Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΟΛΗΣ: Δυό λόγια για τον ποιητή ΑΡΗ ΜΠΙΤΣΩΡΗ με αφορμή την πρόσφατη παρουσίαση του βιβλίου του: "ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ"!

   Ο Θεόδωρος Χολής π. πρόεδρος του Συλλόγου Κωνωπινιωτών και με σημαντική πολιτιστική δράση, γράφει δυο λόγια για τον συμπατριώτη μας ποιητή Άρη Μπιτσώρη, απο την Μπαμπίνη Ξηρομέρου,  με αφορμή την πρόσφατη παρουσίαση στην Αθήνα, του  βιβλίου του "ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ"...

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΙΗΤΗ ΑΡΗ ΜΠΙΤΣΩΡΗ

        Με αφορμή, την πρόσφατη παρουσίαση στην Αθήνα, του βιβλίου του συμπατριώτη μας από τη Μπαμπίνη Άρη Μπιτσώρη, "ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ", θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ δημοσίως τον ποιητή, για την μεγάλη του συνεισφορά, στην ανάδειξη της πολιτιστικής και πνευματικής κληρονομιά του τόπου μας και παράλληλα να επισημάνω το τεράστιο ποιητικό του έργο, που κατά τη ταπεινή μου γνώμη, είναι θέμα χρόνου να πάρει την αρμόζουσα περίοπτη θέση στο άλμπουμ των μεγάλων λαϊκών ποιητών της χώρας μας.
           Στον Ξηρομερίτη, φίλο, συγγενή, δημιουργό, άνθρωπο Άρη Μπιτσώρη, στέκομαι με σεβασμό αλλά και υπερηφάνεια, γιατί πραγματικά με την απλότητα, την ταπεινότητα, την πληθώρα των ψυχικών του χαρισμάτων και αναντίρρητα με τον χαρισματικό ποιητικό του λόγο, είναι ανεκτίμητο κεφάλαιο που κοσμεί την γενέτειρά του και τον τόπο μας !

Με εκτίμηση
Θεόδωρος Χολής

1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο