Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Απίστευτο σκηνικό στην Φλώρινα: Ιερέας ζήτησε από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει δημόσια μετάνοια, για την προδοσία της Μακεδονίας (video)

Σε αντιπαράθεση ανάμεσα σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ιερέα εξελίχθηκε η εκδήλωση για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο Επιμελητήριο Φλώρινας.
Ο πατέρας Αναστάσιος, αφού ευλόγησε την πίτα, στην ομιλία του προέτρεψε τον Κωνσταντίνο Σέλτσα σε δημόσια μετάνοια, για το αμάρτημα της προδοσίας της πατρίδας, για το Μακεδονικό.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε, κατηγορώντας τον ιερέα για τραμπουκισμό, αναφέροντας ότι στο παρελθόν έπειτα από συλλαλητήριο κρέμασε αυγά στην είσοδο του γραφείου του.

https://www.dikaiologitika.gr/

5 σχόλια:

  1. Γιατί είναι "απίστευτο σκηνικο" ;
    ο ιερέας (αμισθος εφημεριος), του είπε με ευγενικό τρόπο το αυτονοητο. Αυτό που και η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού πιστευει. Ομως η λέξη διαμαρτυρια, για τους Συριζαιους έχει αξία μονο όταν αφορά τους άλλους. Μπορείς να λοιδωρεις, να γιαουρτωνεις, να βριζεις, και να διαμαρτυρεσαι με κάθε τρόπο, ευγενικο ή μη, μόνο τους άλλους.μπορεις να λες τον άλλον προδότη και γερμανοτσολια, αρκεί να μην είναι Συριζαιος. Αν η διαμαρτυρία σου αφορά τους βουλευτές του Συριζα, τότε έχεις αμέσως χαρακτηριστει φασιστας, τραμπουκος και εθνικιστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το παπαδαριο...εχει ξεφύγει .

    Εδώ και ρωρα διαχωρισμός εκκλησίας και κρατους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ. ΑΠΛΆ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΎ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχως υπαρχουν ακομη καποιοι,οπως ο ιερεας,που αντιστεκονται στην αριστερη σαπιλα χωρις να φοβουνται τιποτε.Τετοιους χρειαζομαστε για να βγει η Ελλαδα απο το βοθρο που την εριξε ο συριζα και οι ψηφοφοροι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΊΣΑΙ Fan ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΎ
    5 εκατομμυρια αριστεροί, μας λες ότι είμαστε άπιστοι
    ΕΝΏ ΌΛΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΌΜΜΑΤΑ ΕΊΝΑΙ ΣΩΣΤΟΊ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο