Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Δήλωση-ΣΟΚ από ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ: "Ο Δήμος χρειάζεται ριζική πολιτική ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Έρχεται ο πρώτος τόμος του έργου μου. Δεν θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος"

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: "Ο  Δήμος χρειάζεται ριζική πολιτική ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Έρχεται ο πρώτος τόμος του έργου  μου. Δεν θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Γράφει ο: Kώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός


             Μέχρι τη διεξαγωγή των Δημοτικών Εκλογών του Μαΐου είναι αρκετός πολιτικός χρόνος ενημέρωσης, απολογισμού, απόδοση ευθυνών, κατάθεση προτάσεων για το μέλλον του Δήμου μας. Θεωρώ ότι επιβάλλεται να γίνει ένας πολιτισμένος προεκλογικός αγώνας με επιχειρήματα και αλήθειες.   
      Το χαρακτηριστικό τούτων των εκλογών είναι ότι θα διεξαχθούν για πρώτη φορά με το σύστημα της απλής εκλογικής. Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου θα εκλεγούν από τη πρώτη Κυριακή. Τη δεύτερη Κυριακή θα εκλεγεί μόνο ο Δήμαρχος. 
      Πάμε σε συναινέσεις πολιτικές και προγραμματικές. Το δημαρχοκεντρικό σύστημα διοίκησης των Δήμων θα αποτελεί σε λίγο παρελθόν.............


        Η διαφάνεια, ο κοινωνικός έλεγχος, η λαϊκή συμμετοχή, ο ελεγκτής νομιμότητας είναι τα καινούργια που νομοθετήθηκαν και που η εφαρμογή τους θα αλλάξουν ριζικά το σημερινό τέλμα. Η αρχή του ενός ανδρός τελειώνει.

Με δεδομένο ότι: 
1)-Η πολιτική είναι σοβαρή υπόθεση και προσφορά
2)-Η πολιτική δεν είναι μέσο επιβίωσης ή ενίοτε και πλουτισμού
3)-Η  πλήρης αποτυχία των δύο δημοτικών αρχών που διοίκησαν το Δήμο
4)-Είμαστε ίσοι αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι
5)-Από τους 27 σημερινούς  δημοτικούς συμβούλους είναι 5-6 το πολύ,  που έπαιξαν σωστά το ρόλο τους. Οι υπόλοιποι ήταν πολιτικά ανεπαρκέστατοι και όχι μόνο.
6)-Έχουμε πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα
7)-Έχουμε μείνει πολύ πίσω από Λευκάδα, Πρέβεζα, Άρτα 
8)-Έγινε κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος
9)-Το αναπτυξιακό έργο είναι σχεδόν μηδενικό
10)-Ο Δήμος χρειάζεται ΡΙΖΙΚΗ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ 

             Καλώ τους συνδημότες των γραμμάτων, της παραγωγής, του πολιτισμού, του μόχθου, της εργασίας, τη νεολαία  που έχουν διάθεση για προσφορά να αφήσουν το καναπέ της αδράνειας και να πλαισιώσουν τα ψηφοδέλτια της προτίμησης τους. 
          Με αυτές τις σκέψεις τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 θα δημοσιεύσουμε άρθρο με ερωτήσεις που επιβάλλεται να απαντήσουν ο αποτυχημένος Δήμαρχος κ. Αποστολάκης και ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κασόλας που είναι  εκπρόσωπος  της αποτυχημένης πρώην Δημοτικής Αρχής και της αποτυχημένης μείζονος αντιπολίτευσης.  
        Βέβαια τους καλώ να κάνουμε μία τηλεοπτική κουβέντα σε όποιο τοπικό κανάλι και με όποιους δημοσιογράφους ή όποιους άλλους καλεσμένους  επιθυμούν.

Αγαπητοί Συνδημότες 
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Ο κ. Αποστολάκης και ο κ. Κασόλας δεν έχουν να προσφέρουν τίποτε.
Ο ΔΗΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΡΙΖΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
1)-Σε ότι με αφορά:  Δεσμεύομαι ότι δια βίου θα είμαι στις επάλξεις του αγώνα για να μάθουν οι Δημότες την αλήθεια. Θα παρουσιάσω πολύ σύντομα σε Βόνιτσα, Πάλαιρο, Κατούνα κλπ το  πρώτο τόμο του  έργου μου. Είναι βέβαιο ότι θα ταράξει τα νερά και θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις. Τα κέρδη από τις πωλήσεις του βιβλίου θα τα προσφέρω στο Κέντρο Υγείας της Βόνιτσας, στο Κέντρο Υγείας της Κατούνας και στο Περιφερειακό Ιατρείο της Παλαίρου.   

2)-Δηλώνω  ότι δεν θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος σε αυτές τις εκλογές. Θεωρώ ότι στη παρούσα φάση είναι πολύτιμος ο ρόλος μου στην ενημέρωση των Δημοτών.  Μετά δε το πρώτο τόμο του έργου μου, ξεκινώ το δεύτερο τόμο. Φυσικά η συχνή αρθρογραφία είναι δεδομένη.

26 σχόλια:

  1. Σιγά το σοκ καλα να μν ασχολειτε με τπτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας τους Φίλε Μου !
    να <> μπάς και βάλουν μυαλό τα ντόπια ΦΙΛΟΔΟΞΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ όντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γερά Δάσκαλε μπράβο σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Τριαντακωνσταντής είναι με διαφορά ο καλύτερος πολιτικός της τοπικής αυτοδιοίκησης στο δήμο μας. Μακάρι να είχαμε και άλλους σαν κι αυτόν. Στο εκλογικό σώμα του δήμου μας όμως κυριαρχεί η βλακεία. Υπάρχει ακόμα δίψα για σανό, για εργολάβους, για απευθείας αναθέσεις, για μάσες, για χρυσά κουτάλια. Είναι μόνος που με ξεκάθαρο τρόπο ξεφτίλησε τον Αποστολάκη και τα λαμόγια. Τελικά μας αξίζουν τα ρετάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν αποχωρήσει και αυτός καταστραφηκαμε. Θα πανηγυρίζουν τα τρωκτικά του δήμου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολιτικώς-απολίτικα όντα,καί στο Δήμο Ξηρομέρου
    Με αντιδημοκρατικές συμπεριφορές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ μου Φίλε Κώστα Τριαντακωνσταντή !
    Πιστεύω πολιτικά ότι ήδη εχεις κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό των ελεύθερα και λογικά σκεπτόμενων απλών ανθρώπων-συμπολιτών μας.
    Με απέραντη εκτίμηση και αγάπη !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O δάσκαλος κάνει πολιτική με όρους πολιτικούς. Εδώ παίζεται η πολιτική με όρους μαφίας. Να ξέρετε όμως αυτός δεν τα παρατάει. Τώρα θα τον γνωρίσετε καλά. Για μας που τον ξέρουμε θα το πάει μέχρι τέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα κέρδη από τις πωλήσεις του βιβλίου θα τα προσφέρω στο Κέντρο Υγείας της Βόνιτσας, στο Κέντρο Υγείας της Κατούνας και στο Περιφερειακό Ιατρείο της Παλαίρου, γράφει ο Κώστας. Αυτό και μόνο δείχνει το ήθος και τη αξιοπρέπεια του Κώστα. Μπράβο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Κώστας είναι ικανός και οξυδερκής και του αξίζει να μείνει στην πολιτική σκηνή του δήμου Ακτίου Βόνιτσας. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ ΠΟΤΕ. Αυτή είναι η αλήθεια. Έβγαλε όλη τη κοπριά στον Αέρα. Δεχτηκε 10 τραμπούκικες επιθέσεις για σκότωμα και δεκάδες απειλές. Όμως δεν κόλωσε ποτέ και δεν φοβήθηκε απο κανέναν. Απο τους λίγους ικανούς με προσφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σκύλιασαν εδω και 5 χρόνια οι φαγάνες του δήμου κατά του Τριαντακωνσταντή. Χολή έβγαζαν εναντίον του. Τόσο πολύ τους κόφτει να ξαναβγεί δήμαρχος ο Αποστολάκης. Τόση φανατίκλα και μίσος εναντίον του αγωνιστή κώστα, ουτε μαφία της σικελίας να ήταν. οι δημότες πρέπει να ενημερώνονται. Αλήθεια γιατί τόσο μίσος; Έχει πολλούς Τριαντακωνσταντήδες ο τόπος μας ρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο Κώστα συνεχισε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλε Σπύρο Γιαννέλη
    Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια σήμερα και όλα αυτά τα χρόνια.
    Παραμένω στις επάλξεις του αγώνα για ένα καλύτερο ορεινό και ενάλιο Ξηρόμερο.
    Μας αξίζουν πολύ και πολλά περισσότερα.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητοί Αναγνώστες
    Από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη σας.
    Τα αξιώματα και τα αγαθά της εξουσίας δεν με ενδιαφέρουν.
    Παραμένω στις επάλξεις του αγώνα.
    Μας αξίζουν πολύ και πολλά περισσότερα.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θύμωσε ο Κώστας με τη συναλλαγή που γίνεται το τελευταίο καιρό. Του μίλησα απόψε. Αν κάποιοι νομίζουν ότι τα παράτησα, να τους πεις μου είπε, τη Δευτέρα αρχίζω. Θα έχουμε σκληρό πολιτικό ροκ μου τόνισε. Θα τα γράψω του είπα. Πράξε ότι σου λέει η συνείδηση σου μου είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καλέ ρε Γαλούνη και Αποστολάκη
    δέν "χοτρτάσατε" τόσα χρόνια πολιτική εξουσία ?
    Ποιοί νομίζετε-άν νομίζετε ότι είστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Του Ερνέστο Τσε Γκεβάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συμπατριώτες αφήστε το καναπέ και δείτε την ουσία: Μακάρι όλοι όσοι ασχολούνται με τα κοινά να είχαν το ήθος του Τριαντακωνσταντή. Αυτός ο άνθρωπος με μια αγωνιστική πρακτική, με κόπο, μόχθο, απειλές, κατήγγειλε όλα τα στραβά, κατέθεσε προτάσεις και πάνω απο όλα είχε ενημερωμένους όλους τους δημότες. Χίλια μπράβο που επιτέλους ένας παντελονάτος σε αυτό τον τόπο είχε το θάρρος να δωσει κλωτσιά στην κακοδιαχείρηση του δήμου. Ας ελπίσουμε και άλλοι να ακολουθήσουν τη γραμμή του, γιατί αλλιώς δεν θα δούμε ποτέ προκοπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Aποστολάκη Γιώργο και Κασόλα Θανάση ο Κώστας σας προκάλεσε ,να βγείτε στη τηλεόραση να μιλήσετε. Αν δεν βγείτε τον φοβάστε. Μιλήστε να βγάλουμε και εμείς συμπέρασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ενας ηλεκτρολόγος, ένας εργολάβος και ένας με μάντρα οικοδομών συγχωριανοί του Γιωργοθόδουρου και του Κασόλα λέγετε ότι πήραν επί Αποστολάκη πάνω από 1.000.000 ευρώ με απευθείας αναθέσεις. Είναι αλήθεια Γιώργο και Θανάση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Λασπολογοι ο Αποστολάκης θα είναι δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κώστα καλά κάνεις και τούς φτύνεις όλους. Πριν κάμποσα χρόνια κατέβηκα στις δημοτικές και έφριξα με τούς όρους μαφίας που γίνονται, έκτοτε ούτε να τούς βλέπω, είναι σχεδόν όλοι τους ΚΑΜΟΡΑ. Θα γράψω μερικά από αυτά που είδα έκτος από τα 50ευρα και τα παπάκια:1) Υποψήφιος πήρε 2000 για να μην κατέβει με μια παράταξη αλλά με αυτή που του τα έδωσε. 2) Εκβιασμοί μέσω ΔΟΥ και 3)το χειρότερο που με έκανε να συχαθω την έννοια του "πολιτικού" ήταν όταν "συμμόρφωσαν" καρκινοπαθή μέσω του Ιατρού του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιπποκράτη μου
      ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ χάλι ΓΙΑ ΨΉΦΟΥΣ ?

      Διαγραφή
  23. Μπράβο και ΔΩΡΕΑΝ το Βιβλίο
    ΌΧΙ στην εμπορευματο-ποίηση του αγαθού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Eσείς αυθεντικά ρετάλια , ένας από Βόνιτσα, ένας-δύο από Ζαβέρδα, ένας από Κατούνα, ένας με καταγωγή από Μεδεώνα μεριά, που γράφετε αυτές τις αθλιότητες για το Κώστα κρυφτήκατε. Ο Θεός βλέπει. Θα πληρώστε για όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο