Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Απολογισμός πενταετίας Ν. Καραπάνου στους ετεροδημότες της Αθήνας

“Ότι υποσχεθήκαμε το κάναμε πράξη”
Πέντε χρόνια μετά ο Δήμος Μεσολογγίου είναι ένας ισχυρός Δήμος . Αυτό ανέλυσε με στοιχεία και επιχειρήματα ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος  σε  ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για  τους ετεροδημότες της Αθήνας .....
. Ο απολογισμός του νυν Δημάρχου Μεσολογγίου πραγματοποιήθηκε στην Στοά του Βιβλίου στην πρωτεύουσα και η αίθουσα κυριολεκτικά  που διάλεξε αποδείχτηκε μικρή για να χωρέσει τον  κόσμο ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δημάρχου Μεσολογγίου .Με στοιχεία και μέσα από  μια πολυσέλιδη έκδοση  με τα έργα της δημοτικής αρχής η οποία  μοιράστηκε στους παρευρισκόμενους  έγινε αντιληπτό ότι στην πενταετία που πέρασε ο Νίκος  Καραπάνος ότι το υποσχέθηκε το έκανε πράξη!

 Εμφανώς συγκινημένος και απευθυνόμενος στους ετεροδημότες του Δήμου Μεσολογγίου ο Δήμαρχος ανέφερε μεταξύ άλλων με νόημα «. Ότι υποσχεθήκαμε αγαπητοί συμπολίτες το Μάιο του 2014 αναλαμβάνοντας την ευθύνη διοίκησης του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, έγινε πράξη.  Όχι μόνο υλοποιήσαμε τις δεσμεύσεις μας, αλλά σε πολλές περιπτώσεις τις ξεπεράσαμε. Καταθέσαμε το σύνολο των δυνάμεών μας   για το σκοπό αυτό, γιατί σ’ αυτόν τον τόπο, δεν αξίζει μόνο να ζούμε αλλά και να παλεύουμε γι’ αυτόν και τα συμφέροντά του! Ν’ αγωνιζόμαστε για τις Αξίες, τις Ιδέες, το Κύρος που αντιπροσωπεύει.»

Γραφείο τύπου του συνδυασμού

«δήμος για τα παιδιά μας»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο