.
      Και πάρε επιχορηγησεις για ψευτικες έκτακτες ανάγκες και πάρε και υποψηφιο σαλτογιάννη-δεξι χέρι συριζα.αλλα όλα είναι έτοιμα καντε υπομονη λίγες μερες ακομα

      Διαγραφή
    2. ΑΦΟΥ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΟΣΑ ΕΡΓΑ ΕΧΗ ΚΑΝΗ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΗ ΒΓΗ ΨΗΦΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

      Διαγραφή
  40. Ποιον στηρίζει ο σύριζα και με λόγια και με πράξεις το ξέρουν όλοι.
    Μπαρούφες λες εσύ. Αυτά στη σχολή προπαγάνδας οχι στον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Σε λιγο το γαλουνισταν θα παρει επιχορηγηση οτι χιονοστιβαδα κτυπησε τον αστακο.
    Κουμπαρος και λοιποι ολοι εκει
    Θα δειτε ομως ποσα απιδια παιρνει ο σακος η το πως πας για μαλι και βγαινεις κουρεμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Κολλιαααα κάνε νιάου χαραμοφαει τραβά να βρεις καμία δουλειά να ζησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο