Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Με εξαιρετική επιτυχία η κοπή της πίτας ΔΗΜ.ΤΟ Νέας Δημοκρατίας ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ | ΦΩΤΟ

    







           Με εξαιρετικά μεγάλη παρουσία φίλων, μελών και στελεχών του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της ΔΗΜ.Τ.Ο Ακτίου Βόνιτσας παρουσία της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Σοφίας Ζαχαράκη. 
      Στη κατάμεστη αίθουσα του Via spetto café, η κα Ζαχαράκη συζήτησε με τους συμπολίτες μας για τα προβλήματα του τόπου και παράλληλα περιέγραψε το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη μέρα.....



       Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο υποψήφιος βουλευτής και σύμβουλος επιχειρηματικότητας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κος Σπήλιος Λιβανός, ο υποψήφιος βουλευτής και σύμβουλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κος Βασίλης Φεύγας και ο αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, κος Θανάσης Παπαθανάσης. 
       Την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία συντόνισε ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Ακτίου Βόνιτσας και εκπαιδευτικός, Ζαχαράκης Κωνσταντίνος. 





























4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της τοπικής. Πολύς ο κόσμος,μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 9.52 ΕΤΣΙ ΕΊΝΑΙ ΑΡΧΊΖΕΙ Η Ν.Δ. ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΏΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΩΣΤΉ ΒΆΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΡΕΙ Ο ΤΙΜΌΝΙ ΤΗΣ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ

      Διαγραφή
  2. Πολύ επιτυχημένη εκδήλωση. Μεγάλη προσέλευση. Μπράβο στους διοργανωτές και στον κόσμο που αψήφησε το κρυο και πήρε μέρος σε μια άψογη εκδήλωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "λίγο ακόμα να σηκώσουμε" το κόμμα
    λιγο Ψηλότερα-λιγο Ψηλότερα
    λαϊκή γνωστού τραγουδιού διασκευή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο