Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Διακήρυξη αρχών και θέσεων του Ανεξάρτητου Υποψηφίου Δημάρχου ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΣΟΥΡΑ στο Δήμο ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ | ΒΙΝΤΕΟ

          Στη δημοσιότητα δίνεται σήμερα με ΒΙΝΤΕΟ, η Διακήρυξη  αρχών και θέσεων του Ανεξάρτητου αυτοδιοικητικού συνδυασμού, με την ονομασία "ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" με επικεφαλής το Δικηγόρο ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΣΟΥΡΑ.
           Ο γνωστός δικηγόρος Δημήτρης Μασούρας αποτελεί μια νέα δύναμη, άφθαρτη για το τόπο μας καθώς είναι η πρώτη φορά που ρίχνεται στον εκλογικό στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης σαν επικεφαλής δημοτικής παράταξης. Είναι ένας νέος άνθρωπος, ένας ενεργός πολίτης που κάνει την μεγάλη διαφορά και είναι πραγματικά ικανότατος, με πλούσια δράση στους κοινωνικούς αγώνες και στις διεκδικήσεις για τα συμφέροντα της περιοχής μας. 
       Την κάθοδο του κ. Μασούρα στις εκλογές του Μαϊου του 2019, ενθάρρυναν δημότες από ολόκληρο το πολιτικό φάσμα και κυρίως νέοι και νέες με όραμα και ανησυχίες για το τόπο μας....

Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:.....

125 σχόλια:

  1. Είσαι με διάφορα ο επομένως Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος δεν θέλει να προκόψει να μην τον ψηφίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω με διαφορά ότι καλύτερο για το τόπο μάς. Μακάρι κύριε Μασούρα ο κόσμος να δει το συμφέρων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους Εκλογές χωρίς χαλίκια φράχτες λάστιχα. Εκλογές χωρίς εξυπηρέτηση τον λίγον εις βάρος τον δημοτών!! Εκλογές με νέους ανθρώπους για ένα καλήτερο αύριο. Δημήτρη Μασουρα μπροστά αλλάξετα όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λέτε και γράφεται αρλούμπες. Ο κόσμος κατεβάζει τα παντελόνια του για 50 και 100 ευρώ. Ο Καργιολης θα τους αγοράσει όλους και θα ξανατρωνε οι ίδιοι και οι ίδιοι. Και το Τσιπρα να κατεβάσετε στην Βόνιτσα ο Καργιολης θα τον κερδίσει. Γεμίσαμε Καργιολιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φανταστείτε σε βίντεο να μιλάει ο Αποστολάκης?θα γελάμε πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δημήτρη Μασούρα ο Δήμος Μεδεώνος είναι μαζί σου.Αρκετα με τους ψεύτες-κλέφτες που μας κορόιδεψαν. Ο Δήμος Μεδεώνος Θέλει Μασούρα για Δήμαρχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε Αποστολάκη Κάνε την κίνηση ματ,στήριξε Μασουρα πριν γελοιοποιηθεις .Γιατί είσαι τρίτος με διαφορά από το δεύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευχομαι οι βονιτσανοι να αλλαξουν μυαλα και να στηριξουν δημητρη Μασουρα.
    Για να παει η βονιτσα μπροστά.
    Καλη επιτυχία Δημήτρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δημήτρη όλος ο κόσμος είναι μαζί σου προχώρα δυνατά και μην φοβάσαι κανέναν έχουμε βαρεθεί το παλιό κατεστημένο με τους λωποδύτες. Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο στο παλικάρι θα το ψηφίσουμε όλοι σε αυτόν τον τοπο αξίζει κάτι καλύτερο να φύγει το παλιό και να έρθει το νέο το καλό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στο Ελλαδιστάν δεν υπάρχουν ανεξάρτητοι. Εξ άλλου Το πρόβατο έξω απ' το μαντρί το τρώει ο λύκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σιγά να μην σε ψηφίσω. Προτιμώ τον Αποστολακη που είναι αποφοιτος δημοτικου για να μου λέει ψέματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ειλικρινά μπράβο! Σαφής και δομημενος λόγος με φυσική ευγένεια και μετριπαθεια. Επιτέλους κάτι ελπιδοφορο. Καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είναι απορίας άξιον να υπάρχουν ψηφοφόροι που δίνουν απλόχερα την ψήφο τους στον αμόρφωτο Αποστολάκη. Συμβουλή: Να μασάτε καλα το σανό μη στραβοκαταπιείτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εξαιρετική επιλογή καλή τύχη και καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θα Σ Υ Ν Τ Ρ Ι Β Ε Ι, ο Αποστολάκης γιατί ο λαός έχει ξυπνήσει και δεν τρώει σανό!!.. τον σιχαθήκαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όλοι μαζί να διώξουμε αυτή τη λαίλαπα των πρώην και νυν που ροκανίζουν το Δήμο. Δεν φτάνει αυτό. Να έχουν υπόψη θα απολογηθούν για όλα. Και εκεί που χρειάζεται θα τιμωρηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Αποστολάκης θα είναι δήμαρχος από τη πρώτη κυριακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιώργο Αποστολάκη δεν έχεις να προσφέρεις τίποτε. Ο κύκλος σου στο Δήμο Ακτίου - Βόνιτας έκλεισε. Φύγε σα Δήμαρχος. Θα πάθεις ταπεινωτική συντριβή αν επιμείνεις στην υποψηφιότητα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΑΡΏΝΕΙ ο αποστολακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Επιτέλους μετά τον Νικολάκη βρέθηκε υποψήφιος να καταλαβαίνουμε τι λέει γιατί ο κάρυ ο Φερεντίνος ο Κασόλας μασάνε χαλίκια όταν μιλάνε.
    Μασούρα αν δεν ήσουν συριζαίος κάτι θα έκανες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Και ο πρώτος μάγκας ο Μασούρας ΤελοΤ τα ψέματα καργιολη .που είναι τα σφαγεία ρε ψευτη στην Κατούνα τι έγινε με τα λουτρά λαμογιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Και ο πρώτος μάγκας ο Μασούρας ΤελοΤ τα ψέματα καργιολη .που είναι τα σφαγεία ρε ψευτη στην Κατούνα τι έγινε με τα λουτρά λαμογιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μασούρα ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά δεν γίνεται. Καταλαβαίνεις τι εννοώ; Τη σήψη, τη διαπλοκή , τη βρωμιά την στέλνεις στον εισαγγελέα. Τοποθετήσου αν αυτό θα είναι στις 5 πρώτες προτεραιότητες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Λοιπον να πω κ γω οτι για να μην τρεφετε ψευτικες ελπιδες καποιοι ο δημητρης ο μασουρας ειναι ενα πολυ αξιολογο παιδι αλλα σε αυτη τη φαση δεν μπορει να βγει δημαρχος.δημαρχος βαλτε το καλα ολοι στο μυαλο σαςτον αποστολακη αυτη την στιγμη δεν μπορει να τον φαει κανενας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Με ποιον θα πάρει τις εκλογές ο Μασούρας με το κομποτιατη και το βαρβατο χαχαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας πονά κ θα πονατε για αυτό δεν με ξεχνάτε. Φιλιά πολλά με τιμή

      Διαγραφή
    2. Όχι με το Χασακη το Φεσσα το Τζέφριο και το Ταγματάρχη .Έχετε μαζέψει όλους τους Χρυσαυγίτες τους τραμπούκους και θέλετε να πάρετε και εκλογές ρεντικολα. Να μην πω για όσους τα παίρνουν και βάζουν για να σωθούν οικονομικά. Ο Καργιολης είναι τρίτος με διαφορά από το Δεύτερο.

      Διαγραφή
    3. Ενώ εσείς έχετε μαζέψει όλους τους πράσινουςρουφιανους και τα κλεφτρονια.

      Διαγραφή
  30. Καλός χρυσός ο Δημητρης Μασουρας. Όντως η υποψηφιοτητα του ως Δημαρχος δινει μεγαλη δυναμικη. Θα ηθελα ομως να ξερω και αυτους που ειναι μαζι του γιατι ως γνωστον ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη. Τα ονοματα και τα βιογραφικα των υποψηφιων δημ συμβουλων που θα πορευθουν μαζι του μπορω να εχω ως ψηφοφορος; Για να βεβαιωθω βεβαια και οτι δεν έχουν μαζευτει γυρω του ολοι οι Συριζαίοι καθώς το τι εστι Συριζα το γευτηκαμε ολοι στο πετσι μας αυτα τα χρονια, ειτε τρωγαμε το σανο ειτε οχι.
    Δημήτρη μακάρι να εισαι η αλλαγη που χρειάζεται ο τοπος και να παρει την ωθηση που μπορει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά ρε μεγάλε τόσα χρόνια με τα βιογραφικά ψηφαγες ? Δηλαδή εμπνευοσουν από τούς επηστημονες τού κάρυ... Δεν μας χεζεις ρε Νταλάρα... Από κάνα ενταλματακι πώς πας?? Στο σπίτι όλοι καλά

      Διαγραφή
    2. Προς 8.32..
      Ρε γιδι για να σου μιλήσω στη γλώσσα σου για να καταλάβεις...αυτό ακριβώς εννοώ και δεν περίμενα να με επιβεβαιώσεις τόσο σύντομα...γίδια σαν και σένα δεν θέλω να δω στο Δήμο, γίδια σαν καο σένα δεν θέλω να δω δίπλα στον Μασούρα που είναι κόσμημα το παιδί...γίδια στυλ Πολάκη δεν θελω να βλέπω στον Δήμο και να με εκπροσωπούν ως δημότη....κατάλαβες τώρα γίδι τι εννοώ; ενταλματάκια δεν έχω γιατί δεν ήμουν απο αυτούς που τα τρώγαμε τόσα χρόνια και μόλις ήρθε ο λογαριασμός χάσανε τα αυγα και τα πασχάλια....κρίμα που σου κόπηκαν και οι επιδοτήσεις και δεν μπορείς να πάρεις κανένα Cayenne ρε ταλαίπωρε...ουστ

      Διαγραφή
    3. Από το ύφος κ τον τρόπο γραφή σού φαίνεται πόσο σε ενδιαφέρει τα βιογραφικά τον υπόψηφιον τού μασουρα. Έτσι ψηφιζατε κ τής προηγούμενες?? Με βιογραφικό.?? Η ένταλμα.. Μάλλον το δεύτερο κ κόβετε κ λογική η ένταση. Περνάμε κρίση

      Διαγραφή
    4. Από το ύφος κ τον τρόπο γραφή σού φαίνεται πόσο σε ενδιαφέρει τα βιογραφικά τον υπόψηφιον τού μασουρα. Έτσι ψηφιζατε κ τής προηγούμενες?? Με βιογραφικό.?? Η ένταλμα.. Μάλλον το δεύτερο κ κόβετε κ λογική η ένταση. Περνάμε κρίση

      Διαγραφή
    5. Προς 2.19
      Προφανώς εξ ιδίων κρινεις τα αλλοτρια. Ελπιζω να ξερεις τι σημαινει. Αν οχι ρωτα να μαθεις. Οσο για τα ενταλματα και τα βιογραφικα, προφανως και δεν σε ενδιαφερουν γιαι ισως εισαι απο αυτους που περιμενουν να βγει ο Μασουρας μπας και δαγκωσεις και εσυ κανενα κοκαλακι. Ελα ομως που ο Μασουρας δεν θα τα κανει αυτά αν βγει Δημαρχος. Ξεχαστε τη μασα που μαθατε τοσα χρονια. Αυτο θελω να βεβαιωθω για το ποιοι θα ειναι μαζι με τον Μασουρα και εχω καθε δικαιωμα ως ψηφοφορος. Καταλαβες ; δεν ξερω αν εισαι το "γιδι" στο οποιο προαναφερθηκα αλλα αν δεν εισαι να μαθεις να μιλας με επιχειρηματα και κοσμια γιατι ο χαρακτηρισμος "γιδι" σου ειναι λιγος και εσενα.

      Διαγραφή
  31. Καλή επιτυχία σε έναν αξιόλογο άνθρωπο !Ας δώσουμε μια ευκαιρία σε κάτι καινούργιο..Από Αποστολάκηδες μπουχτισαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μητσάρα γερά είσαι ο επομένως Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αποστολάκη παραιτησου θα γίνεις γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Επιστήμονας οικογενειάρχης επιτυχημένος στα επαγγελματικά του και νε ένα συνδυασμό όχι απλά νίκης αλλά μεγάλων προσδοκιών. Δημήτρη είσαι ο νέος Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Με ποιον θα πάρει εκλογές ο καργιολης με τζεφριο και Κάραλη και στρατηγούς ξυπνήστε όλοι και ψηφηστε μασουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Απλα μπραβο παλικαρι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γεννημα θρέμα Βονιτσάνος και θα ψηφίσω Μασούρα. Δεν με εμπνέει πια ο Αποστολάκης με τις μεγάλες του μασέλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο ζτεφριος θα τις καθαρίσει ανετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Σε αυτον που λεει ΣΑΡΩΝΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ: Να υποθέσω ότι πληρώνεσαι καλά? Άντε τράβα να σε κερασει κανα σουβλάκι ο Αποστολάκης αύριο θα ειναι στο δημαρχείο? Θυμήσου μόνο αυτό: Μετα τις 26 Μαίου μαύρο φίδι που σας έφαγε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Είναι, ΑΞΙΟΣ!!!! Ξέρει, θέλει και μπορεί!!!!!!!!!!!! Ναι! Ο δήμος ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ θα αλλάξει, θα γίνει σύγχρονος, με ενεργούς πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μετα το Μάη όλοι θα είναι κοντά στο νέο δήμαρχο που ακούει στο όνομα Μασούρας. Καταλάβατε, κοκομοίρηδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Από τη πρώτη κυριακη θα της πάρει ο αποστολακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μασούρα φτιαξε πρωτα ψηφοδέλτιο γιατί θα γίνεις γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν αυτο του Αποστολακη?Γελανε και οι πετρες. Ο Μασουρας ειναι υπερ πληρης και με ονοματα που θα προκαλεσουν αισθηση στις τοπικες κοινωνιες.Παραιτηθειτε και πηγαινετε με το Μασουρα θα γινεται γελιο.

      Διαγραφή
  44. Καποιος σχολιασε πως αν μιλουσε ο Αποστολακης σε βιντεο θα γελουσαμε για πολλα χρονια.Ετσι ειναι. Αλλα τον Κασολα φιλε τον εχεις ακουσει; Μονο για να σαλαγαει τα προβατα κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ο Δημήτρης Μασούρας είναι παράδειγμα συγκροτημένης προσωπικότητας, διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά, τις ιδιότητες και τα προσόντα, που πρέπει να διαθέτει ένας υποψήφιος Δήμαρχος. Είναι αμφίδρομα επικοινωνιακός, διαθέτει ικανότητα διείσδυσης σε άλλους πολιτικούς χώρους. Είναι ακόμα προσηνής, διαλλακτικός, ευγενής στους τρόπους και διαθέτει ανθρωπιστική (γενική) παιδεία. Τέλος, διαθέτει λόγο σαφή, πειστικό και κατανοητό.
    Συγχαρητήρια!!!Είμαστε περήφανοι για την υποψηφιότητά σου.
    Καλή επιτυχία!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11,55 καλός μπορεί να ειναι ο κ. Μασούρας και καθε κ. Μασουρας αλλα δεν βρίσκεις άκρη. Καθένας λεει τα δικά του.
      σκέτο χάος, χαοτικό χάος.
      Γειά σας και χαρά σας λεβέντες μου. Γειά σας.


      Διαγραφή
  46. Ευχομαι από καρδιάς κ Μασούρας να βγεις πρώτος,είσαι κάτι ξεχωριστό και νέο.Μακαρι να ξυπνησει ο κόσμος και να διώξει το παλιό και σάπιο....Όχι άλλες κερδισμένες εκλογές με 50αρικα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 12:14 π.μ. θα πρέπει να ιδιαιτερα να επισημανθεί το εξής σημαντικό ζήτημα
      -ενδχομένη απόπειρα ή εξαγορά(ψύφου) συνηδεισεων με 50ευρα
      απο υποψηφίους τοπικούς συμβούλους
      Συνιστά εκτός από αμάρτημα που όντως είναι και ποινικό αδίκημα
      Εάν δεν το πιστεύεις ρώτα τον Κον Μασούρα που ειναι Νομικός
      καλό βράδυ!

      Διαγραφή
    2. 12:14 π.μ. θα πρέπει να ιδιαιτερα να επισημανθεί το εξής σημαντικό ζήτημα
      -ενδχομένη απόπειρα ή εξαγορά(ψύφου) συνειδήσεων με 50ευρα
      απο υποψηφίους τοπικούς συμβούλους
      Συνιστά εκτός από αμάρτημα που όντως είναι και ποινικό αδίκημα
      Εάν δεν το πιστεύεις ρώτα τον Κον Μασούρα που ειναι Νομικός
      καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  47. Καλός ο Μασούρας αλλά η μαύρη αλήθεια είναι ότι έρχεται τρίτος.δεν πειράζει όμως αν κρατήσει καλη στάση ίσως τα καταφέρει στις επόμενες!!!Ο Αποστολάκης ξεχρεωσε(σε μεγάλο βαθμο)τα χρέη απ' την προηγούμενη θητεία του και έτσι τώρα δεν μπόρεσε να κάνει έργα συν ότι είχε πολλούς να "τα'ι'σει" γυρω-γυρω...ο δήμος λοιπόν παρατημένος στο έλεος.αν του κάτσει του Κασολα θα βγει και αυτός δημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Μπράβο Δημήτρη πολύ κατατοπιστικό το βίντεο.Καλή επιτυχία λοιπόν. Η Βόνιτσα θα αποκτήσει άλλη διάσταση με εσένα και τους συνεργάτες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Δήμαρχος κατά τη γνώμη μου θα είναι πάλι ο Αποστολάκης. Εάν και εφόσον βέβαια αποφασίσει να ξηλωθει κανονικά σε αυτές τις εκλογές. Βγήκαν παγανιά για ψήφο Κώστας Τζεφριος και Ταγματάρχης (ο Θεός να τον κάνει) και εισπράττουν την χλευη ολακερης της κοινωνίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Μην ταπατε και ταφερνετε δημαρχος θα ειναι παλι ο αποστολακης στοιχημα οσο θελετε διμοπρατει καθε μερα κ απο ενα εργο κ εσεις καθεστε και γραφετε αηδιες το χει παιδι μου ο ανθρωπος να ειναι δημαρχος. Σε οποιον δεν αρεσει ξυδακι τοπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. 12.14 ΠΡΩΙΝΑ ΌΝΕΙΡΑ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΨΗΦΊΖΕΙ ΚΟΜΑΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΣΦΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΆΕΙ Η ΏΡΑ , ΟΎΤΕ ΑΦΉΝΕΙΣ ΤΗ ΠΆΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Σιγά μη τα κάνετε λαμπόγιαλο. Όσες φορές δοκιμάσαμε το νέο , το πληρώσαμε. Ιδιαίτερα αν αυτό το νέο συνοδεύεται και από απειρία. Στο κεφάλι του κασίδη θα μάθουν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Τα παπαγαλακια έπιασαν δουλεια. Σχόλια κάθε λεπτό για να γεμίσει ο χώρος, διάλειμμα για τσιγάρο και πάλι τα ίδια σχόλια. Τι να πει κανείς για ένα νέο και μορφωμένο ; Ας τα μαζέωει γιατί είναι γνωστοί και ζημιά του κάνουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Βεβαίως και ο Μασούρας είναι σπουδασμένος, οικογενειάρχης και άλλα. Γιατι ομως βριζετε τους αιρετούς του δημοτικής αρχής και τους λέτε ότι είναι αμόρφωτοι, τεμπέληδες, χαραμοφάηδες. Αυτά τα επίθετα λοιπόν αφορούν όλους εσάς που σχολιάζετε εδώ μέσα με βρισιές. Αλλά προφανώς δεν μπορειτε να τα πείτε επώνυμα όλα αυτά γιατί δεν ισχύουν. Καλημέρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ακολουθειστε το δρομο του Τριαντακωσταντη,διαφορετικα παλι μαυρο σκοταδι.
    Ο χειροτερος συμβουλος ειναι ο φανατισμος.
    Ονοματα ειχαν και τα κομματα,ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ.
    Μας στολισαν μια χαρα με τα Μνημονια.
    Σερβιραν σανο,πηραν εξουσια,εκαναν οτι ηθελαν,τωρα παμε για μια απο τα ιδια.
    ΠΡΟΣΟΧΗ,μετα την καλπη δεν κοβουμε χερια,απλα θα πληρωσουμε τις συνεπειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ας παρουμε κάτι από Λευκάδα,Πρέβεζα,Πάλαιρο για να δουμε προκοπή!καλώς η κακώς ο καριολης δεν πήρε τίποτα από αυτούς...διαφωνείτε;;;Τι έκανε;έβαλε το κοσμακη να ψηφίζει για ψηλού πήδημα!!!Τώρα για να βρει υποψηφιους τι κάνει;;;Αντρικεια απαντήστε όμως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Μητσο προχωρα κααι χτυοα το μαχαιρι γροθια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Συγχαρητήρια κ καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Μητσάρα η Βονιτσα σε θέλει Δήμαρχο. Είμαστε μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Η Καίτη θα σαρώσει στην Παλαιρο και στην Βόνιτσα. Πάμε Δημήτρη να τα αλλάξουμε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Αν δέν "σπάσουν τ' αυγουλάκια"
    πως θα βγουν νέα κοτοπουλάκια
    στίχοι λαϊκοί χωρίς μουσική ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Αληθεύει ότι θα είναι υποψήφια με τον Μασούρα κυρία νε 80% επιρροή στους ψήφους του Αποστολάκη στην Μπουχαλη? Φήμες λένε και για υποψήφιο στην Κατούνα όπου πήρε 400 ψηφοδέλτια με τον Αποστολάκη και κατεβαίνει με το Μασούρα. Ακόμα αληθεύει ότι Τρύφο και Βόνιτσα τα τοπιξα τα εχει καθαρίσει ο Μασούρας. Για να δούμε πάντως θα εχουμε συναρπαστικές Εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Αποστολάκη ,μην βάζεις ξανά υποψηφιότητα η Βόνιτσα σου την έδωσε την τελευταία ευκαιρία και εσύ την κλώτσησες.Δεν θα σε στηρίξει εκ νέου, φύγε με το κεφάλι ψηλά και με όμορφες αναμνήσεις. Τέλος εποχής για τον Γιώργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. " Μή φεύγεις μή με πόνο σου φωνάζω
    σαν ναυαγός στο κύμα σ αγκαλιάζω"
    Γιάνης Πάριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΝΕΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΣ ΟΡΑΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ο αποστολακης θα ειναι παλι δημαρχος κ σεις θα λυσαξετε για αλλα 4 5 χρονακια ακομα καλα παμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Η βονιτσα στηριζει μασουρα παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Μητσάρα στο χέρι σου ειναι η μεγαλη νίκη του Δήμου μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Καλή επιτυχία Δημήτρη!Ας δώσουμε μια ευκαιρία σε έναν νέο και άφθαρτο άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. και στις γυναικες κανει θραυση... θα πιασει με τη πρώτη 40%.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Βρε τι κατάρα είναι αυτή του δήμου, να είναι μερικοί ακόμα τυλιγμένοι στα πλοκάμια των Αποστολάκηδων. Τι διάολο φόλες δεν υπάρχουν πια; -Άαααρε πρόβατα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Στα παλιαμπελα τι έχει στο θυριο στο δρυμό ο κύριος Μασούρας χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα Παλιαμπελα θα ειναι λογο πίσω από το Κασολα λογο Περλη και Ρουσου. Εσείς που δεν βάζει ο Λύτρας και οι μισοί πήγαν στον Μασούρα Λυτρα-Φπυντας κ.α που δεν τους λέω για ευνόητους λόγους να δω τι θα κατεβάσετε.Στο δρυμό η διαφορά και των τριών θα ειναι ελάχιστη και ίσως να είναι πρώτος εκεί ο Μασούρας.

      Διαγραφή
  73. κ. Μασούρα με το συγγνώμη δηλαδή :
    "Οι δήμαρχοι γενικως έχουν και πολλές γνωριμίες ... "
    Προσοχή λοιπόν προσοχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Στο κολαούζο του αποστολάκη 19 Μαρτίου 2019 - 1:56 μ.μ.
    Θα κρυβεσαι μετα το Μαιο για να γλυτωσεις τις σφαλιαρες που οσονουπω ερχονται χοντρε. Καλά δεν βλέπεις την ανατροπή που ερχεται -τωρα θα μου πείς τέτοιο ζώο που είσαι που να το καταλάβεις!. Γιατρος σε ειδε τελευταία Ξεφτυλα; !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Πολυ με τον αποστολακη τα χετε και καλα κανετε.ευτυχως που θα ειναι παλι αυτος με καποιους απο την παρεα του να υλοποιησουν το εργα τωρα τι λετε εσεις πεστε κ αλλα δεν σας ακουει κανενας. Ο κοσμος εχει ματια και βλεπει ολοι ξερουμε τι κανανε ολοι τους πριν τον αποστολακη. Ο καλυτερος ειναι εβγαλε ολες τις φαγανες απο τη μεση και τωρα καθοντε και γραφετε αηδιες. Η αληθεια δηστυχως τσουζει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. προς 19 Μαρτίου 2019 - 2:43 μ.μ.
    Χαχαχαχαχαχαζα.... Ακομα γελάω. ...καλοοοοοοο ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΕ. Ο ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    Και στα Παλιαμπελα, στο δρυμό και στο Θύρρειο έχει τους καλύτερους. Τωρα που θα αρχίσει να βγαζει και όλα τα ξεφτιλίκια σας και τις βρώμες σας στη φόρα να δούμε που θα κρυφτείται γατάκια.
    Ο ορισμός της κατάντιας είναι ο Αποστολάκης. Για πιασε το κεφαλι σου απο πισω και πες μας... δυνατη η τηγανιά;;..
    Αλήθεια τι σανό σας δίνει ο αρχιψεύταρος καλοπερασάκιας Αποστολάκης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3,28 ΜΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΊΠΑ ΓΙΑ ΕΜΈΝΑ. ΕΊΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΆΡΧΟΥΣ
      εγω δημότης είμαι.

      Διαγραφή
  77. Όσοι προλάβετε πηγαίνετε με το Μασούρα έχει πάρει μεγάλο αέρα νίκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Εγω βλεπω ανωνυμε 3.28 ξερω αυτους που ειναι με τον αποστολακη δεν τους ειδα για φαγανες μηπως εσενα σου εκοψε ο αποστολακης τη μασα γιατι καποιοι πριν απο αυτον σε ταιζανε και τωρα ξαναθελεις εχω να σου πω να κανεις υπομονη αλλα 4 χρονακια αντε μπραβο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Με τόσα σκάνδαλα και τόσα φαγοπότια πως είναι δυνατόν να ξαναψηφισετε τον Αποστολάκη;Είναι να χτυπάς στον τοίχο το κεφάλι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Θα απασφαλίσει και ο Τριαντακωνσταντης αυτες τις μέρες που θα κυκλοφορησει το βιβλίο του. Έχουμε να δούμε ωραία ξεβρακώματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Και στα παλιαμπελα και στο δρυμό και στο θυριο χαχαχχαχαχαχ ποιουςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ο Νικόλαος Πλαστήρας (πρώην πρωθυπουργός και στρατηγός) ήταν άρρωστος -έπασχε από φυματίωση – κι έμενε σ’ ένα μικρό σπιτάκι στο Μετς, κοντά στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Του πρότειναν να του βάλουν ένα τηλέφωνο δίπλα στο κρεβάτι αλλ’ αυτός αρνήθηκε λέγοντας: «Μα τι λέτε; Η Ελλάδα πένεται κι εμένα θα μου βάλετε τηλέφωνο;» Κατάλαβες λωποδύτη Αποστολάκη;

    Μασουρα στειλτους όλους στον εισαγγελέα να δει προκοπή ο τόπος μας και να κυβερνας 200 χρόνια. Οι λιγουρηδες αυτοι που δεν εχουν μαντηλι να κλαψουν, κλέβουν τον ιδρώτα των δημοτών, κάνουν μόνιμα αρπαχτες στα ταμεια του δήμου και ρήμαξαν τη περιοχή μας. Από τα πολλα λεφτά σκίστηκαν οι τσέπες μερικών. Λυπάμαι τα γίδια που τους ψηφίζουν ακόμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Εμένα θα με πείσει αυτός που θα ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ να γκρεμισει το αυθαίρετο μπροστά στο δημαρχείο που λειτουργεί ως παράρτημα καφετέριας και βιάζει την αισθητική μου αντίληψη για το τι είναι δημόσιο (δημοτικό δηλαδή) αγαθό και τι ιδιωτικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψήφισε Αποστολάκη εσύ αυτός μπορεί να το γκρεμίσει.. Θα γκρεμίσει αυτό του τζεφριου του σωζου κ τού νιανιουρα. Αυτός μπορεί ξαναψηφισετον

      Διαγραφή
  84. στον 19 Μαρτίου 2019 - 5:23 μ.μ.

    Πες μας πρώτα εσύ ποιούς έχεις ο Αποστολάκης στα παλιάμπελα, δρυμό και θύρρειο, μιας και άνοιξες το ζήτημα!! Και μετα θα σου πουμε εμείς ποιούς εχουμε και δε θα χωρας σε κανένα υπονομο για να κρυφτεις. Όλοι οι δικοί σου είναι η προσωποποιηση της γελοιοτητας και της ξεφτιλας, δυστυχισμενο ανθρωπακι.... Πάρε τον ένα χτύπα τον άλλο. Αλήθεια μας περνάς για μα....ς, ξέρουμε πολύ καλά το ποιόν τους... Βρωμάει και ζέχνει η παράταξη Αποστολάκη,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Και ο Κασολας και ο αποστολακης σε αυτά τα τρία χωρία έχουν δυνατό ψηφοδέλτιο κοιτα ποιους έχει ο μασουρας και μετά ξαναμιλα βλάκα λες όλες τις μαλακιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Αν Κ ψηφίζω Μασούρα στο δρυμό ξερω έναν υποψήφιο το Βλαχογιάννη λενε πως είναι καλο παιδί μν λέτε ότι να ναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Μπράβο Δημήτρη ειμουν αποφασισμένη να μην κατέβω να ψηφίσω αλλά με έπεισες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Σε σενα κυριε 5 48 για πες μας ποιοι ειναι αυτοι απο την παραταξη του αποστολακη που ειναι ξεφτιλα για πες μας κανα ονομα ποιος βαρβαρα παναγιωτα τζεφριος στουπας καρελου ποιος σα δεν ντρεπεσε λιγο εχουν δωσει την ψυχη τους ολοκληρη κ εσεις το χαβα σας ντροπη κ αισχος. Παλι δημαρχος ο καρρυ θα ειναι κ εσυ θα τον αγναντευεις χα χα χα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Απαντηση στο 19 Μαρτίου 2019 - 5:43 μ.μ.

    Δεν χρωστάει σε κανέναν ο Μασούρας. Αμέσως θα ξεκινήσει τις νόμιμες ενέργεις για την κατεδάφιση εξεδρών, στεγάστρων και άλλων παράνομων κατασκευών απο το παραλιακό δρόμο.
    -Όμως πατριώτη για θυμήσου ο ψωριάρης ο αποστολάκης που έλεγε ότι θα τα γκρεμίσει γιατί δεν τόκανε; -Μήπως θυμάσαι πατριώτη ότι ο εμετικός Αποστολάκης ήταν κώλος και βρακί με τους παρανομούντες στη Παραλία; -Για ξύσε λίγο τη μνήμη σου και θα θυμηθείς ότι οι καταπατητές μαζί με το δήμο έκαναν απο κοινού την μεγάλη γιορτή πολιτισμού στη βόνιτσα με τον Κιάμο όπου έρεε αφθονο το μαύρο ουίσκι.-Σκέψου ότι ο θρασύτατος Αποστολάκης έφερε στο δημοτικό συμβούλιο να σβηστει η οφειλη καταπατητή για το νερό, ύψους 5.000 ευρώ...
    ΑΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ: Λέγεται οτι υπάρχει απο τον Αποστολάκη μεθοδευμένη επιχείρηση εκτοπισμού ενος επιχειρηματία επειδή όπως λένε δεν τον ψηφίζει. Αφού δεν του κάνει το χατήρι προσπαθεί να το γκρεμίσει. φόβος, μίζες και πολιτικοί εκβιασμοί είναι το μοντέλο ανάπτυξης του χαραμοφάη καριόλη. Ειπαμε ζούμε στη Βόνιτσα στη μπανανια του αποστολάκη αλλά δεν τρωμε ολοι μπανανες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Στο μοναστηράκι θα πάθει συντριβει ο καρυ του φευγουν και οι πιο πιστοί ανεβαίνει ομασουρας ραγδαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Δημήτρη είσαι ο νέος Δημαρχος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Όλοι η Βόνιτσα είναι Μασούρα.Καρυ μάζεψε τα σκυλιά γαβγίζουν πολύ διωχνουν τα πρόβατα και θα πιάσεις πάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Τα σκυλιά αυτα είναι ταισμενα καλα ξεσηκωθείτε όλοι ο μασουραςεινε η μονη λυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Ειμαι. Απο το μοναστιρακι ειμαι ο πιο φανατικός και οργανομμενος δεξιός τις εκλογές θα τις πάρει ο αποστολακης γιατι ειναι άνθρωπος και μετα από αυτόν. Θα κυβερνήσει ο γιος του θα με θυμηθείτε καληνυχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11,26 ο γιος δήμαρχος και ο λάκης περιφερειάρχης

      Διαγραφή
  95. Ο Κάρυ θα δουλευει αλλα 4 χρονια μέσα στο δημαρχειο
    και οι αλλοι θα βλεπουν απο μακρυά με θέα και με κυάλια το δημαρχείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. μητσο μασουρα αν ειχες κατεβει ανεξαρτητος θα ειχες παρει τη δημαρχια τωρα με συριζα δεν πας μακρυα δεν θελουμε να βλεπουμε ουτε τη σημαια του οχι τους υποστηρικτες του. αληθεια ποια ειναι η γνωμη σου για την πωληση της μακεδονιας; δε νομιζω οτι θα διαφωνησεις με τα αφεντικα σου γιατι θα σε διαγραψουν. θελουμε αυτη τη γραμη διακυβερνησης συριζα και για το δημο μας; θα πουληθουν ολα χωρις να το παρουμε χαμπαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Πολύ ωραίο Βίντεο Δημήτρη. Επιτέλους βλέπουμε λίγο φώς στο μέλλον του τόπου μας. Είμαστε μαζί σου Δημήτρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Μασουρα το πας σωστά το παιχνίδι είσαι ο νέος Δήμαρχος.Εχεις πάρει Τρύφο Αετο Βόνιτσα ενώ σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα θα είσαι πολύ ψιλά. Μπραβο Δήμαρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Στο θυριο ποιον έχει στο δρυμό 2 λιοτσεους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Αξιος ως μονάδα, πιστεύω όμως οτι θα του στοιχίσει το οτι θεωρείται ότι εκφράζει τον ΣΥΡΙΖΑ, τουλάχιστον αυτό ειχε κυκλοφορήσει έντονα στην αρχή. Ειναι δυνατον να αφήνεις το περιθώριο να εννοηθεί κάτι τέτοιο, εστω και αν αφορά αυτοδιοικητικες εκλογές, με ενα κομμα που οσοι το ειχαν ψηφισει μουντζωνουν τώρα τον εαυτό τους με τα δυο τους χέρια; Μακάρι να μην ειναι έτσι αλλα πλεον θα εξαρτηθεί από αυτούς που θα επιλέξει ως υποψήφιους συμβούλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Δημήτρη θυμάμαι ακόμα τις εκθέσεις που έγραφες στο Λύκειο και είχα εντυπωσιαστεί τόσο που ενώ τις βαθμολογούσα τις ξαναδιάβαζα πάλι για δικό μου αναστοχασμό .Είσαι ιδιαίτερη περίπτωση συγκροτημένου μυαλού και πρωτοποριακής σκέψης.Καλή επιτυχία και καλά έργα στον Δήμο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Ο καρυ θα χάσει και θα βάλει το γιο του μετά ξυπνάτε Βασιλη Σώζο και Βασίλη Τζεφριε αλλά δε σας απασχολεί γιατί κάπως σας βολεύει κ εσάς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. 426 ΌΛΟΙ ΑΝΉΚΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΕ ΕΜΑ ΌΜΜΑ
    και αυτο δέν ειναι κσι τόσο "κακο"
    Οι περισσότεροι στα κόμματα είναι απλά μέλη ή άτυπα μέλη των κομμάτων
    Άλλωστε δεν είναι όλοι το ίδιο στα κόμματα.
    Άλλοι ταυτίζονται απόλυτα με την κυρίαρχη γραμμή των κομμάτων
    Και άλλοι ως ελεύθεροι άνθρωποι των κομμάτων ακούμμνε και την δική τους πολιτική συνείδηση κάνοντας και καλόπιστη κριτική στο κόμμα τους.
    καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Αφήστε τα κοματα στην άκρη και πέστε όλοι μαζί επιτέλους τέλος στον θίασο του καργιολη και του Κώστα τζεφριου ο μασουρας ειναι ότι καλύτερο για τοπ μελον όλων μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Για 4:26 μην το λες ...Εγώ δεν θα ψήφιζα ποτέ ΣΥΡΙΖΑ και γενικά αριστερά,αλλά τον Κ Μασούρα θα τον ψηφισω γιατί είμαι νέα και πιστεύω ότι είναι η μόνη ελπίδα για τον τόπο μας!Στις δημοτικές εκλογές δεν χωράνε κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο