Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

ΝΙΚΗ ΠΑΛΑΙΡΟΥ-ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΑΛΥΖΙΑΣ: Σπουδαίες διακρίσεις στο Tae Kwon Do -Αργυρό μετάλλιο ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΝΙΚΟΣ και Χάλκινο η ΝΕΦΕΛΗ ΚΑΥΜΕΝΑΚΗ

Επιμέλεια: Σταυρούλα Κρίθυμου 

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ EΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2019

Αυτή τη φορά ο σταθμός μας ήταν ο Πειραιάς.
   Με οκτώ αθλητές συμμετείχε ο Ακαρνανικός και η Νίκη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων 2019 που διεξήχθη στον Πειραιά στις 8/9/10-2/2019.
   Μεγάλες διακρίσεις το Αργυρό μετάλλιο του ΧΡΙΣΤΟΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΗ και το  Χάλκινο μετάλλιο ΚΑΥΜΕΝΑΚΗ ΝΕΦΕΛΗΣ........


     Συγκίνηση, χαρά δικαίωση και ικανοποίηση τα συναισθήματα αυτής της επιτυχίας! Καθώς συνοδεύεται εκτός από τις δυνατές και ευχάριστες αναμνήσεις με μοριοδότηση για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και συμμετοχή στην εθνική ομάδα εν όψει του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Ρίμινι της Ιταλίας τον Απρίλιο του 2019.
        Είχαμε μια πολύ δυναμική παρουσία σε πολλές κατηγορίες σημειώσαμε πολλές νίκες και πραγματικά είμαι ικανοποιημένος για τους αθλητές μας, τον τρόπο που αντιμετωπίζουν όλη τη διαδικασία, το χαραχτήρα τους, το αγωνιστικό τους επίπεδο.
 Στην τιμητική 5η θέση κατατάχτηκαν οι αθλητές ΜΠOΥΡΔΟΥΒΑΛΗ ΑΡΓΥΡΗ, ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗ ΜΑΡΙΝΑ, ΚΑΣΤΑΝΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΜΠΟΥΛΙΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ. 
   Εξαιρετική εμφάνιση και για τους BEΛΩΝΑ ΠΑΝΩΡΑΙΑ και ΤΣΙΝΑ ΣΩΤΗΡΙΟ.

 -Συγχαρητήρια για την διοργάνωση στην ΑΟΤΕ και στο διοργανωτή σύλλογο Α.Σ. Ζέας.
 -Ευχαριστώ επίσης για μια ακόμη φορά τους γονείς που στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών τους.

Σπύρος Καϋμενάκης 













2 σχόλια:

  1. Ενα μεγάλο μπράβο στον Αντώνη, στην Νεφέλη και σε όλα τα παιδιά της Νίκης Παλαίρου-Ακαρνανικού Αλυζίας που συμμετείχαν στους αγώνες. Ενα καλό παράδειγμα και για αυτούς που προπονούνται και ετοιμάζονται να εισέλθουν σε αγώνες.
    ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο