Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Υποψήφια με το ΚΙΝΑΛ στην Αιτωλοακαρνανία η Νίκη Φούντα

      Η κ. Φούντα θα συμμετάσχει στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, ενώ ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφια βουλευτής στην εκλογική λίστα του νομού Αιτωλοακαρνανίας.

   Υποψήφια με το Κίνημα Αλλαγής στην Αιτωλοακαρνανία θα είναι η πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκη Φούντα.
      Η κ. Φούντα είχε δεχτεί και πρόταση από τη ΝΔ, αλλά την απέρριψε.
      Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ, «στρατηγικός στόχος του Κινήματος Αλλαγής είναι η ισχυροποίησή του ως ευρύτερου φορέα της κεντροαριστεράς, που θα συνενώνει τις δυνάμεις της σοσιαλδημοκρατίας, της Ανανεωτικής Αριστεράς και του Προοδευτικού κέντρου.....



      Στο πλαίσιο αυτό, η Νίκη Φούντα, πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, συναντήθηκε με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά και συμφώνησαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την προώθηση προοδευτικών λύσεων, με εθνική συνεννόηση, χωρίς πολώσεις και διχασμούς.
        Η κ. Φούντα θα συμμετάσχει στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, ενώ ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφια βουλευτής στην εκλογική λίστα του νομού Αιτωλοακαρνανίας.
        Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο Θόδωρος Μαργαρίτης, μέλος της ΕΓ του ΚΙΝΑΛ, στέλεχος από την ΔΗΜΑΡ και την Ανανεωτική Αριστερά.
           Η συμβολή των στελεχών της Ανανεωτικής Αριστεράς οφείλει να είναι και θα είναι καθοριστική στη διαμόρφωση της φυσιογνωμίας μίας σύγχρονης σοσιαλδημοκρατικής παράταξης, όπως το ΚΙΝΑΛ, που υπερασπίζεται τις αξίες της Δημοκρατίας, του Κοινωνικού κράτους, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της πολιτικής Οικολογίας».

thetoc.gr
https://www.agriniopress.gr/

16 σχόλια:

  1. Τώρα γλυτώσαμε.οχι άλλο κάρβουνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θέμα είναι να τρουπώσεις να πούμε!Άμα τρουπώσεις... τρούπωσες, καταλάβατε να πούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπου φυσαει ο ανεμος παει. Να θυμησω στην κατα τα αλλα αγαπητη Νικη τα ιδια έλεγε οταν μπηκε στη ΔΗΜΑΡ.
    Δεν υπαρχουν ιδεες και αξιες τωρα. Ολα εχουν ισοπεδοθει στο βωμο του βολεματος και της πολιτικης. 😔😔😔😔😔😔

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τελειώσανε τα φράγκα ρε παιδιά,ψηφίστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητοι αναγνωστες η συγκεκριμενη κυρια οταν εβαλε υποψηφια με τη ΔΗΜΑΡ εκανε πως δεν ηξερε τιποτε για το εγκλημα.Τωρα θα παρει παλι το χαζοχαρουμενο υφος και τα χωρια ζβαρα αλλα ματαια.
    ΥΓ1 Ο Μητσοτακης το ξερει για την υποψηφιοτητα και την προταση που της εκανε
    ΥΓ2 Τις προτασεις που κατα καιρους της κανουν τις ξερει ο Τοτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγά τα ωα.....!!!!!!! Δεν θέλουμε άλλους επαναστάτες τύπου ΚΙΝΑΛ που μας έφεραν εδώ που μας έφεραν........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να δούμε ο κάρυ θα κάνει δημόσια Στήριξη πριν τής δημοτικές εκλογές. Οι οικογένεια φούντα είχε βάλει πλάτη για αυτόν. Αυτός τι θα κάνει γιατί θα τον μαλώσει ο καραγκούνης τής ΝΔ. Κ ο καραγκούνης τού Συριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πανω απ ολα φυσικα η τσεπη, παντα θα υπαρχουν "ατομα-ψηφοφοροι" και οχι πολιτες. Ετσι και αλλιως η Ελλαδα ειναι στο σκοταδι και οι κατοικοι της ( οχι Ελληνες γιατι οι Ελληνες εχουν ηθικη και αξιες) σε μονιμη νιρβανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά ρε παιδιά όλο οι ίδιες και ίδιοι μας "χαλέβουν" να τους ψηφίζουμε
    ΔΈΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΆΛΛΟΙ ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΣΤΑ ΚΌΜΜΑΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε ο καραγκουνης της νέας δημοκρατίας στηρίζει το καργιολικο σύστημα του Κώστα τζεφριου και του ταγματαρχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγγνώμη που σας χαλάω το φτυαρισμα αλλά νομίζω ότι η κυρία φουντα εξεφρασε ουσιαστικό πολιτικό λόγο κατά τη διάρκεια της θητείας της. Και πήρε και σαφή και επώνυμη θέση στην κωλοτουμπαρα του μπαρμπα Φώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άντε ρε Νίκη όλο κωλοτούμπες είσαι που θα σου έκανε πρόταση κ η ΝΔ ...επίτηδες τα έγραφες για να μπεις κάπου υποψήφια .μεχρι και τον αποστολακη παρακαλούσες να μπεις υποψήφια και δε σε έβαλε για να μη του τη φέρεις και του Αποστολακη όπως του Κουβελη που σε ανέδειξε ! Γιατί θα ήθελες αρχηγία τη επόμενη μέρα να κατέβεις στο δήμο ,βούτυρο στο ψώμι του Φερεντινου και του Κασολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Που πας τι θα κανεις τι θα γένις δε ξερεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η μεγαλύτερη κωλοτούμπα της περιοχής ΔΗΜΑΡ, ΠΟΤΑΜΙ, ΚΙΝΑΛ και έχει ο Θεός ψηφίστε την

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. <> Αυτο δηλωσε πριν λιγες μερες στον προσωπικο της λογαριασμό στο facebook η κυρια Φουντα. Και μετα προσπαθει η Φωφη να μας πεισει πως δε θελει να βγαλει το Μητσοτάκη. Αν θελουμε να βγαλουμε το Κουλη που δεν διαφερετε πουθενα κυρια Φουντα, παμε απευθειας εκει, και οχι με το δουρειο ιππο το δικο σας που σημερα λεγεται ΚΙΝΑΛ. Καληνύχτα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο