Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ν. ΦΑΡΜΑΚΗ ΣΕ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΑΙΓΙΟ




Επισκέψεις σε φορείς και υπηρεσίες της Πάτρας πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης 27 Μαρτίου 2019 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ....



Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Φαρμάκης επισκέφθηκε τα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, όπου συναντήθηκε με τον Συντονιστή, κ. Νίκο Παπαθεοδώρου και στελέχη της και ενημερώθηκε για ζητήματα που αφορούν την περιοχή, όπως ο σχεδιασμός διαχείρισης των υδάτων, κ.ά.

Επίσης, ο κ. Φαρμάκης επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, αλλά και τα γραφεία του ΕΛΓΑ στην Πάτρα, όπου συνομίλησε με στελέχη των υπηρεσιών για όλα τα ζητήματα που αφορούν την αγροτική παραγωγή, την πορεία αποζημιώσεων των παραγωγών από τις καταστροφές, κλπ.

ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

Εξάλλου, με επαγγελματίες και πολίτες της πόλης του Αιγίου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει, το απόγευμα της Τρίτης 26 Μαρτίου 2019, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.

Ο κ. Φαρμάκης, με πολυπληθή ομάδα υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού του, επισκέφθηκαν το εμπορικό κέντρο του Αιγίου και αντάλλαξαν απόψεις με εμπόρους και κατοίκους της πόλης, συζητώντας μαζί τους για όλα τα θέματα που τους απασχολούν, όπως μεταξύ άλλων, για τη διαχείριση των απορριμμάτων, τη φθίνουσα πορεία της περιοχής σε επίπεδο επενδύσεων, τα προβλήματα στην αγροτική παραγωγή, κ.ά.

«Όπου και να βρίσκομαι, τα προβλήματα είναι κοινά, η διαπίστωση πάντα ίδια: Η Δυτική Ελλάδα έχει ανάγκη από νέα πνοή, νέα ταχύτητα, νέα μυαλά» δήλωσε ο κ. Φαρμάκης










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο