Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

O δημοσιογράφος Φώτης Καρύδας απο την Κατούνα, υποψήφιος με τη ΝΔ στις εθνικές εκλογές


 Κατεβαίνει με τη ΝΔ ο δημοσιογράφος Φώτης Καρύδας στο Βόρειο Τομέα της Β’ Αθήνας

      Έπειτα από συνάντηση του δημοσιογράφου με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 στις 14.00 στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς, οριστικοποιήθηκε η υποψηφιότητά του στις εθνικές εκλογές. Έτσι ο κ. Καρύδας θα διεκδικήσει την ψήφο στο Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών.........



       Ο Φώτης Καρύδας προέρχεται από το Μητρώο Νέων Στελεχών, μιας καινοτόμου διαδικασίας που ενέταξε στη λειτουργία του κόμματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 3.000 υποψήφιοι.
        Ο βόρειος τομέας της Β´ Αθήνας περιλαμβάνει τους δήμους Αγ. Παρασκευής, Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Γαλατσίου, Ηρακλείου, Κηφισιάς, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Μεταμόρφωσης, Νέας Ιωνίας, Παπάγου – Χολαργού, Πεντέλης, Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, Φιλοθέης – Ψυχικού, Χαλανδρίου.

Βιογραφικό Φώτη Καρύδα

     Ο Φώτης Καρύδας γεννήθηκε το 1973 στο Ηράκλειο Αττικής. Ο πατέρας του καταγόταν από την Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας και η μητέρα του από το Πεταλίδι Μεσσηνίας.
       Σπούδασε δημοσιογραφία γιατί ήθελε το επάγγελμά του πέρα από τα προς το ζην να του προσφέρει «τροφή» για σκέψη και εξέλιξη.
       Μόλις στα 22 του χρόνια έγινε πολεμικός ανταποκριτής στο Mega, καλύπτοντας τον πόλεμο στη Βοσνία, ενώ εργάστηκε στα κεντρικά δελτία ειδήσεων του Mega Channel και στη συνέχεια του ANT1 κάνοντας πολλά αποκλειστικά ρεπορτάζ.
      Παράλληλα, υπήρξε κι ένας από τους νεότερους καθηγητές στη σχολή δημοσιογραφίας του σταθμού, διδάσκοντας δημοσιογραφία στο ίντερνετ και ελεύθερο ρεπορτάζ.
      Το 2002 «εγκατέλειψε» το… ασφαλές περιβάλλον δύο εκ των μεγαλύτερων τηλεοπτικών σταθμών της χώρας και δημιούργησε μία από τις πρώτες start up εταιρίες το touristorama.com, μια από τις πρώτες τουριστικές πύλες στην Ελλάδα, η οποία συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία έως σήμερα.
       Ο Φώτης Καρύδας αρθρογραφεί συχνά στα κορυφαία ειδησεογραφικά media ΣΚΑΪ.GR, CNN, Πρώτο Θέμα, Huffington Post και Liberal.gr.
        Επίσης, παρουσιάζει δύο τηλεοπτικές εκπομπές στο Alert Tv. Κάθε Δευτέρα στις 19:00 την εκπομπή «Brainstorming» με κοινωνικού ενδιαφέροντος θεματολογία και κάθε Τετάρτη την ίδια ώρα, την εκπομπή «Κοινή Λογική» η οποία καταπιάνεται με θέματα κοινωνικοπολιτικά και τρέχουσας επικαιρότητας.
       Το 2014 εξέδωσε μια ποιητική συλλογή με τίτλο «Ανθρωποσκιές». Χάρη στην αγάπη του για τον αθλητισμό, το 2012 γνώρισε την πολεμική τέχνη του Krav Maga και πλέον κατέχει το δίπλωμα εκπαιδευτή από την International Krav Maga Federation (IKMF).
Ζει στην Κηφισιά, είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.

protothema.gr
https://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο