Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ: Αντί για τη σημαία της Ελλάδας τοποθέτησαν τη σημαία του Δήμου ΑΚΤΙΟΥ -ΒΟΝΙΤΣΑΣ στο μνημείο Μνημείο πεσόντων στην ΠΑΛΑΙΡΟ -ΦΩΤΟ


              Σήμερα το πρωί στην Πάλαιρο υπήρξε ένα απρόοπτο. Κάποιος τοποθέτησε στο μνημείο Ηρώων, στον ιστό αντί τη σημαία της Ελλάδας, τη σημαία του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας. 

          Με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ένας Κάτοικος Παλαίρου, παρατήρησε το λάθος και εξέφρασε την οργή του τονίζοντας: "Ξυπνήσαμε και προς μεγάλη έκπληξή η ελληνική σημαία είχε αντικατασταθεί με τη σημαία του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας. Αυτό είναι προσβολή για όλους τους Έλληνες και ελληνίδες που πολέμησαν για αυτήν την ελληνική σημαία".

           Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση δόθηκε λύση στη γκάφα, αυτό όμως δε δικαιολογεί την προχειρότητα του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και που είναι ανεπίτρεπτο λάθος για το εθνικό σύμβολο της χώρας μας....



Δείτε την ανάρτηση....



26 σχόλια:

  1. ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παλι καλα που δεν βαλανε του ΠΑΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ
    ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος το έκανε άραγε αυτό? Ποιος ειχε λόγο να το κάνει? Την 25η Μαρτίου στην κατάθεση στεφάνων με τον εθνικό ύμνο κυματισε η Ελληνικη σημαια. Αν το έκαναν ασυνείδητοι για να κατηγορήσουν άλλους θα έπρεπε να ντρέπονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάλι καλά πού δεν βάλανε καμία του ΠΑΣΟΚ γιατί εδώ στην Παλαιρο έχει πολλούς νοσταλγούς τον καλών ημερών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΣΟΚΙΑ την βαλατε και αναποδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η μεγαλυτερη γκάφα ειναι που εχουμε τον Αποστολάκη για δημαρχο αυτον τον τριτοκοσμικό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι περιμένεις απο ένα κούφιο κεφάλι. Πρέπει να βούτηξε στο μυαλό της προβατίνας που χλαπάκιασε. Μπορεί με το μυαλό που κουβαλά να θεωρεί το σημαιάκι του δήμου ανώτερο απο τη σημαία μας;;; Ρε τι ξεφτιλας που ειναι!! Ντροπη σου ρε ανθρωπάκι! Ρε μπουχέσα δεν ντρέπεσαι λιγάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παραιτήσου προεδρε... Ρεζίλι έγινες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο απόλυτος εθνικός εξευτελισμός! Η σημαία κυριοι του δήμου είναι ιερό σύμβολο και όχι κουρελοπανο. Για να δουμε τωρα οι αρμόδιοι της Παλαίρου θα παραιτηθούν; Δεν σας αξιζει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ η καρεκλα που καθεσται! ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ !!! ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ από τις καρέκλες και τις κουτάλες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΓΚΑΦΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πρόκειται για βέβηλη πράξη που προσβάλει ιερά και όσια. Οφείλουν άμεσα ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. Αποστολάκης, ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. Φραδέλος και ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΠΑΛΑΙΡΟΥ κ. Στάχτιαρης, να δώσουν εξηγήσεις! Αν πουν όμως ότι πρόκειται για λάθος κάποιου υπαλλήλου οφείλουν να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ διότι είναι εθνικά επικίνδυνοι και ανίκανοι να διοικήσουν το δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ολοι εσεις που εχετε γνωμη για ολα καλο θα ηταν να βλεπουμε και τ ονομα σας. Στις φωτο που αναρτήθηκαν στο FB υπάρχει και η απάντηση του υπευθυνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ανθελληνες παπαγαλακια οσοι κραζουν την σημαια του Δημου μας. μιζεροι ψωφοκατσικαδες αντιαποστολακηδες. ο δημος παει πρωτα και μετα το κρατος χαμενα κορμια για ποιον πολεμησαν οι προπαππουδες μας για το κρατος η για τα σπιτια τους? κανονικα και οι 2 σημαιες θα επρεπε να υπαρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ενω ο μασουρας αν βγει και βαλει τη σημαια των σκοπιων γιατι ετσι θα του πουν απο το συριζα θα κοιμαστε ησυχοι μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να βάλουμε τις 21 Απριλίου😉😉😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. O φραδελλος τρώει καλα και θα τρώει όσο γουστάρει ο αποστολακης ειναι παλι δήμαρχος τενεκέδες δεξιοί φασίστες ζητω ο
    ΑποστολΑκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η παλερος ψηφίζει αποστολακη ψηφίζει φραδελο και βιτσα ακούτε βρε φασισταρια

    Η

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σιγά ρε δημοκράτη του κώλου θα σκίσεις κανα καλσόν? ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο Γιάννος Παπαντωνίου είναι στη φυλακη και το μισό ΠΑΣΟΚ ετοιμαζεται να μπει κι αυτό. μηπως ξερετε σε ποιο κομμα ήταν αυτοί οι δημοκρατες? τον τσουκάτο τον θυμαστε? Οπου νάναι ερχονται οικονομικοι ελεγκτες και στο δήμο και δουμε που θα κρυφτειτε λωποδυτες. Τι θες να να πεις ρε καημμενε? Οτι όποιος ενδιαφερεται για την αποκατασταση της σημαίας είναι φασίστας? Ρε τι κουφάλα εισαι εσυ? Ντροπη σου ρε υπανθρωπε? ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ??? Αν δεν μπορειτε να αντικαταστησετε μια σημαία βαλτε κυλοτες? Τόση ανικανότητα? Τόσο ξεβράκωμα? γελάει όλη η ελλάδα με τα χάλια σας???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΑΝΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΣΑΙ.... ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΙΦΑΣΙΤΑΣ! ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ Ο ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΤΑΣ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ! ΝΤΡΟΠΗ! ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανέτρεξα στις επίμαχες δηλώσεις τόσο του Γεροκωστοπουλου όσο και του Σταχτιαρη στις ξιφομαχίες μέσω facebook γι' αυτό το θέμα , θα γράψω μια απάντηση για τον καθένα. Γεροκοστοπουλε που ήσουν τόσα χρόνια όταν το ιερό δεν είχε σημαία (την βάζαν μόνο στις επετείους) μέχρι που κάποιοι ακραίοι την ύψωσαν (δεν έχω μαζί τους καμιά ιδεολογική συγγένεια απλά μπράβο τους που το έκαναν); Μήπως στο καφενείο απένατι και τούς χλεύαζες; Σταχτιαρη , ναι πριν γεννηθείς (πριν 50 χρόνια) είχαμε σκληρή Δικτακτορια , τώρα έχουμε Εικονική Δημοκρατία της οποίας είσαι μέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κατω τα χέρια σου από το σταχτιαρη βλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ναι τώρα σας πείραξε...Όταν μαζευτηκαμε 5 άτομα πριν 4 χρόνια και βάλαμε τη σημαία που ήταν ανύπαρκτη καθοσασταν απέναντι στα καφενεία και μας φωναζατε φασίστες...
    Ο υπάλληλος που βρήκε τη σημαία και την έβαλε?Μήπως στο δημαρχείο δεν υπήρχε καν ελληνική σημαία και του δώσατε να βάλει του δήμου????και τώρα που καταλάβατε την γκάφα τα ρίχνεται στον υπάλληλο.Εξ αρχής δόθηκε στον υπαλληλο σημαία του Δήμου και όταν σας κραξανε είπατε ότι έγινε καταλάθος,ντροπή σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΒΡΕ.ΑΦΗΣΤΕ.ΤΙΣ.ΣΗΜΑΙΕΣ.ΚΑΙ.ΣΤΗΡΙΞΤΕ. ΤΟΝ.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΔΗΣΤΗΧΟΣ.ΕΔΩ.ΣΤΗ.ΠΑΛΑΙΡΟ.ΕΧΕΙ.ΠΟΛΑ.ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ.ΑΛΑ.Ο.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ.ΘΑ.ΕΡΘΕΙ.ΠΡΟΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο Καρυ έρχεται ανανεωμένος, αφού υπέγραψε τα έργα πρώτα, τα οποία ξεκινούν αμεσα. Πέστε ότι θέλετε, στην παράταξη του έχει δυνατούς δεξιούς και αριστερούς και κεντρώους. Δεν τον ενδιαφέρουν τα κόμματα, παρά μόνο ο τόπος μας. Κάποιοι προσπάθησαν και προσπαθούν να εμποδίσουν το ξεκίνημα των έργων γιατί δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για τον τόπο. Ο Καρυ δήμαρχος και πάλι ρεεεεεεε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο