Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου: Κλειστό το ρεύμα προς Πάτρα-υπο αντίξοες συνθήκες η αποκατάσταση μετά το ατύχημα (φωτο)

     Κλειστό παραμένει το ρεύμα προς Πάτρα στην Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου μετά το συμβάν με την νταλίκα που «σηκώθηκε» στον αέρα λόγω των ισχυρών ανέμων.

         Το μεγάλο όχημα, χτύπησε πάνω στις εγκαταστάσεις της Γέφυρας (καρφώθηκε σε πινακίδα), με αποτέλεσμα να έχει υποστεί μεγάλη ζημιά. Τα συνεργεία της Γέφυρας, εργάζονται για να αποκατασταθεί η ζημιά υπό αντίξοες συνθήκες αφού οι άνεμοι συνεχίζουν να πνέουν ισχυροί στο σημείο. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αποκόλλησης της νταλίκας από την πινακίδα...........



      Το ρεύμα προς Αντίρριο λειτουργεί κανονικά. Όμως τα προβλήματα παραμένουν σοβαρά για τους οδηγούς, αφού ούτε το Πορθμείο είναι ανοιχτό, προκειμένου να περάσουν απέναντι για Πάτρα.
        Σκέψεις της Γέφυρας ΑΕ, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, για να μπορέσει να εξυπηρετηθεί ο κόσμος, είναι να μοιράσουν το ρεύμα προς Αντίρριο και για Πάτρα. 

Οργή πολιτών για τις τεράστιες ουρές στην Γέφυρα (Βίντεο)
Τεράστιες ουρές έχουν σχηματιστεί αυτή την στιγμή πριν τα διόδια της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, καθώς η κυκλοφορία γίνεται μόνο από το ένα ρεύμα κατεύθυνσης.
Η Γέφυρα προέβη σε αυτή την μετατόπιση, μετά το πρωινό ατύχημα με την νταλίκα.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γέφυρα ανακοίνωσε η αστυνομία
       Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω του ατυχήματος στην Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, Χαρίλαος Τρικούπης, με απόφαση  του Αναπληρωτή Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας θα ισχύσουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

            Προσωρινή ρύθμιση κυκλοφορίας στην Γέφυρα Ρίου –Αντιρρίου «ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ», από την χ/θ 1+380, προκειμένου να εκτελεστούν έκτακτες εργασίες αποκατάστασης βλάβης σε γέφυρα σημάνσεως από την χ/θ 1+700 έως την 0+200 της Ολυμπίας Οδού, με διακοπή κυκλοφορίας στο ρεύμα από Αντίρριο προς Ρίο, είσοδο στο ρεύμα κυκλοφορίας από Ρίο προς Αντίρριο (ανατολικό κατάστρωμα), με εφαρμογή αντιροής κυκλοφορίας των οχημάτων, εφαρμόζοντας εγκεκριμένο τυπικό σχέδιο (αντίθετης ροής).
       Η εργοταξιακή σήμανση θα είναι σύμφωνα με τα οριζόμενα στο εγκεκριμένο εγχειρίδιο λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου με αποκλειστική ευθύνη και μέριμνα της εταιρείας «ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.».
        Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν ισχύ έως την αποκατάστασης της βλάβης και η εφαρμογή τους θα πραγματοποιείται στο Α΄Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου -Ιωαννίνων.

https://www.npress.gr/
https://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο