Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Στην Κατούνα το μοναδικό πεντάρι του Τζόκερ!-Κερδίζει 117.656 ένας τυχερός

        Στην Κατούνα «έπεσε» το 5άρι της χθεσινής κλήρωσης του τζόκερ! Το ποσό που κερδίζει ο τυχερός του δελτίου είναι  €117.656,04..

         5.100.000 τουλάχιστον θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Κυριακής 10/03/2018 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά τη χθεσινή διαλογή της 1998ης κλήρωσης του Τζόκερ......



         Να σημειωθεί ότι στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκε μία επιτυχία, αυτή στο πρακτορείο του Αθανάσιου Σακκά στην Κατούνα, που κερδίζει το ποσό των €117.656,04.

Πηγή: https://www.agriniopress.gr/

2 σχόλια:

  1. Είναι ακριβώς τα μισά χρήματα από την αγορά του προηγούμενου Δήμαρχου στο οικόπεδο "τσουκάνια" της Κατούνας. 230 χιλιάδες ευρώ ήταν ; Ο τυχερός του τζοκερ να τα δώσει και θα του βάλουμε προτομή δίπλα στο συντριβάνι της πλατείας Κατούνας, για να θυμίζει σε όλους την φράση "τι σας νοιάζει, η ΕΟΚ πληρώνει" . Κάντο ρε φίλε για να μείνεις αιώνιος.
    Τώρα ποιός τα πληρώνει ΠΟΥ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΊΟΙ ΣΑς ΠΉΡΑΝ ΧΑΜΠΆΡΙ; Εμείς τα βλήτα :!!!! ΝΑΙ ΡΕ ΑΠΟΒΛΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΝΑΘΕΛΕΣ ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ..........ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ.....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΙΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ, ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο