Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Τους υποψήφιους του συνδυασμού του στη Δ.Ε. ΑΣΤΑΚΟΥ ανακοίνωσε ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ

          Τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του "ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ -Όραμα, Γνώση, Δυναμισμός και Συλλογικότητα" ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ξηρομέρου Παναγιώτης Σταϊκος.
Ανακοίνωση των υποψήφιων της  Δ.Ε Αστακού....

Υποψήφιοι Δ.Ε ΑΣΤΑΚΟΥ:
-Γεραφέντη Ελευθερία του Επαμεινώνδα
-Γκάτση Ελισάβετ
-Κωνσταντίνα του Νικ Καραγιάννη. Συζ. Αλεξ. Σαλαγιάννη
-Κρεμύδα (Λάη) Μαρία  συζ. Τάκη 
-Λαδά Αγγελική συζ. Περικλή 
-Λιάλιου Γεωργία του Νικολάου 
Και 
-Δημόπουλος Κωνσταντίνος (Δικηγόρος)
-Δοκανίκης Σπύρος 
-Δουρούκης Ανδρέας του Γεωργίου 
-Ζορμπάς Ιωάννης του Ανδρέα  
-Ζώγας Νικόλαος του Αριστοδήμου 
-Λιβάνης Φώτιος του Παναγιώτη  
-Μανδύλης Γεώργιος του Ιωάννη  
-Μουστάκας Στέφανος του Δημητρίου  
-Ράπτης Ιωάννης του Γεωργίου 
-Τριάντης Σωκράτης του Θεοδώρου 
-Τζογάνης Νικόλαος του Ιωάννη..........


           Για  εμάς μετά την ανακοίνωση του Ψηφοδελτίου της Δ.Ε. Φυτειών η γιορτή της Δημοκρατίας πηγαίνοντας προς τις εκλογέςσυνεχίζεται  με την ανακοίνωση των υποψήφιων της  Δ.Ε Αστακού με τους 11 άνδρες και τις 6 γυναίκες, όπου την ερχόμενη εβδομάδα μαζί με το Ψηφοδέλτιο της Δ.Ε. Αλυζίας θα ανακοινωθούν και οι άλλοι 2 άνδρες και οι 3 γυναίκες, παραβλέποντας πλήρως τους καθ' έξιν, κατ' επάγγελμα και επί χρήμασι υβριστές μου, σεβόμενοι πλήρως τους Συνυποψήφιούς μου Δημάρχους, αλλά και όσους επέλεξαν να είναι υποψήφιοι σε κάποιο άλλο συνδυασμό πάντα με την ευγένεια και το χαμόγελο στα χείλη.

         Έτσι και προχθές το βράδυ, όταν υποψήφιος στον Συνδυασμό του Συνάδελφου και φίλου Γιάννη Τριανταφυλάκη με πήρε στις 2:00 τα μεσάνυχτα τηλέφωνο, εάν μπορούσε να έλθει για έναν κωλικό νεφρού που είχε με αφόρητο πόνο, εγώ του υπάντησα ευγενέστατα, πως ασφαλώς μπορούσε και όταν ήλθαν τους καλοδέχθηκα και του έκανα την κατάλληλη ένεση και ένα άλλο φάρμακο και μετά από 15 λεπτά απαλλάχτηκε πλήρως από τους πόνους και κοιμήθηκε μια χαρά όλη την νύχτα.

       Έτσι λοιπόν δεν σκοπεύω να ακολουθήσουμε κάποιους στον κατήφορό τους και εγώ και οι συνεργάτες μου θα βαδίζουμε προς τις εκλογές με το χαμόγελο στα χείλη παραβλέποντας εκτός από τις ύβρεις ακόμη και τις  βαλίτσες από όπου και αν ανοίγουν για να κλείσουν συνδυασμοί.

       Σε αυτούς τους ελάχιστους υβριστές μου, αφιερώνω αυτό το όμορφο τραγούδι, μήπως και καταλάβουν τίποτα και αγαλλιάσει η ψυχή τους από τον φθόνο και την δυστυχία που είναι βουτηγμένοι. 

ΜΕ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ....

Ζωγράφισα τα χείλη σου 
να μου χαμογελούν
να τα θωρώ οντε πονώ
να με παρηγορούνε...
Με ένα γλυκό χαμόγελο 
και μια γλυκιά σου λέξη
Μπορεί να κάνει από χαρά
το δάκρυ μου να τρέξει....  

Αστακός 30/3/2019 

27 σχόλια:

  1. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΙΚΗΣ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΖΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ως προεδρος της νδ επρεπε να ειναι πιο ανανεωτικος για αυτο τον ψηφισαμε, κωστα τα καλυτερα παντως
      επρεπε να κανεις πιο σοφη επιλογη

      Διαγραφή
  2. Μου αρεσει που τιμας και το ιατρικο απορρητο...κοσμε ξυπνηστε...μονο και μονο απο τις ανακοινωσεις του ας καταλαβουμε τι συμβαινει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλη η ΔΕΞΙΑ είναι με τον δημοκράτη σοσιαλιστή γιατρό σταικο
    ΖΗΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η δεξια ειναι και με τον γιατρο γιαννη τριανταφυλλακη γιατι δεν κοιτα κομματικα συμφεροντα, υποστηριζει τον πιο αξιο

      Διαγραφή
  4. Σε κάθε ανάρτηση που κανείς γιατρέ προβάλεις τον εαυτό σου .
    Γιατρός είσαι και ασκείς την ιατρική.
    Ο συνυποψήφιος με τον Τριανταφυλακη που ήρθε στο ιατροί σου μήπως δεν σε πλήρωσε;;
    Τι όρκο έδωσες για το ιατρικό απόρρητο ; Γιατί το γράφεις και το αναφέρεις αυτό το γεγονός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί ρε παιδιά είδατε να αναφέρει όνομα γενικά μίλησε Μάλλον σας ενοχλεί που κατεβαίνει έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε καλώς τα τα παιδιά κι ας άργησαν .!!!!
    Είπα και εγώ μην χάθηκαν οι καθ ´ έξιν και κατ ´ επάγγελμα συκοφάντες ;;;;
    Αλλά που το κόβουν το χούι τους;;;!!!!
    Που είδατε ρε μπουμπουκια το σπάσιμο του ιατρικού απορρήτου ;;;;
    Ανέφερα κανένα όνομα για να έχω σπάσει το ιατρικό απόρρητο ;;;
    Είστε πολυ μικροί και ασήμαντοι για να μιλήσετε για το Ιατρικό μου Ήθος και την Ιατρική μου ηθική .!!!!
    Και ασφαλώς δεν του πήρα ούτε ένα ευρώ, ας έκανα και υπερηχογράφημα .!!!!
    Μπορείτε να ψάξετε τους υποψήφιους της Δ.Ε Αστακού να μάθετε ποιος ήταν και αν του πήρα ένα ευρώ εγώ θα πάω να πνιγώ.!!!!
    Ήθελα όταν ανέφερα το γεγονός ,ότι η επιλογή κάποιου συμπολίτη μας να είναι υποψήφιος με άλλο συνδυασμό ,δεν άλλαξε ούτε στο ελάχιστο την στάση μου απέναντι του ,τον οποίο στην γιορτή της Δημοκρατίας απλά τον θεωρώ συνυποψήφιο .!!!
    Και για τον συγκεκριμένο όταν η μάνα του ήταν έγκυος στην αδερφή του εγώ έκανα τον τοκετό σε ένα υγρό δομάτιο του Υγειονομικού Σταθμού Αστακού τότε που βράζαμε τα γάντια και τις σύριγγες και τα ψαλίδια κσι τα ράμματα σε μια κατσαρόλα εμαγέ και έπρεπε να κόψω το περίνεο με το ψαλίδι για τα βγει το κεφάλι της μικρής και στην συνέχεια να το ράψω και ήμουν μόλις 27 χρόνων .!!!
    Μάρτυρας η κυρια Ντινα Μυοβολου ,η γιαγιά την Άνυς ,η οποία ήταν τότε νοσοκόμα Άριστη .!!!
    Και ο πατέρας του πέθανε στα χέρια μου μετά από μάχη με την επάρατο νόσο .!!
    Σιωπή λοιπόν αν σας έχει μείνει ίχνος φιλότιμου .
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τον φωτογραφιζεις τωρα με ολες αυτες τις προσωπικες ιστοριες? Ειναι ντροπη να επαιρεσαι και να περιαυτολογεις οταν καποιος εχει την αναγκη σου και εσυ να το κανεις για να κερδιζεις ψηφους

      Διαγραφή
    2. ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΓΡΙΦΟΥΣ

      Διαγραφή
  7. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΚ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενότητα φυτειών και ενότητα Αστακού, 2000 μπροστά ο Στάικος, ΝΙΚΗ Από την πρώτη Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κε Στάικο Παναγιώτη σταματα επιτέλους να "σκυλεβεις" πάνω στους ασθενείς σου......Αρκετά σου έχει δώσει αυτή η γη του Ξηρομέρου.....!!!!!! ΕΛΕΟΣ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παναγιώτη μην τους δίνεις σημασία ο πανικός τους είναι έκδηλος.
    Το 2006 στις εκλογές για τον Δήμο Αστακού ήσουν μπροστά από τον δεύτερο 2.600 σταυρούς .Το ίδιο θα γίνει και τώρα . Είσαι ο Δήμαρχος όχι του θα, αλλά των έργων και της καρδιάς μας .
    Καλή επιτυχία.
    Κώστας Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάλι τα ίδια τη δουλειά σου έκανες γιαυτο ορκιστικες γιατρός.εσυ δεν έχεις καμία υποχρέωση από το κόσμο του Ξηρομέρου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΣΧΕΤΟ ΘΕΜΑ.ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΣΤΡΕΦΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΟ ΟΤΙ ΚΑΝΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΚΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΟΛΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑΤΟ ΜΑΘΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μη κολαμε επίτηδες με την ευγενή ιδιοσυγκρασία και καλή προαίρεση του απλού και λαικού ανθρώπου και γιατρού όλου του λαού και των φτωχών. Ο λαός πεισμώνει περισσότερο και τον στηρίζει ακόμα πιο πολύ. Η ουσία είναι μία ότι θα σαρώσει απέναντι στον νυν δήμαρχο στον ανεξάρτητο συνδυασμό που στηρίζει ο σύριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κάνετε χειρότερα από τις κουτσομπόλες της γειτονιάς θα ήθελα να πω ότι ρίχνετε το επίπεδο σας όταν περιμένετε να πέσει μία τρίχα για να τη σχολιάσετε αυτό είναι χαμηλό επίπεδο Άλλωστε για αυτό είναι ψήφος όπου θέλει ο καθένας ψηφίζει αλλά τουλάχιστον μάθετε να αναγνωρίζετε κάποια πράγματα και να εκτιμάτε γιατί ο συγκεκριμένος άνθρωπος σαν γιατρός και σαν άνθρωπος όπου το χρειαστεί και όποιος και να τον χρειάστηκε ήταν εκεί είτε νύχτα είτε μέρα και με το να κάνει έξοδα μεγαλύτερα από την αμοιβή του από θέμα ανθρωπιάς και να μην ξεχάσουμε ότι σαν δήμαρχος πιστεύω πως ήταν ο καλύτερος με τα περισσότερα έργα την περισσότερη βοήθεια στον τόπο μας και τη σωστή λειτουργία του δήμου τουλάχιστον ας τον αναγνωρίσουμε σε κάτι μην τον σταυρώσουμε Όσο για τον κύριο στάικο θα ήθελα να του ευχηθώ καλή δύναμη και με τη Νίκη έχεις δυνατή ομάδα προχωρά έχεις κόσμο πίσω σου που έχει εκτιμήσει αυτά που έχεις κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολύ χαμηλό επίπεδο ένα σχόλιο έκανε χωρίς να εκθέσει κάποιον και πέσετε πάνω του το πρόβλημά σας δεν είναι αυτό Είναι ότι θα είναι δήμαρχος και σας πειράζει αλλά τι να κάνουμε και εμείς Λούστηκα με αυτούς που ψηφίσατε εσείς και εσείς θα λουστείτε αυτόν που ψηφίζουμε εμείς αλλά εσείς δεν έχετε ούτε ιερό ούτε Όσιο την ίδια στιγμή που ψηφίζεται την ίδια στιγμή κατηγορείται αν δεν ωφεληθείτε από κάτι Καταλαβαίνετε τι λέω και για ποιους τα λέω να ξέρετε ότι ο κόσμος το χει τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι πίσω από το δάχτυλό σας κρύβεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλό είναι Όποιος θέλει να κατηγορήσει να βάζει και το όνομά του από κάτω για να του θυμίσω τα πόσα πήρε και από ποιον Σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις Εάν δεν θέλετε να τον ψηφίσετε μην τον ψηφίσετε Πάρτε τον οβολό που σας έδωσαν και καθίστε στο σπίτι σας και ψηφίστε όπου θέλετε Αλλά τουλάχιστον μη μας ζαλίζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πας να εκμεταλλευτείς ψηφοθηρικά όταν λες δεν του πήρα λεφτά ;
    Αναφέρεις τα πάντα όλο το ιστορικό του ασθενή σου. Τον πατέρα του την αδελφή του την μάνα του . Μετά φταίει ο κόσμος που σε χαρακτηρίζει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Σταικος είναι ο αγαπημένος γιατρός άνθρωπος και Δήμαρχος της μεγάλης πλειοψηφίας στο Ξηρομερο .Είναι το αποκούμπι κάθε φτωχού και κατατρεγμένου και γι αυτό δέχεται τις επιθέσεις από τους βολεμένους. Παναγιώτη είσαι ο άνθρωπος και ο Δήμαρχος της καρδιάς μας.
    Συνέχισε να τους πονάς.
    Είναι πανικοβλητοι.
    Δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή όπως το 2006.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όσο έχεις δουλέψει εσυ Παναγιώτη και έχεις προσφέρει στο κέντρο υγείας Αστακού το ξέρω μόνο εγώ ,όσο λάσπη και ας σου ρίχνουν εσυ θα λάμπεις ..
    Με εκτίμηση Ντίνα Μιοβόλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το θέμα είναι ότι ότι και να λέτε δεν μπορείτε να τον λερώσετε γιατί είναι καθαρός άνθρωπος Πάρτε το χαμπάρι τζάμπα τα όσα λέτε και όσα γράφετε Παναγιώτη είμαστε μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ευχαριστώ πολύ Κυρία Ντίνα με Κ κεφαλαίο.
    Δεν θα ξεχάσω τις έντονες συγκινήσεις που ζήσαμε στον Υγειονομικό Σταθμό ,όπου με αυταπάρνηση ,σεβασμό και αγάπη προσφέρατε τις υπηρεσίες σας στους ασθενείς και ειδικά στους 14 τοκετούς που έκανα μαζί σας .!!!!
    Θέλω να μιλήσω για άλλη μια φορά για το μεγαλείο της εντιμότητας σας,όταν ο μακαρίτης ο μπάρμπα Κώστας Λύσαρης που ερχόταν με το γαϊδουράκι και το κάρο του για να του αλλάξω τον ουροκαθετηρα και επειδή έμεινε πολύ ευχαριστημένος από την αλλαγή που του έκανα ,επιχείρησε αρκετές φορές να με πληρώσει ,πράγμα το οποίο αρνήθηκα και όταν μου έφερε ένα βαζάκι με αυγά ,αυτά τα δέχθηκα και επειδή είχα πολλά σας τα έδωσα εσάς και όταν πήγατε σπίτι με πήρατε τηλέφωνο και μου είπατε δακρυσμένη :
    Παναγιώτη να ήξερες τι είχε στον πάτο κάτω από τα αυγά ο μπάρμπα Κώστας .
    (1) ένα χιλιάρικο ,ποσό αστρονομικό για την εποχή αυτή αφου ο μισθός μου ήταν 2.000 δραχμές τον μήνα .!!!!
    Θα μπορούσατε να τα είχατε κρατήσει άνετα ,αν δεν ήσασταν τόσο έντιμη γυναίκα και εγώ να μην είχα μάθει και το μεγαλείο ψυχής του μπάρμπα Κώστα ,αλλά το μεγαλείο της συνείδησης σας και το ακέραιο και η απίστευτη εντιμότητα σας ,μου χάρισαν μια από τις πιο όμορφες αναμνήσεις της καριέρας μου ως γιατρού ,την οποία θα θυμαμαι μέχρι να πεθάνω .!!!
    Για όλα αυτά και πολλά αλλά σας είμαι ευγνώμων .!!!
    Με απέραντη εκτίμηση ,σεβασμό και αγάπη .!!
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΤ αρχας
    Κράτησες το ιατρικό απόρρητο δεν αναφέρεις το όνομα
    Αλλά
    του κόλλησες φωτογραφίες σε όλο τον αστακό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο