Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Οι μαθητές της Γ' Γυμνασίου Αστακού ευχαριστούν θερμά τον Αποστόλη και Άννυ Πανταζή για την οικονομική ενίσχυση που προσέφεραν για την πραγματοποίηση της εκδρομής τους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 

       Οι μαθητές της Γ' Γυμνασίου Αστακού ευχαριστούν θερμά την οικογένεια Αποστόλη και Άννυς Πανταζή για τη σημαντική οικονομική ενίσχυση στην προσπάθεια πραγματοποίησης της τριήμερης εκπαιδευτικής μας εκδρομής.



72 σχόλια:

  1. Μπράβο αποστολη και αννυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού έρχονται εκλογές θυμούνται και τις δωρεές, μόνο που τα παιδάκια του γυμνασίου δεν ψηφίζουν!!!
    Έλεος πια που ήταν τοσον καιρό;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Πανταζης δεν εχει κανει δωρεες μονο προεκλογικά εισαι πολυ αδικος ή μαλλον ανυμερωτος .

      Διαγραφή
  3. ΑΓΑΠΗΤΕ 11:11 ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο κ.ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΝΕΞΕΡΑΙΤΟΥ ΕΚΛΟΓΩΝ.ΔΕΣ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ ΜΟΚΕΤΑΣ,ΔΕΣ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝ ΩΜΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΗ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΠΑΝΑΗ

      Διαγραφή
  4. Πήγαινε να ρωτήσεις την κυρία Τριάντη να σού πει 11:11πμ πόσες φορές βοήθησε ο Πανταζής στις εκδρομές του Γυμνασίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι βοηθησε αλλα δεν δημοσιοποιησε που ειναι και το σωστο
      Τωρα δημοσιοποιει γιατι ειναι εκλογες και αποσκοπει σε εκλογικο οφελος απο την εκδρομη μικρων παιδιων
      Δεν ειμαστε ηλιθιοι κυριε

      Διαγραφή
    2. Η αληθεια ειναι οτι πραγματικα ο Αποστολης Πανταζης εχει βοηθησει 2 φορες στην πραγματοποιηση σχολικων εκδρομων του Γυμνασιου . Μια στη Ζακυνθο και μια στην
      Κερκυρα . Φετος η δικη μου αποψη ηταν επειδη ο κ Πανταζης εμπλεκεται στις δημοτικες εκλογες τα παιδια δεν επρεπε να του ζητησουν χορηγια για να μην εμπλακει το Γυμνασιο και οι μαθητες του σε προεκλογικες αντιπαραθεσεις και σκοπιμοτητες οποιουδηποτε ειδους . Ο κ. Πανταζης ομως προσφερθηκε απο μονος του να βοηθησει βοηθεια που ανελαβε να την παραδωσει η κ. Αννυ Πανταζη . Οι μαθητες παραλληλα ειχαν ζητησει χορηγια και απο αλλους οπως ο κ Τριανταφυλλακης ,ο κ. Σταικος και ο κ . Κομπλιτσης που ανταποκριθηκαν επισης.
      Στην περιπτωση ομως του κ Πανταζη εγινε κατι πρωτοφανες . Κάποιοι παρατρεχαμενοι του κ. Πανταζη πιεσαν επιμονως τα παιδια να ανεβασουν ευχαριστηριο σημειωμα στο Ξηρομερο news . Οταν οι μαθητες απαντησαν οτι θα ανεβασουν ευχαριστηριο για ολους οσοι εδωσαν χορηγια οι εν λογω κυριοι απαιτησαν το ευχαριστηριο να ειναι προσωπικο .Διαφωνησα αμεσως αλλα οι μαθητες ισως απο ντροπη ανεβασαν το ευχαριστηριο χωρις να με ενημερωσουν
      Για την αποκατασταση της ταξης λοιπον συμβουλεψα τους μαθητες να αντιμετωπισουν με τον ιδιο ακριβως τροπο και τους αλλους χορηγους της εκδρομης Π. Σταικο, Γ Τριανταφυλλακη και κ. Κομπλιτση . Να ανεβασουν δηλ ξεχωριστο ευχαριστηριο για τον καθενα .
      Ζουμε ολοι στον Αστακο και γνωριζομαστε . Ξερουμε πως αρκετοι γονεις δεν εχουν την δυνατοτητα να πληρωσουν τα εξοδα των παιδιων για τις εκδρομες . Και για να προλαβω καποιους που θα πουν ας μη γινονται περα απο την εκπαιδευτικη τους αξια ας σκεφτουμε ολοι ποσες αναμνησεις εχουμε απο τις εκδρομες των δικων μας σχολικων χρονων
      Την αδυναμια λοιπον καποιων γονιων ερχονται να καλυψουν οι χορηγιες που ειναι ευπροσδεκτες και που εχουν αξια οταν γινονται χωρις τυμπανοκρουσιες και δημοσια ευχαριστηρια . Αλλωστε την ευγνωμοσυνη τους τα παιδια παντα την εκφραζουν με το δικο τους αδολο τροπο .

      Τριαντη Αγνη

      Διαγραφή
    3. Του Κομπλιτση το ευχαρηστηριο μετα τις εκλογες Αγνουλα τωρα μας καιει να ανεβει του Τριανταφυλλακη

      Διαγραφή
    4. Λέγε αλήθειες κυρία Τριάντη ,σταματήστε τα ψέματα και την παραπληροφόρηση ...ότι και να κανείς ο αρχηγός σου θα χάσει !

      Διαγραφή
  5. Να ρωτήσεις το Γυμνασιάρχη να σου πει ποιος τοποθέτησε καινούργιες μπάσκετες στο προαύλιο του Γυμνασίου και παγκάκια ο κύριος Πανταζης τα έχει κάνει και αυτά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απορώ , αν η δωρεά ήταν απο τους άλλους υποψήφιους θα σας πείραζε πάλι και θα γράφατε τα ίδια; Αφήστε τα παιδιά μακριά απο τις εκλογές και πείτε μπράβο στον άνθρωπο που τα βοήθησε. Μακάρι να ακολουθήσουν και οι άλλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ 1:37 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑΝ.ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΓΟΡΑ ΛΑΧΝΩΝ ΕΙΤΕ ΜΕ ΔΩΡΕΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ.ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ...ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ....ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΠΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΡΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΦΕΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει παπαγαλάκια του τριανταφυλακη ,ο Πανταζης περίμενε τη δωρεά του στο γυμνάσιο για να πάρει εκλογές ....

      Διαγραφή
    2. Τέτοια ανιδιοτέλεια έχει και ο τριανταφυλακης ;;;;;;και για πες μας γιατί τώρα μια τέτοια δωρεά ;που είναι τόσα χρόνια ;

      Διαγραφή
  9. Αγαπητέ/ή των 11:11 περιμένουμε να τοποθετηθείς και επώνυμα ώστε να σου λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχεις !
    Με εκτίμηση
    Άννυ Μπακομιχάλη Πανταζή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 11.11 για να σε δω πως θα σχολιασεις τις αλλες δωρεες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Τριανταφυλλακης ηταν ενας απλος γιατρος του ΚΥ Δεν ηταν ο εφοπλιστης εκ Νιγηριας . Για αυτο δεν του ζητηθηκε ποτε χορηγια . Τοσο απλο ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωωωω ω και πως ένας απλός ταπεινός ιατρός έκανε τελικά τη δωρεά????? Σας βγάζει ψεύτες... Τσούζει...

      Διαγραφή
  12. Ο Τριανταφυλλακης ηταν ενας απλος γιατρος του ΚΥ Δεν ηταν ο εφοπλιστης εκ Νιγηριας . Για αυτο δεν του ζητηθηκε ποτε χορηγια . Τοσο απλο ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τις χορηγίες τις κανείς από μόνος σου δεν περιμένεις να στο ζητήσουν !επισης γιατί διάλεξε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ;

      Διαγραφή
  13. ο κ Τριανταφυλλακης και ο κ . Σταικος δεν ηθελαν να δημοσιοποιηθει το ονομα τους ομως εμεις οι μαθητες για λογους ισων αποστασεων θεωρησαμε οτι πρεπει να τους ευχαριστησουμε ολους το ίδιο..

    Μαθήτρια Γ Γυμνασιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ο κ Τριανταφυλλακης και ο κ . Σταικος δεν ηθελαν να δημοσιοποιηθει το ονομα τους ομως εμεις οι μαθητες για λογους ισων αποστασεων θεωρησαμε οτι πρεπει να τους ευχαριστησουμε ολους το ιδιο..

    Μαθήτρια Γ Γυμνασιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ ο Πανταζής μας πίεσε?
      Γιατι δε λες ότι πρώτα μας έδωσε ο κ. Αποστολής, και αφού κοινοποιηθηκε το ευχαριστήριο μας έδωσαν και ο κ. Γιάννης και ο κ. Παναγιώτης?
      Μαθητής γυμνασιου

      Διαγραφή
  15. ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Η ΜΑΘΗΤΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητό xiromernews επειδή η αδικία δεν μας αρέσει γιατί είμαστε νέα παιδιά με μεράκι και δίψα για το μέλλον ,πολεμάμε καθημερινά για την ειλικρίνεια ,την αλήθεια και τα ιδανικά μας ,τα πράγματα έχουν ως εξής :Αρχική μας απόφαση ήταν να ζητήσουμε χρήματα στον κύριο Αποστόλη Πανταζη όπου και απασχόλησε με τη σύζυγο του κυρία Άννυ ένα πρωί στην παραλία του Αατακου σε γνωστή καφετέρια .Η κυρία Άννυ μας με μεγάλη της χαρά μας είπες ότι Θα μας βοηθήσουν και ότι θα μας δώσουν ένα αξιόλογο και μεγάλο ποσό .Αργοτερα μας συμβούλεψαν να πλησιάσουμε τους κυρίους Σταικο και Τριανταφυλλακη όπου μετά χαράς δέχτηκαν να μας βοηθήσουν οικονομικά και ο λόγος που μας κατεύθυναν εκεί ήταν ο εξής επι λέξη :Να μην προωθηθεί μόνο ο κύριος Πανταζης επειδή βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο ,αυτή είναι η όλη αλήθεια !!
    Μαθητής Γ Γυμνασίου
    Υ:Γ παρακαλώ πολύ να μπει το σχόλιο προς αποκατάστασης της αλήθειας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. http://xiromeronews.blogspot.com/2015/02/blog-post_643.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 24 Φεβρουαρίου 2015 Ξηρόμερο νιους
    Οι μαθητές του Γ2 τμήματος του Καραμούζειου Γυμνασίου Αστακού και η φιλόλογος καθηγήτρια Τριάντη Αγνή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Αποστόλη Πανταζή για την κάλυψη των εξόδων της διήμερης εκδρομής μας που θα πραγματοποιηθεί στη Ζάκυνθο 7-8 Μαρτίου.
    Η εκδρομή αυτή γίνεται προκειμένου οι μαθητές να γνωρίσουν και να βιντεοσκοπήσουν την γενέτειρα πόλη του εθνικού μας ποιητή Διονυσίου Σολωμού στα πλαίσια μιας μεγάλης εκδήλωσης που θα παρουσιάσουμε στο τέλος της σχολικής χρονιάς με θέμα: ΣΟΛΩΜΟΣ - ΚΑΛΒΟΣ: ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΠΤΑΝΗΣΙΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ.....


    Ο κ. Αποστόλης Πανταζής ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας και μας διαβεβαίωσε ότι θα ειναι αρωγός μας σε οτιδήποτε χρειαστούμε με σκοπό να διευκολύνει όταν μπορεί το εκπαιδευτικό μας έργο. Τον ευχαριστούμε θερμά.

    Οι μαθητές του Γ2
    Η υπεύθυνη καθηγήτρια Τριάντη Αγνή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καταρχάς λάθος του xiromero news που ασχολείται με ανούσια σχόλια,είναι σαφές προπαγανδιστικά.
    Εγώ προσωπικά και η οικογένειά μου δεν έχουμε καμία ανάγκη για διαφήμιση ούτε αυτό  επιδιώκουμε ούτε το θέλουμε.
    Τώρα άν έχω προσφέρει στον τόπο μου και τι έχω συνεισφέρει είναι γνωστά σε κάθε  σώφρων άνθρωπο της ευρύτερης περιοχής κάτι που Θεού θέλοντος θα συνεχίσω να κάνω  γιατί το πιστεύω και παντα χωρίς ανταλλάγματα - Δεν έχω καμία ανάγκη για ανταλλάγματα.
    Έχω μάθει στη ζωή να αγωνίζομαι,να δημιουργώ, μόνος και πάντα με την θέληση του Θεού.
    Δεν περιμένα ποτέ ούτε από τους γονείς μου ούτε από τα πεθερικά μού ούτε από κάποιον τρίτο ρεφενέ..........
    Τώρα σχετικά με τη δήθεν μαθήτρια Γυμνασίου που απάντησε με σχόλιο (( ''""" για λογους ισων αποστασεων θεωρησαμε οτι πρεπει να τους ευχαριστησουμε ολους το ιδιο.. """"" )) εγώ και η κυρία που το έγραψε γνωρίζουμε πολύ καλά ότι είναι κάτι παραπάνω από μαθήτρια στο Γυμνάσιο Αστακού!!! διότι ακριβώς το ίδιο έγραψε σε διάλογο  στο messenger όπου έχω στη διάθεσή σας καθώς επίσης και άλλα αποδεικτικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν το ίδιο.
    Επειδή εγώ όμως αγαπητή μου κυριουλα που έγραψες το σχόλιο, έχω ανδρισμό και δεν είμαι σαν τα ανδρείκελα και ψεφτομαγκες, που εσύ συναναστρέφεσαι και επέλεξες στη ζωή σου, όπου σαφώς είναι δικαίωμα σου και καλά κάνεις,σέβομαι που είσαι γυναίκα - μανα και δεν θα σε ξεμπροστιάσω. - Φρόντισε όμως εσύ και το παρεάκι σου να μην ασχολείστε προσωπικά μαζί μου.
    Να σημειώσουμε επίσης ότι η πρώτη ανάρτηση αναφέρει καθαρά:
    """ευχαριστούμε τον κύριο και κυρία Πανταζη""""
    Η δεύτερη ανάρτηση αναφέρει:
     """" ευχαριστούμε  τους υποψήφιους δημάρχους """" 
    έτσι λοιπόν καταλάβαμε όλοι ποια ανάρτηση θεωρείται ""γνήσια των μαθητών και ποια κατασκεύασμα άλλων "" ( κρίμα στον Κατασκευαστή)
    Και εδώ να ευχαριστήσω τα παιδιά διότι  ειλικρινά προτιμώ να κατέχω τον τίτλο  του κυρίου Πανταζής πάρα αυτόν του υποψηφίου Δημάρχου...... αν ποτέ και όποτε...😊😊😊

    Ευχαριστώ,
    Απόστολος Ν Πανταζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αποστολενα μην απειλείς το κόσμο να δέχεσαι κριτική και ας είναι κακοπροαίρετοι όλοι καταλαβαίνουν το καλό και το κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κ Πανταζη καλημερα . Επειδη σαφως εμενα φωτογραφιζετε στο σχολιο σας σας ενημερωνω οτι δεν εχω κανενα προβλημα να με ξεμπροστιασετε οπως λετε . Ουτε με ενοχλουν τα απαξιωτικα τυπου < κυριουλα > που γραφετε ..τι να κανουμε .. αλλες ειμαστε κυριουλες και αλλες << κυριες >> με πολλα εισαγωγικα ομως .. Σαφως και ξεκαθαρισα πως μας εχετε βοηθησει αλλες δυο φορες . Και δεν χρειαζονταν προς επιρρωση των λεγομενων σας να βγαλετε την παλιοτερη αναρτηση . Ετσι ειναι . Σας ευχαριστησα δημοσια τοτε . Γιατι δεν εχω μαθει να ειμαι αγνωμων στη ζωη μου . Ομως δεν μου το ζητησατε να το κανω . Το εκανα μονη μου . Φ. Φετος ξεκαθαρισα στα παιδια να μη ζητησουν καμια χορηγια γιατι ητα περιοδος εκλογων και δεν θα ηθελα να εμπλακουν σ αυτη τη διαδικασια . Δεν με ακουσαν δυστυχως . Κι εγινα μαντης κακων τελικα . Ομως το να δινεται χορηγια με το ενα χερι και με το αλλο το ευχαριστηριο που επρεπε να αναρτησουν τα παιδια δημοσια ειναι κατι που ξεπερνα τη δικη μου ηθικη . . Αν δεν ειχατε αναγκη την προβολη οπως λετε ας δινατε τα χρηματα χωρις αλλες απαιτησεις .. και εμεις παλι θα πραταμε αναλογα . Τωρα για το διαλογο που λευε οτι εχετε και εγω τον εχω επισης . Και εγω τον δημοσιοποιω οποτε θελησετε .. κανενα προβλημα . Οπως εχω και το ιδιοχειρο σημειωμα του ευχαριστηριου που επρεπε να στειλουν τα παιδια .. Ισως ο γραφικος χαρακτηρας κατι σας θυμισει .. Σημερα με τα παιδια θα μιλησουμε προκειμενου να αποφασισουμε να επιστραφουν τα χρηματα της χορηγιας . Θα κρατησουμε συμβολικα απο ολους το ποσο των 50 ευρω και τα αλλα θα σας επιστραφουν . Και καλο θα ηταν φετος να σταματησει αυτος ο θεσμος μιας και οι νεοελληνες χορηγοι τον αντιλαμβανονται εντελως διαφορετικα απο τους αρχαιους γεννητορες του ...
    Αντιπαρερχομαι τα αλλα περι ανδρεικελων που εγω συναναστρεφομαι και εχω στη ζωη μου ... ο πολιτισμος μου και το ηθος μου μου απαγορευουν οποιαδηποτε απαντηση ..
    Δεν ειναι αλλωστε πρωτη φορα που επιτιθεστε προσωπικα στην οικογενεια μου ..
    Εχω συνηθισει ομως και σ αυτα τα χτυπηματα .. Δεν επιθυμω αλλη συνεχεια σ ε αθτη την αντιπαραθεση . Γι αυτο και δεν προκειται να απαντησω ξανα οσο κι αν προκληθω . Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του .

    Τριαντη Αγνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το πρώτο που βλέπει κανείς σ’ αυτή την ανάρτηση – απάντηση του πολλά βαρύ κου Πανταζή είναι μια “ευρωστία” πολιτικής ανοησίας. Θυμήθηκα τον απλό λόγο του Καμύ ότι «η ανοησία επιμένει πάντα». Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε το δικαίωμα στο λάθος και την επιείκεια στην ανοησία, με την προϋπόθεση όμως ότι ο διαπράξας λάθος ή ανοησία αναγνωρίζει την ευθύνη του, μεταμελείται ειλικρινά και επανορθώνει. Όταν, αντίθετα, κομπάζει και επιχαίρει για τις απαντήσεις του και δεν αναλαμβάνει την προσωπική του ευθύνη για την αποτυχία του και υβρίζει και συκοφαντεί όσους θεωρεί ως επικριτές του χωρίς να ενδιαφέρεται εάν η περιφρονητική συμπεριφορά του απευθύνεται σε μια γυναίκα, μητέρα, εκπαιδευτικό, τότε προσθέτει στα ανομήματά του εκείνα της ανευθυνότητας, της ανανδρίας ή πολιτικής ανεντιμότητας και του κυνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά. Αδερφέ εσύ συνέχισε να τσούζεις και να γινεσαι. Παπαγαλάκι των. Ολίγων και βαρετών... Μη δαγκώσεις τη γλώσσα σου και δηλητηρίαστεις

      Διαγραφή
  23. ο κοσμος εχει κουραστει με ολους! εχουμε βαρεθει τη δηθενια σας πραγματικα. μας στρεφετε μακρια κ απο τα δυο κομματα! ολοι για το φαινεσθαι μα ΟΛΟΙ ομως και το κουτσομπολιο ειστε στον Αστακο! δεν κοιταει κανεις τον ευατο του και τη ζωη του πως θα εξελιχθει ο ιδιος σαν ανθρωπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλημέρα σας,
    Θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο σε όλα τα παραπάνω , με την ιδιότητα της μητέρας παιδιού του Λυκειου.
    Η πραγματική απαξίωση για την ΑΠΑΙΤΗΣΗ ευχαριστήριας ανάρτησης και το δήθεν ανιοδιοτελές της πράξης της χορηγίας του μεγάλου χορηγού δεν έρχεται από τα σχόλια του blog που φιλτράρονται επιμελώς !!!!!!!!
    Έρχεται από τα μηνύματα που ανταλάσσουν τα παιδιά μεταξύ τους και γελάνε και χλευάζουν ......
    Έπεσαν στην αντίληψη μου και δεν ήξερα αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω για την κατάντια .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. θαυμαστε εναν ανδρα
    κα τριαντη συγχαρητηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. χορηγιες με χαρτακι για ευχαριστιες!!!

    εχουμε ξεφυγει τελειως . η χορηγια ως θεσμος υπηρχε απο την αρχαιοτητα αλλα καποιοι δηθεν και φραγκατοι της αλλαξαν το νοημα

    επισης τι να πει κανεις για τις προσωπικες επιθεσεις σε προσωπα και οικογενειες που ακολουθει μονο ενας

    εχει καλο δασκαλο και εμαθε πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αγαπητέ κε Πανταζή. Επειδή αρέσκεστε να αναφέρεστε στο τι έχετε προσφέρει αλλά και τι έχετε συνεισφέρει (sic) στο τόπο σας, τα οποία σαφώς οφείλει όχι μόνον να γνωρίζει αλλά και να αναγνωρίζει κάθε σώφρων άνθρωπος της ευρύτερης περιοχής, θα ήθελα και εγώ να απευθυνθώ σε εσάς, ένα σώφρων άνθρωπο, και να σας ρωτήσω για τις «χορηγίες» του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου στα σκάφη αναψυχής που ελλιμενίζονται στο λιμάνι του Αστακού. Συγκεκριμένα θα ήθελα να μας πείτε 1) εάν το Λιμενικό Ταμείο έχει εισπράξει χρήματα από την χρήση των ΠΙΛΑΡΣ 2) πόσα χρήματα έχετε καταβάλλει εσείς από την χρήση των ΠΙΛΑΡΣ 3) εάν έχει λάβει σχετική άδεια το Λιμενικό ταμείο για την εγκατάσταση των ΠΙΛΑΡΣ και 4) εάν η Λιμενική αρχή έχει την δυνατότητα να ελέγξει αν λειτουργούν νόμιμα τα ΠΙΛΑΡΣ; Είναι η τρίτη φορά που αναφέρομαι στο θέμα αυτό και θα συνεχίσω να επιμένω μέχρι να λάβουμε μια σαφή και ολοκληρωμένη απάντησή σας. Στο ερώτημά μου αυτό μπορούν απαντήσουν επίσης ο κωφεύων Πρόεδρος του Λιμενικού και Δήμαρχος κος Γαλούνης ή/και ο λαλίστατος κος Στάικος ή/και ο νεογενής κος Τριανταφυλλάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δεν θυμάμαι να έχω δει απάντηση πιο απρεπή και κυνική. Συναισθάνομαι, βέβαια, με ότι όλα αυτά, η ηθική, η πνευματική ευθύνη, η αλήθεια, η αξιοπρέπεια του λόγου είναι μικροαστικά κατάλοιπα, που δεν ισχύουν για έναν επαναστάτη, θαυμαστή των έργων του. Ο ιδανικός άνθρωπος μιας απαξιωμένης νεοελιτίστικης αντίληψης είναι ο ακραίων αντιλήψεων και εκφράσεων είναι εκείνος για τον οποίο δεν υπάρχει η διάκριση μεταξύ γεγονότος και φαντασίας, αλήθειας και ψέματος, προσβολής και προβολής, σκέψης και την ανοησίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μεγάλε ζελατίνα βγαλε εσύ την συνομιλια και η Τριαντη το χαρτί για να δούμε αν η οικογένεια σου θέλει προβολή Για τα χαρακτηριστικά της οικογειας σου γνωρίζουν οι Αστακιωτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Xiromeeonewa έχεις καταντήσει το χειρότερο blog όλων των εποχών ,βάλε τα σχόλια ,όχι μόνο αυτά που συμφέρουν εσένα και αυτά που πρεσβεύεις,κυρία Τριάντη περσυ πήγαινες παρακαλετη στην κυρία Πανταζη και ζήταγες 500ευρα ,φέτος όμως δε σου αρέσει Γιάν να μη θίκτει ο αρχηγός σου ,ντροπή ξηρομερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΟΡΗΓΟ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

    ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΧΟΡΗΓΙΑ ΜΕ ΙΔΙΟΧΕΙΡΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΕΣΤΑ ΒΡΕ ΑΓΝΗ. ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΗΔΕΣ ΝΟΜΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Η ΑΓΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ρε Πανταζη ποσο θα ξεπεσεις ακομα; Εχει κι αλλο πατο το πηγαδι ; Ακου χορηγια με ευχαριστηριο μαζι ... ελεος .. ολα για την προβολη τελικα . Ενταξει εχετε λεφτα . Καλα κανετε . Φατε τα χαρητε τα . Ομως δεν ειναι αναγκη να τα επιδεικνυεται ετσι στους φτωχους κακομοιρους εμας οπως μας θαωρεοται ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αγνή,Καλά θα κάνεις μα μην απαντήσεις όπως λες γιατι θα έχει τεράστια συνέχεια και δεν σε συμφέρει.......Περί δημοσιοποιείσης συνομιλιών αυτά τα πονηρα κυριούλα μου εκτός εισαγωγικών στο παρεακι σού οχι σε εμένα....κατάλαβες;
    Τώρα περί ήθους και χαρακτήρα δεν χρειάζονται διευκρινίσεις είναι γνωστά.
    Να αφήσεις τα παιδιά ήσυχα να πραγματοποιηθεί η εκδρομή τους, εσύ τα έμπλεξες σε αυτό περί πολιτικής για τους γνωστούς λόγους και θα σου το αποδείξω.
    Πριν λίγα χρόνια αλλά έλεγες για εμένα θυμάσαι; πάντα κάτι καλό ιδιαίτερα στο cafe enplo ενώπιον πολλών ανθρώπων . , μάρτυρες μου οι αθλητές Μίλαν Θωνιατης και Σταμοπουλος, θυμάσαι Αγνουλα;;;
    Σου είπα και εχθές εσύ και το παρεακι σου μακριά από εμένα , αυτά αλλού εκεί που σε παίρνει.
    Απόστολος Ν Πανταζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης να σου θυμίσω Αγνουλα ότι την εκπαιδευτική εκδρομή και τη χορηγία της είναι κάτι που εσύ είχες υιοθετήσει πριν 3-4 χρόνια, γιαυτό λοιπόν μην ζητάς ευθύνες και ρέστα από τους μαθητές.

      Διαγραφή
  36. Κρατα τα λεφτα σου αγορακι μου για κανα τραπεζι στον Πουρναρα κι ασε τις χορηγιες γι αυτους που πραγματικα τις πιστευουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα λεφτά του τα έδωσε σε πολλούς, σε αρρώστους σε χρεωμενους σε ανθρώπους με Κομμένο ρευμα... Εκεί που άλλοι πήγαιναν για μια διάγνωση, εκείνος έδινε τα χρήματα για τα φαρμακα... Γι αυτό κράτησε το μίσος και το φθόνο..

      Διαγραφή
  37. Αυτο ειναι το Γαλουνισταν .. συγχαρητηρια πατριωτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Κρατα τα λεφτα σου αγορακι μου για κανα τραπεζι στον Πουρναρα κι ασε τις χορηγιες γι αυτους που πραγματικα τις πιστευουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Βάλτε τα σχόλια ξευτιλεσσσσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ρε Πανταζη ποσο θα ξεπεσεις ακομα; Εχει κι αλλο πατο το πηγαδι ; Ακου χορηγια με ευχαριστηριο μαζι ... ελεος .. ολα για την προβολη τελικα . Ενταξει εχετε λεφτα . Καλα κανετε . Φατε τα χαρητε τα . Ομως δεν ειναι αναγκη να τα επιδεικνυεται ετσι στους φτωχους κακομοιρους εμας οπως μας θαωρεοται ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ειπα δεν θα απαντησω ξανα . Θα το πραξω . Ομως απο δω και περα κ Πανταζη για οτιδηποτε γραφεις και με αφορα προσωπικα θα σου ερχεται και αγωγη για συκοφαντικη δυσφημιση .Σου απαντησα σε κοσμιο υφος.με επιχειρηματα ..Ομως υπαρχει και αλλος τροπος και δρομος .. ευχαριστω για τελευταια φορα . Τριαντη Αγνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγνουλα καλή μου κυριουλα μαγκιές όχι σε εμένα το καταλαβες; θα περιμένω την αγωγή σου, έχεις να σε συμβουλεύουν ούτως ή άλλως άτομα μαθημένα σε τέτοια κόλπα....
      Να σου πω όμως κάτι και σε προκαλώ, δεν θα το κάνεις γιατί έχεις άδικο και τη φωλιά σου πολύ λερωμένη....😊😊😊ξέρεις εσύ Αγνουλα δε ξέρεις;;;;

      Διαγραφή
  42. Ειπα δεν θα απαντησω ξανα . Θα το πραξω . Ομως απο δω και περα κ Πανταζη για οτιδηποτε γραφεις και με αφορα προσωπικα θα σου ερχεται και αγωγη για συκοφαντικη δυσφημιση .Σου απαντησα σε κοσμιο υφος.με επιχειρηματα ..Ομως υπαρχει και αλλος τροπος και δρομος .. ευχαριστω για τελευταια φορα . Τριαντη Αγνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φόβος διακρίνεται ξαφνικά και απειλή... Μμμμμμ ιδού το ήθος όταν δεν έχεις τι να απαντησεις

      Διαγραφή
  43. Πως να κρυφτεις απ'τα παιδιά.... Έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν ολα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Κατάντια..... Τίποτα αλλο.... Δεν υπάρχει σωτηρία για το τόπο. Ανυπαρκτη δημοτική αρχη, ανύπαρκτοι αυτοί που τη στελεχώνουν.... Ντροπή και αίσχος μόνο.... Δυστυχώς και η νοοτροπία των δημοτων δεν αλλάζει. Πολιτικές φανφάρες για το δήθεν καλό του τόπου απο πολιτικούς νάνους. Επίδειξη νεοπλουτισμου και τα πρόβατα στο μαντρι. Άλλοι ξεπουλάνε τη ψήφο τιυς για 50€ και ένα πακέτο μακαρόνια και από την άλλη φωναζουν για τη κατάντια του Δήμου. Αξιοι της μοίρας σας όλοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τεράστια συνέχεια;;;;;;;

    Χαχαχαχα......

    Ώπα και οι απειλές!!!!!!!!!!!!
    Δεν έχει πάτο το βαρέλι.........
    Να τον ψηφίσετε !!!!!!!!!!!!!!
    Να τον έχετε να τον καμαρώνετε !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αυτοι ειναι . Θαυμαστε τους . Κοιταξτε υφος . Απειλητικο .. ντροπη ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αυτοι ειναι . Θαυμαστε τους . Κοιταξτε υφος . Απειλητικο .. ντροπη ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Οσο δε ξυπνάει ο κόσμος έτσι θα δρουν οι συγκεκριμενοι... Αγοράζουν συνειδήσεις στη κυριολεξία με 50€ και ενα πακετο μακαρόνια και το παίζουν εθνοσωτηρες τα ταγαρια... Ανυπαρκτη δημοτική αρχη, αμόρφωτοι και απαιδευτοι σύμβουλοι κάνουν κουμαντο στο Δήμο....Με απειλές και ύβρεις θέλουν να εκλεγουν πάλι.... Ειστε επικίνδυνοι ρε ταγαρια. Αντε σπίτια σας ρε σας βαρέθηκε ο κοσμος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Και ναι για άλλη μια φορά σε μια απλή ανακοίνωση ο Πανταζης 60 σχόλια ,όχι ρε δεν τον κανετε μάγκα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΡΕ τι μας πέρασες για μαϊμούδες στην Νιγηρία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ο Πανταζής απειλεί,ο Γαλούνης είναι υπόδικος για κακουργήματα και ο άλλος απαιτεί να τους χειροκροτήσουμε...
    Θαυμάσια ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS: Για το θέμα αυτό επειδή επικρατεί όξυνση και πόλωση στα σχόλια, σταματάμε εδω την ανάρτησή τους. Είναι προς το συμφέρον όλων μας η αποφυγή οξυμένων εκφράσεων -ειδικά όταν πρόκειται για ζήτημα που αφορά μαθητές. Ας σταματήσουμε να είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές στη δική τους ζωή. Οι αναγνώστες μας απο τις αναρτήσεις και τα πολλά σχόλια πιστεύουμε ότι έβγαλαν τα συμπεράσματά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Μιας και έχω μία καλή εμπειρία από τη διαχείριση μιας ιστοσελίδας τη βαρύτητα την οποία έχει μία σελίδα και το πόσο μπορεί να επηρεάσει πράγματα και καταστάσεις Θα συμβούλευα τους διαχειριστές αυτής της ιστοσελίδας να κλείσουν κάθε σχόλιο μέχρι το πέρας των εκλογών για το καλό του μπλοκ και μόνο.
    ο καθένας που θέλει να αναρτήσει κάτι η να παρουσιάσει κάτι σήμερα μπορει να το κανει στην προσωπικη του σελιδα στο fb .
    δεν είναι όπως την εποχή που εγώ ειχα ιστοσελίδα εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν ούτε facebook ούτε Twitter υπήρχε μόνο το μπλοκ το οποίο Αν θυμάμαι καλά ήταν και ήμουν και από τους πρώτους στην Αιτωλοακαρνανία που το έστησα
    Η εύκολη πρόσβαση όλων σήμερα στο δίκτυο ανθρώπων κάθε ηλικίας Και ανά πάσα στιγμή είναι κατόρθωμα είναι επίτευγμα είναι πρόοδος είναι πολιτισμός όμως στην προκειμένη περίπτωση για το blog τη δυνατότητα του καθενός να σχολιάζει χωρίς όνομα και να γράφει οτι του κατεβει ανεξάρτητα αν συκοφαντεί βρίζει ή όχι νομίζω ότι κάνει κακό στην ιστοσελίδα .
    Δεν είναι τυχαίο πάρα πολλοί άνθρωποι σταμάτησαν να ασχολούνται με το Ξηρόμερο νιους και να μπαίνουν στην ιστοσελίδα αυτά ως φιλικές συμβουλές από έναν παλιό blogger

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Αγαπητό Ξηρομερο news έβγαλες μια. Ανακοίνωση ότι σταματάς τα σχόλια, επιμελώς έχεις αγνοήσει συγκεκριμένα σχόλια... Θίγονται από τα σχόλια οικογένειας και υποληψεις και είσαι υπεύθυνος... Αν θες όντως λοιπόν να είσαι σωστός.... Επειδή διανύουμε προεκλογικό αγώνα, να επιτρέπεις σχόλια μόνον ονομαστικά, και χωρίς ύβρις... Η ύβρις να διλημοσιευεις και από τις δύο. Πλευρές... Σχόλια πολλά δεν ανέβηκαν... Και πολύ πριν την ανακοινωση σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο