Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΥΘΥΜΙΟΥ: «Βγαίνει μπροστά» η νέα γενιά του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ)

      Ενας φίλος μας Παλιός Πασοκτζής, μας έστειλε το παρακάτω κείμενο, το οποίο αφορά τον νεαρό επιστήμονα Βαγγέλη Ευθυμίου (με μητέρα απο την Μπαμπίνη), που είναι ίσως ο μικρότερος γραμματέας του ΚΙΝΑΛ στην Ελλάδα και τονίζει ότι η νέα γενιά μπορεί να είναι ο πρωταγωνιστής της αλλαγής.
Αναλυτικά...

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ: Ισως ο μικρότερος γραμματέας του ΚΙΝΑΛ
και οι "ομοιοί του" φέρουν την ΑΛΛΑΓΗ

     Είχα την τύχη να συναντήσω ίσως τον νεαρότερο γραμματέα Συντονιστικής του ΚΙΝΑΛ.
        Η γνωριμία μας έγινε στην κοπή της Πίτας του Κινήματος στο 3ο διαμέρισμα Αθήνας. Μου έκανε σοβαρή εντύπωση ο σεβασμός που έτρεφε προς τους παλαιότερους και μεγαλύτερους συντρόφους, και το γεγονός ότι έχει συσπειρώσει γύρω του πολλούς νεολαίους. Να σημειώσω επίσης ότι αν και πάρα πολύ μικρός σε ηλικία είχε μεγάλη αποδοχή και έχαιρε εκτίμησης από πρωτοκλασσάτα στελέχη του Κινήματος.
       Στο λίγο χρόνο που συζητήσαμε έμαθα ότι ονομάζεται Βαγγέλης Ευθυμίου, είναι πτυχιούχος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου και είναι μόλις 23 ετών και κάτι....



         Mέσα από τα μάτια αυτού του νέου "πολιτικού" είδα την ελπίδα ότι οι νέοι θα μπορέσουν να αλλάξουν αυτά που εμείς, (οι άνω των 70), δεν μπορέσαμε, δεν προλάβαμε ή χάσαμε τον δρόμο στην πορεία και δεν τα ολοκληρώσαμε!!!
      Εγώ είμαι σίγουρος ότι εμείς οι μεγαλύτεροι μπορούμε και θέλουμε να στηρίξουμε τους νέους αρκεί και αυτοί να το πιστέψουν και να είναι λιγότερο "εριστικοί"...

ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΠΑΣΟΚΤΖΗΣ 

1 σχόλιο:

  1. Άμα μοιάσει και πάρει γραμμή από σας χαθήκαμε.το φουμσατε εσείς και θέλετε και συνέχεια ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο