Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Με την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε ο υπ. Δήμαρχος Δημήτρης Μασούρας στη Βόνιτσα -ΦΩΤΟ


          Η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στη Λευκάδα. Χθες η Έλενα Κουντουρά βρέθηκε στη Βόνιτσα και συναντήθηκε με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας Δημήτρη Μασούρα και συζήτησαν όλα τα σχετικά με τον τουρισμό προβλήματα της περιοχής μας. 

        Σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Μασούρας ανέφερε: "Είχα σήμερα την ευκαιρία να συναντήσω στη Βόνιτσα την Υπουργό Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά. Γευματίσαμε από κοινού με μια ομάδα ανθρώπων ασχολούμενων με τον τουρισμό, τις επιχειρήσεις, αλλά και τα κοινά. Συζητήθηκαν όλα τα σχετικά με τον τουρισμό προβλήματα της περιοχής και οι προοπτικές της, για τηνυποστήριξη των οποίων ζητήσαμε από την κα. Υπουργό και αυτή δεσμεύτηκε για την παροχή κάθε αναγκαίας συνδρομής"............




24 σχόλια:

  1. Επιτέλους ένας άνθρωπος να ενδιαφερθεί πραγματικά για τις απίστευτες δυνατότητες της Βόνιτσας στο κομμάτι του τουρισμού. Η σημερινή κατάσταση είναι το λιγότερο τραγική με μερίδιο ευθύνης σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις που κυβέρνησαν το δήμο μέχρι σήμερα. Μπράβο Δημήτρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ένας με υπουργό Τουρισμού και μάλιστα βραβευμένη διεθνώς ως η καλύτερη το 2019 Παγκοσμίως και οι άλλοι με υπόκοσμο και σακούλες με 50ευρα για να εξαγοράσει πάλι το κόσμο. Βονιτσανοι αποδείξετε για μια φορά ότι δεν είστε Καργιολιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πώς έλεγαν οι Καργιολιδες ο Μασούρας δεν θα κατέβει στο τέλος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.Παραιτησου Αποστολάκη είσαι τρίτος με διαφορά από το δεύτερο. Κούρασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με γελάσε ο Τσίπρας νομίζοντας ότι ψηφηζα αριστερά.Τωρα θα πάω μόνος μου δεξιά και μπαρούτι να γίνουν όλα.

      Διαγραφή
  4. Δημήτρης Μασούρας ο Επομένως Δήμαρχος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΣΖΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΒΌΝΙΤΣΑ. ΤΑ ΘΕΡΜΆ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΔΗΜΉΤΡΗ. ΜΑΚΑΡΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΚΑΛΌ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΊΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν στην Βόνιτσα ο Μασούρας δεν έρθει πρώτος με πάνω από 1000 ψηφοδέλτια τότε είμαστε άξιοι της μίζερης μοίρας μάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ καλή κίνηση για το τόπο μάς. Άσε τα Χρυσαυγιτικα Εθνικια να οριονται Δημήτρη και συνέχισε στο πολύ σωστό δρόμο που ακολουθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν μας λέτε και για ποιά ανάπτυξη μιλήσατε. Η κυρία μπορεί να υπόσχεται εκ του ασφαλούς ότι θέλει αφού δεν θα είναι υπουργός και επειδή είναι υποψήφια ευρωβουλευτής. Λέτε να μας στέλνει λεφτά από Βρυξέλλες ; αν εκλεγεί ; ΕΜΕΙΣ ομως πότε θα σταματήσουμε να μασάμε το χόρτο που μας σερβίρουν ; Δημήτρη σε είχα εκτιμήσει για τις αξίες σου. Μη τις ποδοπατάς για λίγα ψηφουλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Έλενα Κουντουρα ειναι παγκόσμιος αναγνωρισμένη ως καλύτερη υπουργός Τουρισμού το 2019 έχει κάνει τρομερή δουλειά στο υπουργείο της και Μπράβο στο Δημήτρη Μασούρα και το επιτελείο του που την Κάλεσαν στην Βόνιτσα για να μιλήσουν και να αναδείξουν τα Τουριστικά προβλήματα του τόπου μάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγχαρητήρια Δημήτρη τέτοιες κινήσεις πάνε Μπροστά το τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επιτέλους μια αχτίδα φωτός στον υποβαθμισμένο τουριστικά Δημο Ακτιου Βονιτσας. Μπράβο σε όλους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Κουντουρα αυτή, είναι η ίδια που το βράδυ ψήφισε την συμφωνια των Πρεσπών που το πρωι έλεγε ότι ήταν αντεθνική;
    Έχει πολύ μεγάλη αξία ο λόγος της........είναι συμβόλαιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ειδατε μια απερχομενη Υπουργο, που παρεπιμπτόντως υπεγραψε για να πωληθει το ονομα της Μακεδονίας ώστε να κρατήσει την καρέκλα, να ειναι απλά περαστικη απο τη Βονιτσα και ζαλιστήκατε...να φανταστώ παρόμοιος κ ο τρόπος που θαμπωθήκατε, ψηφισατε Συριζα και τωρα σφυρίζετε αδιάφορα...
    Από το "γεια σας, χάρηκα",μεχρι το να δειτε εργα κ μαλιστα απο μια υπουργο που φεύγει, υπάρχει χάσμα μεγάλο...οπότε μην ενθουσιάζεστε τζάμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βονιτσανοι στηρίξτε μασουρα να τα αλαξει ολα εδω στο μοναστηράκι κάθε μερα που περνα όλο και περισσότεροι συντασονται με το μασουρα γιατι λένε ότι ειναι ο πιο έντιμος .θα γιορτάσουμε όλοι μαζί την μεγάλη νίκη του Δημήτρη .η.νικη αρχίζει απο το μοναστηράκι καλο αγώνα ένας πρώην ψηφοφόρος του αποστολακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλύτερα να το γιορτάσετε απο την Πάλαιρο που έχει κλείσει το ψηφοδέλτιο....

      Διαγραφή
  15. Από τους ΑΝΕΛ στο ΣΥΡΙΖΑ η πρώην υπουργός. Ευτυχώς που έχει σταθερές απόψεις και ιδέες η κυρία. Δε μας κάνει το ένα κόμμα, πάμε στο άλλο. Ψήφισε όλες τις σαχλαμάρες που έφεραν στη Βουλή και τώρα ήρθε να μας δεί, αλλά για ποιον λόγο ακριβώς? Ρωτήστε λίγο και τα νησιά με τους λάθρο. Από τουρισμό πως πάνε? Η μήπως τους λάθρο. τους μετονόμασαν σε τουρίστες? Τέτοιο τουρισμό θα εχουμε κι εδώ? Καλά κρασια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια ερώτηση γιατί από αρλούμπες έχουμε χορτάσει. Μπορείς να μας πεις ποιος αναδείχθηκε καλύτερος υπουργός Τουρισμού για το 2019 Παγκόσμιος? Μπορείς να μας πεις πόσα εκατομμύρια τουρίστες ήρθαν την τετραετία Συριζα ΑΝΕΛ στην Ελλάδα? Μπορείς να μας πεις πόσο ήταν η ανεργία το 2015(27%) και πόσο το 2019(18%) ? Μπορείς να μας πεις αφού όλα αυτά φαντάζομαι δε τα ξέρεις γιατί το πολύ πολύ να ανοίγεις το Σκάι και να διαβάζεις τα γνωστά FAKE News τουριστικά η Βόνιτσα σε τι σημείο βρίσκεται? Να σου πω εγώ το τελευταίο η Βόνιτσα δεν διαθέτει ούτε 130 κρεβάτια στα υποβαθμισμένα ξενοδοχεία γιατί δεν έχει τουριστικές υποδομές. Ο Αποστολάκης που είμαι απόλυτος ότι στηρίζεις έχει ένα μεγάλο όραμα να κάνει το δήμο σκουπιδότοπο να αλωνίζουν οι μαφίες τις γαρίδας στον Αμβρακικό και να βολεύει τους δικούς του ανθρώπους με τιμολόγια και μαύρα χρήματα.Ευτυχως ο κόσμος ξέρει βλέπει και όσα 50ευρα και να δώσετε δε μπορείτε να τους πληρώσετε όλους τενεκέδες ξεγανοτοι.

      Διαγραφή
  16. ΒΟΝΙΤΣΑΝΟΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΗΤΑΝ. ΤΩΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ? ΑΝ ΤΗΝ ΡΩΤΟΥΣΕΣ ΠΡΙΝ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ? ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΔΩ. ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΝ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καργιολη το μαγαζί σιγά σιγά κλείνει δήλωσε παραίτηση να σωσεις το τομαρακισου τα μηνύματα απο παντού ειναι πολύ δυσάρεστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στον 5.29 το μαγαζι του καργιολη δεν κλεινει τωρα ανοιγει το τομαρι του ειναι σωμενο τοχο πει πολλες φορες και θα το πω και παλι ο καριολης θα ειναι παλι δημαρχος.ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.για να μην παθετε κανα πατατρακ στις 26 το βραδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1.19 τα λεφτά του Καργιολη δε παίρνανε πλέον. Θα ξευτιλιστει αυτήν την φορά. Όσο προλαβαίνει να παραιτηθεί.

      Διαγραφή
  19. Από εβδομάδα ξεκινάνε οι ανακοινώσεις υποψηφίων από Μασούρα Δημήτριο. Ο Συνδυασμός έκλεισε ειναι πλήρης σε όλη την επικράτεια και τα ονόματα θα προκαλέσουν περισσότερο ενθουσιασμό. Το ψηφοδέλτιο ειναι πολυκοματικο ειναι παραπάνω από πλήρης και δυστυχώς θα μείνει και κόσμος από έξω.Δημητρη Μασούρα καλή επιτυχία και να είσαι όπως πάντα σεμνός και ταπεινός και στην επερχόμενη θητεία σου ως Δήμαρχος Ακτιου-Βονιτσσς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ .ΕΙΝΑΙ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΚΑΙ.ΜΕΤΑ.ΘΑ.ΑΝΑΛΑΒΕΙ.Ο.ΓΙΟΣ ΤΟΥ.ΧΟΝΕΨΤΕ ΤΟ.ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο