Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Σπύρος Κωνσταντάρας Δήμαρχος Θέρμου: Η διαφορά της αντιπολίτευσης του Θέρμου από του Ξηρομέρου στο θέμα του κλεισίματος της Εθνικής Τράπεζας

Την αντιπολίτευση για τη στάση της στο ζήτημα του κλεισίματος της Εθνικής Τράπεζας στο Θέρμο επικρίνει η δημοτική αρχή του Σπύρου Κωνσταντάρα
        Αντιπαραβάλλει μάλιστα το παράδειγμα της αντιπολίτευσης στο δήμο Ξηρομέρου όπου επίσης έκλεισε το υποκατάστημα της Εθνικής. Αναλυτικά η ανακοίνωση του δημάρχου Θέρμου:

       Το τελευταίο χρονικό διάστημα «έκλεισαν» δυο καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας στην Αιτωλοακαρνανία. Το πρώτο ήταν στο Θέρμο τον Νοέμβριο του 2018 και το δεύτερο πριν από λίγες μέρες στον Αστακό του Δήμου Ξηρομέρου.
       Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η από απόφαση της διοίκησης της ΕΤΕ δεν απηχεί σε καμία περίπτωση την θέληση και τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών.
      Όμως μέσα από το παράδειγμα αυτό μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κάποιος την πολιτική συμπεριφορά των δημοτικών παρατάξεων στους δυο δήμους, δηλαδή του Θέρμου και του Ξηρομέρου.......



       Στο Θέρμο παρατηρήθηκε μια χωρίς όριο δημαγωγία της αντιπολίτευσης και ειδικότερα του αρχηγού της κ. Θεοδώρου Κασόλα, ο οποίος με φλύαρες ανακοινώσεις, αλλά και τηλεοπτικό «διάγγελμα» κατακεραύνωνε την δημοτική αρχή, ως αποκλειστικά υπεύθυνη για το κλείσιμο του καταστήματος Θέρμου της ΕΤΕ. Μάλιστα, αιτιολογούσε την στείρα αντιπολιτευτική του μανία με υποθέσεις, ότι τάχα δεν τοποθέτησε ο δήμος Θέρμου χρήματα στο εν λόγω κατάστημα και γι’αυτό έκλεισε αλλά και εκ του γεγονότος ότι ο δήμαρχος αδράνησε.
{δείτε διάγγελμα του κ. Κασόλα}


        Στο δήμο Ξηρομέρου παρατηρήθηκε μια ομοθυμία της τοπικής κοινωνίας, αλλά κυρίως μια υπεύθυνη στάση της αντιπολίτευσης του εν λόγω δήμου, οι οποίοι έστρεψαν την διαμαρτυρία τους κατά της διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας και της πολιτικής μείωσης των υποκαταστημάτων που ακολούθησε σε όλη τη χώρα, χωρίς οποιοδήποτε ψήγμα δημαγωγίας και λαϊκισμού κατά την δημοτικής αρχής του δήμου Ξηρομέρου
         Να σημειωθεί ότι ο δήμος Ξηρομέρου τα χρήματα του τα είχε καταθέσει στην ΕΤΕ, πλην όμως αυτό δεν ήταν ικανό ανάχωμα για την μη κατάργηση του υποκαταστήματος Αστακού, διαψεύδοντας έτσι πανηγυρικά τους εδώ αντιπολιτευόμενους του δημάρχου Θέρμου, ότι τάχα αυτός είναι υπαίτιος του κλεισίματος, λόγω της μη κατάθεσης των χρημάτων του δήμου στην ΕΤΕ, ενώ όλοι γνώριζαν, ότι ο δήμος μας έκανε τραπεζικές συναλλαγές και μέσω του εδώ καταστήματος επί πολλά χρόνια.

Οι αντιπολιτευόμενοι του δημάρχου και της δημοτικής αρχή Θέρμου, προσπαθούν να τους επιρρίψουν ευθύνες, ακόμα και για τα ακραία καιρικά φαινόμενα, προκειμένου να πετύχουν την με κάθε τρόπο υφαρπαγή της ψήφου των πολιτών.

Τελικά … το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

https://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο