Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Δυναμικό ψηφοδέλτιο στην Αιτωλοακαρνανία (συμμετέχουν 3 απο το Ξηρόμερο) για τον Κ. Σπηλιόπουλο – Ποιοί συμμετέχουν (φωτο)

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ: 
-Η Έφη Γρίνου γεννήθηκε το 1973, στον Αετό Ξηρομέρου 
-Ο Παναγιώτης-Ηλίας Μίχας γεννήθηκε το 1992 στην Παλαιομάνινα 
-Ο Διονύσης Σαμαράς γεννήθηκε το 1965 στην Κατούνα Ξηρομέρου

      Τον κύριο κορμό του ψηφοδελτίου του, στην Αιτωλοακαρνανία, παρουσίασε σήμερα σε εκδήλωση, σε αίθουσα ξενοδοχείου στο Αγρίνιο, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Σπηλιόπουλος. Συγκκεριμένα έκανε γνωστούς τους 15 πρώτους υποψήφιους...........


      Η εκδήλωση έλαβε χώρα παρουσία των υποψηφιών, φίλων του συνδυασμού αλλα και με την παρουσία του πρώην υπουργού Χρίστου Βερελή (ο οποίος προλόγισε τον υποψήφιο περιφερειάρχη) και του πρώην νομάρχη Αχαΐας Δημήτρη Κατσικόπουλου.
       «Οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες προέρχονται από όλο το δημοκρατικό πολιτικό φάσμα, με σαφή Ευρωπαϊκό προσανατολισμό, εκπροσωπούν ευρεία επαγγελματική γκάμα, έχουν γερές ρίζες στην τοπική κοινωνία και έντονη δραστηριότητα. Η αυτοδιοικητική εμπειρία σε συνδυασμό με την όρεξη και την ορμητικότητα της νέας γενιάς των υποψηφίων μας, δημιουργούν το απαραίτητο μίγμα στην προσπάθεια επανεκκίνησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας», τόνισε, μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Κ. Σπηλιόπουλος.
        «Μπαίνουμε ΜΠΡΟΣΤΑ όλοι εμείς για το αναπτυξιακό σοκ που έχει ανάγκη η Περιφέρεια μας. Με όραμα και συγκεκριμένο προγραμματικό πλαίσιο στοχεύουμε στην ανάκαμψη. Με πίστη, διάλογο, συνεννόηση και εμπειρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την Περιφέρειά μας ελκυστική. Οι απερχόμενοι κουράστηκαν και κούρασαν. Απέδειξαν ότι δεν μπορούν. Εμείς μπορούμε και θέλουμε να πάμε τη Δυτική Ελλάδα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ», προσέθεσε.

Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με αλφαβητική σειρά:
ΑΛΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Ο Νίκος Αλτανόπουλος γεννήθηκε στην Ασπριά του Δήμου Ναυπακτίας το 1956. Είναι πτυχιούχος ηλεκτρολόγος ΑΣΕΤΕΜ/ΣΕΛΕΤΕ  και Πτυχιούχος Παιδαγωγικής Σχολής. Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα, ενώ από το 1990 έως σήμερα στο δημόσιο σχολείο. Διευθυντής Επαγγελματικού Λυκείου από το 2007 έως το 2014. Διετέλεσε Πρόεδρος της Κοινότητας Ασπριάς από το 1983 έως το 1998, επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος  του Δήμου Αποδοτίας. Εκλέχτηκε μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων ΑΙΤ/ΝΙΑΣ για το χρονικό διάστημα 1990-1994.
Έχει επίσης διατελέσει πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου ΑΠΟΔΟΤΙΑΣ-ΟΦΙΟΝΕΙΑΣ, Πρόεδρος του 3ου Συμβουλίου Περιοχής, Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρίας ΑΝΕΤΑΠΟ, σημερινής Αιτωλικής,όπου διεκδίκησε και πέτυχε την διαχείριση προγράμματος LEADER
Εκλέχτηκε Πρόεδρος της Επιστημονικής Ένωσης ΕΤΕ, οργάνωσε προγράμματα ERASMUS για μαθητές σε Κύπρο-Ιταλία-Ισπανία, δημιούργησε αυτόνομο υβριδικό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο 9ο Επαγγελματικό Λύκειο για να  λειτουργήσει ως κέντρο επίδειξης ήπιων μορφών ενέργειας. Παράλληλα,συμμετείχε σε πολλά σεμινάρια μέσω των προγραμμάτων ERASMUS και σε συνέδρια του Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου για την ανάπτυξη των ορεινών περιοχών με εισηγήσεις.
Είναι παντρεμένος με την Ασπασία Μίχου ιδιοκτήτρια Κέντρων Ξένων Γλωσσών και έχει δυο παιδιά.
***********************
ΓΙΑΛΙΑ ΠΟΠΗ
Ή Πόπη Γιαλιά γεννήθηκε το 1980 στη Γαβαλού Αιτωλοακαρνανίας. Σπούδασε στο ΤΕΙ Μεσολογγίου, στο τμήμα Οικονομίας και Διοίκησης. Ζει στο Μεσολόγγι τα τελευταία είκοσι χρόνια όπου δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα. Στηρίζει κοινωνικές δράσεις έχοντας έντονο ενδιαφέρον για τα κοινά.
***********************************************
ΓΡΙΝΟΥ ΕΦΗ
Η Έφη Γρίνου γεννήθηκε το 1973, στον Αετό Δ. Ακτίου-Βόνιτσας. Είναι παντρεμένη, μητέρα δύο παιδιών και κατοικεί στη Ναύπακτο. Είναι τελειόφοιτος της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών, στο τμήμα «Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό» του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Πατρών. Η επιμορφωτική της δραστηριότητα εστιάζεται στην Αγγλική Γλώσσα, στην Πληροφορική και σε ποικίλα Προγράμματα «Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης». Έχει πλούσια κοινωνική και επαγγελματική δράση, από το 2005 μέχρι και σήμερα, προσφέροντας κοινωφελές έργο από διάφορες θέσεις ευθύνης σε τοπικούς φορείς και συλλόγους. Διετέλεσε Γραμματέας στην Τοπική Οργάνωση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ναυπακτίας, Υπεύθυνη «Δημοσίων σχέσεων» στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο «Αετινών Αθήνας», και Μέλος στην Εταιρεία Ναυπακτιακών Μελετών. Επίσης, Πρόεδρος του τοπικού πολιτιστικού Συλλόγου Αετού «Ο Μπούμστος», Γραμματέας και Μέλος σε Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δ.Σχ. Ναυπάκτου, του  7ου  Δ.Σχ. Αγίων Αναργύρων Αττικής και του 2ου Γυμνασίου Ναυπάκτου.
Ως εργαζόμενη, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της στον ιδιωτικό, αλλά κυρίως, στο δημόσιο τομέα από το 1995. Στο Ίδρυμα Κέντρο Βρεφών «Η ΜΗΤΕΡΑ», στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλ/νίας, στη Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας Μεσολογγίου, στο Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας Ναυπάκτου, στο Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας Ναυπακτίας, ενώ έως και σήμερα είναι στο Τμήμα Μεταφορών και Επικοινωνιών  Ναυπάκτου.
***************************************************
ΚΡΕΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Ο  Δημήτρης Κρέτσης γεννήθηκε  στο  Αγρίνιο το  το 1970.
Σπούδασε  Δημοσιογραφία  και  εργάσθηκε  στον  Αθηναϊκό  Τύπο  και  το  Ραδιόφωνο.
Εργάσθηκε  στην  Εθνική  Ασφαλιστική  ως  Ασφαλιστικός  Σύμβουλος  και  ως  Διευθυντής  Ομάδας  Πωλήσεων. Το  διάστημα  2000 – 2004, ανέλαβε  την  Εκπαίδευση  στα  Γραφεία  Πωλήσεων  της  Εθνικής  Ασφαλιστικής  σε Πελοπόννησο, Ήπειρο  και  Ιόνια  νησιά.
Από  το 2000  είναι  Εκπαιδευτής  στελεχών  επιχειρήσεων  σε  θέματα  Ανάπτυξης, Πωλήσεων  και  Σύμβουλος  Δημοσίων  Σχέσεων, έχοντας  κατά  καιρούς  συνεργαστεί  με  επιχειρήσεις  σε  όλη  την  Ελλάδα. Από  το  1998  έως  2002  συνεργάσθηκε  ως  Σύμβουλος  Δημοσίων  Σχέσεων  με  την  υπό  ίδρυση  Συνεταιριστική  Τράπεζα  «Αιτωλική  Πίστη», συμβάλλοντας  ουσιαστικά  στην  αύξηση  των  μελών  και  των  Κεφαλαίων  της. Από  το  2011  έως  σήμερα  διατηρεί  Ανεξάρτητο  Ασφαλιστικό  Γραφείο.  Από  το  2014  επεκτάθηκε  και  στον  χώρο  της  Μεσιτείας  Ακινήτων , διατηρώντας  έως  σήμερα  και  Μεσιτικό  Γραφείο . Υπήρξε  ιδρυτικό  μέλος  και  κατόπιν  Πρόεδρος  του  Ε.ΣΥ.Ν.Ε ( Συνδέσμου  Νέων  Επιχειρηματιών) Αιτωλοακαρνανίας  την  περίοδο  2000 – 2004 . Κατά  την  περίοδο  2007- 2011  διατέλεσε  Γενικός  Γραμματέας  στην  «Αιτωλική  Πίστη». Είναι  Πρόεδρος  και  Ιδρυτικό  μέλος  του  Σ.Ε.Α.ΔΙ.Δ.Ε ( Συνδέσμου  Επαγγελματιών  Ασφαλιστικών  Διαμεσολαβητών  Δυτικής  Ελλάδος).
Ζει   στο  Αγρίνιο  και  είναι  πατέρας  τριών  παιδιών.
************************************************
ΚΟΥΝΕΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Η Βασιλική Κουνέλη γεννήθηκε στην Ποταμούλα Μεσολογγίου το 1973 και μετακόμισε, μετά τον σεισμό του 1976, με την οικογένειά της στην Γαβαλού Μακρυνείας.
Σπούδασε στο ΤΕΙ Κοινωνικής εργασίας στην Αθήνα.
Παράλληλα με τις σπουδές της, εργάστηκε σε μεγάλη αλυσίδα του τομέα εστίασης για μια δεκαετία. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, παρακολουθούσε τακτική και συστηματική εκπαίδευση πάνω στη διαχείριση τροφίμων και το Management.  Εργάστηκε σε πολυεθνική του κλάδου της δορυφορικής τηλεόρασης έως το 2010 οπότε και έφυγε για να εργαστεί στη Μεγάλη Βρετανία.
Με μόνιμη έδρα το Μάντσεστερ, ταξίδεψε με σκοπό την προώθηση της δουλειάς της σχετικά με την IP τηλεόραση, σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ασία, όπως και σε Η.Π.Α, Κεντρική και Νότιο Αμερική, στα νησιωτικά κράτη της Καραϊβικής, φτάνοντας μέχρι τη Χαβάη και την Αλάσκα.
Επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα το 2015.
**********************************************
ΚΩΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ο Χρήστος Κωστακόπουλος γεννήθηκε στην Κοκκινόβρυση Θέρμου το 1969. Είναι παντρεμένος με τη Χριστίνα Συντήλα και έχουν δύο παιδιά, τη Σταυρούλα και τον Ορέστη.
Απασχολείται ως ελεύθερος επαγγελματίας από το 1992, σε διάφορους τομείς με βασικό τον ξενοδοχειακό.Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας από το 2006 έως και σήμερα.Εκλέχτηκε μέλος στο Δ.Σ. στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, στις εκλογές του Νοεμβρίου 2017.
Εντάχθηκε στην ΠΑΜΚ από την εφηβική ηλικία.Από το 2000 έως το 2018 υπήρξε εκλεγμένος σε διάφορα κομματικά όργανα. Μέλος συντονιστικής επιτροπής, Γραμματέας Τοπικής Οργάνωσης Θέρμου, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας, στη συνέχεια Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας και τέλος μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.
*******************************************************
ΛΥΜΠΕΡΙΟΥ ΕΛΠΙΔΑ
Γεννήθηκε το 1992 στο Πεντάλοφο Μεσολογγίου όπου και παρέμεινε μέχρι  το πέρας των μαθητικών της υποχρεώσεων.
Εισήχθη στο  Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο ΤΕΙ  Θεσσαλονίκης, στο Τμήμα Ζωικής παραγωγής, εκτός των θεωρητικών και πρακτικών της υποχρεωτικών μαθημάτων, έλαβε μέρος σε πολλά ερευνητικά προγράμματα συναφή με το αντικείμενο των σπουδών της.
Μετά τις σπουδές της και με την ιδιότητα της Πτυχιούχου Τεχνολόγου Γεωπόνου, εγκαθίσταται πλέον μόνιμα στο Πεντάλοφο Μεσολογγίου και ασχολείται με συστηματικό και επιστημονικό τρόπο στην ανάπτυξη μιας οικογενειακής εκμετάλλευσης ελαιών και εσπεριδοειδών.
Παράλληλα, έχει αναλάβει σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων που στοχεύουν στην ανάδειξη και στην ενδυνάμωση της τοπικής κοινωνίας γενικότερα.
******************************************************
ΜΙΧΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΗΛΙΑΣ
Ο Παναγιώτης – Ηλίας Μίχας γεννήθηκε το 1992 στην πόλη του Αγρινίου και μεγάλωσε στην Παλαιομάνινα. Δραστηριοποιείται ως αγρότης και παράλληλα ως ελεύθερος επαγγελματίας, στο επάγγελμα του μηχανικού αυτοκινήτων. Έχει αποφοιτήσει από την επαγγελματική σχολή του Αγρινίου, με την ειδικότητα του τεχνίτη μηχανών και συστημάτων αυτοκινήτων, έχοντας αποκτήσει την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος του τεχνίτη αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων. Έχει έντονη κοινωνική και πολιτική δραστηριότητα, ενώ διακρίνεται για τις οργανωτικές και διαχειριστικές του ικανότητες.
****************************************************
ΜΠΑΡΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Ο Βασίλης Μπαρπαγιάννης γεννήθηκε στη Ναύπακτο. Είναι διπλωματούχος αρχιτέκτων μηχανικός. Από το 1985 ασκεί το επάγγελμα του αρχιτέκτονα μηχανικού με μελέτες και επιβλέψεις, τόσο ιδιωτικών όσο και δημοσίων έργων. Γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά. Από το 1994 είναι μέλος ΕΠΑΕ και του Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής του νομού Αιτωλοακαρνανίας. Το 1999 εξελέγη μέλος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας. Έχει διατελέσει για 12 χρόνια πρόεδρος του συλλόγου διπλωματούχων μηχανικών Ναυπακτίας, ενώ από το 2017 είναι πρόεδρος του συλλόγου αρχιτεκτόνων Ναυπακτίας. Επίσης, αντιπρόεδρος της επιτροπής έργων και υποδομών, μέλος του συμβουλίου έργων του νομού και πρόεδρος της επιτροπής κρίσης εικαστικών έργων της Αιτωλοακαρνανίας. Ο Β. Μπαρπαγιάννης ήταν επίσης μέλος του Δ.Σ. του λιμενικού ταμείου Αιτωλοακαρνανίας και μέλος του Δ.Σ. της κοινοπραξίας «Γέφυρες Ανάπτυξης» για την αξιοποίηση των εργοταξιακών χώρων του Αντιρρίου.
***********************************************
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΖΩΗ
Η Ζωή Παπαδημητρίου γεννήθηκε το 1992. Απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει συμμετάσχει και οργανώσει πλήθος επιστημονικών ημερίδων και σεμιναρίων. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, παραδίδοντας μαθήματα σε μαθητές δημοτικού. Έχει αναπτύξει ευρεία κοινωνική δραστηριότητα για την ανάδειξη ζητημάτων του νομού. Επιπροσθέτως, ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό, με σημαντικές διακρίσεις.
********************************************
ΠΑΠΠΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Ο Μιχάλης Παππάς είναι ορθοπεδικός-χειρουργός. Γεννήθηκε στο Νεοχώρι Μεσολογγίου και είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Τσαπραλή. Διατηρεί Ιατρείο στη Ναύπακτο όπου και διαμένει. Είναι επιμελητής της ορθοπεδικής κλινικής στο «Ολύμπιον», στην Πάτρα.
*********************************************
ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
Ο Διονύσης Σαμαράς γεννήθηκε το 1965 στην Κατούνα Ξηρομέρου. Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιό και μια κόρη. Ζει και εργάζεται στο Αγρίνιο.
Απέκτησε πτυχίο Αναλυτή Προγραμματιστή Η/Υ, ενώ ταυτόχρονα εργαζόταν.
Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία. Κατατάχθηκε ως Ε.Π.Υ. στον Ελληνικό Στρατό (τεθωρακισμένα), όπου αποστρατεύτηκε ευδόκιμα ως υπαξιωματικός. Εισήχθη στην Αστυνομική Ακαδημία, ως ειδικό προσωπικό ασφάλειας και  κατόπιν τοποθετήθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου εργάζεται έως σήμερα.
Έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική – συνδικαλιστική και πολιτική δράση. Διετέλεσε εκλεγμένος αντιπρόσωπος ΑΔΕΔΥ, εκλεγμένος μέλος ΠΕΣΥ-ΠΟΕΔΗΝ, εκλεγμένος μέλος ΣΕΝΑ, εκλεγμένος αντιπρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ, εκλεγμένος σε συλλόγους γονέων & κηδεμόνων, μέλος Δ.Σ. ΝΠΔΔ παιδικών σταθμών δήμου Αγρινίου, γραμματέας Α/βαθμιας επιτροπής Αγρινίου.
Στις προηγούμενες Περιφερειακές εκλογές ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Περιφερειακή Συμμαχία» με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Γιάννη Ζαφειρόπουλο.
*************************************
ΣΚΥΡΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Ο Ανδρέας Σκύρλας γεννήθηκε το 1955 στο Αιτωλικό και κατοικεί στο Μεσολόγγι. Είναι Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Εργαζόταν  στον Ο.Τ.Ε. από το 1976.
Επέβλεψε με επιτυχία τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της τηλεπικοινωνιακής υποδομής του Νομού   Αιτωλοακαρνανίας.
Μετείχε στη μελέτη και εγκατάσταση Ραδιοσυστημάτων, με τα οποία καλύφθηκαν τηλεπικοινωνιακά ορεινές και αγροτικές περιοχές του Νομού και μέρος του Νομού της Ευρυτανίας καθώς και στην εκπόνηση μελετών και εγκατάσταση οπτικών ινών για την περιοχή της Τηλεπ. Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Επίσης, διετέλεσε προϊστάμενος σε διάφορες επιτελικές θέσεις του Τηλεπικοινωνιακού Διαμερίσματος Ο.Τ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας. Μετείχε ως μέλος στο Δ.Σ. των Ελληνικών Αλυκών από το 2003-2004.
Εξελέγη Νομαρχιακός Σύμβουλος και πρόεδρος του Νομαρχιακού συμβουλίου Αιτωλ/νίας. Έκλεισε τον κύκλο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, για να ακολουθήσει το 2010 ο κύκλος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Είναι παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής της Α.Ε. Μεσολογγίου και Προπονητής Ποδοσφαίρου.
Ανέπτυξε πλούσια πολιτιστική και κοινωνική δράση. Διετέλεσε ακόμη Αντιπρόεδρος της ΕΕΤΕΜ Αιτωλοακαρνανίας, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Β’ Γυμνασίου Μεσολογγίου, Πρόεδρος στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων Ο.Τ.Ε. Μεσολογγίου, Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο (ΣΤΕΓΚΟΣ) Άμπλιανης Ευρυτανίας και Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου ΠΕΤΕΜ-Ο.Τ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Λευκάδος.
********************************************
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
Η Ανδριανή  Σταθοπούλου γεννήθηκε στο Θέρμο Τριχωνίδας Αιτωλ/νιας. Σπούδασε στο παιδαγωγικό τμήμα Πατρών. Είναι εκπαιδευτικός στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση σε σχολεία της Πάτρας, με 19χρονη προϋπηρεσία. Έχει ενεργή συμμετοχή στα προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης. Σε προγράμματα φιλανογνωσίας, παιδικής Helmepa και Αγωγής υγείας. Συμμετείχε στις εργασίες του 20ου Διεθνούς Συνεδρίου ως εισηγήτρια με θέμα : “Κοινωνική Παιδαγωγική, Διαπολιτισμικότητα και ειδική αγωγή”. Έχει πιστοποίηση δεξιοτήτων και γνώσεων στις τεχνολογίες πληροφορίας και επικοινωνιών. Είναι Μέντορας φοιτητών του παιδαγωγικού τμήματος.
******************************************
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΥΡΑΠΗΣ
Ο Κώστας Τσουράπης γεννήθηκε το 1984 στο Αγρίνιο όπου και διαμένει. Εισήχθη στη σχολή Μηχανολόγων στις Σέρρες. Έχει εργασθεί στον ιδιωτικό τομέα σε μεγάλες επιχειρήσεις, ως υπάλληλος και πλέον ως επικεφαλής. Είναι ιδιοκτήτης, μεταξύ άλλων, σούπερ μάρκετ στο Αγρίνιο. Στις εκλογές του 2014 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Π. Μοσχολιό και κατετάγη στις υψηλές θέσεις. Έχει διατελέσει πρόεδρος των φιλάθλων του Παναιτωλικού. Διακρίνεται για την έντονη προσφορά του σε συλλόγους, αθλητικά και επαγγελματικά σωματεία.
*******************************************
Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση:
Πηγή: https://www.agrinionews.gr

1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο