Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Κατολίσθηση έκοψε στα δύο το δρόμο ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ | ΦΩΤΟ: Στέλλα Λιάπη






             Κατολίσθηση έγινε πριν λίγες ημέρες, με αφορμή τη βροχόπτωση, όταν υποχώρησε η πλαγιά του βουνού και διέλυσε το δρόμο απο τα Παλιάμπελα προς το Μοναστηράκι του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ένα μεγάλο κομμάτι της πλαγιάς του βουνού (στο ύψος του Προφήτη Ηλία στα Παλιάμπελα) αποσπάστηκε (έγινε ρωγμή στο βουνό) και παρέσυρε και έκανε συντρίμμια τον ασφαλτρωμένο δρόμο. Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός. Ο δρόμος στο σημείο παραμένει κλειστός.
         Η εικόνα είναι απίστευτη αφού εκεί όπου μέχρι πρότινος υπήρχε δρόμος τώρα υπάρχουν συντρίμμια, ενω το έντονο κατολισθητικό φαινόμενο βρίσκεται μέχρι και σήμερα σε εξέλιξη..... 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ....



















































27 σχόλια:

  1. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έργο του φοβερού διδύμου Αποστολάκη-Σταρακα. Ας πάει ο πλούσιος πρόεδρος του μοναστηρακιου να το φτιάξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο δήμος μεγάλε αυτή τη στιγμή ξεκινάει έργα, όπως και η εσωτερική ασφαλτόστρωση της Βόνιτσας. Δυστυχώς οι βροχές τόσο καιρό δεν άφησαν να γίνει τίποτα. Περιμενε λίγο και άσε τις μπαρουφες. Αυτή η επιδιόρθωση που γίνεται και γινόταν μέσα στα πέντε χρόνια, έχει να γίνει από τότε που ήταν ο Αποστολάκης δήμαρχος πάλι. Βάλτα εσύ με τα καιρικά φαινόμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Περιφέρεια είχε προβλέψει την αστοχία του έργου. Πρόβλεψε και έδωσε δύο έργα των 25000 ευρώ. Ενα να αρχίσει από το Μοναστηράκι. Το άλλο να αρχίσει από τα Παλιάμπελα. Θα συναντηθούν στο σημείο της κατολίσθησης. Εκεί θα ανοίξουν τις σαμπάνιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στον ανθρωπο του δημαρχείου 8 Φεβρουαρίου 2019 - 8:06 π.μ.

    Ολόκληρο βουνο κατέβηκε και «κατάπιε» τον δρόμο και για όλα φταίει... η βροχή!!! Και δεν ντρεπεστε να το γραφετε. Όλοι ξερουν ότι ήταν αστοχία και προχειρότητα έργου και ήταν αναμενόμενη η καθίζηση λόγω της αστάθειας των εδαφών. Αν ειχε πολιτικη ευθυξια ο Δήμαρχος και το σινάφι του έπρεπε να ειχαν παραιτηθει. Τι να περιμενεις ομως απο παραμυθατζιδες και τους ψεύτες της δημοτικής αρχής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκτός από τη πολύ βροχή που έριξε και ευθύνεται για τη κατολίσθηση μήπως φταίει και η κακοτεχνια του δρόμου, τα φθηνά υλικά που χρησιμοποιούν οι εργολάβοι; Όλοι ξέρουμε τι γίνεται σε δημόσια έργα. Απο ότι βλέπω ο δρόμος είναι καινούργιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να κάνει μήνυση στην βροχή ο Αποστολάκης, υπάρχουν μαρτυρίες ότι η βροχή, ήταν βαλτή από τον Τριαντακωνσταντή!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τραγωδία. πρωί πρωί ο υπευθυνος κολαούζος του δημαρχείου με απίστευτη ξεδιαντροπια γράφει ότι για την κατολίσθηση φταινε τα καιρικά φαινόμενα κι άρχισε να γραφει τα γνωστά καραγκιοζιλίκια του οτι θα φτιάξουν τους δρόμους στη βόνιτσα. Πιστεύω ότι κάποιος εισαγγελέας θα βρεθεί να αρπάξει από το αυτί τους υπευθυνους του έργου που έγινε το καλοκαίρι που μας πέρασε, με προχειρότητα αφού όλοι οι ντόπιοι ξέρουν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα λόγω της αστάθειας των εδαφών. Αλήθεια που είναι ο Αποστολάκης να αρχίσει τα γνωστά καραγκιοζιλίκια του και να λέι οτι φταίνε οι άλλοι! Θίασος ανίκανων και άχρηστων τσαρλατάνων με αρχηγό τον αρχικλόουν. Αποτυχημένοι άνθρωποι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Που ειναι ο Παντελής.... να φερει το ξάδελφο απο το αγρίνιο να το λυσει και αυτο.
    Ακόμα να παραιτηθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΥΘΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ??? ΓΕΛΑΩ ΑΚΟΜΑ ΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗ ΚΟΝΟΜΑ... ΣΙΓΑ ΜΗ ΦΥΓΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. -Γιατί όταν εγκαινιάζεται ένας νέος δρόμος συνήθως όλοι καταφεύγουν προς το Θεαθήναι,
    -Ενώ όταν χαλάει ο ίδιος δρόμος συνήθως όλοι αποφεύγουν το Θεαθήναι
    αλύζιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δωστε δυναμη στο ΚΚΕ για να αλλαξουν πολλα.
    Ολα τα αλλα ειναι λογια του αερα
    δεν χορτασατε;
    Αλλα τι λεω,εχουμε ετοιμο το Μητσοτακεικο για εξουσια.
    Θα φατε,θα φαμε καλα.
    Τα θελουμε και τα παθαινουμε.Αυτα ειναι τα μυαλα μας
    καλα μας κανουν,και εις αλλα με υγεια,χωρις τρελο φανατισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποτε ο λαός έδωσε εξουσία στο ΚΚΕ και ξέρεις τι έκανε;Την συμφωνία τις Βάρκιζας και παρέδωσε τα όπλα και τους σκότωναν μέχρι χθες.Μετα πάλι ο λαός έδωσε δύναμη στο ΚΚΕ και ξέρεις τι έκανε;Πήγε με το Μητσοτάκη.Θα μπορούσα να σου πω πολλά που έκανε το ΚΚΕ.Γιαυτο σταματά αυτή την καραμέλα.Το ξέρουμε τι καπνό φουμαρι καλύτερα απο εσένα.Δεν σου κάνει εντύπωση πως όλοι οι αγνοί πατριώτες χάθηκαν η προδόθηκαν όπως ο Άρης;Φίλε αυτό το κόμμα είναι δεκανικη τις αστικής τάξεις.Δεν θυμάστε που ήταν μαζί με τα ΜΑΤ γύρω από την βουλή να την προστατέψουν από το λαό;Και πολλά άλλα.Το έχουν καταλάβει τι είναι.Δεν σου κάνει εντύπωση πως ο κόσμος προτιμά την ΧΑ παρά αυτό;Νομίζεις είναι χαζοί και εσύ ο πεφωτισμένος;

      Διαγραφή
  14. Γιαυτο το έργο πήρε δάνειο ο Δήμος και ακόμα πληρώνουμε !συγχαρητηρια Σταρακα και αποστολακη!ψευτικα έργα για να υπάρχει πολύ φαΐ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι λυσσαξατε πάλι, πρώτη φορά γίνεται κατολίσθηση και χαλάει ο δρομος? Τα βάζετε με το δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους, χωρίς να φταίνε. Δεν ήξεραν ότι θα έπρεπε να κρατάνε το βουνό στην πλατη τους σαν τον Άτλαντα της μυθολογιας. Με ένα άρθρο κατολίσθησης αφορμή θέλετε να κατηγορείτε από το πρωί μέχρι το βράδυ, ότι όλοι είναι κλέφτες. Ντροπή σας και αισχος. Ευτυχώς δείχνετε τι φάρα ειστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 12:01
    Κανε μια βολτα μεχρι τη Μακρονησο και υστερα
    μιλα,πες οτι θελεις.
    Προς το παρον ψηφισε το πολιτικο κατεστημενο
    και δεξου χωρις αχνα Μνημονια φορους ανεργια και χιλια δυο ακομα.
    Το χαλι μας το μαυρο εχουμε γιατι στα ματια υπαρχει
    το μαυρο πεπλο το αντικομμουνιστικο και βλεπουμε καθαρα
    τι; τους Μητσοτακηδες,τη Φωφη,τον Αλεξη [τον δηθεν αριστερο],τα Χρυσα Αυγα και βαλε.
    Η Παραπληροφορηση σε τρελανε και γραφεις ανακριβιες.
    Αν υπαρχει κατι ΕΝΤΙΜΟ στο πολιτικο σκηνικο της Ελλαδας ειναι το ΚΚΕ.
    Ζησε λοιπον με τις ψευδεσθησεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Μακρόνησο και στην Γυάρο και φυλακές και εκτελέσεις πήγαν οι πραγματικοί αγνοί πατριώτες.Τα λαμόγια και οι προδότες την έβγαλαν καθαρή για να αναλάβουν το κόμμα και να βοηθούν την αστική τάξει όταν τους χρειάζεται.ΞΥΠΝΑ.Δεν σου κάνω αντικομμουνισμό την αληθεια σου λέω.Αν δεν θες να καταλάβεις πρόβλημα σου.

      Διαγραφή
  17. Για τις πλημμυρες φταιει το νερο, για τις πυρκαγιες φταιει η φωτια, για τα έργα που δεν εκαναν φταινε τα μνημονια και οι προηγουμενοι, για τη ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΦΤΑΙΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητε φιλε 3:28 κι εγω την αληθεια σου λεω.
    Ξυπνα,αυτοι που σε κυβερνανε πολλα χρονια τωρα ειναι η καταστροφη της Ελλαδας.
    Οχι στη μονοπλευρη ενημερωση.
    Να διαβαζεις τις θεσεις τις αποψεις ΟΛΩΝ.Ποιους θεωρεις εσυ σημερα ΕΝΤΙΜΟΥΣ;
    Καλο απογευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν υπάρχη κανένας έντιμος και πατριώτης.Ειναι ΟΛΟΙ πουλημένοι. Μια λαϊκή επανάσταση χρειάζεται όχι όμως να την καπηλευτη κανένα από τα σημερινά κόμματα.Μεσα από την πάλη να διαμορφωθεί καινούριο κόμμα άφθαρτο και όχι σαν του Τσίπρα με το μισό ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και όλοι την σάρα και μάρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΚΕ Ο 3:28 ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΥΠΟΦΕΡΑΝ . ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΖΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟ ΚΚΕ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΙΓΓΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΩΡΙΜΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΡΑΓΓΑ ΣΤΟ ΑΚΤΙΟ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ; ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑ 6-7 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΪΚΗ ΘΕΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΓΕΦΑΛΟΥ. ΟΙ ΠΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ (ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ) ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ,ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΛΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΣΑΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΑΜΙΛΚΑΡΕ ΤΣΙΑΠΡΑΝΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΡΙΒΑΛΔΙΝΟΙ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΑ,ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αναρχικος λοιπον ε;δλδ τεμπελης.
    Περαστικα σου.
    Καποιοι αλλοι ομως στους δρομους δινουν τον
    αγωνα τις επιβιωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν κάνει εγκεφαλογράφημα φίλε είμαι σίγουρος πως θα δείξει μια ευθεία γραμμή.

      Διαγραφή
    2. Προσέχετε μην σκίσετε τα καλσόν αγωνιστές του γλυκού νερού.

      Διαγραφή
  22. /\
    / \
    _________/ \_________

    Για τα επαγγελματικά κομματικά στελέχη . Ναι υπάρχουν και αυτοί και είναι πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο