Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Νέα στοιχεία για την τραγωδία στο Νέο Κόσμο

Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα γιατί η 40χρονη μητέρα από το Νέο Κόσμο οδηγήθηκε στην αυτοκτονία παίρνοντας μαζί της στο θάνατο και την 4χρονη κόρη της.

Οι συγγενείς της γυναίκας βρίσκονται σε τραγική κατάσταση. Ο σύζυγός της 40χρονης στην κατάθεσή του υποστήριξε πως η γυναίκα του δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα. «Είχα μια πολύ καλή σχέση με την γυναίκα μου, μια ήρεμη ζωή και μια ευτυχισμένη οικογένεια. Ποτέ δεν είχε κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Ούτε φάρμακα έπαιρνε, ούτε είχε νοσηλευτεί. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε. Δεν αντιμετωπίζαμε κανένα πρόβλημα. Ήμασταν αγαπημένοι. Λίγη ώρα πριν γυρίσω στο σπίτι μου, είχαμε ανταλλάξει κάποια γραπτά μηνύματα στο κινητό, όπως κάθε μέρα. Δεν είχα καταλάβει κάτι διαφορετικό στην συμπεριφορά της», δηλώνει.
Από την πλευρά του ο αδελφός της, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του γαμπρού του, υπογραμμίζοντας πως είχαν μια ωραία οικογένεια. «Ποτέ δεν μου είχε αναφέρει ότι κάτι την απασχολεί. Ήταν αγαπημένοι. Από όσο γνωρίζω δεν είχαν τσακωμούς, ούτε κάποιο οικονομικό πρόβλημα. Είχαν μία απλή ήρεμη ζωή με αγάπη. Είχαμε επικοινωνήσει μέσα στην ημέρα και δεν μου είπε κάτι που να με βάλει σε σκέψεις. Δεν μπορώ να φανταστώ τι την ώθησε σε αυτήν την πράξη», είπε.
Η γυναίκα φέρεται να είχε σχεδιάσει τα πάντα. Κλείδωσε την πόρτα του σπιτιού, έβαλε τον σύρτη και βγήκε στο μπαλκόνι. Πρώτα θα έριχνε το παιδί και μετά θα έπεφτε εκείνη από τον 5ο όροφο. Ο πατέρας και σύζυγος, ο οποίος βρισκόταν κάτω από το σπίτι, ανέβηκε αμέσως στο διαμέρισμα ωστόσο δεν κατάφερε να μπει μέσα, καθώς η γυναίκα του είχε βάλει τον σύρτη. Χτύπησε στο διπλανό διαμέρισμα αλλά δεν πρόλαβε να περάσει στο μπαλκόνι του και να σώσει την οικογένειά του.
 https://www.aftodioikisi.gr

3 σχόλια:

  1. Πολύ τραγικό! Δεν το συλλαμβάνει το ανθρώπινο μυαλό.ελπίζω να μην ήταν θύμα της κοινωνικής διαστρωμάτωσης του ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αλλιως φαίνεται και αλλιώς είναι η πραγματικότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο