Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Το διάκονο Βασίλειο Χέλμη από τη ΒΟΝΙΤΣΑ θα χειροτονήσει σε πρεσβύτερο ο Μητροπολίτης μας κ. Κοσμάς, την Κυριακή 24.3.2019 στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας

Οι ΦΩΤΟ είναι απο το μυστήριον της χειροτονίας εις διάκονον του π. Βασιλείου Χέλμη στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Αμφιλοχίας (18.3.2018)

            -Στις 18 Μαρτίου του 2018 την 4η Κυριακή των Νηστειών χειροτονήθηκε ο Πάτερ βασίλειος Χέλμης με καταγωγή απο τη Βόνιτσα, από από τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ Κοσμά στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Αμφιλοχίας και πήρε τον πρώτο βαθμό της Ιεροσύνης του Διακόνου. Από τότε μέχρι σήμερα εκτελεί τα καθήκοντά του στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αμφιλοχίας. 
        -Την Κυριακή 24 μηνός θα γίνει Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Μητροπολίτη μας Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά ο οποίος θα προβεί στην εις πρεσβύτερο χειροτονία του Διακόνου του Αγίου Αθανασίου Αμφιλοχίας π. Βασιλείου Χέλμη στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο χωρίο Άγιος Νικόλαος Βονίτσης...


        Ο πάτερ Βασίλειος είναι έγγαμος διάκονος, πτυχιούχος της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Βελλάς Ιωαννίνων και πρό πτυχιούχος μεταπτυχιακού προγράμματος Θεολογικών σπουδών στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις στην Πάφο της Κύπρου.

Άξιος Πάτερ Βασίλειε!!




Εθελοντική Ομάδα Αμφιλοχίας

https://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο