Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Λιβανός για Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: «Κάνουν το άσπρο μαύρο για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα»

«Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό μας δεν έχουν ιδέα για το πώς κινούνται οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στις Βρυξέλλες» υποστηρίζει ο υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας, Σπήλιος Λιβανός, ο οποίος απαντά σε ανακοίνωση που εξέδωσαν από κοινού η Μαρία Τριανταφύλλου και ο Γιώργος Βαρεμένος με αφορμή πρόσφατο άρθρο του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Λιβανού:
Παρακολουθώ με ενδιαφέρον την προσπάθεια των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή μας να κάνουν το άσπρο μαύρο και να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα όσον αφορά τις καταστροφικές πολιτικές που προωθεί η κυβέρνηση για το μέλλον των αγροτών μας.
Η κα Τριανταφύλλου και ο κ. Βαρεμένος λοιπόν, προσπάθησαν να απαντήσουν σε άρθρο μου στο οποίο αποκάλυπτα τη στήριξη των κυβερνητικών ευρωβουλευτών στην πρόθεση ευρωπαϊκών κύκλων για μια πολιτική επιδοτήσεων ad hoc για όλα τα κράτη μέλη. Δηλαδή ενιαία τιμή – επιδότηση για όλη την Ε.Ε. Πολύ απλά, αυτό σημαίνει πως οι αγρότες μας πέραν των μειώσεων που έχουν υποστεί με την πολιτική της κυβέρνησης, θα δουν και τις επιδοτήσεις τους να μειώνονται δραστικά. Λυπάμαι γιατί, όπως αποδεικνύεται από τα λεγόμενά τους, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό μας δεν έχουν ιδέα για το πώς κινούνται οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στις Βρυξέλλες.
Με αυτό ως δεδομένο θα ήθελα λοιπόν να τους ενημερώσω, για να μην εκτίθενται, ότι η συγκεκριμένη τροπολογία-ταφόπλακα στον αγροτικό μας πληθυσμό αποτελεί τμήμα μιας συνολικής θέσης που όχι μόνο έχει συμφωνηθεί αλλά και έχει κατατεθεί επίσημα από την GUE/NGL και από τους Πράσινους, την πολιτική ομάδα στην οποία ανήκει ο ΣΥΡΙΖΑ. Και επειδή κανείς δεν έχει όπως φαίνεται ενημερώσει την κα Τριανταφύλλου και τον κ. Βαρεμένο για το τι συμβαίνει στις Βρυξέλλες, τους ενημερώνω ότι αυτή η τροπολογία κατατέθηκε στις 22 Μαρτίου μετά από εκτεταμένες συζητήσεις για τη νέα ΚΑΠ.
Αυτό το κενό ενημέρωσης που φαίνεται πως έχουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία χαίρομαι πραγματικά που μπορώ να το καλύψω και είμαι στη διάθεσή τους να τους στείλω και τα τηλέφωνα των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στις Βρυξέλλες για να έχουν και μια πλήρη εικόνα. Θα αναμένω με αγωνία από τους δύο βουλευτές να ενημερώσουν, όχι εμένα, αλλά τους αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας για τις κινήσεις που έχουν κάνει έτσι ώστε να μην περάσουν τα σχέδια των συναδέρφων τους στις Βρυξέλλες και κυρίως να μας παρουσιάσουν επιτέλους τις κυβερνητικές θέσεις για τη νέα ΚΑΠ που θα πρέπει να κατατεθεί μέχρι το τέλος του χρόνου.
 https://www.agriniopress.gr

5 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από κάτω να χτυπιέται με Τσίπρα δήθεν πρωθυπουργό και Μέρκελ δυνάστη προκοπή δεν γίνεται

      Διαγραφή
  2. Τώρα θυμήθηκες τους αγρότες που εισουν πριν λίγο καιρό ξέχασε το δεν βγαίνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν βρεις μια αλήθεια που είπε ο ΣΥΡΙΖΑ θα τον ψηφίσουμε όλοι αλλά.. Πού πήγε καλά, που προκοψε ή Αριστερά όλα τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΣΟΣΙΑΣΤΙΚΑ κράτη άφησαν τον κόσμο νυστικο κ πεινασμένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε καλός το παλικάρι. Βγάζουμε τόσους βουλευτές και ο νόμος μας είναι 100 χρόνια πεισω. Παλιό κοπροσκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο